Jesam li ja normalan?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Vegetastar

#101 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Vegetastar »

187 wrote:Jesi ti spavao sa njom.Kakav je osjecaj sviju ti ja nisam nikad. De mi malo opisi strasno sam uzbudjen

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2

he he
dusa_raskopuša

#102 Re: Jesam li ja normalan?

Post by dusa_raskopuša »

Otkaci je, BA! :kravata:
cyprus

#103 Re: Jesam li ja normalan?

Post by cyprus »

lordy00 wrote:dragi ljudi,jesm li ja normalan?
prije svega da kazem da sam dugogodisnji clan naseg foruma,al zbog privatnosti uzeo sam ovja nick da napisme sve ovo.

U vezi smo dviej godine,kad je sve OK,mislim da nema niko sretniji od nas,sve je tad na najvisem nivou,al cim dodje do jedne male iskrice,ni jedno ne znao da staemo i onda idemo do kraja(raskida).
Eh sad,da kazem sta me muci:
-Moja cura,kad se posvadjamo pocne me podjecnjivati,pocne mi govoriti kako sam jadan kad dozvoljavam sve to da mi rade na poslu i hajde,ja najvise zbog toga dam otkaz na poslu jer nsiam goao to da slusam.
-Poslije toga,naedna svadja,ona meni govori kako sam jadan,kako nista ne radim,itd.
-Nadjem drugi psoao,radim na procenat i prvi mjesec zaradio smijesnu cifru,u tom periodu nastaje nova svadja i ona to koristi kao novu mogucnost ponizavanja pa mi prigovara da samo toliko pametan kao sto govorim,nasao bih normalan posao ne bi radio za tu scicu...
-Zvrsio sam privatni fakultet i onda joj je to jos jedan u nizu "argumenata",kao zavrsio si fak koji svi zavrsavaju bla bla...a zivot dajem da sam sto se tice faxa(isti fax zavrsili,samo sto sam ja na privatnom a onda na drzavnom>) 5 puta jaci.
-Kad je u pitanju njena familija,to se mora psotovati,moram sve da upoznam,i da se jako primjereno ponasam,a ona svaki put kad treba da dodje u situacijud a s eupozna sa mojom familijuom ilida dodje kod mojih roditelja izazove svadju da ne bi otisli...
-Svaki dan smo vani i ako jedn noc ja njoj kazem da necu vani,jer idem sa drustvom,domah frka,a kad ja njoj isto to napravim,onda ona mene optiuzuje kako nema mira od mene itd :S

Ima jos milijardu stvari,al u ovom trenutku ne mogu vise da se sjetim i previse sam iznerviran.
Znam samo,da su mi svi jarani rekli da sam jedna obica P**da,sta sve dopustam da dradi od mene :x
Previse je volim,a ona to korsiti,manupulise samnom,a ja ne mogu da je otkacim jer je to prrva osoba koju sam zavolio,al ocigledno da sam se zajebao kao niko.
Napucaj to... Svojevremeno sam bio u relativno sličnoj situaciji te mi ovaj tvoj text izgleda ko da sam ga ja piso prije neke 3-4 godine :mrgreen: , i jedino što ti mogu savjetovat je da to napucaš što prije...
dudlov

#104 Re: Jesam li ja normalan?

Post by dudlov »

prije svega da kazem da sam dugogodisnji clan naseg foruma,al zbog privatnosti uzeo sam ovja nick da napisme sve ovo.

U vezi smo dviej godine,kad je sve OK,mislim da nema niko sretniji od nas,sve je tad na najvisem nivou,al cim dodje do jedne male iskrice,ni jedno ne znao da staemo i onda idemo do kraja(raskida).
-Moja cura,kad se posvadjamo pocne me podjecnjivati,pocne mi govoriti kako sam jadan kad dozvoljavam sve to da mi rade na poslu i hajde,ja najvise zbog toga dam otkaz na poslu jer nsiam goao to da slusam.
-Poslije toga,naedna svadja,ona meni govori kako sam jadan,kako nista ne radim,itd.
-Nadjem drugi psoao,radim na procenat i prvi mjesec zaradio smijesnu cifru,u tom periodu nastaje nova svadja i ona to koristi kao novu mogucnost ponizavanja pa mi prigovara da samo toliko pametan kao sto govorim,nasao bih normalan posao ne bi radio za tu scicu...
-Zvrsio sam privatni fakultet i onda joj je to jos jedan u nizu "argumenata",kao zavrsio si fak koji svi zavrsavaju bla bla...a zivot dajem da sam sto se tice faxa(isti fax zavrsili,samo sto sam ja na privatnom a onda na drzavnom>) 5 puta jaci.
-Kad je u pitanju njena familija,to se mora psotovati,moram sve da upoznam,i da se jako primjereno ponasam,a ona svaki put kad treba da dodje u situacijud a s eupozna sa mojom familijuom ilida dodje kod mojih roditelja izazove svadju da ne bi otisli...
-Svaki dan smo vani i ako jedn noc ja njoj kazem da necu vani,jer idem sa drustvom,domah frka,a kad ja njoj isto to napravim,onda ona mene optiuzuje kako nema mira od mene itd :S

