Jesam li ja normalan?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zeks1966
#26 Re: Jesam li ja normalan?
Sjedi Mujo u kafani nad pićem zamišljen, kad uleti Haso, sjedne kraj njega i odmah ga upita u glavu:
- Mujo, bolan, čuo sam da si se posvađao s Fatom jučer? Kako je to završilo?
Mujo slegne ramenima:
- Ha, dopuzala je na koljenima do mene ...
Haso ga začuđeno pita:
- I šta ti je rekla?
Mujo odmahne glavom:
- Izlazi ispod kreveta, nemoj da ti ja dođem tamo!
- Mujo, bolan, čuo sam da si se posvađao s Fatom jučer? Kako je to završilo?
Mujo slegne ramenima:
- Ha, dopuzala je na koljenima do mene ...
Haso ga začuđeno pita:
- I šta ti je rekla?
Mujo odmahne glavom:
- Izlazi ispod kreveta, nemoj da ti ja dođem tamo!
- mO k3
#27 Re: Jesam li ja normalan?
daj jarane u kojem si ti okolisu odrasto ?!?! majketi ...suljazdici wrote:JAro, nisam nasilan tip ali toj djevojci trebaš u trenutku izbijanja tenzija i to u trenutku kada ti nešto ružno kaže da zvizneš ŠAMARČINU da ne skonta šta joj se desilo i da se fino pokupiš i bez komentara napustiš to mjesto. Nakon toga može početi da te cijeni više ili da te zamrzi do kraja život ali tada bi tebi trebalo biti svejedno jer te ta osoba ne zaslužuje. Izgleda da si joj previše popuštao i da je obično bilo:"Kako ona kaže"!!!!Pokaži joj da si čovjek, insan koji ima svoje JA!!!!
Zamisli da ti imas cerku ,ona se uda i covjek je samara....
- VeriBizi
#28 Re: Jesam li ja normalan?
suljazdici wrote:JAro, nisam nasilan tip ali toj djevojci trebaš u trenutku izbijanja tenzija i to u trenutku kada ti nešto ružno kaže da zvizneš ŠAMARČINU da ne skonta šta joj se desilo i da se fino pokupiš i bez komentara napustiš to mjesto. Nakon toga može početi da te cijeni više ili da te zamrzi do kraja život ali tada bi tebi trebalo biti svejedno jer te ta osoba ne zaslužuje. Izgleda da si joj previše popuštao i da je obično bilo:"Kako ona kaže"!!!!Pokaži joj da si čovjek, insan koji ima svoje JA!!!!
- zateznistub
#29 Re: Jesam li ja normalan?
De malo prekucaj tekst, oci mi iskapase.
A jesi li normalan, pa ti bi to najbolje trebao znati.
A jesi li normalan, pa ti bi to najbolje trebao znati.
- illuminated
#30 Re: Jesam li ja normalan?
sve su ti jarani rekli..lordy00 wrote: Ima jos milijardu stvari,al u ovom trenutku ne mogu vise da se sjetim i previse sam iznerviran.
Znam samo,da su mi svi jarani rekli da sam jedna obica P**da,sta sve dopustam da dradi od mene![]()
Previse je volim,a ona to korsiti,manupulise samnom,a ja ne mogu da je otkacim jer je to prrva osoba koju sam zavolio,al ocigledno da sam se zajebao kao niko.
- zateznistub
#31 Re: Jesam li ja normalan?
Volio bih da neko zamahne rukom premo jednoj od moje dvije cerke, mislim da bi iste sekunde izgubio ruku do ramena.Ženski Dr.Med wrote:daj jarane u kojem si ti okolisu odrasto ?!?! majketi ...suljazdici wrote:JAro, nisam nasilan tip ali toj djevojci trebaš u trenutku izbijanja tenzija i to u trenutku kada ti nešto ružno kaže da zvizneš ŠAMARČINU da ne skonta šta joj se desilo i da se fino pokupiš i bez komentara napustiš to mjesto. Nakon toga može početi da te cijeni više ili da te zamrzi do kraja život ali tada bi tebi trebalo biti svejedno jer te ta osoba ne zaslužuje. Izgleda da si joj previše popuštao i da je obično bilo:"Kako ona kaže"!!!!Pokaži joj da si čovjek, insan koji ima svoje JA!!!!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#32 Re: Jesam li ja normalan?
