Hah! Ima auto leasing i povoljni su pa opet slabo ko hoce da baca pare. Nije da Danci nemaju, nego prije ce kupiti kucu i uloziti u nju nego u auto koje za 5-7 godina mora mjenjati. Razumi kako ljudi ovdje razmisljaju. Auto nije nikakav status. Nista, nema znacaja.prog321 wrote:I avionske karte su prejeftine u poredjenju sa cijenama auta u Danskoj.
I to je glavni razlog zašto Danci voze male picaste autiće. Svako voli dobro jako auto samo ga ne može svako priuštiti
Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#626 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#627 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Imate pdf Dijaspora 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#628 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Tacno su mi se ogadili ti Danci mater im jebem
- muha_sa
- jao_situacije
#630 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
ja da živim u danskoj imao bih barem 4 auta, za svako godišnje doba po jedno
- Šveđanin
#631 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Ne zezajte Zviza, vecina ovog sto je napisao je vrlo tacno. Druga stvar sto on svaku temu dovede do Danske i Danaca.. 
- jao_situacije
#632 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
i svaki put kad bih uparkirao trubnuo bih komši i viknuo, komšijaaa kako idee, slušal žena ?
- cenecimoveocino
#633 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Imam jarana iz Danske,on kaze porez na auta he 170-200% 
- sinuhe
#634 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Jadan, ne zna sta ce a sramota ga kupiti toyotu. Jos ce neko pomisliti da nije uspjesan.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#635 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
gledah nekada prilog na nekoj emisiji poređenje obrazaca ponašanja milijardera u švedskoj i rusiji.Šveđanin wrote:Ne zezajte Zviza, vecina ovog sto je napisao je vrlo tacno. Druga stvar sto on svaku temu dovede do Danske i Danaca..
onda kad čovjek odmota film, kada ste pročitali članak o razbacivanju para, bacanju, ono kurčenju, zlatnim šoljama... a da nisu bili u pitanju arapi ili rusi?
ljudi u skandinaviji su oduvijek bili osuđeni na štednju. škrta zemlja ni naše Hercegovce nije učila rastrošnosti
tako da, nevjerovatno ali istinito, ovo što Zviz priča, drži vodu.
al da davi, davi brate
- JThomas
#636 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
i manje su socijalne razlike. što je manje bijede, manje će ljudi težiti da druge ljude gledaju kao kartu za izlaz iz bijede. kad skoro svi imaju bar za finog života, mnogo je slabija motivacija da se prodaš. i automatski vanjskim simbolima bogatstva pada cijena.
- JThomas
#637 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
a u državama gdje su velike socijalne razlike, gdje je 90% bijede, 7% normalnih i 3% bogatih, jasno je da će ta bijeda u svemu mogućem tražiti izlaz iz tog stanja. što je savršeno normalno i ljudski. pa tako i u frajeru ili trebi. i to onda potiče i vanjske manifestacije bogatstva.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#638 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
jes, samo što su socijalne razlike posljedica, i to uglavnom društvene svijesti stanovništva.
i norveška je bogata naftom, pa opet nema kastu koja je iznad zakona jer se obogatila na tome.
i norveška je bogata naftom, pa opet nema kastu koja je iznad zakona jer se obogatila na tome.
- 512MB
#639 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Zviz ima 100% pravo, ev komsija mi ima 911, par puta mi ga dao da profuram, sad mi vise i nije fazon, radje sjednemo na bicikle o opletemo rundu 15-20 km kad uzegne...
- 512MB
#640 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Padne mi napamet onaj deda svedjanin vlasnik IKEA, vjeruju da je 10-15 milijardi tezak, a svako jutro sa zenom ide pjeske na pjacu i svadja se i cjenka sa prodavacima jer je paradajz pre skup itd... prije par godina je trebo primiti neku nagradu za najboljeg biznismena il sta vec u svicarskoj, pa kad je do zgrade dosao biciklom nisu ga pustili unutra jer nisu vjerovali da je onChmoljo wrote:gledah nekada prilog na nekoj emisiji poređenje obrazaca ponašanja milijardera u švedskoj i rusiji.Šveđanin wrote:Ne zezajte Zviza, vecina ovog sto je napisao je vrlo tacno. Druga stvar sto on svaku temu dovede do Danske i Danaca..
onda kad čovjek odmota film, kada ste pročitali članak o razbacivanju para, bacanju, ono kurčenju, zlatnim šoljama... a da nisu bili u pitanju arapi ili rusi?
ljudi u skandinaviji su oduvijek bili osuđeni na štednju. škrta zemlja ni naše Hercegovce nije učila rastrošnostitako ni skandinavce. također i iskustva rodbine koja tamo živi i koja se sasvim dobro uklopila govore da nisu škrti ljudi, nego jednostavno se ne razbacuju. ako pojedu pola banane, ostatak neće baciti, nego spremiti u frižider za idući put bez obzira što zarađuje dovoljno za lagodan život.
tako da, nevjerovatno ali istinito, ovo što Zviz priča, drži vodu.
al da davi, davi brate
-
Hadzi Lojo
#641 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Ma ova rospija o kojoj se prica sa pocetka teme, poznajem je, je primila i popusila vise kita nego sto je Skaka zajedno sa sinovima osunetio!
Hopajdara da je nema nadaleko!
Hopajdara da je nema nadaleko!
- ho oponopono
#642 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
...vozim dvaest ' dina matorog golfa dvojku...ne znam da li je i to dovoljno da isuces tu sponzorsku dojku...i da divlje mi skaces po stojku ...tri sloja pudera - da ispod mozda ne krijes neku gadnu boljku...?! 
-
Latte
#643 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
.
Last edited by Latte on 11/08/2015 11:20, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
-
resito
#645 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Najčešći prirodni oblik grudi nije obli, već imaju oblik suza. Upravo je savršeni okrugli oblik koji podsjeća na dinje jedan od najboljih pokazatelja kako je riječ o umjetnim grudima' - vaša procjena?