Ima jos milijardu stvari,al u ovom trenutku ne mogu vise da se sjetim i previse sam iznerviran.
Znam samo,da su mi svi jarani rekli da sam jedna obica P**da,sta sve dopustam da dradi od mene :x
Previse je volim,a ona to korsiti,manupulise samnom,a ja ne mogu da je otkacim jer je to prrva osoba koju sam zavolio,al ocigledno da sam se zajebao kao niko.
Moj jaran je imao slicnu situaciju. Skontao sam da mi haver voli kad ga ona gazi i ponizava. To je trajalo 9 godina i kad je presusio,nogirala ga je.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
JOHNNYJUVE

#105 Re: Jesam li ja normalan?

Post by JOHNNYJUVE »

:D :lol: :lol: koji fetish :D ahahahahahaahah
Joker88

#106 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Joker88 »

cyprus wrote:
Napucaj to... Svojevremeno sam bio u relativno sličnoj situaciji te mi ovaj tvoj text izgleda ko da sam ga ja piso prije neke 3-4 godine :mrgreen: , i jedino što ti mogu savjetovat je da to napucaš što prije...
Da nije ista cura?

:D
JThomas

#107 Re: Jesam li ja normalan?

Post by JThomas »

pukepuke wrote:Jel' stvarno mislite da se ženin život vrti oko toga kako će smotati muškarca, preveslati ga, podjarmiti? Imamo mi pametnijeg posla u životu. Na primjer, pročitati dobru knjigu, završiti fakultet, odgledati dobar film, baviti se svojim hobijem, usavršavati se u svojoj struci, družiti se, pa da budem i malo prozaičnija, skuhati ručak, staviti rublje/posuđe u perilicu, izvaditi, prostrti, izglačati, usisati, obrisati, oprati, depilirati se, fenirati se, namazati se, pa piling, maska, lak, ufff... Ne znam kad bih stigla razmišljati o strategijama za kontroliranje muškarca. Svašta. Ako neka žena ima dovoljno vremena za tu vrstu aktivnosti, onda i ne trebate biti s njom, jer joj je glava očito prazna od drugih, puno zanimljivijih stvari.
ima i to ostalo, ali ovo prvo je ipak prioritet.
pussysmoke

#108 Re: Jesam li ja normalan?

Post by pussysmoke »

Da li si rekao njoj ovo što si rekao nama?
Escape

#109 Re: Jesam li ja normalan?

Post by Escape »

Druze jesi normalan, ali svi ponekad upadnemo u neku zivotnu "zamku".
Bila sam u slicnoj situaciji, imala sam momka godinu dana koji je, ma sta god uradila, popljuvo.
Vjeruj, palo mi je samopouzdanje, mislila sam da sam najgora kuharica, najruznija, najgora u svom poslu, glupa itd....iako djela pokazuju suprotno.
Zasto sam ga trpila tako dugo?
Nalazila sam opravdanja, te bice bolje, te depresivan mu posao (iako je moj bio gori 5 puta), te osto rano bez oca itd...
Medjutim, nema tu opravdanja.
Ili si karakter ili nisi.
Na ulici je bio ko melem, velika dobrica, svi ga vole. A medju cetiri zida, horor.
Nijedna mu bivsa nije valjala, sve su budale, glupace i jos uvijek umiru za njim. U stvari on je manipulator.
Zakljucak - bjezi od nje sto dalje to bolje dok je vrijeme.
Ima cura, bice ljubavi.
Ako ostanes u vezi, bice ti sve gore i gore, pogotovo ako dodju djeca, brak itd.
Nego dok si normalan, skupi snage i fino joj reci u lice: " Ne zelim da te vidim ni na mapi." i tacka.
Ona ima poremecaj licnosti i nema niti karaktera, niti postovanja. Zasto da gubis vrijeme sa takvom osobom?
Nadam se da ces donijeti pravu odluku koja je najbolja za tebe :thumbup:
dottore

#110 Re: Jesam li ja normalan?

Post by dottore »

Popricaj sa njom, reci sve isto sto si napisao ovdje... i onda nam prepricaj reakciju, pa da nesto skontamo :dance:
lordy00

#111 Re: Jesam li ja normalan?

Post by lordy00 »

Rekao sam joj hiljadu putua sve ovo,ma i vise od ovoga(jer ima jos dosta razloga koje nisam naveo u uvodnom postu).
lordy00

#112 Re: Jesam li ja normalan?

