Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udruženi zl
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- star(i)mo
#551 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Upravo tako. Da je to bila neka zajednica u kojoj bi svi bili ravnopravni, vjeruj da bih potpisao njeno pravo na egzistenciju. Ovako ce Sarajevo za nekoliko decenija biti neka nova vrsta Beograda a Mostar i Hercegovina zadnja rupa na sviralu.
O pojedinim zlocinima i njihovim "vaganjem" ne bih jer nismo na pijaci.
O pojedinim zlocinima i njihovim "vaganjem" ne bih jer nismo na pijaci.
-
Gabro
#552 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Pa koliko se ja sjecam nekakve zastave su se tamo vezale, klelo se na saveznistvo. Ja sam u to doba bio na svadbi u gotovo cisto hrvatskoj opcini gdje su doveli predstavnika SDA koji je izrekao nekoliko prigodnih rijeci.star(i)mo wrote:Upravo tako. Da je to bila neka zajednica u kojoj bi svi bili ravnopravni, vjeruj da bih potpisao njeno pravo na egzistenciju.
Mislim da u to doba nije bilo nikakvog plana zatiranja kulture. Da je postojala namjera "hrvatizacije"u nacionalnom smislu - to da, ali sa uvazavanjem vjerskih i kulturnih posebnosti.
- star(i)mo
#553 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Smijesan si. Procitaj koliko je Bosnjaka i Hrvata bilo u Mostaru, Stocu, Jablanici, Konjicu...
Onda mi reci bili ti prihvatio da te neko u Prozoru, Busovaci, Kiseljaku, Zepcu itd "bosnjakizira"? Naravno s uvazavanjem vjerskih i kulturnih posebnosti.
Onda mi reci bili ti prihvatio da te neko u Prozoru, Busovaci, Kiseljaku, Zepcu itd "bosnjakizira"? Naravno s uvazavanjem vjerskih i kulturnih posebnosti.
-
Gabro
#554 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Ja nisam rekao da je to bilo dobro ili lose - nego samo da je bilo tako.star(i)mo wrote:Smijesan si. Procitaj koliko je Bosnjaka i Hrvata bilo u Mostaru, Stocu, Jablanici, Konjicu...
A sto se tice uzroka i o tome bi se dalo raspravljati - nacionalna geneza kod Bosnjaka u to doba nije bio gotov proces, postojao je jedan broj Bosnjaka koji su se vezali uz hrvatsku stranu - tako da se moze shvatiti (shvatiti, nisam napisao opravdati) zasto je bilo tako.
- star(i)mo
#555 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Sta se moze shvatiti? Odmazda? Kazna? Zlocini? Ili cinjenica da su se Bosnjaci pobunili protiv aparhajdskog uredjenja Hrvatske Republike u BiH?
-
fc.velež-religija
#556 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Kako mi je poznat ovaj Gaborov stil pisanja
Dali je to još jedan klon u i nizu?Pa naravno,da,to je on.
Gabro,imaš još tema na forumu...nogomet,bašča,žene,auta
-
Gabro
#557 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Shvatiti se može zašto se pokušala "hrvatizacija" jer kod Bošnjaka nacionalna geneza u to doba nije bila gotova a postojala je skupina Bošnjaka koja se vezala uz hrvatsku stranu.star(i)mo wrote:Sta se moze shvatiti?
- star(i)mo
#558 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Velez-religija, znam da rasprava s ovakvim nema svrhe ali nije lose ponekad se prisjetiti sta im je bio cilj i o cemu jos uvijek sanjaju.
-
Gabro
#559 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Moj drugi nick ovdjefc.velež-religija wrote:Kako mi je poznat ovaj Gaborov stil pisanja![]()
Ništa nogomet, basca i sta si vec sve napisao...
- star(i)mo
#560 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Ti si jedan obicni sovinista. Samo jos fali da nam napises kako smo nastali 93.!? Ili jos bolje da smo "otpadak" vasih predaka... sta se odvija u toj tvojoj glavi, da mi je samo znati.Gabro wrote:Shvatiti se može zašto se pokušala "hrvatizacija" jer kod Bošnjaka nacionalna geneza u to doba nije bila gotova a postojala je skupina Bošnjaka koja se vezala uz hrvatsku stranu.star(i)mo wrote:Sta se moze shvatiti?
