Japan - BiH 31.01.2008. Prijateljska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DaysleepeR
majke mi znao sam
dajte copy one genijalne postove ljudi koji kazu kako cemo uzet japance
dajte copy one genijalne postove ljudi koji kazu kako cemo uzet japance
-
LSD
Hoces da kazes da smo nesto uradili u fazi odbrane iako smo primili 3 gola?3-0 88 min na "foru" izveden prekid odbrana ispala i rutniski pogodak, rezime, nije lose do prvog gola, jest da nismo nista pokazali niti uradili u fazi napada i veznog reda.
- nemamoideale
biće 3:0 za Japan kao i obično 
- DaysleepeR
neka neka, trebamo mi još koji put tresnut od zemlju neki nikako da skontaju koliko smo mi ustvari losi
odmah nakon kvalifikacija i poraza od moldavije i ostalih, vec se neki javjlali uzmamo japance 2-0 spaniju kod kuce belgiju i u gostima i kod kuce itd.
halo ba
odmah nakon kvalifikacija i poraza od moldavije i ostalih, vec se neki javjlali uzmamo japance 2-0 spaniju kod kuce belgiju i u gostima i kod kuce itd.
halo ba
-
Umjetnik a
jes valaLSD wrote:Lako im je kad ih je Bosanac trenirao![]()
Nije ih trebao Osim ovoliko trenirati
sigurno su znali kako ćemo igrati
-
bice_bice
sleeper-u, ne mrzimo svi sve sto je bosansko, stani ba malo.. na ovom mjestu jedno veliko, javno SORRY za sleeper-a AKO sam njega i njegov patriotizam uvrijedio
meni je draze sto je Osim ozdravio nego da smo ih dobili ne znam koliko..
Last edited by bice_bice on 31/01/2008 23:39, edited 1 time in total.
-
komadinamujo
Realan rezultat.
Mi imamo igrače kakve imamo, i stručnjake kakve imamo i nije tu ništa problem, nije do njih. Oni to rade najbolje što mogu.
Problem je do nas. Mi još uvijek mislimo da možemo nešto, a ljudi nam kažu jasno da nam liga nije najgora na svijetu. Ima jedna gora.
Mi imamo veze sa fudbalom isto kao i sa Hokejom na travi. Kako to jednom ne shvatimo???
Mi imamo igrače kakve imamo, i stručnjake kakve imamo i nije tu ništa problem, nije do njih. Oni to rade najbolje što mogu.
Problem je do nas. Mi još uvijek mislimo da možemo nešto, a ljudi nam kažu jasno da nam liga nije najgora na svijetu. Ima jedna gora.
Mi imamo veze sa fudbalom isto kao i sa Hokejom na travi. Kako to jednom ne shvatimo???
-
Panasonic
Nema se tu nista shvatati !komadinamujo wrote:Realan rezultat.
Practise makes perfect.
- DaysleepeR
kakve su ti to kvalifikacije jesil ti pri sebi?bice_bice wrote:sleeper-u, ne mrzimo svi sve sto je bosansko kao sto to ti cinis, stani ba malo..
-
Umjetnik a
pa karanana pa gdje si tikaranana wrote:Kodro je karanana.
Treba ga odmah nogirati.
![]()
![]()
odavno te nije bilo.............................ili se meni čini