Jesam li ja normalan?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

suljazdici

#76 Re: Jesam li ja normalan?

Post by suljazdici »

ladyblue18 wrote:
suljazdici wrote: To je jedini put da sam žensko udario i to ono lagano fljuskica.
Koji si ti jad.

Postavljac - a bogat' jesil ti ikada njoj rekao ista od ovoga sto si ovdje napisao?
Iako sumnjam da bi pomoglo ali bi se ti bolje osjecao ako nista.
A to da te ona voli, more biti ali to onda krije jako vjesto, jer u ovom opisu tvom nema ni lj od ljubavi, samo neko ko hrani ego sebi i dize sebe u nebesa na tvoj racun.
A to je jarane ruzno i to se ne radi u vezi i to osobi koju jos "volis". Ali eto svasta zaljubljen covjek radi, trpi...
Sa kojim pravom me nazivaš tako ba, halo!!!!!!????
Poznaješ li me???
Nisam ponosan na svoje djelo ali sam liku rekao kako sam se ja rješio problema!!!!
sha_ba

#77 Re: Jesam li ja normalan?

Post by sha_ba »

oho ti se sad :lol: :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#78 Re: Jesam li ja normalan?

Post by ladyblue18 »

sha_ba wrote:oho ti se sad :lol: :lol: :lol:
Zasto mu se oho? :zoka:
Ambrozija

#79 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Ambrozija »

suljazdici wrote:
ladyblue18 wrote:
suljazdici wrote: To je jedini put da sam žensko udario i to ono lagano fljuskica.
Koji si ti jad.

Postavljac - a bogat' jesil ti ikada njoj rekao ista od ovoga sto si ovdje napisao?
Iako sumnjam da bi pomoglo ali bi se ti bolje osjecao ako nista.
A to da te ona voli, more biti ali to onda krije jako vjesto, jer u ovom opisu tvom nema ni lj od ljubavi, samo neko ko hrani ego sebi i dize sebe u nebesa na tvoj racun.
A to je jarane ruzno i to se ne radi u vezi i to osobi koju jos "volis". Ali eto svasta zaljubljen covjek radi, trpi...
Sa kojim pravom me nazivaš tako ba, halo!!!!!!????
Poznaješ li me???
Nisam ponosan na svoje djelo ali sam liku rekao kako sam se ja rješio problema!!!!
Stvarno zalosno. Zao mi je djevojke koja ce s tobom zavrsiti :(
sha_ba

#80 Re: Jesam li ja normalan?

Post by sha_ba »

ladyblue18 wrote:
prvo tuce zene pa galami na moderatora :roll:
sheilak

#81 Re: Jesam li ja normalan?

Post by sheilak »

lordy00 wrote:dragi ljudi,jesm li ja normalan?
prije svega da kazem da sam dugogodisnji clan naseg foruma,al zbog privatnosti uzeo sam ovja nick da napisme sve ovo.

U vezi smo dviej godine,kad je sve OK,mislim da nema niko sretniji od nas,sve je tad na najvisem nivou,al cim dodje do jedne male iskrice,ni jedno ne znao da staemo i onda idemo do kraja(raskida).
Eh sad,da kazem sta me muci:
-Moja cura,kad se posvadjamo pocne me podjecnjivati,pocne mi govoriti kako sam jadan kad dozvoljavam sve to da mi rade na poslu i hajde,ja najvise zbog toga dam otkaz na poslu jer nsiam goao to da slusam.
-Poslije toga,naedna svadja,ona meni govori kako sam jadan,kako nista ne radim,itd.
-Nadjem drugi psoao,radim na procenat i prvi mjesec zaradio smijesnu cifru,u tom periodu nastaje nova svadja i ona to koristi kao novu mogucnost ponizavanja pa mi prigovara da samo toliko pametan kao sto govorim,nasao bih normalan posao ne bi radio za tu scicu...
-Zvrsio sam privatni fakultet i onda joj je to jos jedan u nizu "argumenata",kao zavrsio si fak koji svi zavrsavaju bla bla...a zivot dajem da sam sto se tice faxa(isti fax zavrsili,samo sto sam ja na privatnom a onda na drzavnom>) 5 puta jaci.
-Kad je u pitanju njena familija,to se mora psotovati,moram sve da upoznam,i da se jako primjereno ponasam,a ona svaki put kad treba da dodje u situacijud a s eupozna sa mojom familijuom ilida dodje kod mojih roditelja izazove svadju da ne bi otisli...
-Svaki dan smo vani i ako jedn noc ja njoj kazem da necu vani,jer idem sa drustvom,domah frka,a kad ja njoj isto to napravim,onda ona mene optiuzuje kako nema mira od mene itd :S