suljazdici wrote:JAro, nisam nasilan tip ali toj djevojci trebaš u trenutku izbijanja tenzija i to u trenutku kada ti nešto ružno kaže da zvizneš ŠAMARČINU da ne skonta šta joj se desilo i da se fino pokupiš i bez komentara napustiš to mjesto. Nakon toga može početi da te cijeni više ili da te zamrzi do kraja život ali tada bi tebi trebalo biti svejedno jer te ta osoba ne zaslužuje. Izgleda da si joj previše popuštao i da je obično bilo:"Kako ona kaže"!!!!Pokaži joj da si čovjek, insan koji ima svoje JA!!!!
kako li onda izgledaju nasilnici
e jado, ti bi muskost dokazivao time sto udaras zensko
stvarno si muskarcina, aferim
- duplanula
#33 Re: Jesam li ja normalan?
Sto rece moj drug, gdje ces bolan na zensko ruku dic, nju treba nogom
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#34 Re: Jesam li ja normalan?
počni piti
ako ti za tri godine ne bude bolje
neće nikad
ako ti za tri godine ne bude bolje
neće nikad
- mO k3
#35 Re: Jesam li ja normalan?
@zatezni zub takodje imam dvoje cerke ,nedo bog .... da neko digne ruku na njih uf...
Ja sam jednog tipa radi brata prebijo pendrekom , i ekstra sam pendrek kupio za to .....
Ja sam jednog tipa radi brata prebijo pendrekom , i ekstra sam pendrek kupio za to .....
-
*mima*
#36 Re: Jesam li ja normalan?
lordy00 wrote:dragi ljudi,jesm li ja normalan?
prije svega da kazem da sam dugogodisnji clan naseg foruma,al zbog privatnosti uzeo sam ovja nick da napisme sve ovo.
U vezi smo dviej godine,kad je sve OK,mislim da nema niko sretniji od nas,sve je tad na najvisem nivou,al cim dodje do jedne male iskrice,ni jedno ne znao da staemo i onda idemo do kraja(raskida).
Eh sad,da kazem sta me muci:
-Moja cura,kad se posvadjamo pocne me podjecnjivati,pocne mi govoriti kako sam jadan kad dozvoljavam sve to da mi rade na poslu i hajde,ja najvise zbog toga dam otkaz na poslu jer nsiam goao to da slusam.
-Poslije toga,naedna svadja,ona meni govori kako sam jadan,kako nista ne radim,itd.
-Nadjem drugi psoao,radim na procenat i prvi mjesec zaradio smijesnu cifru,u tom periodu nastaje nova svadja i ona to koristi kao novu mogucnost ponizavanja pa mi prigovara da samo toliko pametan kao sto govorim,nasao bih normalan posao ne bi radio za tu scicu...
-Zvrsio sam privatni fakultet i onda joj je to jos jedan u nizu "argumenata",kao zavrsio si fak koji svi zavrsavaju bla bla...a zivot dajem da sam sto se tice faxa(isti fax zavrsili,samo sto sam ja na privatnom a onda na drzavnom>) 5 puta jaci.
-Kad je u pitanju njena familija,to se mora psotovati,moram sve da upoznam,i da se jako primjereno ponasam,a ona svaki put kad treba da dodje u situacijud a s eupozna sa mojom familijuom ilida dodje kod mojih roditelja izazove svadju da ne bi otisli...
-Svaki dan smo vani i ako jedn noc ja njoj kazem da necu vani,jer idem sa drustvom,domah frka,a kad ja njoj isto to napravim,onda ona mene optiuzuje kako nema mira od mene itd :S
Ima jos milijardu stvari,al u ovom trenutku ne mogu vise da se sjetim i previse sam iznerviran.
Znam samo,da su mi svi jarani rekli da sam jedna obica P**da,sta sve dopustam da dradi od mene![]()
Previse je volim,a ona to korsiti,manupulise samnom,a ja ne mogu da je otkacim jer je to prrva osoba koju sam zavolio,al ocigledno da sam se zajebao kao niko.
koja je iduca tema?
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#38 Re: Jesam li ja normalan?
jbg najlakše je drugima govoriti šta da rade...duplanula wrote: Sto rece moj drug, gdje ces bolan na zensko ruku dic, nju treba nogomhahahahaha
može je odvesti na neko javno mjesto i tu joj napraviti scenu i otići (sve isto što je onaj gore rekao "samo" bez šamara)
pa čekati rezultate
mada sumnjam da će se išta promijeniti
vidite da ga je ispila... garant će ona otići naći pravog mužjaka a on će do kraja života mrziti žene
- dustaban
#39 Re: Jesam li ja normalan?
