cyprus wrote:agresorska liga

hilarious
Slusaj kretencino,idiotu ili ako ti je draze ,,picko od covjeka,,Nemoj mi danas stajati na zulj danas kada se u Sa postavlja 11000i nesto stolica od ljudi koji su ubijeni od ti tvoji prekodrinski idola tj,delija i grobara.Slusaj idiotu od hajvana.Na toj stolici je danas treba da sjedi neko od najdrazih iz moje familiji da tvoji,,idoli,,nisu dosli na Dobrinju i potamanili sto su stigli.Slusaj idiotu jedan ovdje nije pitanje sporta nego pitanje politike o kojoj ti kretenu nemas pojma.Nisu idiotu preko Drine dolazili ovamo pripadnici HZ,Manijaci nego delije,grobari,arkanovci.Kretencino pogledaj danas crvenu liniju u Sa to je djelo pripadnika,,Jelen lige,,i ostale bratije u kojoj ti uzivas.Uzivaj manijace i jos se jednom dobro nasmij kada kazem,,agresorska liga,, :xP.S.Ima li i jedan normalan admin da mo banuje dozivotno da mi Burek ne bi nabijao kako pokusavam izjednaciti Sa-x i Serbian cafe.NEMA RAZLIKE dok god idioti uzivaju otvarajuci teme tipa,,jelen liga,,.Svasta bi jos izgovorio na danasnj dan ali nije ni mjesto ni prilika.Jarane,,Cyprus,,uzivaj u,,Jelenu i da Bog da da nikada ne docekas stolicu u,,crvenoj liniji,,