-
Gabro
#561 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
A i ovo pricanje u trecem licu... "o njemu"... i otkrivanje zavjere...star(i)mo wrote:Velez-religija, znam da rasprava s ovakvim nema svrhe ali nije lose ponekad se prisjetiti sta im je bio cilj i o cemu jos uvijek sanjaju.
Moze. Podsjeti i sebe da ti je najbliza rodbina nosila sahovnica na celu.
-
Gabro
#562 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
star(i)mo wrote:Ti si jedan obicni sovinista. Samo jos fali da nam napises kako smo nastali 93.!? Ili jos bolje da smo "otpadak" vasih predaka... sta se odvija u toj tvojoj glavi, da mi je samo znati.Gabro wrote:Shvatiti se može zašto se pokušala "hrvatizacija" jer kod Bošnjaka nacionalna geneza u to doba nije bila gotova a postojala je skupina Bošnjaka koja se vezala uz hrvatsku stranu.star(i)mo wrote:Sta se moze shvatiti?
?! Ti ocito nemas pojma sta znaci sovinista.
O kakvim kur*evim otpacima predaka ti drobis?
- star(i)mo
#563 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Sovinizam. Ja ne znam kako bih ovo drugacije nazvao? Sam si poceo o nacionalnoj genezi Bosnjaka i mogucnosti njihove "hrvatizacije".
Povlacim se. Glupoci stvarno nema kraja. Dok je tebe i takvih poput tebe ja se necu javljati... sad mi je i jasno zasto kreteni vladaju svijetom. Koji me djavo natjera da se javim...
Povlacim se. Glupoci stvarno nema kraja. Dok je tebe i takvih poput tebe ja se necu javljati... sad mi je i jasno zasto kreteni vladaju svijetom. Koji me djavo natjera da se javim...
-
Gabro
#564 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Ti stvarno nisi svoj.star(i)mo wrote:Sovinizam. Ja ne znam kako bih ovo drugacije nazvao? Sam si poceo o nacionalnoj genezi Bosnjaka i mogucnosti njihove "hrvatizacije".
-
kv99
#565 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Kada vec iznosis takve tvrdnje onda iznesi i dokaze da sam to uradio. To sam vec rekao tvom kolegi pa kada se vec javljas u njegovo ime dokazi da nisi lazov kao i on pa citat da sam izjavio to za sto me optuzujes, da sam se nasladjivao polozajem Hrvata, likovao nad iseljavanjem ili da sam ista lose rekao protiv Hrvata kao naroda ? A sto se tice milorada kvislinzima da smeta ne bi mu se uvaljivali u ono debelo dupe toliko duboko da ih za pertle treba izvlaciti. Sam pao , sam se uvalio i neka se uvaljuju ali sto ti smatras da je uvreda kada se na to skrene paznja a nije kada se to radi ?Gabro wrote:kv99 wrote: I ti kao i kolega si obican lazov ili ne znas da citas i to kao i kod njega nije vrijedjanje vec konstatacija. To mogu da otvoreno kazem jer NIKADA nisam rekao nista lose protiv Hrvata
A sta bi trebalo znaciti tvoje nasladjivanje polozajem Hrvata, likovanje nad iseljavanjem, price o padanju na trazenje dogovora od Bosnjaka, price o poglavniku Dodiku i slicno?
Ti mozda mislis da time ponizavas "franjinu politiku" ali oni koje nastojis poniziti nose vecinsku hrvatsku politiku u BiH a ne kojekakvi Sejde Bajramovici-Komsici i slicni halal Hrvati koji se ne smiju previse zamjerati u Sarajevu.
Imas sansu da dokazes ne samo da sam ja to uradio vec i da nisi jedan obican lazov kao i kolege ti. Bujrum, ja cekam.
I vecina Srba u Hrvatskoj je podrzavala politku RSK pa sto nije onda Hrvatska ispunila njihove zelje ? Sto je Hrvatska ne samo ponizila zelje vecine Srba vec ih je odslovno unistila i prognala iz Hrvatske zbog tih zelja a ovdje tvrdis da se zelje treba da ispunjavaju ?
