"Jedan grad, jedan klub!'

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

mIRCerka wrote:
GandalfSivi wrote:Ma jos malo, pa ce se oni sami rasformirati. Nedostajat ce mi derbi, ako se ovo redovno deranje moze i nazvati derbijem...
sta bi 5 godina? Gandalfe, pojebala ti se RAM memorija, imas selektivno pamcenje :D:D:D
Kad kazem "redovno deranje" mislim na redovno pobjedjivanje, a ne slavljenje svakog nerijesenog rezultata, kao da se dobila Barcelona. I samo jos jednom, nije pet godina, jer smo mi usred tog perioda pobijedili 2:1.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

LSD wrote:
Stvarno,ovi komentari nemaju smisla.
Samo sam pokushao da nam i "drage komsije" osjete malo radosti.Ubija ih ova svakodnevna prica.Nije im lako...
Vec su zaboravili shta znaci biti prvak ili igrati u Evropi(sa ravnopravnim)protivnicima.A po svemu sudeci.....doooobro ce se nacekati.(Ni Mara-gatara to ne zna).
Pa ce i dalje:
@mirci muntat raju da je vode na utakmicu(nek' je neko povede protiv D.,sevapj e,vuce nju srce na pravu stranu).
@LSD), moze se "navuc" na shta jace(ned'o Bog),otic na AFH kontajuci da oni igraju .
@manijak ce se i dalje pozivati na "tradiciju'zaboravljajuci da napishe kad su promijenili ime Sh. D. "Zeljeznicarski" u F.K/N.K."ZELJEZNICAR'.
Nek' mi oproste ostali shto ih nisam spomenuo.
Hajd sad postavi hipotezu ujedinjavanja fcs-a i slavije,mislim i to moze pod JEDAN GRAD-JEDAN KLUB.Mozda bude zanimljivijih komentara :lol: :lol:
Eto vam Slavije tamo, lakse vam je, ionako je ista boja dresova. Pa kad se ujedinite, mozda bude i zanimljivo igrati sa vama...
LSD

Post by LSD »

Eto vam Slavije tamo, lakse vam je, ionako je ista boja dresova. Pa kad se ujedinite, mozda bude i zanimljivo igrati sa vama
Nemoj tako jarane,oni su FK kao i vi (to vam je pravo bitno),a mi smo NK.Njih ste pogurali u kupu prosle godine,a nas pokarali.Ima jos tu preduslova za to famoznu fuziju sa slavijom :D :D
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

LSD wrote:
Eto vam Slavije tamo, lakse vam je, ionako je ista boja dresova. Pa kad se ujedinite, mozda bude i zanimljivo igrati sa vama
Nemoj tako jarane,oni su FK kao i vi (to vam je pravo bitno),a mi smo NK.Njih ste pogurali u kupu prosle godine,a nas pokarali.Ima jos tu preduslova za to famoznu fuziju sa slavijom :D :D
Ima i oni su vas redovno karali dok ste igrali te zonske lige po kraljevini.
shana_majka

Post by shana_majka »

D
Last edited by shana_majka on 20/12/2008 13:29, edited 1 time in total.
Skoro

Post by Skoro »

Bey uvrede ali tema je glupa pravo. Pa svakako je jedan grad, jedan klub :roll:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

GandalfSivi wrote:
mIRCerka wrote:
GandalfSivi wrote:Ma jos malo, pa ce se oni sami rasformirati. Nedostajat ce mi derbi, ako se ovo redovno deranje moze i nazvati derbijem...
sta bi 5 godina? Gandalfe, pojebala ti se RAM memorija, imas selektivno pamcenje :D:D:D
Kad kazem "redovno deranje" mislim na redovno pobjedjivanje, a ne slavljenje svakog nerijesenog rezultata, kao da se dobila Barcelona. I samo jos jednom, nije pet godina, jer smo mi usred tog perioda pobijedili 2:1.
:thumbup:
Post Reply