Javne kuce - da ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sha_ba

#101 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by sha_ba »

Great Cornholio wrote:
sha_ba wrote:mnoga srca je on osvojio.... :-D
Nije mi prvi put da želim jedno a ostvarim drugo :) Šta će meni vaša srca, ja pokušavam da manipulišem vašom pameću, da vas natjeram da glasate za mene, da dođem na mjesto Tihića,da kupim sebi audi Q7 i provozam se po selu mi u mene 8-) :D
e ti si onda onaj pravi!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Great Cornholio

#102 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by Great Cornholio »

ladyblue18 wrote:Nisam se bavila istrazivanjem ni procentima da znam zasto je koja u biznisu :oops: samo kazem da ne valja odmah sve trpat u isti kos i osudjivati sa "one vole prodavat svoje tijelo".
Mnoge su žrtve trgovine ljudima. Ne treba sve trpati u isti koš, ali ovi koji podržavaju dobrovoljno prodavanje tijela i duše na indirektan način podržavaju i trgovinu ljudima koji su natjerani da prodaju svoje tijelo i dušu.
Great Cornholio

#103 Re: Javne kuce - da ili ne?

sha_ba wrote:
Eto opet, pa šta sam ja Bogu skrivio :sad: :-) :lol:

Treba se čovjek šaliti, al' vala ovo što vidim da gotovo svi muškarci podržavaju legalizaciju prostitucije nije za šalu, to je žalosno.

Al' na svu sreću, vremena se mijenjaju, vidim da su žene uglavnom protiv legalizacije prostitucije, tako da ima nade da to zlo neće pobijediti.
sha_ba

#104 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by sha_ba »

Great Cornholio wrote:
sha_ba wrote:
Eto opet, pa šta sam ja Bogu skrivio :sad: :-) :lol:

Treba se čovjek šaliti, al' vala ovo što vidim da gotovo svi muškarci podržavaju legalizaciju prostitucije nije za šalu, to je žalosno.

Al' na svu sreću, vremena se mijenjaju, vidim da su žene uglavnom protiv legalizacije prostitucije, tako da ima nade da to zlo neće pobijediti.
ma ja mislim da vecina ovih sto podrzavaju nisu nikad ni bili po tim "kucama" :mrgreen: :mrgreen:
a neka nam sale malo, ionako je vrijeme kriza... :thumbup:
Great Cornholio

#105 Re: Javne kuce - da ili ne?

seln wrote:
Great Cornholio wrote:Oni koji svoj seksualni nagon ne mogu zadovoljiti na normalan način, pa ga onda žele zadovoljiti na nenormalan način, su krivi za razvoj i održavanje Zla zvanog prostitucija, i zbog toga bih ja mnogo rigoroznije sankcionisao "klijente", a normalno, sankcionisao bi i one koji se bave tom "uslužnom djelatnošću".
Koji je to "nenormalan" nacin?
Prostitucija je jedan od nenormalnih načina zadovoljavanja seksualnog nagona.
Great Cornholio

#106 Re: Javne kuce - da ili ne?

sha_ba wrote:
ma ja mislim da vecina ovih sto podrzavaju nisu nikad ni bili po tim "kucama" :mrgreen: :mrgreen:
Vjerovatno da je tako. Želju da imaju seksualni odnos sa osobom kojoj moraju platiti, da bi im to dopustila, nisu mogli realizirati zbog straha ili stida, pa misle ako bi prostitucija postala nešto normalno da bi se onda prestali mučiti stalnim preispitivanjem da li je norfmalno to što žele i što smatraju normalnim,misle da bi tada mogli zadovoljiti želju koju imaju akoju naše društvo, hvala Bogu za to, još uvijek osuđuje i smatra nemoralnom.

Treba nam šale i mnogo više, al' zdrave šale, ne šale u stilu "kursadžija".
sha_ba

#107 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by sha_ba »

Great Cornholio wrote:
sha_ba wrote:
Vjerovatno da je tako. Želju da imaju seksualni odnos sa osobom kojoj moraju platiti, da bi im to dopustila, nisu mogli realizirati zbog straha ili stida, pa misle ako bi prostitucija postala nešto normalno da bi se onda prestali mučiti stalnim preispitivanjem da li je norfmalno to što žele i što smatraju normalnim,misle da bi tada mogli zadovoljiti želju koju imaju akoju naše društvo, hvala Bogu za to, još uvijek osuđuje i smatra nemoralnom.