-
Gabro
#566 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Kad vec ne znas ti sta pises ja cu ti pomoci:kv99 wrote: Kada vec iznosis takve tvrdnje onda iznesi i dokaze da sam to uradio. To sam vec rekao tvom kolegi pa kada se vec javljas u njegovo ime dokazi da nisi lazov kao i on pa citat da sam izjavio to za sto me optuzujes, da sam se nasladjivao polozajem Hrvata, likovao nad iseljavanjem ili da sam ista lose rekao protiv Hrvata kao naroda ?
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 0#p7361260ko se i javljas iz Rvacke svake godine zapadnoercegovaca ima sve vise i vise u Hrvatskoj tako da za te procente naka brinu pravi Hrvati, ionako su do sada kamenjarci pokrali po Hrvatskoj sve sto su stigli.Ljubav prema "domovini " nema granica , barem sto se para za ukrast tice.
Evo:
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 2#p7374312TV samo po ukusu miloradovih legitimnih rvata , legitimnih predstavnika itd nema u ustavu i to nije pravo vec zelja. A za sprovodenje zelja nije odgovoran ustav vec zlatna ribica.
Dok god su Bosnjaci takvi kao ti dotle ce i Dodik dobivati potporu. Hrvati nemaju sugovornika na bosnjackoj strani.A sto se tice milorada kvislinzima da smeta ne bi mu se uvaljivali u ono debelo dupe toliko duboko da ih za pertle treba izvlaciti.
Imas sansu da dokazes ne samo da sam ja to uradio vec i da nisi jedan obican lazov kao i kolege ti. Bujrum, ja cekam.
I vecina Srba u Hrvatskoj je podrzavala politku RSK pa sto nije onda Hrvatska ispunila njihove zelje ? Sto je Hrvatska ne samo ponizila zelje vecine Srba vec ih je odslovno unistila i prognala iz Hrvatske zbog tih zelja a ovdje tvrdis da se zelje treba da ispunjavaju ?
Razlike su drasticne - Srbi iz RSK su vojno porazeni Hrvati u BiH nisu.
- bokakotorska
#567 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Ne bre porazeni, pa oni su prvi saveznici, borci protiv fasizma i za slobodu.Gabro wrote:Kad vec ne znas ti sta pises ja cu ti pomoci:kv99 wrote: Kada vec iznosis takve tvrdnje onda iznesi i dokaze da sam to uradio. To sam vec rekao tvom kolegi pa kada se vec javljas u njegovo ime dokazi da nisi lazov kao i on pa citat da sam izjavio to za sto me optuzujes, da sam se nasladjivao polozajem Hrvata, likovao nad iseljavanjem ili da sam ista lose rekao protiv Hrvata kao naroda ?
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 0#p7361260ko se i javljas iz Rvacke svake godine zapadnoercegovaca ima sve vise i vise u Hrvatskoj tako da za te procente naka brinu pravi Hrvati, ionako su do sada kamenjarci pokrali po Hrvatskoj sve sto su stigli.Ljubav prema "domovini " nema granica , barem sto se para za ukrast tice.
Evo:
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 2#p7374312TV samo po ukusu miloradovih legitimnih rvata , legitimnih predstavnika itd nema u ustavu i to nije pravo vec zelja. A za sprovodenje zelja nije odgovoran ustav vec zlatna ribica.
Dok god su Bosnjaci takvi kao ti dotle ce i Dodik dobivati potporu. Hrvati nemaju sugovornika na bosnjackoj strani.A sto se tice milorada kvislinzima da smeta ne bi mu se uvaljivali u ono debelo dupe toliko duboko da ih za pertle treba izvlaciti.
Nego ljudi haman 21 godina je od kako se ta prica prica.
-
kv99
#568 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Gabro wrote:Kad vec ne znas ti sta pises ja cu ti pomoci:kv99 wrote: Kada vec iznosis takve tvrdnje onda iznesi i dokaze da sam to uradio. To sam vec rekao tvom kolegi pa kada se vec javljas u njegovo ime dokazi da nisi lazov kao i on pa citat da sam izjavio to za sto me optuzujes, da sam se nasladjivao polozajem Hrvata, likovao nad iseljavanjem ili da sam ista lose rekao protiv Hrvata kao naroda ?
