Jedi govna Zorane Milanoviću!

tututuuuu

#401 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by tututuuuu »

KatarinaKosaca wrote:
ultima_palabra wrote: Ma halal olsun što se toga tiče... ali čudi me da ono što je pričao o šestorci prolazi neopaženo.
Slazem se. Prosto je zapanjujuce kako jedan europski politicar uzdise za osudjenim ratnim zlocincima i politizira odluke medjunarodnog suda. Nego, ucinio je Milanovic nekim u BIH veliku uslugu. Ne bismo se sjetili da jos postoje i vegetiraju na budzetu SDP, DF, Reuf, da ne napisase otvorena pisma. Cak je i premijer Zvizdic koji, inace, samo jede burek sa Bakirom cekajuci Covu i slabo se petlja u svpj pos'o , valjda dao nalog u kabinetu da mu nesto napisu.
Mislis na Rasima Delica sto je osudjen uz najvise drzavne i vojne pocasti mozda? :lol: Prosto zapanjujuce, slazem se.

Covjek nista ne politizira, vec gleda kako nastupiti pred sudom, i gleda kakve ce presuda imati posljedice po Hrvatsku, kako gledaju ama bas svi. Presuda jos nije pravomocna. Ne znam o cemu ti to uopce pricas.

Ali ispratiti osudjenog ratnog zlocinca uz drzave i vojne pocasti (koji je osudjen za zlocine nad drzavljanima BiH, samo im cuna nije bile approved od strane patriJota) e to je zapanjujuce.
Ludzak

#402 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Ludzak »

Država u kojoj se nalaze Republika Srpska, Federacija, distrikt Brčko i Herceg Bosna. Federacija se još grana na deset kantona. Tri predsjednika, stotine ministara... 3 mil. stanovnika a od tog bar 2 mil. zaluđeno vjerskom i nacionalističkom mržnjom. I kako čovjek da nazove ovu državu?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#403 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by KatarinaKosaca »

Milo mi je procitati da je Milanovic dobio podrsku ,'ercegbosanske desnice :mrgreen:
Fudo387

#404 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Fudo387 »

Ludzak wrote:Država u kojoj se nalaze Republika Srpska, Federacija, distrikt Brčko i Herceg Bosna. Federacija se još grana na deset kantona. Tri predsjednika, stotine ministara... 3 mil. stanovnika a od tog bar 2 mil. zaluđeno vjerskom i nacionalističkom mržnjom. I kako čovjek da nazove ovu državu?
Nebitno za ovu pricu.
Ovu vrstu komentara neces dozivjeti od ljudi koji vode uspjesne drzave, postoje neki kodeksi, docim ce ti lokalni smrdo koji je do guse u
fekalijama, sto politickim sto finansijskim, isplaziti jezicinu k'o posljednji hahar....aaaaa, vidi big shita.
Ma majmun, obicni majmun.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#405 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by KatarinaKosaca »

Ludzak wrote:Država u kojoj se nalaze Republika Srpska, Federacija, distrikt Brčko i Herceg Bosna. Federacija se još grana na deset kantona. Tri predsjednika, stotine ministara... 3 mil. stanovnika a od tog bar 2 mil. zaluđeno vjerskom i nacionalističkom mržnjom. I kako čovjek da nazove ovu državu?
Gdje se ovo boldirano nalazi?
Ludzak

#406 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Ludzak »

KatarinaKosaca wrote:
U Mostaru, Posušju, Širokom Brijegu, Čapljini, Nemumu ...
Možda ne geografski, ali strateški da.
benjen

#407 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by benjen »

:lol: Mostaru
modem33

#408 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by modem33 »

General War wrote:
modem33 wrote:
JThomas wrote:neko napisa na ranijim stranicama, big shit je nepristojan, ali pohvalan izraz.

rekao je big shit jer ... ljudi u BiH ne znaju engleski jezik .... Ja gdje god dodjem na salter u BiH-a i pitam nesto .... svi govore => ne znam. Pa sam poceo pricat na njemackom .... pa onda svi govore : Ja, ja, jajajaa, ja, jaja ... :D :D :D :D
Ti neznas ni kome se obracao...hrvati pa poliglote :lol:

Znam kome se obracao ..... nisam ja kriv sto ne znas citati. Citam ja vecernji list :D Nego je covjek kamuflirao "veliko govno" u "big shit" .... da se narod previse nebi uznemirio jer "ne znaju ljudi" sta to znaci. :izet: Sta si ti mislio ? Da njegova izjava nece izaci na klix-u .. :D
SkyLimit

#409 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by SkyLimit »

Rekao čovjek da ne misli ostavljati Hrvate same u državi sa Bošnjacima. Šta, misli ih humano preseliti? Puno je više Hrvata iz BiH raselila Tuđmanova nego Alijina politika, ovo je samo nastavak toga.

