Kad kazem "redovno deranje" mislim na redovno pobjedjivanje, a ne slavljenje svakog nerijesenog rezultata, kao da se dobila Barcelona. I samo jos jednom, nije pet godina, jer smo mi usred tog perioda pobijedili 2:1.mIRCerka wrote:sta bi 5 godina? Gandalfe, pojebala ti se RAM memorija, imas selektivno pamcenjeGandalfSivi wrote:Ma jos malo, pa ce se oni sami rasformirati. Nedostajat ce mi derbi, ako se ovo redovno deranje moze i nazvati derbijem...:D:D
"Jedan grad, jedan klub!'
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
- GandalfSivi
Eto vam Slavije tamo, lakse vam je, ionako je ista boja dresova. Pa kad se ujedinite, mozda bude i zanimljivo igrati sa vama...LSD wrote:Hajd sad postavi hipotezu ujedinjavanja fcs-a i slavije,mislim i to moze pod JEDAN GRAD-JEDAN KLUB.Mozda bude zanimljivijih komentaraStvarno,ovi komentari nemaju smisla.
Samo sam pokushao da nam i "drage komsije" osjete malo radosti.Ubija ih ova svakodnevna prica.Nije im lako...
Vec su zaboravili shta znaci biti prvak ili igrati u Evropi(sa ravnopravnim)protivnicima.A po svemu sudeci.....doooobro ce se nacekati.(Ni Mara-gatara to ne zna).
Pa ce i dalje:
@mirci muntat raju da je vode na utakmicu(nek' je neko povede protiv D.,sevapj e,vuce nju srce na pravu stranu).
@LSD), moze se "navuc" na shta jace(ned'o Bog),otic na AFH kontajuci da oni igraju .
@manijak ce se i dalje pozivati na "tradiciju'zaboravljajuci da napishe kad su promijenili ime Sh. D. "Zeljeznicarski" u F.K/N.K."ZELJEZNICAR'.
Nek' mi oproste ostali shto ih nisam spomenuo.![]()
-
LSD
Nemoj tako jarane,oni su FK kao i vi (to vam je pravo bitno),a mi smo NK.Njih ste pogurali u kupu prosle godine,a nas pokarali.Ima jos tu preduslova za to famoznu fuziju sa slavijomEto vam Slavije tamo, lakse vam je, ionako je ista boja dresova. Pa kad se ujedinite, mozda bude i zanimljivo igrati sa vama
-
Celicna_saka
Ima i oni su vas redovno karali dok ste igrali te zonske lige po kraljevini.LSD wrote:Nemoj tako jarane,oni su FK kao i vi (to vam je pravo bitno),a mi smo NK.Njih ste pogurali u kupu prosle godine,a nas pokarali.Ima jos tu preduslova za to famoznu fuziju sa slavijomEto vam Slavije tamo, lakse vam je, ionako je ista boja dresova. Pa kad se ujedinite, mozda bude i zanimljivo igrati sa vama![]()
- shana_majka
-
PITARKA_SA
GandalfSivi wrote:Kad kazem "redovno deranje" mislim na redovno pobjedjivanje, a ne slavljenje svakog nerijesenog rezultata, kao da se dobila Barcelona. I samo jos jednom, nije pet godina, jer smo mi usred tog perioda pobijedili 2:1.mIRCerka wrote:sta bi 5 godina? Gandalfe, pojebala ti se RAM memorija, imas selektivno pamcenjeGandalfSivi wrote:Ma jos malo, pa ce se oni sami rasformirati. Nedostajat ce mi derbi, ako se ovo redovno deranje moze i nazvati derbijem...:D:D