Evo:
I gdje sam ja to rekao ista lose protiv Hrvata ? Lijepo si citirao i koliko vidim ti si taj koji ponizava Hrvate jer tvrdis da su svi oni isti kao i oni koji se trpaju miloradu u dupe, kradu po Hrvatskoj i traze isto ono sto su i cetnici po Hrvatskoj trazili a nisu dobili. Ako smatras da su svi Hrvati takvi onda ih ti ponizavas a ne ja pa to znaci da si lazov i neodgojen jer ponizavati citav jedan narod moze samo neko ko nema odgoja a ni obraza.
Hrvati u Bosni i Hercegovini nisu vojno porazeni ali to jeste erceg crpska tako da je i u tome slicnost sa RSK. Isti cilj, metode , propaganda i rezultat, na smecu istorije kao i RSK. Da nije ne bi ti sada ovdje trolao i pokusavao da unistis temu
-
Gabro
#569 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Mislio sam da imas malo casti da stojis iza svojih rijeci ali ocito da nemas casti nego migoljis i izvrces znacenje svojih rijeci.kv99 wrote: I gdje sam ja to rekao ista lose protiv Hrvata ? Lijepo si citirao i koliko vidim ti si taj koji ponizava Hrvate jer tvrdis da su svi oni isti kao i oni koji se trpaju miloradu u dupe, kradu po Hrvatskoj i traze isto ono sto su i cetnici po Hrvatskoj trazili a nisu dobili. Ako smatras da su svi Hrvati takvi onda ih ti ponizavas a ne ja pa to znaci da si lazov i neodgojen jer ponizavati citav jedan narod moze samo neko ko nema odgoja a ni obraza.
Zivotinju se drzi za rep a covjeka za rijec. Tebe i kad se ulovi sa prstima u pekmezu ti bi govorio da to sto se vidi nije istina nego iluzija. Ne vidim o cem mogu razgovarati sa nekim ko nema trunku casti?
Hrvati u Bosni i Hercegovini nisu vojno porazeni ali to jeste erceg crpska tako da je i u tome slicnost sa RSK. Isti cilj, metode , propaganda i rezultat, na smecu istorije kao i RSK. Da nije ne bi ti sada ovdje trolao i pokusavao da unistis temu
Ma je da eto ti je porazio ubacivsi ko Bosko Buha bombu u bunker...
-
kv99
#570 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Ako ti tvrdis da su svi Hrvati kvislinzi, miloradovi ljudi i da su lopovi onda si ne samo lazov jer tvrdis bez dokaza da sam ja to izjavio vec i neodgojen jer samo takva osoba moze vrijedzati citav jedan narod. Opet ti javno kazem da lazes i izmisljas jer ne samo da nisi stavio dokaz vec i izmisljas dokaze.Gabro wrote:Mislio sam da imas malo casti da stojis iza svojih rijeci ali ocito da nemas casti nego migoljis i izvrces znacenje svojih rijeci.kv99 wrote: I gdje sam ja to rekao ista lose protiv Hrvata ? Lijepo si citirao i koliko vidim ti si taj koji ponizava Hrvate jer tvrdis da su svi oni isti kao i oni koji se trpaju miloradu u dupe, kradu po Hrvatskoj i traze isto ono sto su i cetnici po Hrvatskoj trazili a nisu dobili. Ako smatras da su svi Hrvati takvi onda ih ti ponizavas a ne ja pa to znaci da si lazov i neodgojen jer ponizavati citav jedan narod moze samo neko ko nema odgoja a ni obraza.
Zivotinju se drzi za rep a covjeka za rijec. Tebe i kad se ulovi sa prstima u pekmezu ti bi govorio da to sto se vidi nije istina nego iluzija. Ne vidim o cem mogu razgovarati sa nekim ko nema trunku casti.
