lordy00 wrote:dragi ljudi,jesm li ja normalan?
prije svega da kazem da sam dugogodisnji clan naseg foruma,al zbog privatnosti uzeo sam ovja nick da napisme sve ovo.
U vezi smo dviej godine,kad je sve OK,mislim da nema niko sretniji od nas,sve je tad na najvisem nivou,al cim dodje do jedne male iskrice,ni jedno ne znao da staemo i onda idemo do kraja(raskida).
Eh sad,da kazem sta me muci:
-Moja cura,kad se posvadjamo pocne me podjecnjivati,pocne mi govoriti kako sam jadan kad dozvoljavam sve to da mi rade na poslu i hajde,ja najvise zbog toga dam otkaz na poslu jer nsiam goao to da slusam.
-Poslije toga,naedna svadja,ona meni govori kako sam jadan,kako nista ne radim,itd.
-Nadjem drugi psoao,radim na procenat i prvi mjesec zaradio smijesnu cifru,u tom periodu nastaje nova svadja i ona to koristi kao novu mogucnost ponizavanja pa mi prigovara da samo toliko pametan kao sto govorim,nasao bih normalan posao ne bi radio za tu scicu...
-Zvrsio sam privatni fakultet i onda joj je to jos jedan u nizu "argumenata",kao zavrsio si fak koji svi zavrsavaju bla bla...a zivot dajem da sam sto se tice faxa(isti fax zavrsili,samo sto sam ja na privatnom a onda na drzavnom>) 5 puta jaci.
-Kad je u pitanju njena familija,to se mora psotovati,moram sve da upoznam,i da se jako primjereno ponasam,a ona svaki put kad treba da dodje u situacijud a s eupozna sa mojom familijuom ilida dodje kod mojih roditelja izazove svadju da ne bi otisli...
-Svaki dan smo vani i ako jedn noc ja njoj kazem da necu vani,jer idem sa drustvom,domah frka,a kad ja njoj isto to napravim,onda ona mene optiuzuje kako nema mira od mene itd :S
Ima jos milijardu stvari,al u ovom trenutku ne mogu vise da se sjetim i previse sam iznerviran.
Znam samo,da su mi svi jarani rekli da sam jedna obica P**da,sta sve dopustam da dradi od mene
Previse je volim,a ona to korsiti,manupulise samnom,a ja ne mogu da je otkacim jer je to prrva osoba koju sam zavolio,al ocigledno da sam se zajebao kao niko.