Post by lordy00 »

Escape wrote:Druze jesi normalan, ali svi ponekad upadnemo u neku zivotnu "zamku".
Bila sam u slicnoj situaciji, imala sam momka godinu dana koji je, ma sta god uradila, popljuvo.
Vjeruj, palo mi je samopouzdanje, mislila sam da sam najgora kuharica, najruznija, najgora u svom poslu, glupa itd....iako djela pokazuju suprotno.
Zasto sam ga trpila tako dugo?
Nalazila sam opravdanja, te bice bolje, te depresivan mu posao (iako je moj bio gori 5 puta), te osto rano bez oca itd...
Medjutim, nema tu opravdanja.
Ili si karakter ili nisi.
Na ulici je bio ko melem, velika dobrica, svi ga vole. A medju cetiri zida, horor.
Nijedna mu bivsa nije valjala, sve su budale, glupace i jos uvijek umiru za njim. U stvari on je manipulator.
Zakljucak - bjezi od nje sto dalje to bolje dok je vrijeme.
Ima cura, bice ljubavi.
Ako ostanes u vezi, bice ti sve gore i gore, pogotovo ako dodju djeca, brak itd.
Nego dok si normalan, skupi snage i fino joj reci u lice: " Ne zelim da te vidim ni na mapi." i tacka.
Ona ima poremecaj licnosti i nema niti karaktera, niti postovanja. Zasto da gubis vrijeme sa takvom osobom?
Nadam se da ces donijeti pravu odluku koja je najbolja za tebe :thumbup:
Rekao sam joj sinoc,jos jednom da nam se desi nesto slicno,to ce biti ujedno i posljednje.
Mozd nisam trebao davati jos jednu sansu,mozda sam trebao odmah presjeci,al' eto,da probam jos jednom,al sam siguran da cu presjeci ako dodje do istog problema(a doci ce).
cartman

#113 Re: Jesam li ja normalan?

Post by cartman »

Image
victom

#114 Re: Jesam li ja normalan?

Post by victom »

moradoh se prijavit da se obartim auditoriju muškom i ženskom.

Što se tiče posla. Situacija na tržištu je teška, i izazov je naći bilo kakav posao. Da ne govorimo šta uposlenici moraju trpiti na poslu za sitnu lovu.

U takvim okolnostima, zvocati voljenoj osobi zbog visine plate, je SAMOUBISTVO.
Self termination for the relationship.

To je sve što mogu reći na temu. : ;-)
lordy00

#115 Re: Jesam li ja normalan?

Post by lordy00 »

cyprus wrote:

Odakle je bila ta tvoja :D
SandraB.

#116 Re: Jesam li ja normalan?

Post by SandraB. »

Za ovo njeno ponasanje si kriv iskljucivo ti...Zasto? Zato sto joj dopustas ovakvo ponasanje prema tebi...neko to ne bi dopustio ni jedan dan a ti godinama trpis i trpis i nalazis opravdanja za to...i pitas se jesi li normalan....Ja mislim da si ti taj koji ima problema sa samopouzdanjem jer kao takav podnosis sve ovo, vjerovatno si sam sebe uvjerio da je ona ta, nema druge, bolje, samo nju volis..bla bla bla....Ako zelis ostati normalan, pametan, zdrav prvenstveno, onda izadji iz te veze....tesko jeste, ali hvala Bogu bez svakoga se danas moze...zaljubljen jesi ali ona definitivno nije, jer gdje nema postovanja nema ni ljubavi... Sorry :roll:
necko_hz

#117 Re: Jesam li ja normalan?

Post by necko_hz »

Nisi normalan.
dusa_raskopuša

#118 Re: Jesam li ja normalan?

Post by dusa_raskopuša »

Ma nema mu pomoci, ocito. E, poslije svega on joj da jos jednu sansu. Znas sta, *eb'la te ona. U pravu je kad kaze sve sto ti kaze. Ti co'j'ce nemas samopouzdanja, brate k'o dijete si koje ne mo's odbiti od 'necega'. I treba da te gazi kad si papucar!
fatamorgana

#119 Re: Jesam li ja normalan?

Post by fatamorgana »

dusa_raskopuša wrote:Ma nema mu pomoci, ocito. E, poslije svega on joj da jos jednu sansu. Znas sta, *eb'la te ona. U pravu je kad kaze sve sto ti kaze. Ti co'j'ce nemas samopouzdanja, brate k'o dijete si koje ne mo's odbiti od 'necega'. I treba da te gazi kad si papucar!
Ma slabo je ko danas normalan, :D
bogumila

#120 Re: Jesam li ja normalan?

Post by bogumila »

jesi normalan u smislu da ima takvih kao ti kolko hoces. nisi normalan u smislu da je nisi davno otkacio.
Locked