Jel on procitao Ustav?

nesvrstan

Post by nesvrstan »

Dosta sam se shegacio, sad ozbiljno o ovom momku.

Ja sam naucio da se na ovakav nacin sa ovom drzavom zajebavaju SDS, HDZ i SDA.

SDS posalje Paravca u predsjednistvo, HDZ Jovica, SDA...(ma on je jos najbolji).

Pojavu ovog malog Komsica dozivljavam kao jasan dokaz da se sa ovom zemljom zajebava i SDP!
I mozemo mi reci sta god mislimo, ali ispada da je jedino Dodik ozbiljno shvatio predsjednistvo BiH!
_BosanaC

Post by _BosanaC »

sofist wrote:
nineac wrote:Sofist haman ti ni za ovih 16 godina nisi skonto ko ublehe prodaje i ko su misevi.
On ima zlatnog ljiljana za razliku od onih patriota sto sjede u vladi!
Onda bi svaki zlatni ljiljan trebao bit predsjednik drzave. Ne znam ... Meni ovo sve izgleda jadno. Ko prijeratni nadrealisti, predsjednik drzave se brine o koncertu u Travniku. Sam sebi stvara publicitet i na vjestacki nacin pokusava stvoriti imidz nekakvog predsjednika koji je narodni covjek. A ja znam da to nije tako. :D

Kopija kopije Stipe Mesica.
Bicu blag pa reci - blago tvojoj mami :-) :-)

Inace cu morati traziti ban za samog sebe :D
Sir Charles

Post by Sir Charles »

Ne mogu da vjerujem da neko moze kritikovati ovakav potez. Mozes neko mrziti Z.K. ali je cinjenica da je ovo dobar potez. Covjek se bori protiv cenzure.

@sofist Sutra se moze desiti da bude zabranjen koncert grupe koju ti slusas i da niko ne reaguje. Kako bi onda reagovao?

P.S. Nisam clan ni jedne stranke i ne branim nikoga, ali me nervira kad se pljuju dobri potezi politicara (nema veze iz koje stranke dolaze i koji su, istina, rijetki), a samo zato sto se nekome ne svidjaju ili, pobogu, ne dolaze iz njegove omiljene stranke. FUJ!!! :x :x :x
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Sir Charles wrote:Ne mogu da vjerujem da neko moze kritikovati ovakav potez. Mozes neko mrziti Z.K. ali je cinjenica da je ovo dobar potez. Covjek se bori protiv cenzure.

@sofist Sutra se moze desiti da bude zabranjen koncert grupe koju ti slusas i da niko ne reaguje. Kako bi onda reagovao?

P.S. Nisam clan ni jedne stranke i ne branim nikoga, ali me nervira kad se pljuju dobri potezi politicara (nema veze iz koje stranke dolaze i koji su, istina, rijetki), a samo zato sto se nekome ne svidjaju ili, pobogu, ne dolaze iz njegove omiljene stranke. FUJ!!! :x :x :x
Nemoj ba tako... Ne valja Komsic, ON zna... Zakino mu je komsiju kada mu se mali pokus'o ubaciti u FMUP ko pomocnik direktora a on nije htjeo pogurati a ni njemu nije posao sredio iako su bar tri puta na kafi bili s Kemom sto drzi knjizaru :oops:

Na zalost, ovo su kriteriji po kojima glasaci nacionalnih stranaka ocjenjuju sve koji nisu "njihovi" :oops:
senada

Post by senada »

Nisam ni za ni protiv Zeljke ali ovaj potez zasluzuje duboki naklon.
mostarac

Post by mostarac »

A vidite ovo:

http://www.zeljkokomsic.ba/ba/stream.php?kat=136

ovo do sada niko od politicara nije ni pomislio da napravi koliko ja znam. Svaki dan isplaniran i sta ce se raditi i to sve predstavljeno na netu i azurira se svaki dan. Za danasnji dan predvidjeno:
Najava aktivnosti člana Predsjedništva BiH Željka Komšića za utorak, 20. 02. 2007.

Članovi Predsjedništva BiH primit će u utorak 20. februara 2007. godine delegaciju Vanjskotrgovinske komore BiH.