A u vezi bombi trebao si da to kazes franji i njegovim generalima :
Eto sta je govorio franjo , predsjednik strane drzave koliko mu je stalo da se Gornji Vakuf okupira.Sastanak je održan 23. novembra 1993 :
TUĐMAN: Gospodine ministre i gospodine generale, mi smo tu sa Gornjim Vakufom doživjeli i politički i vojni neuspjeh. Ministre, ti znaš i sam da je danas i jedan od supredsjedatelja pitao, u tom sklopu, da li smo kadri i da li ćemo ovladati Gornjim Vakufom, i ja sam vama dao zadaću, to nije izvršeno i na taj način smo se i politički i vojnički kompromitirali i dali smo, potvrdili smo na taj način, te prosudbe da vojnički nismo dorasli čak ni Muslimanima na tom području. To je jedan fijasko.
A uopsteno lijepo sam ti rekao ti i slicni tebi ste najbolji dokaz da je erceg crpska vojno izgubila jer da nije ne bi danas dolazili ovdje i trolali.
-
Gabro
#571 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Da si covjek od casti mozda bi nesto i vrijedilo sto kazes ali ti migoljis, izvrces i dajes naknadna znacenja. Zamisli, koliko takvom nekome mogu rijeci vrijediti?kv99 wrote:Ako ti tvrdis da su svi Hrvati kvislinzi, miloradovi ljudi i da su lopovi onda si ne samo lazov jer tvrdis bez dokaza da sam ja to izjavio vec i neodgojen jer samo takva osoba moze vrijedzati citav jedan narod. Opet ti javno kazem da lazes i izmisljas jer ne samo da nisi stavio dokaz vec i izmisljas dokaze.Gabro wrote: Mislio sam da imas malo casti da stojis iza svojih rijeci ali ocito da nemas casti nego migoljis i izvrces znacenje svojih rijeci.
Zivotinju se drzi za rep a covjeka za rijec. Tebe i kad se ulovi sa prstima u pekmezu ti bi govorio da to sto se vidi nije istina nego iluzija. Ne vidim o cem mogu razgovarati sa nekim ko nema trunku casti.
A u vezi bombi trebao si da to kazes franji i njegovim generalima :
Sastanak je održan 23. novembra 1993 :
TUĐMAN: Gospodine ministre i gospodine generale, mi smo tu sa Gornjim Vakufom doživjeli i politički i vojni neuspjeh. Ministre, ti znaš i sam da je danas i jedan od supredsjedatelja pitao, u tom sklopu, da li smo kadri i da li ćemo ovladati Gornjim Vakufom, i ja sam vama dao zadaću, to nije izvršeno i na taj način smo se i politički i vojnički kompromitirali i dali smo, potvrdili smo na taj način, te prosudbe da vojnički nismo dorasli čak ni Muslimanima na tom području. To je jedan fijasko.
Znam za ovo. Jel to iz iste one kuhinje koja je ustvrdila da su na prostoru HercegBosne placali kunama?
Ko da su Mujo i Haso radili ratnu propagandu...
Kako si ti uspio povezati vojni poraz iz oblaka i trolanje? Ja nesto ne vidim krajisnike (a vidim Bosnjake) da trolaju po hrvatskim forumima pa tvoja logika po ko zna koji put ne pije vodu.Eto sta je govorio franjo , predsjednik strane drzave koliko mu je stalo da se Gornji Vakuf okupira.
A uopsteno lijepo sam ti rekao ti i slicni tebi ste najbolji dokaz da je erceg crpska vojno izgubila jer da nije ne bi danas dolazili ovdje i trolali.
-
kv99
#572 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Ja da sam se mrgoljio ne bi te javno prozvao da si lazov i ti ne bi izmisljao u pokusaju da se opravdas. Nauci se latinicu i vidjeces da ako se tvrdi da su Hrvati kvislinti, miloradovi ljudi i da su lopovi onda si ti taj koji ih ponizava.Gabro wrote:
Da si covjek od casti mozda bi nesto i vrijedilo sto kazes ali ti migoljis, izvrces i dajes naknadna znacenja. Zamisli, koliko takvom nekome mogu rijeci vrijediti?
Ne znam koja je kuhinja ali ako smatras drugacije trebao si tada da stanes pred franceka i da mu predas raport kako je Gornji Vakuf pao i da se ne brine za granice rvacke u Bosni i Hercegovini. Koliko vidim Gornji Vakuf nije okupiran i ti se nisi javio da neigras tada franju pa kao sto se kaze " dzaba vam je trud sviraci ".Znam za ovo. Jel to iz iste one kuhinje koja je ustvrdila da su na prostoru HercegBosne placali kunama?