Treba nam šale i mnogo više, al' zdrave šale, ne šale u stilu "kursadžija".
da... nase drustvo jos uvijek osudujuje i smatra nemoralno... mislim da je drustvo itekako licemjerno kad je u pitanju bilo koja vrsta stvari povezanih sa seksom... al to je opet duga tema :-D

(mozda cu sad da se provalim, a kakva je sala u stilu "kursadžija"?
:thumbup:
seln

#108 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by seln »

Great Cornholio wrote:
seln wrote:
Great Cornholio wrote:Oni koji svoj seksualni nagon ne mogu zadovoljiti na normalan način, pa ga onda žele zadovoljiti na nenormalan način, su krivi za razvoj i održavanje Zla zvanog prostitucija, i zbog toga bih ja mnogo rigoroznije sankcionisao "klijente", a normalno, sankcionisao bi i one koji se bave tom "uslužnom djelatnošću".
Koji je to "nenormalan" nacin?
Prostitucija je jedan od nenormalnih načina zadovoljavanja seksualnog nagona.
Normalan je svaki nacin koji ukljucuje sporazumni sex dvije odrasle osobe.
Great Cornholio

#109 Re: Javne kuce - da ili ne?

sha_ba wrote:
da... nase drustvo jos uvijek osudujuje i smatra nemoralno... mislim da je drustvo itekako licemjerno kad je u pitanju bilo koja vrsta stvari povezanih sa seksom... al to je opet duga tema :-D

U pravu si, "dvostruki" moral u našem društvu je itekako prisutan, po pitanju svih stvari.

Pa gledala si sigurno nekad, na TV Pink -u, "humorističku" emisiju pod nazivom "Kursadžije", a ako nisi nemoj ni gledati, jer to je takav jad da se čovjeku povraća kad to gledaš. Ne može se čovjek šaliti sa svim stvarima, nije to pametno, neke šale mogu čovjeku "skočit' na nos' ", a mnogi ljudi, iako misle da su npr. "masni vicevi" bezopasni, takvi vicevi kod labilnih osoba mogu biti veoma opasni.

Humor u stilu "kursadžija" uključuje "masne" viceve, nacioanalistički kvazi humor i "pljuvanje" po mnogo čemu što bi trebalo biti, i jeste, sveto.
Great Cornholio

#110 Re: Javne kuce - da ili ne?

seln wrote: Normalan je svaki nacin koji ukljucuje sporazumni sex dvije odrasle osobe.
Ja bih tu još dodao da te osobe moraju biti suprotnog spola,da sekusalni odnos koji te osobe prakticiraju tim osobama ne može nauditi ni na koji način, ni fizički ni psihički, da je poželjno da te dvije osobe budu braku ili barem u ozbiljnoj vezi.
sha_ba

#111 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by sha_ba »

Great Cornholio wrote:
sha_ba wrote:

U pravu si, "dvostruki" moral u našem društvu je itekako prisutan, po pitanju svih stvari.

Pa gledala si sigurno nekad, na TV Pink -u, "humorističku" emisiju pod nazivom "Kursadžije", a ako nisi nemoj ni gledati, jer to je takav jad da se čovjeku povraća kad to gledaš. Ne može se čovjek šaliti sa svim stvarima, nije to pametno, neke šale mogu čovjeku "skočit' na nos' ", a mnogi ljudi, iako misle da su npr. "masni vicevi" bezopasni, takvi vicevi kod labilnih osoba mogu biti veoma opasni.

Humor u stilu "kursadžija" uključuje "masne" viceve, nacioanalistički kvazi humor i "pljuvanje" po mnogo čemu što bi trebalo biti, i jeste, sveto.
inace ne gledam pink, tako ni te serije.... i kako si opisao nisam ni propustila nesto :-D
a da moze taj vid humora biti opasana to si itekako u pravu... pa dovoljno je procitati komentare ispod clanaka na portalu...
Great Cornholio

#112 Re: Javne kuce - da ili ne?

Da reMIziram :D . Ja sam veoma tolerantan, osim što sa Protiv legalizacije prostitucije, ja sam Za zabranu rada Tv Pink-u, jer meni je to dvoje isto.

