Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:Ako bi se to zakonski dovelo u red na način na koji je to urađeno u zemljama Zapadne Evrope
onda apsolutno da.
Mislim da je ovo potrebno i zbog rješavanja seksualnih frustracija pojedinaca koje su itekako primjetne
kako u državi globalno tako i na samom forumu koji je primjer jedne male online zajednice ljudi.
naravno
i da budu i zeMske i muske JK
da se i mi frustrirane imamo gdje obratiti
Naravno, po principu za svakoga po nešto.
I ne mislim da bi samo frustrirani koristili usluge dama/gospode, ali bi oni imali najveće koristi.
Bulatovic wrote:Gdje ja zivim je legalizovana prostitucija. Ne u smislu ulicni prostitutki, vec bordeli (javne kuce, puff-ovi). Cijene nisu skupe, a usluge su vise nego dobre.
Dali bi bilo dobro da se i u BiH uvedu takve ustanove?
Ja sam za.
Je li ima istaknuto radno vrijeme na tim bordelima? Može li se desiti da ti kažu "zatvoreno, dođite sutra"? Ili "bordel se zatvara za 10 minuta, molimo mušterije da se kreću prema izlazu"?
Ma ja ba wrote:Zbog cega su "moralisti"protiv legalizacije?
lakse bi se znalo dje ga da 'prostis "mecu"
Ma naravno. I jos lijepo dobiju racun sa uredno placenim PDV i poloze racun suprugama, nek se zna da su kod ciste i zdrave zene pazarili. Svi vukovi siti, a ovce na broju.
Ma ja ba wrote:Zbog cega su "moralisti"protiv legalizacije?
lakse bi se znalo dje ga da 'prostis "mecu"
Ma naravno. I jos lijepo dobiju racun sa uredno placenim PDV i poloze racun suprugama, nek se zna da su kod ciste i zdrave zene pazarili. Svi vukovi siti, a ovce na broju.
sa jedne strane bijeda i cura šo se krešu za 10-20km ili punjenje kartice,sa druge strane more nezaposlenih dobro izglednih žemskijh a sa treće strane legalne javne kuće sa zdravstvenim,penzionim i obaveznim toplim obrokom
zambaklija wrote:sa jedne strane bijeda i cura šo se krešu za 10-20km ili punjenje kartice,sa druge strane more nezaposlenih dobro izglednih žemskijh a sa treće strane legalne javne kuće sa zdravstvenim,penzionim i obaveznim toplim obrokom
Great Cornholio wrote:Oni koji svoj seksualni nagon ne mogu zadovoljiti na normalan način, pa ga onda žele zadovoljiti na nenormalan način, su krivi za razvoj i održavanje Zla zvanog prostitucija, i zbog toga bih ja mnogo rigoroznije sankcionisao "klijente", a normalno, sankcionisao bi i one koji se bave tom "uslužnom djelatnošću".