TrgSolidarnosti wrote:Ma očito da ga ženska interesuje malo, da nije ne bi se nama ovdje jadaonego bi mu pucala ona stvar ko ga gleda
Jede pogledom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
krater
#76 Re: Jede pogledom
- Komsho
#77 Re: Jede pogledom
Nije jadanje pitam stvari normalne na koje ne dobivam odgovore.Vecina vas ovde zeli bit duhovita I pokusat mi nesto spustit ali meni taka pomoc ne treba.HVala.Interesuje me drug najvise a za nju cu lako.TrgSolidarnosti wrote:Ma očito da ga ženska interesuje malo, da nije ne bi se nama ovdje jadaonego bi mu pucala ona stvar ko ga gleda
- Logovan
#78 Re: Jede pogledom
Eto mi smo djeca srednjoškolci, koji laprdaju bezveze, ne pomažemo nikako a ti eto sa 40 godina otvaraš ovakve teme i tražiš pomoć.Komsho wrote:E moja djeco nije ni vama lako kad u ova doba pisete stvari koje ama bas nikqko ne pomazu.Neki su na nivou srednjoskolaca
- Komsho
#79 Re: Jede pogledom
U pravu si po odgovorima ste osnovci ne srednjoskolci.Tema je na pravom mjestu kome se ne dopada I ko ne zeli pomoc neka ni ne odmaze._terminaš_ wrote:Eto mi smo djeca srednjoškolci, koji laprdaju bezveze, ne pomažemo nikako a ti eto sa 40 godina otvaraš ovakve teme i tražiš pomoć.Komsho wrote:E moja djeco nije ni vama lako kad u ova doba pisete stvari koje ama bas nikqko ne pomazu.Neki su na nivou srednjoskolaca![]()
- em11r
#80 Re: Jede pogledom
ma hoce 100% nemas sta kontat
prije par godina sam imao istu situaciju i nisam morao dugo razmisljati hoce nece. sto neko rece pasla me tako neko vrijeme, i za novu godinu svi ono nesto lafo veseli cestitamo jedni drugima, cmok cmok zagrljaj, ona meni jezik zavuce
ja ko "opuren" se trgnem kontam vidi budale, a jaran mi 3 metra od nas, doduse svi ono pijani ne zna se ni kako se ko zove 
prije par godina sam imao istu situaciju i nisam morao dugo razmisljati hoce nece. sto neko rece pasla me tako neko vrijeme, i za novu godinu svi ono nesto lafo veseli cestitamo jedni drugima, cmok cmok zagrljaj, ona meni jezik zavuce
- harell
#81 Re: Jede pogledom
Ja i dalje ne shvatam sta ti hoces od nas 
- Logovan
#82 Re: Jede pogledom
Nevjerovatno...Komsho wrote: U pravu si po odgovorima ste osnovci ne srednjoskolci.Tema je na pravom mjestu kome se ne dopada I ko ne zeli pomoc neka ni ne odmaze.
- Komsho
#83 Re: Jede pogledom
Meni si ovde jedino ti nevjerovatan sa svojim izjavama.Godine nisu bitne a forum sluzi za razmjenu misljenja izmedju ostalog.Logicno da cu sam donjeti odluku na kraju nisi valjda mislio da cu povest tebe da mi pomognes?_terminaš_ wrote:Nevjerovatno...Komsho wrote: U pravu si po odgovorima ste osnovci ne srednjoskolci.Tema je na pravom mjestu kome se ne dopada I ko ne zeli pomoc neka ni ne odmaze.Imaš 40 godina pa valjda bi se trebao iz ovog problema sam izvući, ma kakav god on bio a ne da tražiš pomoć po forumu.
![]()
![]()
-
krater
#84 Re: Jede pogledom
Da te uputim, tvoj problem je mnogo dublji nego sto mislis
http://www.klix.ba/forum/zdravlje-f42.html
- harell
#85 Re: Jede pogledom
Boli te tuki, 40 kuka a i dalje se trebe loze na tebe 
-
krater
#86 Re: Jede pogledom
harell wrote:Boli te tuki, 40 kuka a i dalje se trebe loze na tebe
- Komsho
#87 Re: Jede pogledom
Sebe sine uputi moje zdravlje je odlicno ti koliko primjetim se ponasas kao da si u cirkusu ali nisi probudi se.Meni ovde nista nije smijesno zalosni su mnogi komentari.krater wrote:Da te uputim, tvoj problem je mnogo dublji nego sto mislis![]()
![]()
-
krater
#88 Re: Jede pogledom
Preispitaj svoje mentalno stanje, drugarski ti kazem, jer ocito nije normalno da covjek od 40 godina postavlja ovako glupo i neozbiljno pitanje.Komsho wrote:Sebe sine uputi moje zdravlje je odlicno ti koliko primjetim se ponasas kao da si u cirkusu ali nisi probudi se.Meni ovde nista nije smijesno zalosni su mnogi komentari.krater wrote:Da te uputim, tvoj problem je mnogo dublji nego sto mislis![]()
![]()
- Logovan
#89 Re: Jede pogledom
Slušaj jarane, ti da imaš neki baš veliki problem onda bi bilo ok da tražiš pomoć po internetu ali tvoj problem je ono...Komsho wrote: Meni si ovde jedino ti nevjerovatan sa svojim izjavama.Godine nisu bitne a forum sluzi za razmjenu misljenja izmedju ostalog.Logicno da cu sam donjeti odluku na kraju nisi valjda mislio da cu povest tebe da mi pomognes?