U stvari ne bih ukinuo Tv Pink, već bi zabranio emitovanje 90 posto sadržaja kojim truju područje zapadnog Balkana, a i šire. Aleksandra Hršuma ne bih dirao, jer iako radi na toj televiziji, emisija pod nazivom "Zabranjeni forum", i koja se emituje na toj televiziji, mu je :thumbup: :)
legenda reala

#113 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by legenda reala »

Great Cornholio wrote: Aleksandra Hršuma ne bih dirao, jer iako radi na toj televiziji, emisija pod nazivom "Zabranjeni forum", i koja se emituje na toj televiziji, mu je :thumbup: :)
Pa možda i jedina emisija na našim televizijama koja nešta vrijedi :wink:
Great Cornholio

#114 Re: Javne kuce - da ili ne?

legenda reala wrote:
Great Cornholio wrote: Aleksandra Hršuma ne bih dirao, jer iako radi na toj televiziji, emisija pod nazivom "Zabranjeni forum", i koja se emituje na toj televiziji, mu je :thumbup: :)
Pa možda i jedina emisija na našim televizijama koja nešta vrijedi :wink:
Ima i "Zelana panorama" je ne može se gladno pametovat' :wink: :D

Pozz svima, i dobro pazite kad bude odlučivali šta da zaokružite , jer postoji "Sud" koji nije potkupljiv :evil: :D :wink:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#115 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by plain vanilla »

L00d wrote:Vi ste ZA ...

A kad bi vam majke, sestre ili rodice pocele raditi tamo onda biste osudjivali :x
a da tvoj brat ili sin zagori, godinama ne moze naci curu..zar ga ne bi odveo i pocastio jednom zdravom, cistom curom, s placenim PIOm i doprinosima :mrgreen:
alchak.ba

#116 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by alchak.ba »

zar u danasnji vakat iko ide prostitutkama?
plain vanilla

#117 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by plain vanilla »

alchak.ba wrote:zar u danasnji vakat iko ide prostitutkama?
naravno da ide, inace ne bismo ni pricali o legalizaciji prostitucije

zasto niko ne spominje legalizaciju zubic vile
alchak.ba

#118 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by alchak.ba »

plain vanilla wrote:
alchak.ba wrote:zar u danasnji vakat iko ide prostitutkama?
naravno da ide, inace ne bismo ni pricali o legalizaciji prostitucije

zasto niko ne spominje legalizaciju zubic vile
ja nisam za prostituciju opcenito, a kamoli za njenu legalizaciju.
fatamorgana

#119 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by fatamorgana »

plain vanilla wrote:
L00d wrote:Vi ste ZA ...

A kad bi vam majke, sestre ili rodice pocele raditi tamo onda biste osudjivali :x
a da tvoj brat ili sin zagori, godinama ne moze naci curu..zar ga ne bi odveo i pocastio jednom zdravom, cistom curom,
Nel pocasti vala i dedu, sevap je, :lol:
Loba

#120 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by Loba »

Zar ima potrebe za plaćanjem, kad se sve to može dobit i besplatno, a uz to mi u Bosni jedva kraj s krajem sastavljamo, još da se crkavice od plate troše na to luxuziranje :oops:
De se uozbiljite :twisted:
alchak.ba

#121 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by alchak.ba »

iako, ako vec moraju postojati bolje je da je to pod kakvom takvom kontrolom.
ja sam medjutim da se prostitucija zabrani, a ako je nemoguce onda staviti pod najstroziju mogucu kontrolu
sema911

#122 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by sema911 »

svakoj toj prodavacici ljubavi kako je sluzbeno naziv profesije ugradit nedje fiskalni aparat i poprilicnu zalihu rolni papira pa nek otkuca svakog jos da joj banke daju pos aparate da klijenti mogu placat na rarte
a stoo ne legalizovat i to i drogu samo stavit veliku akcizu na to a smanjit na hrani benzinu pa nek budzet namiruju od toga
Svjetionik

#123 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by Svjetionik »

Legalizacija prostitucije i marihuane bi bila korak naprijed, da ne kažem "bum" u pozitivnom smijeru. Ali nema od tog ništa. Previše smo mi lažno moralni da to sebi dozvolimo.
Sve to ide u paketu sa političkim idejama koje su jasne kao dan, a od kojih bježimo k'o đavo od krsta. Polako samo, koliko god bježali jednom ćemo se umoriti i priznati da ovako više ne ide. No, imamo mi još energije...
plain vanilla

#124 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by plain vanilla »

alchak.ba wrote:
alchak.ba wrote:iako, ako vec moraju postojati bolje je da je to pod kakvom takvom kontrolom.
ja sam medjutim da se prostitucija zabrani, a ako je nemoguce onda staviti pod najstroziju mogucu kontrolu
pa to je legalizacija, kontrola prostitucije

evo bas sad citam o prostituciji u TZ :-)
alchak.ba

#125 Re: Javne kuce - da ili ne?

Post by alchak.ba »

plain vanilla wrote:
alchak.ba wrote:
alchak.ba wrote:iako, ako vec moraju postojati bolje je da je to pod kakvom takvom kontrolom.
pa to je legalizacija, kontrola prostitucije

evo bas sad citam o prostituciji u TZ :-)
nakon razmisljanja napisan drugi post :D
Post Reply