jedva sam prezivio

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

TheSpy

#26 Re: jedva sam prezivio

Post by TheSpy »

Nek mi i Bog i narod oprosti, ali meni su emisije ovakvog tipa na vrh glave se popele. Konkretno na hayatu, brdo emisija socijalnog sadrzaja...kukanje, jad i cemer! pa dokle vise da se sazalijevamo, majka mu stara! Svi smo osjetili rat i pretrpili stravicne muke...i narod se sazalijeva, jadikuje, pa evo sad i javno. ne znam jel za plakanje il smijanje kad se BiH nakon 13godina jos uvijek oslovljava kao ''zemlja u poslijeratnom stanju.''

I ovu emisiju uopce ne gledam! I slicne njima zaobilazim u sirokom luku.
:run:
klosho

#27 Re: jedva sam prezivio

Post by klosho »

Emisije ovo TV kuce su svakako dno dna i ne znma kako neko moze i da ih prati ja sam slucajno prije par dana morao da gledam ono njihovo kuhanje, i zgadili su mi hranu.Lik kuha a ovamo pricaju o operacijama i nekim bolestima i kako se to dvoje moze uopste stavljati u istu emisiju to sto moze da ide na hayatu ne moze nigdje drugo da prodje.A emisija "jedva sam prezivio"je tako jadna i tako lose uradjena da je smijesna posebno za ljude koji i malo znaju nesto oko TV produkcije.Ne moze se emisija ovog tipa snimati i raditi a da se ulozi par maraka koliko oni potrose na covjeka kojeg snimaju tako sto mu plate kafu ili sok.
Post Reply