- Komsho
#90 Re: Jede pogledom
KO mi kaze da preispitam svoje mentalno stanje osoba koja koristi more smajlija nebi li time sama sebi ispala interesantna I zabavna? Ti si kao I tvoj kolega terminas pun predrasuda a zna se gdje takvima mjesto.Nije cudo sto od takvih poput vas I dobivam sve osim odgovora na temu.krater wrote:Preispitaj svoje mentalno stanje, drugarski ti kazem, jer ocito nije normalno da covjek od 40 godina postavlja ovako glupo i neozbiljno pitanje.Komsho wrote:Sebe sine uputi moje zdravlje je odlicno ti koliko primjetim se ponasas kao da si u cirkusu ali nisi probudi se.Meni ovde nista nije smijesno zalosni su mnogi komentari.krater wrote:Da te uputim, tvoj problem je mnogo dublji nego sto mislis![]()
![]()
http://www.klix.ba/forum/zdravlje-f42.htmlOsim ako lazes za godine!
- harell
#91 Re: Jede pogledom
Ja sam ti dao odgovor a ti me ignorises
sram te bilo komso 
-
krater
#92 Re: Jede pogledom
predrasudaKomsho wrote: KO mi kaze da preispitam svoje mentalno stanje osoba koja koristi more smajlija nebi li time sama sebi ispala interesantna I zabavna? Ti si kao I tvoj kolega terminas pun predrasuda a zna se gdje takvima mjesto.Nije cudo sto od takvih poput vas I dobivam sve osim odgovora na temu.
bez komentara
-
krater
#93 Re: Jede pogledom
Vidis ti kako je komso nekulturan, i to sa 40 godina zivotaharell wrote:Ja sam ti dao odgovor a ti me ignorisessram te bilo komso
- harell
#94 Re: Jede pogledom
I ja sad gledam, mozda ima neke predrasude pa nece da mi odgkrater wrote:Vidis ti kako je komso nekulturan, i to sa 40 godina zivotaharell wrote:Ja sam ti dao odgovor a ti me ignorisessram te bilo komso
![]()
ja i dalje smajlije ne vidim, moram stavit kurzor na ovo slomljeno i procitat sta pise
- Komsho
#95 Re: Jede pogledom
Sta pokusavate ti I krater impresionirat mozda svojim djecijim komentarima kakvu curicu.Volio bih da vam se ispuni zelja jer vam je zensko prijeko potrebno.
- Komsho
#96 Re: Jede pogledom
Ko?moda56 wrote:ali stvarno nije nista toliko strasno ,pa sta dramis,gledate pa sta?
sasvim je normalno i da te privlaci,sve je to ljudski,ha ya!
kakva je 'nako,valja li ?
- harell
#97 Re: Jede pogledom
Vidis moj krateru kako je pun predrasuda, odma mi djeca, zagorili i tako to
Necu moc zaspat mame mi sad
-
krater
#98 Re: Jede pogledom
harell wrote:I ja sad gledam, mozda ima neke predrasude pa nece da mi odgkrater wrote:Vidis ti kako je komso nekulturan, i to sa 40 godina zivotaharell wrote:Ja sam ti dao odgovor a ti me ignorisessram te bilo komso
![]()
![]()
ja i dalje smajlije ne vidim, moram stavit kurzor na ovo slomljeno i procitat sta pise
kuD nije na tvom mjestu da ne vidi smajlije, nebi mi im'o sta viknuti :tamnozelenismajli:
-
krater
#99 Re: Jede pogledom
moras otvoriti i ti svoju temuharell wrote:Vidis moj krateru kako je pun predrasuda, odma mi djeca, zagorili i tako toNecu moc zaspat mame mi sad
- TrgSolidarnosti
#100 Re: Jede pogledom
krater wrote:moras otvoriti i ti svoju temuharell wrote:Vidis moj krateru kako je pun predrasuda, odma mi djeca, zagorili i tako toNecu moc zaspat mame mi sad
![]()