Stiže nam jesen uskoro, a sa jeseni i "novi" televizijski projekti
Šta očekujemo od naših televizijskih kuća ?!
Novi formati, nove serije, novi vizuelni identiteti, nova tv lica ?!
Naučeni smo da se u televizijski program ulaže sve manje, da se kupuju tv sadržaji susjednih kanala, da nema novih kreativnih formata, licenciranih programa za bh.tržište.
U nadi da nas očekuje nezaboravna tv jesen , pozdraaav
Jesenja/programska šema 2024
Moderator: anex
- fusion_ba
-
#3 Re: Jesenja/programska šema 2024
Ništa novo znači ! Kada vidimo produkciju iz susjednih zemalja, povodom običnog jutarnjeg programa, dnevnih magazina, baš se nekako razočaram . Znam da treba novca za te nove tehnologije, ali nije sve u tome, kreativnost se može prikazati i u skromnijim varijantama u našim bh.uslovima.
Nova tv očekivano kupi sve od regionalnih produkcija, ne znam kako im ne pada na pamet da osmisle neki format , neku emisiju informativnog, zabavnog , muzičkog sadržaja. Kada vidim recimo Nova CG, oni na onako malom tržištu prave više domaćeg programa nego mi koji imamo znatno veće tržište.
Ali, o tom po tom
- chakany
#4 Re: Jesenja/programska šema 2024
Koliko se samo nekad ulagalo u jesenju shemu domaćih televizija. Danas niko i ne spominje jesenju shemu
Tanko, skroz tanko. Federalna TV jedina do sada predstavila kao početak jesenje sheme.
Prije se znalo, najbolji TV sadržaji su išli na jesen. Nove emisije, novi filmovi, serije, novi formati, nove sezone itd itd.
Nekad imam osjećaj kao da ne vidim puno razliku između ljetne i jesenje sheme na našim TV stanicama.
Žalosno, ali je tako.
Kuhanje, kuhanje i samo kuhanje.
Pobogu, koga više onaj Stol za 4 na OBN-u interesuje? Emisija ide preko 20 godina
Tanko, skroz tanko. Federalna TV jedina do sada predstavila kao početak jesenje sheme.
Prije se znalo, najbolji TV sadržaji su išli na jesen. Nove emisije, novi filmovi, serije, novi formati, nove sezone itd itd.
Nekad imam osjećaj kao da ne vidim puno razliku između ljetne i jesenje sheme na našim TV stanicama.
Žalosno, ali je tako.
Kuhanje, kuhanje i samo kuhanje.
Pobogu, koga više onaj Stol za 4 na OBN-u interesuje? Emisija ide preko 20 godina
-
#5 Re: Jesenja/programska šema 2024
Koliko para toliko muzike, vazda bilo.
- karanana
#6 Re: Jesenja/programska šema 2024
kad krece potjera?