Početak susreta u 12:00 sati otvoren je za snimateljske ekipe(zgrada Predsjedništva BiH, Radni salon).
sofist

Post by sofist »

_BosanaC wrote:
sofist wrote:
nineac wrote:Sofist haman ti ni za ovih 16 godina nisi skonto ko ublehe prodaje i ko su misevi.
On ima zlatnog ljiljana za razliku od onih patriota sto sjede u vladi!
Onda bi svaki zlatni ljiljan trebao bit predsjednik drzave. Ne znam ... Meni ovo sve izgleda jadno. Ko prijeratni nadrealisti, predsjednik drzave se brine o koncertu u Travniku. Sam sebi stvara publicitet i na vjestacki nacin pokusava stvoriti imidz nekakvog predsjednika koji je narodni covjek. A ja znam da to nije tako. :D

Sine, jos si mlad, naucice te zivot da nikome apriori ne dajes podrsku. JA ZNAM da taj isti Zeljko Komsic nije znao da vodi obicnu firmu a hoce da vodi drzavu. Smijesno.
mostarac

Post by mostarac »

sofist wrote:
_BosanaC wrote:
sofist wrote: Onda bi svaki zlatni ljiljan trebao bit predsjednik drzave. Ne znam ... Meni ovo sve izgleda jadno. Ko prijeratni nadrealisti, predsjednik drzave se brine o koncertu u Travniku. Sam sebi stvara publicitet i na vjestacki nacin pokusava stvoriti imidz nekakvog predsjednika koji je narodni covjek. A ja znam da to nije tako. :D

Sine, jos si mlad, naucice te zivot da nikome apriori ne dajes podrsku. JA ZNAM da taj isti Zeljko Komsic nije znao da vodi obicnu firmu a hoce da vodi drzavu. Smijesno.
smjesno ili ne, ali obavljanje ove funkcije mu za sada odlicno ide :D

P.S. premijer, a ne predsjednik vodi drzavu, bar si toliko u svom zivotu mogao nauciti o drzavama koje nisu predsjednickog tipa kao SAD ili Rusija
_BosanaC

Post by _BosanaC »

sofist wrote: Sine, jos si mlad, naucice te zivot da nikome apriori ne dajes podrsku. JA ZNAM da taj isti Zeljko Komsic nije znao da vodi obicnu firmu a hoce da vodi drzavu. Smijesno.
Naucio je mene moj mladi zivot, na zalost, da ni sebi vise ne vjerujem a pogotovo ne drugima.

Medjutim, ako je nesto dobar potez onda je dobar potez, bez potrebe za pljuvanjem istog i vrijedjanjem.

Na zalost, od svih do sada koji su nam vodili drzavnu firmu, Zeljko Komsic ispade i najbolji. Tu se treba zapitati.
Sir Charles

Post by Sir Charles »

sofist wrote:
_BosanaC wrote:
sofist wrote: Onda bi svaki zlatni ljiljan trebao bit predsjednik drzave. Ne znam ... Meni ovo sve izgleda jadno. Ko prijeratni nadrealisti, predsjednik drzave se brine o koncertu u Travniku. Sam sebi stvara publicitet i na vjestacki nacin pokusava stvoriti imidz nekakvog predsjednika koji je narodni covjek. A ja znam da to nije tako. :D

Razumijem da ne volis Zeljka Komsica i to postujem, ali je totalna glupost pljuvati covjeka zbog ovog poteza. Jedan od rijetkih dobrih poteza u zadnje vrijeme...
Sir Charles

Post by Sir Charles »

_BosanaC wrote:
Sir Charles wrote:Ne mogu da vjerujem da neko moze kritikovati ovakav potez. Mozes neko mrziti Z.K. ali je cinjenica da je ovo dobar potez. Covjek se bori protiv cenzure.

Nemoj ba tako... Ne valja Komsic, ON zna... Zakino mu je komsiju kada mu se mali pokus'o ubaciti u FMUP ko pomocnik direktora a on nije htjeo pogurati a ni njemu nije posao sredio iako su bar tri puta na kafi bili s Kemom sto drzi knjizaru :oops:

Na zalost, ovo su kriteriji po kojima glasaci nacionalnih stranaka ocjenjuju sve koji nisu "njihovi" :oops:
Ma daj, ovo me pravo nervira :x :x :x Ne voli Komsica pa mu smeta sve zivo sta covjek uradi.... Totalna glupost :x
prleitihi

