.....joj.....a taman sam bio zaboravio.....lady midnight wrote: i meni bibilo zhao
konja
Jeli vam zao...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dirty Harry
Eh znam TAČNO kako ti je ...Neelix wrote:upravo sam izasao iz trogodisnje veze, tokom koje sam bio vjeran, a nije da nisam imao prilikaaaa....kako je meni tek zao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
Bolja ti je ona da jedva cekas da sa'ranish majku, pa u kucu da dovedes Rajku (posto je Rajka, jel', iz drugog entitetatech10 wrote:Ja bome uvijek slusam Majku i zato mogu sada turnuti prst u uho i zapjevati:aminche wrote: ah
dobro
ja rekoh ti branis majkin stav
pa da te cipelom gadjam
"Od svega me sacuvala Majka,
samo nije od forumskih
napaljenih djevojaka..."
- manijak1
......jeste ....žao mi je .....
.
- manijak1
- Dirty Harry
He, ima i toga, ali nije to jedino. Jebiga ja nikad nisam bio ovako raspoložen i pun energije. Čak i ljudi koji nisu toku zbivanja me pitaju šta se desilo i konstatuju da sam postao drugi čovjek (pozitivno) ... a ne uzimam ništa, majke mi ...O.o wrote:E vas sto ste izasli iz duge veze treba klasificirat il nesto !!!!
Za 3 sedmice imam 2 levata koji su izasli iz duge veze, ne znaju sta bi sa sobom, al znaju da bi ga malo "dip it in" cisto da se izive jer su "toliko" propustili u zivotu
(Al' za "dipping" sam uvijek raspoložen
- Daphna
Dirty Harry wrote:He, ima i toga, ali nije to jedino. Jebiga ja nikad nisam bio ovako raspoložen i pun energije. Čak i ljudi koji nisu toku zbivanja me pitaju šta se desilo i konstatuju da sam postao drugi čovjek (pozitivno) ... a ne uzimam ništa, majke mi ...O.o wrote:E vas sto ste izasli iz duge veze treba klasificirat il nesto !!!!
Za 3 sedmice imam 2 levata koji su izasli iz duge veze, ne znaju sta bi sa sobom, al znaju da bi ga malo "dip it in" cisto da se izive jer su "toliko" propustili u zivotu![]()
(Al' za "dipping" sam uvijek raspoložen)
Ma koji to nije uvijek raspolozen?
- Dirty Harry
Oooo, pa gdje si tiDaphna wrote:Dirty Harry wrote:He, ima i toga, ali nije to jedino. Jebiga ja nikad nisam bio ovako raspoložen i pun energije. Čak i ljudi koji nisu toku zbivanja me pitaju šta se desilo i konstatuju da sam postao drugi čovjek (pozitivno) ... a ne uzimam ništa, majke mi ...O.o wrote:E vas sto ste izasli iz duge veze treba klasificirat il nesto !!!!
Za 3 sedmice imam 2 levata koji su izasli iz duge veze, ne znaju sta bi sa sobom, al znaju da bi ga malo "dip it in" cisto da se izive jer su "toliko" propustili u zivotu![]()
Ma koji to nije uvijek raspolozen?![]()
ah, pa ne bi valjalo da nije raspoložen.
- Daphna
Dirty Harry wrote:Oooo, pa gdje si tiDaphna wrote:Dirty Harry wrote: He, ima i toga, ali nije to jedino. Jebiga ja nikad nisam bio ovako raspoložen i pun energije. Čak i ljudi koji nisu toku zbivanja me pitaju šta se desilo i konstatuju da sam postao drugi čovjek (pozitivno) ... a ne uzimam ništa, majke mi ...![]()
![]()
Pa istina je, ne bi!
Zamisli ona raspolozena, a on nista
Ali meni se to nece desiti, jeli? Ti si uvijek raspolozen?
- Dirty Harry
Znaš mene, ko' zapeta puškaDaphna wrote:Dirty Harry wrote:Oooo, pa gdje si tiDaphna wrote:
![]()
Pa istina je, ne bi!
