Japan - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zzzzz
Zbog nase standardne boljke....igra nakon prekida.Herc wrote:Samo mi nije jasno da onako mali Japanci zabiju dva gola glavom
Svaki korner ili prekid na nasoj polovini je pola gola za protivnika. Drugi problem su ofsajd zamke a obje stvari su usko vezane za uigravanje i uglavnom su u odgovornost selektora a ne igraca.
Za prvi primljeni go su odgovorni Hasagic i Barbarez
Zalaganje i igra u polju vise nego dobro
Najbolji pojedinci ovim redoslijedom: Bartolovic, Grujic, Berberovic
Vise sam ocekivao od (ili mozda nisam): Music, Misimovic, Beslija, Barbarez
Na kraju da kazem da mi je izuzetno drago sto smo primili drugi go zbog naseg balkansog sindroma valjanja pred kraj utakmice.
Ponovilo se kao sa Beslijom na Mestaji, Spahicevo valjanje kojim je i meni izvadio zivce a kamoli sudiji, rezultiralo je duzim produzetkom i golom protivnika. Bilo bi mi stvarno krivo da je zavrsilo drugacije.
Za sve ostalo cestitke momcima
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
-
hamza1
zzzzz wrote:Zbog nase standardne boljke....igra nakon prekida.Herc wrote:Samo mi nije jasno da onako mali Japanci zabiju dva gola glavom
Svaki korner ili prekid na nasoj polovini je pola gola za protivnika. Drugi problem su ofsajd zamke a obje stvari su usko vezane za uigravanje i uglavnom su u odgovornost selektora a ne igraca.
Za prvi primljeni go su odgovorni Hasagic i Barbarez
Zalaganje i igra u polju vise nego dobro
Najbolji pojedinci ovim redoslijedom: Bartolovic, Grujic, Berberovic
Vise sam ocekivao od (ili mozda nisam): Music, Misimovic, Beslija, Barbarez
Na kraju da kazem da mi je izuzetno drago sto smo primili drugi go zbog naseg balkansog sindroma valjanja pred kraj utakmice.
Ponovilo se kao sa Beslijom na Mestaji, Spahicevo valjanje kojim je i meni izvadio zivce a kamoli sudiji, rezultiralo je duzim produzetkom i golom protivnika. Bilo bi mi stvarno krivo da je zavrsilo drugacije.
Za sve ostalo cestitke momcima
Svaka cast za komentar!
-
El-bosniaco
ja sam prezadovoljan igrom nashih
nikad nisu bolje odigrali jednu prijateljsku utakmicu ko ovu
svaka cast
nikad nisu bolje odigrali jednu prijateljsku utakmicu ko ovu
- Chopper_Horrace
samo da kazem ovom sto mu je Spahic zivce izvadio da je Spahic teze povrijedjen i da ce najmanje 4 mjeseca biti out...pa ti vidi jel to sindrom mentaliteta ili bola....Spahicevo valjanje kojim je i meni izvadio zivce a kamoli sudiji, rezultiralo je duzim produzetkom i golom protivnika. Bilo bi mi stvarno krivo da je zavrsilo drugacije
-
zzzzz
Ne znam, nije imao nikakav kontakt sa protivnickim igracem. Cudno je ako se radi o istegnucu da nije osjecao nikakav bol, bar nije pokazivao. Kad ga je kamera zumirala najnormalnije je razgovarao sa suigracima.Chopper_Horrace wrote:samo da kazem ovom sto mu je Spahic zivce izvadio da je Spahic teze povrijedjen i da ce najmanje 4 mjeseca biti out...pa ti vidi jel to sindrom mentaliteta ili bola....Spahicevo valjanje kojim je i meni izvadio zivce a kamoli sudiji, rezultiralo je duzim produzetkom i golom protivnika. Bilo bi mi stvarno krivo da je zavrsilo drugacije
Ostavljao je takav dojam da mu nije nista a zao mi je ako je u pitanju tako teska povreda.
-
El-Baklawa
ne zovite vise Musu...please..
.svaku loptu bacio u bunar,davi loptu,nema ritma,osjecaja za prostorr,ne korsiti brzinu kako treba,osim meljavine pred nasim golom...jakakako -potpuno bezkorisne...jednostavno...musa gusi tim
toliko,o opcenitom utisku ne bih...tu sam da kritikujem felere
anyway...Bravo za Vladu & kloca
:D...nije sala dva strumfa
naspram... koliko ono bjese sirnice
?
.svaku loptu bacio u bunar,davi loptu,nema ritma,osjecaja za prostorr,ne korsiti brzinu kako treba,osim meljavine pred nasim golom...jakakako -potpuno bezkorisne...jednostavno...musa gusi tim
toliko,o opcenitom utisku ne bih...tu sam da kritikujem felere
anyway...Bravo za Vladu & kloca
- manijak1
car-x wrote:takahara 1:0
( Vladavić i Raščić
-
armin00
Dobro su lavovi igrali, jebes rezultat!! Koliko smo samo brzi bez onog Bolica, frajer samo usporava napade, hvala mu za sve al ovako je bolje i bez njeg i bez jablanickog cige 
Na tribinama je bilo ludilo, svi smo poderali glasne zice, Barba nam se klanjo na kraju
BHF JE UZ TEBE
Na tribinama je bilo ludilo, svi smo poderali glasne zice, Barba nam se klanjo na kraju
BHF JE UZ TEBE
-
El-bosniaco
informisi se prvoNe znam zašto Muslimovića iz Messine ne zove ona gamad iz saveza.
oni su ga zvali i pricali sa njim, on je pristao da igra , nije dosao radi povrede sto je klub messina postala savezu kao dokaz , tako nesto
igrace sledecu utakmicu za BiH kad bude oporavljen
-
HOOLIGANS
Sta je bilo samo ste se malo zakacili je li?armin00 wrote:nismo se potukli!!! "huliganu"HOOLIGANS wrote:SELJACINE NA TRIBINAMA
Zasto ste se potukli izmedju sebe?
BHF protiv BHL ( da nije mozda u Austriji ( BHL) veca SOCIJALA) pa se zbog toga ne mozete
-
*Unreal*
Odlican nastup nasih, uljepsali su mi dan, svi su bili za 10, izgubio sam na kladionici u zadnjoj sekundi (kec na BIH) al mi nije bilo krivo nakon onakve igre
Baka nemoj vise nikada pozvati Baljica i Bolica, hvala za sve sto su uradili ali je proslo njihovo vrijeme
a Salihamidzic ce lagano doci kad bude neka bezveze utakmica u kvalifikacijama, zabit 4 gola Moldaviji
a u sljedecoj ce biti povrijedjen
Muslimovic ce stavit na papir prednosti i mane naseg tima, i isto tako za svedski tim, bice svecano izvlacenje iz korpice, pa sta Bog dadne
Elvir Rahimic ce osvojit rusko prvenstvo, Baka ce mu poslat poziv koji nece doci do njega, pa ce se prepucavat preko Sporta ko i prosle godine ( Elvire sine kazi hin da te ne tretiraju ko dijete, mogli bi te nekad i pitat za misljenje oko necega
)
Al neka...izgleda da i kod nas mora biti malo sapunice oko drzavne selekcije, a tek kada pozove Eldina Dzeku za par godina, on ce do tad vec bit standardan u Ceskoj repki uz Milana Barosa
Baka nemoj vise nikada pozvati Baljica i Bolica, hvala za sve sto su uradili ali je proslo njihovo vrijeme
a Salihamidzic ce lagano doci kad bude neka bezveze utakmica u kvalifikacijama, zabit 4 gola Moldaviji
Muslimovic ce stavit na papir prednosti i mane naseg tima, i isto tako za svedski tim, bice svecano izvlacenje iz korpice, pa sta Bog dadne
Elvir Rahimic ce osvojit rusko prvenstvo, Baka ce mu poslat poziv koji nece doci do njega, pa ce se prepucavat preko Sporta ko i prosle godine ( Elvire sine kazi hin da te ne tretiraju ko dijete, mogli bi te nekad i pitat za misljenje oko necega
Al neka...izgleda da i kod nas mora biti malo sapunice oko drzavne selekcije, a tek kada pozove Eldina Dzeku za par godina, on ce do tad vec bit standardan u Ceskoj repki uz Milana Barosa
-
Nesferatu
Jebi ga, najvaznije je da casualsi nisu socijala u BiH.
Kako bi i mogli, drukcije nosati burberry kackete, fred perry majice, stone island jakne i dolaziti gledati tim ciji je igrac placen manje od tatinog sina koji ce nastositi par nekih derana poslje tekme, tek toliko da mu se procuje crew po carsiji il' malo sire, ko zajebani momaka.
Kod nas je pojam gradjanstvine da se furas ne Engleske seljake.
A, pojam seljastvine, da ostanes, u korijenima, iz kojih i od kojih si i da ne dozvolis nista tudje, ma kako dobro, da te promjeni.
To su, dvije izvorne struje i dan danas, na tribinama sve i jednog kluba BiH (a, ima ih jedno tri sto bih uvrstao u status klubova, drugi su vecinom amaterska udruzenja).
Viva la karirano (instrumental s karom).

Kako bi i mogli, drukcije nosati burberry kackete, fred perry majice, stone island jakne i dolaziti gledati tim ciji je igrac placen manje od tatinog sina koji ce nastositi par nekih derana poslje tekme, tek toliko da mu se procuje crew po carsiji il' malo sire, ko zajebani momaka.
Kod nas je pojam gradjanstvine da se furas ne Engleske seljake.
A, pojam seljastvine, da ostanes, u korijenima, iz kojih i od kojih si i da ne dozvolis nista tudje, ma kako dobro, da te promjeni.
To su, dvije izvorne struje i dan danas, na tribinama sve i jednog kluba BiH (a, ima ih jedno tri sto bih uvrstao u status klubova, drugi su vecinom amaterska udruzenja).
Viva la karirano (instrumental s karom).

-
armin00
bilo je samo malo gurkanja i to je to.. stvar je bila u tome da su oni (bhl) u prvom poluvremenu minirali nase navijanje tj vazda pocinjali nesto drugo itd i jedan momak je popizdio i tako je doslo do male frke, nista strasno izvinule se obje strane i pocelo je grmit kako treba!!HOOLIGANS wrote:Sta je bilo samo ste se malo zakacili je li?armin00 wrote:nismo se potukli!!! "huliganu"HOOLIGANS wrote:SELJACINE NA TRIBINAMA
Zasto ste se potukli izmedju sebe?
BHF protiv BHL ( da nije mozda u Austriji ( BHL) veca SOCIJALA) pa se zbog toga ne mozete