Ma.Le.Na wrote:ja imam ruzica ...ispecene i suhe..pa se mogu zalit..
dobar je harc stavljen tako da tu nema problema
valjda ove sto ce pitu kuhat nece gotovu jufku koristit...nije red...al eto ima na svakakih
Aaaaaaa, budala?!?!?
Ma.Le.Na wrote:ja imam ruzica ...ispecene i suhe..pa se mogu zalit..
dobar je harc stavljen tako da tu nema problema
valjda ove sto ce pitu kuhat nece gotovu jufku koristit...nije red...al eto ima na svakakih
Nego hoće li preko Izačića il' da hin sačekam na Gradišci? Da znam hoću li rezervisati sto i naručiti pečenje kod Hurema ili u Actrosulerdi wrote:Ma došli bi oni brže, nego sigurno planiraju negdje na pečenje svratiti. Hebo put bez pečenja
ma pun brod onih njiovi žena... krenule da se poklone onom spomeniku osnivača sela...Ridjobrki wrote:Nego hoće li preko Izačića il' da hin sačekam na Gradišci? Da znam hoću li rezervisati sto i naručiti pečenje kod Hurema ili u Actrosulerdi wrote:Ma došli bi oni brže, nego sigurno planiraju negdje na pečenje svratiti. Hebo put bez pečenja![]()
![]()
E jebi ga !sanabe wrote:kmirsad wrote:E pa drage i dragi moji... došlo je vrijeme da se izljubimo i pozdravimo...
ma ja, najprece se izljubiti![]()
![]()
Čisto sumnjam, oni su napredniji i ne vjerujem da se uštekavaju na onaj analogni način k'o što mi to radimo. To je kod njih garant nekva digitala...kmirsad wrote:ma pun brod onih njiovi žena... krenule da se poklone onom spomeniku osnivača sela...Ridjobrki wrote:Nego hoće li preko Izačića il' da hin sačekam na Gradišci? Da znam hoću li rezervisati sto i naručiti pečenje kod Hurema ili u Actrosulerdi wrote:Ma došli bi oni brže, nego sigurno planiraju negdje na pečenje svratiti. Hebo put bez pečenja![]()
![]()
Ma pusti... pamte babe ko slonice... stara dobra vremena, ćebence i štekanje na šteker...Ridjobrki wrote:Čisto sumnjam, oni su napredniji i ne vjerujem da se uštekavaju na onaj analogni način k'o što mi to radimo. To je kod njih garant nekva digitala...kmirsad wrote:ma pun brod onih njiovi žena... krenule da se poklone onom spomeniku osnivača sela...Ridjobrki wrote:
Nego hoće li preko Izačića il' da hin sačekam na Gradišci? Da znam hoću li rezervisati sto i naručiti pečenje kod Hurema ili u Actrosu![]()
![]()
Ili troglavo presjebništvo.sheilak wrote:Poslacemo im Ibru Spahica u odboru za docek.
Znam da je okrutno, ali...
Aurea Mediocritas wrote:Ili troglavo presjebništvo.sheilak wrote:Poslacemo im Ibru Spahica u odboru za docek.
Kažu, gdje god pipneš: sisa!zambaklija wrote:Aurea Mediocritas wrote:Ili troglavo presjebništvo.sheilak wrote:Poslacemo im Ibru Spahica u odboru za docek.
ko ono reče da im žene imaju 3 sise???
Aurea Mediocritas wrote:Kažu, gdje god pipneš: sisa!zambaklija wrote:Aurea Mediocritas wrote:
Ili troglavo presjebništvo.
ko ono reče da im žene imaju 3 sise???