Haj da se i ja,nicim izazvan, oglasim.
Prvo da ti priznam bio sam u slicnim situacijama (davno, davno) i to je naravno zavrsilo prekidom i danas, da ti budem iskren, ne mogu se ni sjetiti svih detalja. Time hocu samo da ti kazem da je svaki prekid izljeciv.
Medjutim, sjecam se jednog susreta kad smo vec bili prekinuli (ja s drugom, ona s drugim) gdje sam joj se nagovorio, bas onako muski i bez uvijanja (dakle sa sasvim druge pozicije nego kad si u vezi koju zelis sacuvati) i znas sta mi ona rece... pa sto mi to nisi rekao dok smo bili zajedno, da sam to znala sve bi bilo drugacije!
E sad, bi li bilo drugacije to je pitanje, ali u svakom slucaju mislim da bi ovo sto ovdje dijelis sa nama, trebao otvoreno i sa njom podijeliti. Ako nemas hrabrosti onda napravi situaciju da ona nekako vidi ovu tvoju patnju - ostavis komp otvoren na ovoj raspravi, logovan pod ovim tvojim nickom i zamolis mene da izbrisem ovaj post da se ne vidi da si opet "jadan jer slusas druge"...

Prvo da ti priznam bio sam u slicnim situacijama (davno, davno) i to je naravno zavrsilo prekidom i danas, da ti budem iskren, ne mogu se ni sjetiti svih detalja. Time hocu samo da ti kazem da je svaki prekid izljeciv.
Medjutim, sjecam se jednog susreta kad smo vec bili prekinuli (ja s drugom, ona s drugim) gdje sam joj se nagovorio, bas onako muski i bez uvijanja (dakle sa sasvim druge pozicije nego kad si u vezi koju zelis sacuvati) i znas sta mi ona rece... pa sto mi to nisi rekao dok smo bili zajedno, da sam to znala sve bi bilo drugacije!
E sad, bi li bilo drugacije to je pitanje, ali u svakom slucaju mislim da bi ovo sto ovdje dijelis sa nama, trebao otvoreno i sa njom podijeliti. Ako nemas hrabrosti onda napravi situaciju da ona nekako vidi ovu tvoju patnju - ostavis komp otvoren na ovoj raspravi, logovan pod ovim tvojim nickom i zamolis mene da izbrisem ovaj post da se ne vidi da si opet "jadan jer slusas druge"...
-
Aqua_S
#40 Re: Jesam li ja normalan?
predlažem da joj zguziš najbolju jaranicu..lordy00 wrote:Sta predlazes ,brate ? ?Brat wrote:Nisi.
(uzmi u obzir da je to osoba koju najvise volis)
- suljazdici
#41 Re: Jesam li ja normalan?
Odrasto sam na u civiliziranoj zemlji jarane gdje se žene ne tuku i priznajem da nijeŽenski Dr.Med wrote:daj jarane u kojem si ti okolisu odrasto ?!?! majketi ...suljazdici wrote:JAro, nisam nasilan tip ali toj djevojci trebaš u trenutku izbijanja tenzija i to u trenutku kada ti nešto ružno kaže da zvizneš ŠAMARČINU da ne skonta šta joj se desilo i da se fino pokupiš i bez komentara napustiš to mjesto. Nakon toga može početi da te cijeni više ili da te zamrzi do kraja život ali tada bi tebi trebalo biti svejedno jer te ta osoba ne zaslužuje. Izgleda da si joj previše popuštao i da je obično bilo:"Kako ona kaže"!!!!Pokaži joj da si čovjek, insan koji ima svoje JA!!!!
Imao sam sličnu vezu kao i ovaj momak gore gdje sam stalno popuštao i ugađao djevojci dok mi jednom nije spomenula sestru i kako njoj ugađam i šta ti ja znam sve ( nije bila ni prava svađa ) a što je samo bilo vrh ledenog brijega. To je jedini put da sam žensko udario i to ono lagano fljuskica. Ostavila me je i hvala joj na tome jer sam našao drugu koja je zlata vrijedna. Ja štujem njene, i sve što je vezano za nju kao i što je za svaki moj bitan korak u životu pitam za savjet ili mišljenje. Ona štuje mene i moje i sve što je vezano za mene.
Mislim da je to vrhunac civiliziranog ponašanja u jednoj vezi gdje i dalje postoje tenzije između osoba ali se to rješi na miran način bez bilo kakvih zlostavljanja ikoga!!!
