Gabro wrote:
Zar nije negdje u tom vremenu Izetbegovicu istekao mandat prema Ustavu a ratno stanje nije bilo proglaseno?
Trebao si to reci i franji kada je trazio saradnji sa Bosnom i Hercegovinom ( koju je poslije prekrsio ) i trazio je od zvanicnog Sarajeva a ne Grude ili Pale.
Zar je neko uopce sumnjao koje je tvoj misljenje?
Ja nisam iznosio svoje misljenje ja sam sumirao cinjenice. Dovoljno je CINJENICA izneseno na temi da se moze tvrditi da je Hrvatska bila agresor i u namjerama a i ponasanju .
Vjerojatno je samo tvoj mozak (ili ono sto je ostalo od njega) u stanju shvatiti kako njegovo ponasanje dokazuje agresiju RH.
Koliko god da je ostalo od mog mozga opet ga ima toliko da ti je jedino ostalo da lazes i da izmisljas.
Ko kaze da mi nismo zahvalni? Evo, ja sam im u jednu ruku zahvalan. Da nije bilo njih sad ne bi imali slobodnu Hrvatsku.
Super onda, znaci tebi je drago da je JNA oslobodila Hrvatsku od RSK i onda je i meni drago da je HV oslobodila i Bosnu i Hercegovinu od isprdka erceg crpske . Da nije bilo HV danas ne bi kukali kako ste majorizirani, da vam drugi bira predstavnika, da vam nema erceg crpske, da ni TV kanal nemate. Drago mi je da je HV barem nesto dobro uradila kada vec tvrdis da je JNA oslobodila Hrvatsku

Samo me zanima sto onda molite milorada da vam dadne nesto sto vam je HV oduzela
@zovicu pa ti si skroz prolupo, kakav te Gotovina spopo, nije on jedini rvacki eroj u Haagu

Na tvoju zalost citav vojni i politicki vrh erceg crpske koju tako energicno branis grije optuzenicku klupu u Haagu i jedna od tacaka optuzbe je progon BiH Hrvata. Pa ti brani sto se braniti ne moze ali kao sto se moze primjetiti nema te nesto u Haagu da tamo branis eroje, jel to jer znas kakve gluposti valjas ili zato jer je vasceli svet protiv nebeskog naroda