Post by prleitihi »

ama ljudi jest to lijepo za oko..ali članovi predsjedništva imaju ustavom definisana ovlaštenja..ne može se svako petljati gdje mu je kurcu ćeif..postoje valjda kantonalni ministri kulture..sporta... postoje valjda federalni..jesmo karina od države ali je ovo jedan od razloga zasto je to tako..svako se petlja tamo gdje mu nije mjesto..a niko se ne petlja tamo gdje mu je mjesto!
Saraswati

Post by Saraswati »

A sto neko ne bi bio malo originalan? :D :D
prleitihi

Post by prleitihi »

pa nije buš.. :oops: :D :D
x202

#40 odg

Post by x202 »

odg
Saraswati

Post by Saraswati »

Mozda pretendira da bude.. :oops: :D :D
prleitihi

Post by prleitihi »

sumnjam..mozda prije drug ahmo..s obzirom da je rodjen i odrast'o na grbavici..tj. u teheranu.. :oops: :D :D
Saraswati

Post by Saraswati »

Sve je moguce.. :oops: :D :D
prleitihi

Post by prleitihi »

pa cak i da dobijemo opomenu zbog zachatavanja.. :oops: :D :D
Saraswati

Post by Saraswati »

Naravno.. :oops: :D :D
Vingo

Post by Vingo »

Stochar... :shock: Ti ko u pubertetu........

Nadleznosti troclanog....

Vodjenje vanjske politike Bosne i Hercegovine.
(b) Imenovanje veleposlanika i drugih medjunarodnih predstavnika Bosne i Hercegovine, s tim da ih se s teritorija Federacije ne moze izabrati vise od dvije trecine.
(c) Zastupanje Bosne i Hercegovine u medjunarodnim i europskim organizacijama i institucijama i trazenje clanstva u onim organizacijama i institucijama u kojima Bosna i Hercegovina nije clan.
(d) Vodjenje pregovora o sklapanju medjunarodnih ugovora Bosne i Hercegovine, otkazivanje i uz pristanak Parlamentarne skupstine, ratificiranje takovih ugovora.
(e) Izvrsavanje odluka Parlamentarne skupstine.
(f) Predlaganje , na preporuku Savjeta ministara, godisnjeg proracuna Parlamentarnoj skupstini.
(g) Podnosenje izvjesca na zahtje, ali najmanje jedanput godisnje, Parlamentarnojh skupstini o izdacima Predsjednistva.
(h) Kooridniranje , po potrebi, sa medjunarodnim i nevladinim organizacijama u Bosni i Hercegovini.
(i) Obavljanje i drugih funkcija potrebitih za izvrsavanje njegovih duznosti koje mu dodijeli Parlamentarna skupstina ili na koje pristanu entiteti.
-----------------------------------------------------------------------------------
Zeljko Komsic je moj izbor, divan covjek......itd itd
No malo se previse trosi...na nesto sto iziskuje akciju i komentar, ali ne od njega....Svi mi znamo da on ne podrzava cenzuru - zato smo i glasali za njega :D Da je kojim slucajem rijec o nacelniku opstine ili premijeru kantona, ili eto...lokalnom ministru kulture i sporta.....sve ovo bili bi savrseni potezi.

PS

Za drugu dvojicu me zaboli stocharov rdjavi.....
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:38, edited 1 time in total.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Dr Majmudin Adžaba ... hmmm, intersantan izbor imena

http://www.index.hr/xmag/clanak.aspx?id=340096
VOLIMJESTIRIBU

Post by VOLIMJESTIRIBU »

PUSTITE MUZIČKU GRUPU, MUZIČARE DA GOSTUJE U TRAVNIKU, O VI SMRDLJIVI MORALISTI.......

kakav moral prosipate, koga lažete, sebe, arape, evropu, svijet ??????????.......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VOLIMJESTIRIBU

Post by VOLIMJESTIRIBU »

:-) :-) :-) :-) :-)

ako nećete da nas sve zovu MAJMUDINIMA ADŽABA, kad izađemo iz BiH u turističku posjetu bilo kojoj zemlji MORATE PUSTITI MOMKE DA SVIRAJU, a taj lažni moral i dalje servirajte svojim suprugama (ali i one su vas više pustile, ni njih ne možete slagati), jer se dobro zna ko ste i šta ste.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply