JAPANCI SU ZAKON
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bob the rock
4 stvari koje te nikad ne mogu iznevjeriti:
*NJemacko auto,
*Americki dolar,
*Britanski pasos,
*Japanska koka,
Ja sam bio u Japanu i izgubio se, onako pravo prvi put u zivotu. Zene su im naaaajbolje na svjetu,kultura i tradicija ravne evropskoj ako ne i veca, hrana ubjedljivo najaca na svijetu.
Veliki nacionalsti, veoma porodicno orijentisani, uglavnom tihi i prijatni. Mlade generacije se malo gube, ali uglavnom fascinantna nacija
Ne znam samo odakle im ono smece od Jasusija Akasi na kitu mi najasi.
MAQ
*NJemacko auto,
*Americki dolar,
*Britanski pasos,
*Japanska koka,
Ja sam bio u Japanu i izgubio se, onako pravo prvi put u zivotu. Zene su im naaaajbolje na svjetu,kultura i tradicija ravne evropskoj ako ne i veca, hrana ubjedljivo najaca na svijetu.
Veliki nacionalsti, veoma porodicno orijentisani, uglavnom tihi i prijatni. Mlade generacije se malo gube, ali uglavnom fascinantna nacija
Ne znam samo odakle im ono smece od Jasusija Akasi na kitu mi najasi.
MAQ
-
Svemirski_Jebach
ja ih gotivim pravo. Znam ih dosta i svi su extra ljudi. Mene, jednog uprkos svemu ipak divljeg balkanca, uvijek iznenade svojom prijatnoscu, postovanjem i kulturom koje isijavaju iz njihovog odnosa prema drugim ljudima. Volio bih da znam vise o njima i toj divnoj zemlji.
Malo ih je tesko razumjeti jer imaju zajeban naglasak.
Ima jedna hanuma (japanka) sa mnom na faksu, stvarno zena je zmaj.
- StLouis
Svemirski_Jebach wrote:ja ih gotivim pravo. Znam ih dosta i svi su extra ljudi. Mene, jednog uprkos svemu ipak divljeg balkanca, uvijek iznenade svojom prijatnoscu, postovanjem i kulturom koje isijavaju iz njihovog odnosa prema drugim ljudima. Volio bih da znam vise o njima i toj divnoj zemlji.
dragonica
meni je njihova hrana bez premca najukusnija, i najzdravija. sushi, njam, njam, tempura, pa one supe sa raznovrsnim shitaki gljivama, pa riza
znate onaj vic kada je beogradjanin odveo djevojku iz nisa u japanski restoran...on je pita; jeli bre, jedes sushi? ona; jok more, kako susi, jedem s prsti!
-
Svemirski_Jebach
ne znam kako se kaze...al je ko hljeb hljebova.
-
Svemirski_Jebach
treba se kaze "pravouganonik sa debljom gornjom i donjom stranicom"?

a to mi lici i na onu oznaku na onom prekidacu za rernu...i tek sam sad skonto, dakle treba pise ondje. aaaaaaaaaaa

a to mi lici i na onu oznaku na onom prekidacu za rernu...i tek sam sad skonto, dakle treba pise ondje. aaaaaaaaaaa
-
encian
#38 japanci su zakon
e ljudi zao mi je sto moram da vas razocaram, ali japan je isto sr..., drugo pakovanje ko mi. evo me, zivim ovdje vec godinu i nikad nisam vidjela te automate sa (prljavim) zenskim gacicama. zenske istina nose ultra kratke suknjice i zimi i ljeti. ljubljenje nije zabranjeno, ali se malo ko i drzi za ruke, jednostavno nije im prirodno. medjutim, prosetajte gradom i obavezno ce vam prici par prostitutki...
a sto se tice rada . . . hm, zalim. imaju u prosjeku 2 (pateticna) praznika mjesecno i obavezno tada ne rade (ne rade ni vikend). a ona nasa "sto mozes danas, ostavi za sutra" u japanu zvuci "izgledaj zaposleno".
sve u svemu, dodjite u japan da upoznate drugacije, ne i bolje.
a sto se tice rada . . . hm, zalim. imaju u prosjeku 2 (pateticna) praznika mjesecno i obavezno tada ne rade (ne rade ni vikend). a ona nasa "sto mozes danas, ostavi za sutra" u japanu zvuci "izgledaj zaposleno".
-
freeflight
ovo je radna pauza u fabrici Sony.meditacija izgleda ne pali vise.
a mozda je neki preprograming za novu igricu.
a mozda je neki preprograming za novu igricu.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#40 Re: JAPANCI SU ZAKON
Saian wrote:
gdje ste, sta ima, evo malo izveli SEX u shetnju![]()
![]()
Al' se OTEO s lanca.
- Latina
mIRCerka wrote:japanci su bolesni
Proizveden ''grudnjak'' za testise!
Obratite Japanci doista ne žele prestati sa svojim bizarnim izumima pa nas tako gotovo svakodnevno iznenađuju najnovijim proizvodima koje nude na svom tržištu. Ovaj su put pokušali riješiti jedan od problemčića ...
...muškaraca u poznim godinama. Zašto bi samo žene mogle imati pomagala kada im određeni dijelovi tijela počnu visiti? Ni muškarci u poznim godinama nisu pošteđeni tog problema.
Zato je jedna japanska tvrtka odlučila proizvesti 'grudnjak' za testise.
Koliko je zapravo učinkovit, doista ne možemo tvrditi, ali estetski gledano, mogao bi dati novi zamah modnoj industriji.
Predstavljeni proizvod dolazi u nježnim bojama kože i ružičaste, a ne nedostaje ni čipke koja mu daje posebnu draž.
Nažalost, ni uz najbolju volju nismo mogli pronaći naziv proizvođača i eventualni link na kojem se možete predbilježiti kao potencijalni kupac, ali čim se pojavi ta informacija, bit ćete obaviješteni.
(Bljesak/tp)
- Latina
#42 Re: japanci su zakon
Jedini problem je u tome sto im nacionalni genom rezultira time da vecina imaju kratke, debele i krive noge.encian wrote:zenske istina nose ultra kratke suknjice i zimi i ljeti.
Zanimljivo. Moram priznati da sam i sama donekle podlegla projapanskoj histeriji. Ovo sto si napisao/la ipak baca drugacije svijetlo na globalnu zaslijepljenost Japanom.ljubljenje nije zabranjeno, ali se malo ko i drzi za ruke, jednostavno nije im prirodno. medjutim, prosetajte gradom i obavezno ce vam prici par prostitutki...
- manijak1
Do Šangaja
- manijak1
-
encian
#47 japanci su zakon
ima jedna super stvar sa japankama (za muske): kad imaju momka spremne se uraditi sve da ga zadrze. cini mi se da su tako naucene. tako da, momci, mozete ocekivati masaze, razne specijalitete i ostale stvarke, ali i ocajnu ljubomoru.
noge krive, katastrofa. japanci ne jedu crveno meso niti piju mlijeko, tako da su svi haman pomalo rahiticni. ma hajde dobro i noge, ali kad obuku suknjicu i sako, i onda dole pohabane velike tene ili potpete 10 godina stare cipele... izadju obucene kao snjeguljice, sluskinje, lutke (mini je omiljena), nekako se covjeku ne cine vise tako privlacne.
medjutim, momci, ovo je stvarno chick land. na svakom partyiju na kojem sam bila sramezljive japanke pretvaraju se u cure koje jasno i glasno momcima nude sex za jednu noc . . .
noge krive, katastrofa. japanci ne jedu crveno meso niti piju mlijeko, tako da su svi haman pomalo rahiticni. ma hajde dobro i noge, ali kad obuku suknjicu i sako, i onda dole pohabane velike tene ili potpete 10 godina stare cipele... izadju obucene kao snjeguljice, sluskinje, lutke (mini je omiljena), nekako se covjeku ne cine vise tako privlacne.
medjutim, momci, ovo je stvarno chick land. na svakom partyiju na kojem sam bila sramezljive japanke pretvaraju se u cure koje jasno i glasno momcima nude sex za jednu noc . . .