- mO k3
#42 Re: Jesam li ja normalan?
@suljazdici
hajde dobro malo su te emocije ponijele i ta neka stara bolna sijecanja na taj period zivota ....zato oprastam ti
Ja jedino kada se zeMsko udario je kada
znas na sta mislim 
hajde dobro malo su te emocije ponijele i ta neka stara bolna sijecanja na taj period zivota ....zato oprastam ti
Ja jedino kada se zeMsko udario je kada
- Vegetastar
#43 Re: Jesam li ja normalan?
bježi od nje, nije to djeva, to je čudovište
al jarane, kad se ti ne poštuješ, neće te ni ona poštovati. Da si pametan bio i nogu joj dao prvi put kad ti se na taj način obratila do sad bi je prebolio, našao kakvu normalnu djevojku, bio sretan a forum bi imao jednu kloniranu temu manje.
al jarane, kad se ti ne poštuješ, neće te ni ona poštovati. Da si pametan bio i nogu joj dao prvi put kad ti se na taj način obratila do sad bi je prebolio, našao kakvu normalnu djevojku, bio sretan a forum bi imao jednu kloniranu temu manje.
-
yml
#44 Re: Jesam li ja normalan?
Kod mene slicno poprilicno, bar ovo oko posla, al lako je srat a ona ne radi. Plus posto znam da nema oca itd, dajem joj svaki mjesec, treba stope da mi ljubi. Ev sad ce mjesec kako smo prekinuli, vec sumnjam da bi se pomirio...Ma vise sam sjeban zbog sebe u zadnje vrijeme, sto jos nemam "pravi" posao sa lovom...GDJE JE FUKARESTINA, NEMA LJUBAVI, to sam nesto nadosao, al onda opet zaustavi me neku noc jedan drug i prica kako je osam godina se patio i radio sa zenom dok nisu prvi put otisli na more i opet se vole...A ovo danas izgleda ljubav samo ako imas...jebes to jaro, nek se ponizi ona malo ako joj je stalo ako nije nek ide u k... Vrlo jednostavno
Last edited by yml on 21/09/2012 10:24, edited 2 times in total.
- pukepuke
#45 Re: Jesam li ja normalan?
Ja bih iz ženske perspektive dodala da se slažem s onim što je netko još ranije napisao, da tvoja djevojka pati od kompleksa niže vrijednosti i nesigurnosti i kad joj nešto ide loše (dogodi se par teških/loših dana na poslu, svađa u obitelji, zafali para), istresa se na tebi. Također ću vrlo iskreno dodati da se i meni događa/la nesigurnost, uglavnom zbog stresnog posla i onda sam puno sklonija prepirci zbog totalnih gluposti, dva dana kasnije ne mogu se ni sjetiti zbog čega sam se "kofrčila". No, to što te vrijeđa, što ne poštuje tvoju obitelj, to ne zvuči nimalo dobro. Moram se zapitati je li uopće zaljubljena u tebe.
Hmmm, normalan si, a sigurno svjestan da imaš dvije opcije, ostati ili produžiti dalje. Ako odlučiš ostati s njom, trebat će ti jako puno strpljenja da ona posloži stvari u svojoj glavi i skonta da se problemi ne rješavaju vrijeđanjem svog muškarca. Jeste li razgovarali o njenom ponašanju, jesi li joj rekao da ti se ne sviđa što te vrijeđa, da je voliš ali da se ne osjećaš dobro u takvoj vezi?
Malo off topic, stvarno sam iznenađena nekim komentarima o ženskoj proračunatosti. Jel' stvarno mislite da se ženin život vrti oko toga kako će smotati muškarca, preveslati ga, podjarmiti? Imamo mi pametnijeg posla u životu. Na primjer, pročitati dobru knjigu, završiti fakultet, odgledati dobar film, baviti se svojim hobijem, usavršavati se u svojoj struci, družiti se, pa da budem i malo prozaičnija, skuhati ručak, staviti rublje/posuđe u perilicu, izvaditi, prostrti, izglačati, usisati, obrisati, oprati, depilirati se, fenirati se, namazati se, pa piling, maska, lak, ufff... Ne znam kad bih stigla razmišljati o strategijama za kontroliranje muškarca. Svašta. Ako neka žena ima dovoljno vremena za tu vrstu aktivnosti, onda i ne trebate biti s njom, jer joj je glava očito prazna od drugih, puno zanimljivijih stvari.