Neke druge sa tulumarke..

-
Gabrielo
#646 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Danas djevojke masovno idu na povecanje grudi. Isao sam sa sestrom da skine madez prosli mjesec i upratio pricu. I muskarci sve cesce idu da kosu presade.
-
detroit-mercy
#647 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Koga briga jesul praveresito wrote:Najčešći prirodni oblik grudi nije obli, već imaju oblik suza. Upravo je savršeni okrugli oblik koji podsjeća na dinje jedan od najboljih pokazatelja kako je riječ o umjetnim grudima' - vaša procjena?
- insomnia78
-
junior3
#649 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Da prebačimo na novu stranu.resito wrote:Najčešći prirodni oblik grudi nije obli, već imaju oblik suza. Upravo je savršeni okrugli oblik koji podsjeća na dinje jedan od najboljih pokazatelja kako je riječ o umjetnim grudima' - vaša procjena?
-
resito
#650 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Šta mislite da otvorimo novu temu "Najbolje djevojke iz provoda"? I da tu kačim(o) slike? Ako ovo nekoga uopšte i zanima..
Ali kao da gledam biće mnogo filozofa sjooo šminke, sjooo silikona, ne valja to ništa ja sam jebao bolje, joj kako vam ovo nije gadno, pogledaj kako je ružna bla bla..
Ako neka djevojka želi povećati grudi i trenutno se neugodno osjeća, zašto da ne.
Imamo mi mnogo filozofa kojima to ne valja, nije to to i sl, ali meni je draže osrednje ili malo veće od prosjeka umjetne nego žena bez ikakvih grudi. A to možete vidjeti itekako na plaži, čovječe ja imam veću sisu od nje, sreo sam takvih jedno 50 ove godine na moru!
Bukvalno praznina tamo gdje trebaju da joj budu sise. Ali ne treba omalovažavati nedaj bože niko ne bira kako će se roditi. I moguće da je i njima neugodno kad vide svijet selfija, kad vide svijet gdje su nametnute izbačene grudi i sl.. Tako da podržavam 
BG...

MILF

Ali kao da gledam biće mnogo filozofa sjooo šminke, sjooo silikona, ne valja to ništa ja sam jebao bolje, joj kako vam ovo nije gadno, pogledaj kako je ružna bla bla..
Ako neka djevojka želi povećati grudi i trenutno se neugodno osjeća, zašto da ne.
Imamo mi mnogo filozofa kojima to ne valja, nije to to i sl, ali meni je draže osrednje ili malo veće od prosjeka umjetne nego žena bez ikakvih grudi. A to možete vidjeti itekako na plaži, čovječe ja imam veću sisu od nje, sreo sam takvih jedno 50 ove godine na moru!
BG...

MILF