Ko da su Mujo i Haso radili ratnu propagandu...
Ja nisam ni spomenuo krajisnike ja sam spomenuo tebe , vidim da se ti u njima prepoznajesKako si ti uspio povezati vojni poraz iz oblaka i trolanje? Ja nesto ne vidim krajisnike da trolaju po hrvatskim forumima pa tvoja logika po ko zna koji put ne pije vodu.
-
Gabro
#573 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Mozes migoljiti koliko hoces ali tvoj tekst jasno pokazuje ko si i sta si.kv99 wrote:Ja da sam se mrgoljio ne bi te javno prozvao da si lazov i ti ne bi izmisljao u pokusaju da se opravdas. Nauci se latinicu i vidjeces da ako se tvrdi da su Hrvati kvislinti, miloradovi ljudi i da su lopovi onda si ti taj koji ih ponizava.Gabro wrote:
Da si covjek od casti mozda bi nesto i vrijedilo sto kazes ali ti migoljis, izvrces i dajes naknadna znacenja. Zamisli, koliko takvom nekome mogu rijeci vrijediti?
Ti si jedna sitna rasisticka nula. Rasisticka jer si ljude jedne regije oznacio kao lopove.
Samo i takav kakav jesi nemas hrabrosti stati iza svojih rijeci nego migoljis i pokusavas izklizati. I takav si se nasao nesto zamjerati drugima?! Ajde sikter tamo prvo nauci stajati iza svojih rijeci, covjece bez casti i srama!
-
kv99
#574 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Tvrdio si da mrzim i ponizavam Hrvate i koliko vidim ma koliko pokusavao nisi pokazao to pa si sam dokazao da si jedan obican lazov. Vidim da si poslije laganja presao na vrijedjanje ali to je jos u nizu odlika loseg odgoja. Ili nam ti to pokusavas reci da su svi Hrvati kvislinzi, miloradovi ljudi i da su lopoviGabro wrote:Mozes migoljiti koliko hoces ali tvoj tekst jasno pokazuje ko si i sta si.kv99 wrote:Ja da sam se mrgoljio ne bi te javno prozvao da si lazov i ti ne bi izmisljao u pokusaju da se opravdas. Nauci se latinicu i vidjeces da ako se tvrdi da su Hrvati kvislinti, miloradovi ljudi i da su lopovi onda si ti taj koji ih ponizava.Gabro wrote:
Ti si jedna sitna rasisticka nula. Rasisticka jer si ljude jedne regije oznacio kao lopove.
Samo i takav kakav jesi nemas hrabrosti stati iza svojih rijeci nego migoljis i pokusavas izklizati. I takav si se nasao nesto zamjerati drugima?! Ajde sikter tamo prvo nauci stajati iza svojih rijeci, covjece bez casti i srama!
I ne odgovori ti sto nisi titinom generalu predao raport da on laze i izmislja kada je tvrdio da je dozivljen debakl u Gornjem Vakufu pa da je ustvari erceg crpska vojno pobijedila
-
Gabro
#575 Re: Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udružen
Da to kaze neko priseban mozda bi se zabrinuo, ali kad dolazi od rasiste koji nema hrabrosti stati iza svojih rijeci onda se mogu samo nasmijati. Zato i je Bosna to sto je kad se rasizam drzi kao legitiman oblik BiH patriotizma.kv99 wrote:Tvrdio si da mrzim i ponizavam Hrvate i koliko vidim ma koliko pokusavao nisi pokazao to pa si sam dokazao da si jedan obican lazov.Gabro wrote:Mozes migoljiti koliko hoces ali tvoj tekst jasno pokazuje ko si i sta si.kv99 wrote: Ja da sam se mrgoljio ne bi te javno prozvao da si lazov i ti ne bi izmisljao u pokusaju da se opravdas. Nauci se latinicu i vidjeces da ako se tvrdi da su Hrvati kvislinti, miloradovi ljudi i da su lopovi onda si ti taj koji ih ponizava.
Razguli i ne petljaj mi se pod nogama! Mogo bi te nehotice zgaziti.