Zamisli ona raspolozena, a on nista![]()
![]()
Ali meni se to nece desiti, jeli? Ti si uvijek raspolozen?
- Bl_ManiaC
#63 Re: Jeli vam zao...
Sad samo mozes pjevati od onog nise prsesa "Sad mi krivo,sad mi krivo ,sto ti prici nisam ....."jugoistocnjak wrote:..sto je niste "odradili"? Znali ste da imate sansu 100%, ali ste par dana oklijevali i ona se izgubila iz vaseg vidokruga.
Pisem iz muske perspektive, ali pitanje vazi i za ljepsi pol. Izvinjavam se damama ako originalno pitanje izgleda malo musko-sovinisticki nastrojeno.
Ja sam licno imao takvu situaciju sa kcerkom svoje profesorice u vrijeme dok mi je ova predavala, ali sam jebiga poceo razmisljati o posljedicama ako stvari krenu naopako. Radilo se zaista o pametnoj, lijepoj, zgodnoj i duhovitoj djevojci, ali jebiga. Poslije 1-2 mjeseca smo jednostavno otisli u razlicite gradove i nismo se vidjali vise.
Imam sada stabilnu vezu, ali cesto kad vidim ovu djevojku (sad je udata), moram priznati da mi je zao sto nije doslo do neceg izmedju nas.
-
Sir_Lancelot
Jeste. Stid me pricati o tome. Ali sam bio mlad i neiskusan. Ona 2 god starija od mene iz Travnika. Isli zajedno na fakultet, bila mi draga, prava prijateljica, plavka. Zvala me na kafu kod nje. Sami... Ne mogu vise...
Mozda je i bolje tako. Da jesam mozda bih bio tata. Jedino veliko kajanje, kada bolje razmislim.
-
HiBreeD
druze koja te to moja Travnicanka u crno zavila...hoce one to, sto jes jes...ne tuguj plaho, puno more ribe...ha jaSir_Lancelot wrote:Jeste. Stid me pricati o tome. Ali sam bio mlad i neiskusan. Ona 2 god starija od mene iz Travnika. Isli zajedno na fakultet, bila mi draga, prava prijateljica, plavka. Zvala me na kafu kod nje. Sami... Ne mogu vise...Mozda je i bolje tako. Da jesam mozda bih bio tata. Jedino veliko kajanje, kada bolje razmislim.
zene zene vama pjevam ja la la la ...svaka zena jedan dvan cvijet tra la la la, ne znam dalje
-
HiBreeD
#66 Re: Jeli vam zao...
Bl_ManiaC wrote:Sad samo mozes pjevati od onog nise prsesa "Sad mi krivo,sad mi krivo ,sto ti prici nisam ....."jugoistocnjak wrote:..sto je niste "odradili"? Znali ste da imate sansu 100%, ali ste par dana oklijevali i ona se izgubila iz vaseg vidokruga.
Pisem iz muske perspektive, ali pitanje vazi i za ljepsi pol. Izvinjavam se damama ako originalno pitanje izgleda malo musko-sovinisticki nastrojeno.
Ja sam licno imao takvu situaciju sa kcerkom svoje profesorice u vrijeme dok mi je ova predavala, ali sam jebiga poceo razmisljati o posljedicama ako stvari krenu naopako. Radilo se zaista o pametnoj, lijepoj, zgodnoj i duhovitoj djevojci, ali jebiga. Poslije 1-2 mjeseca smo jednostavno otisli u razlicite gradove i nismo se vidjali vise.
Imam sada stabilnu vezu, ali cesto kad vidim ovu djevojku (sad je udata), moram priznati da mi je zao sto nije doslo do neceg izmedju nas.![]()
![]()
![]()
haha, otkad nisam cuo tu pjesmu...ide mi na zivac taj s tobom sto je, idete mi na (kukija) obadvoje
...na proste me faktore razstavljvaas, za moj tim ti ne navijas,
...idete mi na ...pip obadvoje...haha, luda stvar