Jelen Superliga Srbije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

BHF_Manijak

#76 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by BHF_Manijak »

ganjeta wrote:Fakat koji će qrac ova tema na Sa - X . :-) :roll: . Zbog dva lika koji ovo prate?! Milslim pratimo svi fudbal, gledamo blizance jedino zbog klade, ali ovo je samo provokacija drota iz Vojkovića, nakon nekoliko pokušaja otvaranja tema koji imaju veze sa CZ uspio je otovoriti temu koja nije još obrisana. Ja ne mogu da zamilslim da se na BG-X piše o premijer ligi BIH. Boli nekog kita za nas, ali eto mi smo tolerantni :shock: tačnije glupi Bosanci, pa nije ni čudo što nam se sve dešava i što ništa ne učimo na sopstvenim greškama.
:thumbup: :thumbup:

Sad samo nekog cekam ko ce reci da ugrozavas ovim postom konstitutivnost naroda u BiH, kao recimo Creasyovu! :lol: :roll:
Edin H.

#77 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote:
ganjeta wrote:Fakat koji će qrac ova tema na Sa - X . :-) :roll: . Zbog dva lika koji ovo prate?! Milslim pratimo svi fudbal, gledamo blizance jedino zbog klade, ali ovo je samo provokacija drota iz Vojkovića, nakon nekoliko pokušaja otvaranja tema koji imaju veze sa CZ uspio je otovoriti temu koja nije još obrisana. Ja ne mogu da zamilslim da se na BG-X piše o premijer ligi BIH. Boli nekog kita za nas, ali eto mi smo tolerantni :shock: tačnije glupi Bosanci, pa nije ni čudo što nam se sve dešava i što ništa ne učimo na sopstvenim greškama.

Sad samo nekog cekam ko ce reci da ugrozavas ovim postom konstitutivnost naroda u BiH, kao recimo Creasyovu! :lol: :roll:
Tema zivi onoliko dugo koliko su ljudi spremni da pisu na njoj. Ako vam ne odgovara ona ce svakako zamrjeti, ako ljudi ne pisu na njoj.
junkers

#78 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by junkers »

:thumbup:
Creasy

#79 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by Creasy »

Opet isti likovi... :roll:

Molim moderatore da odstrane provokatore kojima je jedini i iskljucivi cilj da se tema zakljuca.
Creasy

#80 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by Creasy »

Edin H. wrote:
BHF_Manijak wrote:

Tema zivi onoliko dugo koliko su ljudi spremni da pisu na njoj. Ako vam ne odgovara ona ce svakako zamrjeti, ako ljudi ne pisu na njoj.

Pa problem i jeste sto su ljudi poceli da se javljaju na temu... :skoljka:
caros

#81 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by caros »

Bosanski_kralj

#82 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by Bosanski_kralj »

Creasy wrote:Opet isti likovi... :roll:

Molim moderatore da odstrane provokatore kojima je jedini i iskljucivi cilj da se tema zakljuca.
Prenijelo nas. ;-)

@nelingto slovi za pametnog momka na ovom forumu, ali i da mu ovu situaciju nacrtamo džaba je.
CSKA

#83 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by CSKA »

Vidim dvije stranice napisane od moje zadnje posjete,rekoh nesto pametno,ono staro sve,jbg.Matrica.

Creasy,odigrali smo katastrofa.Kada sam pogledao ponovo na miru,tek sada vidim koliko su oni bili bolji.Ali dobro...dosta je bilo vise mi igramo,oni pobijedjuju.
Zasmetalo mi je malo ono slavlje na kraju,kao da smo osvojili LS.Mora taj kompleks da se razbija.
cyprus

#84 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by cyprus »

Ubij, zakolji, da Jelen ne postoji !!! :oops:
fortaleza

#85 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by fortaleza »

nellington wrote:Smeta mi, kao što mi smeta ono što rade navijači Širokog, Borca, Zrinjskog, Partizana, Rada... u tom duhu mi smeta, ne kao nešto što je ekskluzivitet prvaka Evrope.

Da, to je Zvezda. Prvak Evrope. Ne može meni politika tribine uništiti sve što je Zvezda bila i što jeste. Baš kao što Pointu. ne može grupa Arkanovih pajtosa koji navijaju za Lazio pokvariti ćejf.

Navijači su tako često eksponent politike i manipulisana masa. Meni kad su u pitanju svi klubovi osim Čelika priča o klubu završava kod aut linije. Gledam fudbal.
I meni od dva najveća srpska kluba Zvezda nešto draža od Partizana, tj. draže mi je čuti da su pobijedili u vječnom derbiju... Možda zbog Robija, a i zbog toga što postoji kao neka simetrija između HNL-a i Jelena pa kao mog Hajduka i Zvezdu muče isti problemi... Veći klubovi i trofejniji od najvećih rivala (i po navijačima), a u zadnjih nekoliko godina su rezultatski iza pa možda zato draže kad Zvezda pobijedi Partizana... :D
Creasy

#86 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by Creasy »

CSKA wrote:Vidim dvije stranice napisane od moje zadnje posjete,rekoh nesto pametno,ono staro sve,jbg.Matrica.

Creasy,odigrali smo katastrofa.Kada sam pogledao ponovo na miru,tek sada vidim koliko su oni bili bolji.Ali dobro...dosta je bilo vise mi igramo,oni pobijedjuju.
Zasmetalo mi je malo ono slavlje na kraju,kao da smo osvojili LS.Mora taj kompleks da se razbija.