Zadnji put kad su proglasili tkz. Herceg - Bosnu od početnog ushićenja i "hrvatske srednje Bosne sa stolnim mjestom Travnikom" za par mjeseci spali su na "herojsku odbranu hrvatskih enklava u srednjoj Bosni", stari ljudi kažu da poštuješ onog od kog si jednom dobio po nosu.
kakonako

#410 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by kakonako »

KatarinaKosaca wrote:
Ludzak,to je to,a Katarina,po obicaju,tek da se upise.
MikroBelaj

#411 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by MikroBelaj »

SkyLimit wrote:Rekao čovjek da ne misli ostavljati Hrvate same u državi sa Bošnjacima. Šta, misli ih humano preseliti? Puno je više Hrvata iz BiH raselila Tuđmanova nego Alijina politika, ovo je samo nastavak toga.

Zadnji put kad su proglasili tkz. Herceg - Bosnu od početnog ushićenja i "hrvatske srednje Bosne sa stolnim mjestom Travnikom" za par mjeseci spali su na "herojsku odbranu hrvatskih enklava u srednjoj Bosni", stari ljudi kažu da poštuješ onog od kog si jednom dobio po nosu.

Poslace ih u sumsku :D :D

Danguba

#412 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Danguba »

Jedi govna Zorane Milanoviću! ali malo ostavi i ovima sto te podrzavaju. Isti ste vi kerovi kada tako razmisljate o mojoj domovini.
Ludzak

#413 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Ludzak »

benjen wrote::lol: Mostaru
Mostar je podjeljen na hrvatski i bošnjački dio. To i ptice na grani znaju. Šta je tu smiješno što je Mostar spomenut?
Tomahawk11
Globalni moderator

#414 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Tomahawk11 »

Image
sandromen

#415 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by sandromen »

Tomahawk11 wrote:Image
Ha ja, nisu reprezenti ljudi koje narod izabire (Vučić, Nikolić, Milanović kao premijeri i predsjednici, pa i Šešelj kao novoizabrani u parlament) nego neki Denis Latin.
Milanović je rekao točno ono šta ogromna večina u Hrvatskoj i misli.
tututuuuu

#416 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by tututuuuu »

KatarinaKosaca wrote:Milo mi je procitati da je Milanovic dobio podrsku ,'ercegbosanske desnice :mrgreen:
ne znam na kog mislis. ako na mene onda grijesis. ja samo ne volim gluposti a licemjerje jos manje.
sandromen

#417 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by sandromen »

Ko onda prestavlja narod ako ne oni koje je narod izabrao. :-)

Po forumima i interetu sve neka gospoda koja izabire ko zna koga, ko fol nitko ne zna nikog da glasa za Izedbegovića, Čovića ili Dodika. Tako i po Srbiji niko ne glasa za Vučića i Nikolića, u Hrvatskoj za Milanovića ili HDZ.
Narod izabire one koje žele, lajati po forumu kako eto oni manipulišu narodom nije istina. Narod tačno bira ono šta želi i treba se pomiriti sa time. Forumske sveznalice i djeca cvjeća mogu nastaviti da žive u nekom svome balonu odcjepljeni od stvarnosti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#418 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Tomahawk11 »

Bio je i Hitler reprezent Nijemaca.
Sta sad, svi Nijemci su nacisti?!

Covjek je napisao u svoje ime. I ovaj tip nije njegov predstavnik.
tututuuuu

#419 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by tututuuuu »

SkyLimit wrote:Rekao čovjek da ne misli ostavljati Hrvate same u državi sa Bošnjacima. Šta, misli ih humano preseliti? Puno je više Hrvata iz BiH raselila Tuđmanova nego Alijina politika, ovo je samo nastavak toga.

to je nevjerovatno kakvo vi pojedini uvlacite komplet Hrvate u ovu pricu, sto je u biti izjava jednog Milanovica. Ne suklja mrznja kod Hrvata, naprotiv, kod Bosnjaka, a na sta. Pa vise dimite na ovu istinu sto je rekao (nediplomatski, ali istina) nego Bakirovo vam bratinjenje s malim brkicama iz Azije i sto vas covjek de facto nazva Turcima.