Hmmm, normalan si, a sigurno svjestan da imaš dvije opcije, ostati ili produžiti dalje. Ako odlučiš ostati s njom, trebat će ti jako puno strpljenja da ona posloži stvari u svojoj glavi i skonta da se problemi ne rješavaju vrijeđanjem svog muškarca. Jeste li razgovarali o njenom ponašanju, jesi li joj rekao da ti se ne sviđa što te vrijeđa, da je voliš ali da se ne osjećaš dobro u takvoj vezi?
Malo off topic, stvarno sam iznenađena nekim komentarima o ženskoj proračunatosti. Jel' stvarno mislite da se ženin život vrti oko toga kako će smotati muškarca, preveslati ga, podjarmiti? Imamo mi pametnijeg posla u životu. Na primjer, pročitati dobru knjigu, završiti fakultet, odgledati dobar film, baviti se svojim hobijem, usavršavati se u svojoj struci, družiti se, pa da budem i malo prozaičnija, skuhati ručak, staviti rublje/posuđe u perilicu, izvaditi, prostrti, izglačati, usisati, obrisati, oprati, depilirati se, fenirati se, namazati se, pa piling, maska, lak, ufff... Ne znam kad bih stigla razmišljati o strategijama za kontroliranje muškarca. Svašta. Ako neka žena ima dovoljno vremena za tu vrstu aktivnosti, onda i ne trebate biti s njom, jer joj je glava očito prazna od drugih, puno zanimljivijih stvari.
- zateznistub
#46 Re: Jesam li ja normalan?
Jeza me pocne fatati kad citam sta bi neko bio u stanju uraditi. Pa i ja sam se i svađao i prepirao i sa curam i sa zenom, pa ako nista ne pomaze okrenes leđa u odes. Cuj on bi njoj samar opalio... e jado jadniŽenski Dr.Med wrote:@zatezni zub takodje imam dvoje cerke ,nedo bog .... da neko digne ruku na njih uf...![]()
-
miki.ba
#47 Re: Jesam li ja normalan?
Sta bi ti tek radila da nisi fax zavrsio, sreca pa bar papir imas.
I ako je vasa veza na izuzetno visokom intelektualnom nivou, a ja nisam na istom mogu da zakljucim da te ne hebe ni 2%. Upisi jos sta nebil postigo ravnopravnost.

I ako je vasa veza na izuzetno visokom intelektualnom nivou, a ja nisam na istom mogu da zakljucim da te ne hebe ni 2%. Upisi jos sta nebil postigo ravnopravnost.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#48 Re: Jesam li ja normalan?
Koji si ti jad.suljazdici wrote: To je jedini put da sam žensko udario i to ono lagano fljuskica.
Postavljac - a bogat' jesil ti ikada njoj rekao ista od ovoga sto si ovdje napisao?
Iako sumnjam da bi pomoglo ali bi se ti bolje osjecao ako nista.
A to da te ona voli, more biti ali to onda krije jako vjesto, jer u ovom opisu tvom nema ni lj od ljubavi, samo neko ko hrani ego sebi i dize sebe u nebesa na tvoj racun.
A to je jarane ruzno i to se ne radi u vezi i to osobi koju jos "volis". Ali eto svasta zaljubljen covjek radi, trpi...
-
yml
#49 Re: Jesam li ja normalan?
yml wrote:Kod mene slicno poprilicno, bar ovo oko posla, al lako je srat a ona ne radi. Plus posto znam da nema oca itd, dajem joj svaki mjesec, treba stope da mi ljubi. Ev sad ce mjesec kako smo prekinuli, vec sumnjam da bi se pomirio...Ma vise sam sjeban zbog sebe u zadnje vrijeme, sto jos nemam "pravi" posao sa lovom...GDJE JE FUKARESTINA, NEMA LJUBAVI, to sam nesto nadosao, al onda opet zaustavi me neku noc jedan drug i prica kako je osam godina se patio i radio sa zenom dok nisu prvi put otisli na more i opet se vole...A ovo danas izgleda ljubav samo ako imas...jebes to jaro, nek se ponizi ona malo ako joj je stalo ako nije nek ide u k... Vrlo jednostavno
P.S. A normalan si, nego vrijeme i drustvo nije normalno, niko ne cijeni danas prave vrjednosti, kao npr. ljubav...Sve je naopacke...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#50 Re: Jesam li ja normalan?
Zivio govornik!