Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sredstva za financiranje OHR-a dodjeljuje Vijeće za provedbu mira. Budžet OHR-a za 2014/2015. godinu iznosi 6.497 miliona eura. Pregled doprinosa pojedinih zemalja u budžetu OHR-a je sljedeći: EU 53 %, SAD 22%, Japan 10%, Rusija 4%, Kanada 3,03 %, OIC 2,5%, ostali: 5,47%
Iskreno polagala sam prije izbora nadu u DF kao neku gradjansku opciju.. I onda koaliraše sa SDA.
Sad sam opet u ćorsokaku.
a sa kime bi to sad mogli koalirati osim sa SDA
Nadala sam se nekoj većini tj dominaciji te stranke. Pa biraju koalicione partnere.
Ja nisam ocekivao da ce DF napraviti neke velike rezultate s obzirom da su nova stranka,mogu reci da su ipak napravili dobar rezultat.....ako budu radili kako treba imaju buducnost....ako ne onda im je ovo posledni put
spreca wrote:
Ja nisam ocekivao da ce DF napraviti neke velike rezultate s obzirom da su nova stranka,mogu reci da su ipak napravili dobar rezultat.....ako budu radili kako treba imaju buducnost....ako ne onda im je ovo posledni put
Mani naših ublehaša @spreca! Nego kako je stanje na Istočnom frontu
spreca wrote:
Mani naših ublehaša @spreca! Nego kako je stanje na Istočnom frontu
Kada bi MZ stvarno okrenula leđa BiH, ovdje bi došlo urušavanje sistema u roku od par mjeseci. I tko zna što bi se iz toga sve moglo izroditi.
Zato neka ga i dalje. Ili već tko ga bude zamijenio.
Hafis wrote:Kada bi MZ stvarno okrenula leđa BiH, ovdje bi došlo urušavanje sistema u roku od par mjeseci. I tko zna što bi se iz toga sve moglo izroditi.
Zato neka ga i dalje. Ili već tko ga bude zamijenio.
Jedva cekam da se to desi,da konacno rijesimo nesuglasice
A zna se kako mi balkanska plemena rijesavamo nesuglasice.
Da nije utakmica sa salom oko vrata i onih nenajavljenih pjanskih upada u studio na "sedaljke", ja stvarno ne bih primjetio da Inzko postoji.
treba doć opet neki visoki da skrši hrvatsku izbornu volju sve za više interese koji na kraju ispare
i na novim izborima imamo isto
a sve po visokim demokratskim standardima
homega wrote:
Ma i ne mislim na kontriranje, pitam jednostavno za moguće rješenje, jer naša agonija traje predugo, i bez ikakvih naznaka za njen prestanak. Dokle...
nema rjesenja niti ce ga biti dok nam ovi sto su nam natakarili u Dejtonu ludjacku kosulju istu ne skinu--to je vise i vrabcima na grani jasno a ne kontam kako vama nije
homega wrote:
Ma i ne mislim na kontriranje, pitam jednostavno za moguće rješenje, jer naša agonija traje predugo, i bez ikakvih naznaka za njen prestanak. Dokle...
nema rjesenja niti ce ga biti dok nam ovi sto su nam natakarili u Dejtonu ludjacku kosulju istu ne skinu--to je vise i vrabcima na grani jasno a ne kontam kako vama nije
A prije Dejtona nam je bilo dobro?
Malo se puškaralo i bila je golema inflacija al sve u svemu bolje nego danas?
homega wrote:
A prije Dejtona nam je bilo dobro?
Malo se puškaralo i bila je golema inflacija al sve u svemu bolje nego danas?
Naslovnica wrote:A kada je Dodik govorio da Inzko i OHR idu odavde, šta smo onda govorili?!
Dodik je primitivac, političar bez discipline, bez kulture, bez sposobnosti političke komunikacije, narušenog psihičkog zdravlja, ali ima dobrih ideja. Pitanje je koji je razlog njegov zahtjev za odlazak OHR, ali svakako takav zahtjev treba podržati, ukoliko je iskren i bez skrivenih namjera. No, Dodik nije tema...
U BiH najprije treba drastično ojačati i postići nezavisnost obavještajne agencije, Džuvu treba smijeniti nezavisnim direktorom, i potom locirati sve bjelosvjetsko obavještajno smeće po BiH, a pretpostavljam da ih ima nekoliko hiljada, protjerati ih, i započeti sa reformom državnog uređenja.
Nidje veze , on ti prica sta "njegov" narod hoce da cuje to ga i drzi na vlasti