Ja stojim iza svojih rijeci i zato te i prozivam lazovom i obicnim trolom koji nije ni u jednom postu svome postu do sada nesto razumno rekao vec samo laze, provocira i trola u cilju da unisti temu. Zato si jos samo jedan u nizu trolova koji se vraca uzastopno , krijuci se iza razlicitih nickova ali sa uvijek istim lazima i izmisljotinama. Kao i ostali "bojovnici " jer nemate vise opcija jer su sve ostale laz vec provaljene.Gabro wrote:Da to kaze neko priseban mozda bi se zabrinuo, ali kad dolazi od rasiste koji nema hrabrosti stati iza svojih rijeci onda se mogu samo nasmijati. Zato i je Bosna to sto je kad se rasizam drzi kao legitiman oblik BiH patriotizma.kv99 wrote:Tvrdio si da mrzim i ponizavam Hrvate i koliko vidim ma koliko pokusavao nisi pokazao to pa si sam dokazao da si jedan obican lazov.Gabro wrote:
Mozes migoljiti koliko hoces ali tvoj tekst jasno pokazuje ko si i sta si.
Ti si jedna sitna rasisticka nula. Rasisticka jer si ljude jedne regije oznacio kao lopove.
Samo i takav kakav jesi nemas hrabrosti stati iza svojih rijeci nego migoljis i pokusavas izklizati. I takav si se nasao nesto zamjerati drugima?! Ajde sikter tamo prvo nauci stajati iza svojih rijeci, covjece bez casti i srama!
Razguli i ne petljaj mi se pod nogama! Mogo bi te nehotice zgaziti.
I de mi reci kako se osjecas kada prozivas da su svi Hrvati kvislinzi, miloradovi pijuni i lopovi jer tvrdis da ponizavam Hrvate?
Zato i sutis i ne smijes da nam kazes zasto nisi franceku rekao da je lazov kada je tvrdio da je dozivljen poraz u Gornjem Vakufu ?