Ovo za nos. Drago mi je da postujes RS i Dodika, te Covica. Ne znam kako drugacije da odgovorim na tu tvoju glupu izjavu. Dobili po nosu jbt., pogledas li ti kad na sta su ti Bosnjaci sto daju po nosu svedeni? I ajmo primjeniti tvoju pricu, kriv je puno vise Alija nego iko drugi na iseljavanje Bosnjaka. Ha ja. :-D Svako samo sebi kriv a Bosnjacima svi drugi krivi.
Last edited by tututuuuu on 26/08/2016 23:42, edited 2 times in total.
sandromen

#420 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by sandromen »

Tomahawk11 wrote:Bio je i Hitler reprezent Nijemaca.
Sta sad, svi Nijemci su nacisti?!

Covjek je napisao u svoje ime. I ovaj tip nije njegov predstavnik.
Hitler je bio za ono za šta je bila i većina Nijemaca. Svi nisu bili ali većina jeste. (Nikada neće neki narod u nečemu moći da jednako misli jer je zbog samoga broja ljudi koji se vrti u milijunima to procentualno nemoguće)

Treba svi da se pomirimo kako ono šta se u Bosni i Srbiji naziva tuđmanovska politika zapravo politika ogromne većine hrvatskog naroda bio on za HDZ ili SDP, lijeve ili desne.
SkyLimit

#421 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by SkyLimit »

tututuuuu wrote: to je nevjerovatno kakvo vi pojedini uvlacite komplet Hrvate u ovu pricu, sto je u biti izjava jednog Milanovica. Ne suklja mrznja kod Hrvata, naprotiv, kod Bosnjaka, a na sta. Pa vise dimite na ovu istinu sto je rekao (nediplomatski, ali istina) nego Bakirovo vam bratinjenje s malim brkicama iz Azije i sto vas covjek de facto nazva Turcima.

Ovo za nos. Drago mi je da postujes RS i Dodika, te Covica. Ne znam kako drugacije da odgovorim na tu tvoju glupu izjavu. Dobili po nosu jbt., pogledas li ti kad na sta su ti Bosnjaci sto daju po nosu svedeni? I ajmo primjeniti tvoju pricu, kriv je puno vise Alija nego iko drugi na iseljavanje Bosnjaka. Ha ja. :-D Svako samo sebi kriv a Bosnjacima svi drugi krivi.
Političko vodstvo Bošnjaka nije osuđeno za UZP i svjesnu kampanju stvaranja etnički čistih teritorija, tako da Aliju ne možeš izjednačiti sa srpskim i hrvatskim političkim vodstvom koji imaju taj teret.

Bošnjaci su malobrojniji narod u puno težem položaju nego Hrvati i Srbi i sam njihov opstanak je nekima udarac u nos. Dok su Hrvati i Srbi crtali velikodržavne mape Bošnjaci još uvijek nisu ni bili priznati kao zaseban narod, a vidi danas, tako da ipak napredujemo.
KB9

#422 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by KB9 »

sandromen wrote:
Ha ja, nisu reprezenti ljudi koje narod izabire (Vučić, Nikolić, Milanović kao premijeri i predsjednici, pa i Šešelj kao novoizabrani u parlament) nego neki Denis Latin.
Milanović je rekao točno ono šta ogromna večina u Hrvatskoj i misli.
mogu oni mislit sta hoce al nije njihova stvar da govore to sta tebi ocito bas i nije jasno kako stvari trebaju hodat u tom nekom normalnom svijetu i povlacenju poteza
¤ jelena ¤

#423 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by ¤ jelena ¤ »

:thumbup:

Čitam reakcije ove naše političke elite.... 'nači, bože...

doođi, dođi što prije... :roll: da vidiš kako smo mi fini i kulturni....jel to poenta onog Zvizdićevog eseja?
General War

#424 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by General War »

modem33 wrote:
General War wrote: Ti neznas ni kome se obracao...hrvati pa poliglote :lol:

Znam kome se obracao ..... nisam ja kriv sto ne znas citati. Citam ja vecernji list :D Nego je covjek kamuflirao "veliko govno" u "big shit" .... da se narod previse nebi uznemirio jer "ne znaju ljudi" sta to znaci. :izet: Sta si ti mislio ? Da njegova izjava nece izaci na klix-u .. :D
Nis te ja nerazumin... :mrgreen:
modem33

#425 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by modem33 »

General War wrote:
modem33 wrote:
General War wrote: Ti neznas ni kome se obracao...hrvati pa poliglote :lol:

Nis te ja nerazumin... :mrgreen:

Sve je to zato sto si u "big shit-u" :D :D :D
Post Reply