Ima jos milijardu stvari,al u ovom trenutku ne mogu vise da se sjetim i previse sam iznerviran.
Znam samo,da su mi svi jarani rekli da sam jedna obica P**da,sta sve dopustam da dradi od mene :x
Previse je volim,a ona to korsiti,manupulise samnom,a ja ne mogu da je otkacim jer je to prrva osoba koju sam zavolio,al ocigledno da sam se zajebao kao niko.
Jarani ti imaju pravo.
suljazdici

#82 Re: Jesam li ja normalan?

Post by suljazdici »

sha_ba wrote:
ladyblue18 wrote:
prvo tuce zene pa galami na moderatora :roll:
:lol: :lol: :lol: E nek si me nasmijao, svaka čast!!!!
sumirprimus

#83 Re: Jesam li ja normalan?

Post by sumirprimus »

lordi,ti si ozenjen,samo ti jos nije javila :mrgreen:
lordy00

#84 Re: Jesam li ja normalan?

Post by lordy00 »

sumirprimus wrote:lordi,ti si ozenjen,samo ti jos nije javila :mrgreen:
samo ti prcaj :D
sumirprimus

#85 Re: Jesam li ja normalan?

Post by sumirprimus »

lordy00 wrote:
alo bolan ko prca,ovo ja tebi ko drugu...
99% sve su iste... :D
traze falinku mikroskopom,a kad je ne nadju,onda im ne godi jer je prefin.... :mrgreen:
Anes90

#86 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Anes90 »

Drug slicno sam i ja imao ... i jebiga moras odjebati ... teska srca al moras odjebati to ...

I dan danas kad je vidim srce prestane da kuca na 2-3 sekunde i nastavis dalje :thumbup:
hepekcina

#87 Re: Jesam li ja normalan?

Post by hepekcina »

i šta bi s Muzaferom s početka priče?
lordy00

#88 Re: Jesam li ja normalan?

Post by lordy00 »

sumirprimus wrote:
lordy00 wrote:
alo bolan ko prca,ovo ja tebi ko drugu...
99% sve su iste... :D
traze falinku mikroskopom,a kad je ne nadju,onda im ne godi jer je prefin.... :mrgreen:
Upravo tako brate
sumirprimus

#89 Re: Jesam li ja normalan?

Post by sumirprimus »

Anes_Sana wrote:Drug slicno sam i ja imao ... i jebiga moras odjebati ... teska srca al moras odjebati to ...

I dan danas kad je vidim srce prestane da kuca na 2-3 sekunde i nastavis dalje :thumbup:

onda si klinicki mrtav :mrgreen:
JOHNNYJUVE

#90 Re: Jesam li ja normalan?

Post by JOHNNYJUVE »

jarane:D nista od tebe ako ostanes sa njom, il je dovedi u red ili si DONJI... ako uzme (a vidim vec jeste) kontrolu u svoje rke ti si bivši :D
za ovu raspravu oko udaranja... ne opravdavam udaranje, mada kod nekih osoba dođeš do te mjere da je to jedina moguća opcija... mada ne vrijedi prljati ruke na neke osobe.

