i'm going thats all there is to, i'm fuckin goingencian wrote:ima jedna super stvar sa japankama (za muske): kad imaju momka spremne se uraditi sve da ga zadrze. cini mi se da su tako naucene. tako da, momci, mozete ocekivati masaze, razne specijalitete i ostale stvarke, ali i ocajnu ljubomoru.
noge krive, katastrofa. japanci ne jedu crveno meso niti piju mlijeko, tako da su svi haman pomalo rahiticni. ma hajde dobro i noge, ali kad obuku suknjicu i sako, i onda dole pohabane velike tene ili potpete 10 godina stare cipele... izadju obucene kao snjeguljice, sluskinje, lutke (mini je omiljena), nekako se covjeku ne cine vise tako privlacne.
medjutim, momci, ovo je stvarno chick land. na svakom partyiju na kojem sam bila sramezljive japanke pretvaraju se u cure koje jasno i glasno momcima nude sex za jednu noc . . .
JAPANCI SU ZAKON
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Shamrock
#51 Re: japanci su zakon
-
Zhaba
#52 Re: JAPANCI SU ZAKON
Ma neka njima njihova normala a meni moja. Ne zelim da gledam kako se neko jebe dok mlijeko kupujem, jos trebaju i djeca gledati...bezzeSantos wrote:Sta je ovo ljudi.Pa ovi su ispred Amerike i Evrope u svemu.Evo i u sexu.Jeli moguce da se ljudi vode sex na sred ulice u Metrou autobusu.Gledam spot rade u sred prodavnice.Zamislite dodjes da uzmes nesto zaviris kad tamo neko se taslaci.Halo i tako gledam ljudi prolaze kraj njih koda je normala.U nas bi bilo odma kuku meni nute ga.Nuto vidi mu se cunaTo be jarabi sta rade.Dobili bi batine od raje zgazili bi ih .Fakat su ludi.Ima jos scena frajer na semaforu u autu preko puta koka izvalila mindjun na prozor i zadovoljava se.Hocemo Japance u Sarajevo jebo Kineze.