Slazem se. Na sredini terena nismo se mogli sastaviti sa loptom. Doduse, nakon vodeces gola koji je relativno rano pao, svjesno smo im prepustili sredinu terena, ali svejedno... Nema veze, nek su bili bolji, ovako je sladje. I Zvezda je bila bolja kad je gubila.
A sto se slavlja na kraju tice, jesu malo pretjerali, ali to su ipak jos djeca, prenijelo ih... :D

Inace, niko ne spomenu, Borac - Vojvodina 0:0. Mogao bi tu i Borac mozda u finale...
Kaćunak

#87 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by Kaćunak »

nibergsund

#88 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by nibergsund »

Creasy wrote:
Creasy wrote:Ja nisam gledao derbi, radio jbg, pa cu sad na miru da odgledam...

Evo ako jos nekoga zanima, snimak cijele utakmice:

Da sam zadovoljan igrom, bas i nisam, ali bitna je pobjeda. Odlican rezultat pred revans.
Za razliku od ranijih derbija, sada je Zvezda davala golove, a Glodari masili... Ono sto je evidentno je da je Zvezda mnogo efikasnija nego ranije, a pojacanja su ispunila sva ocekivanja. Konacno je Zvezda dobila 2 opasna spica: Milunovic (njuh za gol i realizacija) i Kasalica (brzina i eksplozivnost). Po mom misljenju, ovaj drugi bi ubrzo mogao da dobije poziv selektora reprezentacije Srbije. :thumbup:
Kasalica ne može dobiti poziv selektora Srbije,jer već igra za mladu reprezentaciju Crne Gore.
CSKA

#89 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by CSKA »

Napisao sam vec da bi Borac mogao da iznenadi novosadjane.Mislim da su rekli i da Borac ima pozitivan skor sa njima,a ovima opet pritisak jer se finale igra u Novom Sadu.

Dobar je Kasalica,samo neka je otisao Kaludjerovic.Pa ne moze da bude svaki igrac koji dodje iz ofke Pjana.
Creasy

#90 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by Creasy »

JSL, 20. kolo

Subota:

Jagodina - Rad 1:1
(Krstić 38.p - Stanojević 26.p)

OFK Beograd - Vojvodina 1:0
(Osmanagić 64.)

Sloboda Point - Spartak Zlatibor voda 2:0
(Kovačević 54.p, 85.)

Novi Pazar - Javor 1:0
(Kecap 62.)

Radnički 1923 - BSK 1:1
(Splević 6. - Nedović 38.ag)

Crvena zvezda - Borac 2:0
(Lazović 70, Kadu 90.)

Nedelja:

Hajduk - Partizan
Metalac - Smederevo

Tabela:

1. Partizan 19 16 2 1 43:7 50
2. Crvena zvezda 20 15 2 3 41:14 47
3. Vojvodina 20 10 8 2 34:11 38
4. Radnički 1923 20 9 10 1 29:16 37
5. Jagodina 20 8 6 6 21:19 30
6. Spartak Zlatibor voda 20 7 9 4 15:15 30
7. Sloboda Point 20 8 5 7 24:25 29
8. OFK Beograd 20 9 1 10 23:26 28
9. Rad 20 6 7 7 22:17 25
10. Smederevo 19 6 2 11 14:24 20
11. Hajduk Kula 19 5 5 9 14:25 20
12. BSK 20 4 7 9 13:26 19
13. Javor 20 4 4 12 11:25 16
14. Novi Pazar 20 3 7 10 12:28 16
15. Borac 20 3 6 11 8:25 15
16. Metalac 19 1 7 11 9:30 10
CSKA

#91 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by CSKA »

Penal za Partizan i crveni Hajduku,e tako se dobija titula,a ne taktika,navijaci itd... :D

O lopovska ligo.
Creasy

#92 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by Creasy »

Stvarno je smijesno kako Glodari uzimaju bodove... :x
Tvrdokorna mrlja

#93 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by Tvrdokorna mrlja »

kakvo namotavanje za partizan :-)

ubise sudije vojvodinu
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#94 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by -LIBERO- »

Penal i dva crvena kartona za Vojvodinu.

E tako se brutalno sredjuju bodovi.... :lol:

Hebo te, ova liga sa forsiranjem te borbe izmedu Partizana i Zvezde, smjesnija tri puta nego ova nasa komicna PL.
CSKA

#95 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by CSKA »

Nevjerovatno je koliko konstatno kradu Vosu u utakmicama sa glodarima.Ko da su im najveci dusmani.U ovoj ligi kup bi Barsi bila maksimala.
luckylaka

#96 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by luckylaka »

Je li ovo Serbian cafe ili Sa-x.Pa tamo samo spomeni Zelju ili Sa ima da ti jebu od najrodzenijeg do najdrazeg a ovdje seratoru tamo neke agresorke drzave postavljaju temu neke jebene cetnicke lige :x
ganjeta

#97 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by ganjeta »

Jebeno smo tolerantni lucky :-) .
erik2

#98 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by erik2 »

sumirprimus

#99 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by sumirprimus »

jeno pitanje,jesul ovde simpatizeri il navijaci??? :skoljka:
luckylaka

#100 Re: Jelen Superliga Srbije

Post by luckylaka »

ganjeta wrote:Jebeno smo tolerantni lucky :-) .
Ma nismi mi nego moderatori koji dozvole da agresori otvaraju teme na ovom jebenom klix-u.Ovako to ide u Srbiji.Registrujem se na Serbian cafe(cetnicko leglo)kazem poz,raji iz Bosne mozes zamisliti za tri minute sta je bilo i od mene,moje familije,Bosne,Alije,ABiH,Zelje,Sa,Veleza,Srebrenice,Manjace...i onda dodje ovdje tamo neki drkadzija fan procetnickih klubova zvezde i partizana i prodaje pamet .Ma tjeraj se u mp3 i ti i tvoja medzed liga(premda ni ova Premier nije nista bolja) :x
Locked