DRUG nauči jedno, ONA KOJA TE ZASLUŽUJE TA ĆE DA TE POŠTUJE, NJOJ ĆE I MARKA TVOJA BITI VEĆA OD NEČIJE HILJADE, NJOJ ĆE HAMBURGER KOJI JOJ DONESEŠ BITI VEĆI OD VEČERE U AVAZU, A TVOJ FAKULTET BITI NAJBOLJI U BOSNI. Pa sad dobro skontaj jel se isplati traziti nekog ko ce te cijeniti, ili ces ostati sa trenutnom djevojkom koja ocito ne cijeni nista tvoje. Uzmi svoj život u svoje ruke, i radi ono sto je najbolje za njega... Jos ima vremena, kad ode to u ozbiljne vde (brak) eto djece a onda neema razvoda (ima ali sa teskim posljedicama) ...

moj prijedlog, reci joj kakva je prema tebi i otavi je, vidjet ces da ce te za 10 dana oceti proganjati da joj se vratis ;)

i preboljet ces je, to uspjeva u 0% slucajeva, ne brini :) vec sljedeca ce ti biti bolja od nje (jer ces imati iskustva) jer ces azljivije uci u vezu :thumbup:
pirpa

#91 Re: Jesam li ja normalan?

Post by pirpa »

Sljedeći put kad se posvadjate ti popi viagru i onda je dobro naruži. :D
Zatamnjena stakla

#92 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Zatamnjena stakla »

brad90 wrote:samo ostro i na prvu !!! odjebi to, pun grad zena..... ha yaaaa 8-)
Nije on taj tip.

On se zaljubio :lol:
Acta

#93 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Acta »

Jaoooo čovječe, pa ako je prva koju si zavolio nije zadnja. Daj trgni se, napravi rez. Ljudi prežive i gore stvari. Gubiš vrijeme samo.
Edin H.

#94 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Edin H. »

yml wrote:Kod mene slicno poprilicno, bar ovo oko posla, al lako je srat a ona ne radi. Plus posto znam da nema oca itd, dajem joj svaki mjesec, treba stope da mi ljubi. Ev sad ce mjesec kako smo prekinuli, vec sumnjam da bi se pomirio...Ma vise sam sjeban zbog sebe u zadnje vrijeme, sto jos nemam "pravi" posao sa lovom...GDJE JE FUKARESTINA, NEMA LJUBAVI, to sam nesto nadosao, al onda opet zaustavi me neku noc jedan drug i prica kako je osam godina se patio i radio sa zenom dok nisu prvi put otisli na more i opet se vole...A ovo danas izgleda ljubav samo ako imas...jebes to jaro, nek se ponizi ona malo ako joj je stalo ako nije nek ide u k... Vrlo jednostavno
Upravo to, zene vole kada ih spucas cifrom i sigurnost.
Znaci briga te za nju, radi na sebi da se docepas sto je moguce boljeg i placenijeg posla, ako imas smisla za to pokreni svoj business, i kada se kockice sloze, odjednom ljubav dolazi sama po sebi :D
Kao sto je svojevremeno Atomsko Skloniste pjevalo: "Za ljubav treba imati PARE" pardon, mislim da su oni pjevali dusu, ali su onda to raja popravila :oops:
TRŠ

#95 Re: Jesam li ja normalan?

Post by TRŠ »

Drug, ako ne raskines, nisi nista bolji od nje i zasluzujete jedno drugo. End of story.
laly

#96 Re: Jesam li ja normalan?

Post by laly »

Pa kad se posvadjate mozda i ti njoj kazes nesto sto je povrijedi, pa ona onda tebi vraca istom mjerom.
Joker88

#97 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Joker88 »

A sta se tebi svidja na njoj, u sta si se zaljubio?

Neko rece da bi je udario, ja mislim da tebe treba malo "prodrmat", a ne nju!
Mustang1

#98 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Mustang1 »

Evo ja cu reci bez da citam o cemu se radi ..
Nisi normalan !
Jesam li pogodio !? :oops:
Cim postavljas svoje ljubavne probleme na forumu ne m0res biti normalan .. A sa obzirom da je na ovoj temi predpostavljam da je neka ljubavna glupost :D
f1deL

#99 Re: Jesam li ja normalan?

Post by f1deL »

yebi joj mater..nosi to od sebe :!:
Kinaski

#100 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Kinaski »

Jesi ti spavao sa njom.Kakav je osjecaj sviju ti ja nisam nikad. De mi malo opisi strasno sam uzbudjen

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Locked