jadno mače
Moderator: anex
- Rz88
#26 Re: jadno mače
Obavezno javi kada ta kontrolo završi, to je dobro djelo, mače će biti najvjerovatnije spašeno radi tebe respekt.
-
amelino
#27 Re: jadno mače
Tuzne vijesti:(
Macic je nakon 2 sedmice borbe jutros zauvijek zaspalo. Jako sam tuzna. Ne znam sta da napisem:(
Borila se svim silama i ja sa njom, ali su povrede bile prevelike za nju tako malu:(
Za Mrvicu:
'' Ovaj deo Raja, zove se Dugin Most.
Kada umre zivotinja, nekome posebno draga, odlazi na Dugin Most.Tamo su brda i doline da se svi nasi voljeni prijatelji mogu igrati i trcati zajedno.Tamo je obilje hrane, vode i sunca, toplo im je i prijatno.One zivotinje koje su bile stare i bolesne, ponovo su zdrave i zivahne.One koje su bile povredjene i osakacene su isceljene i zdrave ponovo.Tamo su bas onakve kakvih ih se secamo u nasim snovima o danima i vremenima koji su prosli...
Srecne su i zadovoljne, ali ima jedna sitnica: Svakoj nedostaje neko njima poseban, neko ko je morao ostati iza.
Zajedno se igraju, zajedno trce, ali dodje dan kada jedna od njih iznenada zastane i pogleda u daljinu. Nepomicne su njene sjajne oci. Nestrpljivo podrhtava njeno telo. Iznenada, u trku, napusta ostale, leti preko zelene trave i njene noge nose je sve brze i brze. To si ti bio ugledan, i kada se ti i tvoj voljeni prijatelj konacno srecete ne mozete da se odvojite od radosti sto ste ponovo zajedno, i sto se nikada vise necete rastati. Kisa radosnih poljubaca na tvome licu, tvoje ruke ponovo miluju poznatu glavu, jos jednom gledas u odane oci prijatelja toliko vremena odsutnog iz tvog zivota, ali nikada iz tvoga srca....i prelazite Dugin Most zajedno... ''
Macic je nakon 2 sedmice borbe jutros zauvijek zaspalo. Jako sam tuzna. Ne znam sta da napisem:(
Borila se svim silama i ja sa njom, ali su povrede bile prevelike za nju tako malu:(
Za Mrvicu:
'' Ovaj deo Raja, zove se Dugin Most.
Kada umre zivotinja, nekome posebno draga, odlazi na Dugin Most.Tamo su brda i doline da se svi nasi voljeni prijatelji mogu igrati i trcati zajedno.Tamo je obilje hrane, vode i sunca, toplo im je i prijatno.One zivotinje koje su bile stare i bolesne, ponovo su zdrave i zivahne.One koje su bile povredjene i osakacene su isceljene i zdrave ponovo.Tamo su bas onakve kakvih ih se secamo u nasim snovima o danima i vremenima koji su prosli...
Srecne su i zadovoljne, ali ima jedna sitnica: Svakoj nedostaje neko njima poseban, neko ko je morao ostati iza.
Zajedno se igraju, zajedno trce, ali dodje dan kada jedna od njih iznenada zastane i pogleda u daljinu. Nepomicne su njene sjajne oci. Nestrpljivo podrhtava njeno telo. Iznenada, u trku, napusta ostale, leti preko zelene trave i njene noge nose je sve brze i brze. To si ti bio ugledan, i kada se ti i tvoj voljeni prijatelj konacno srecete ne mozete da se odvojite od radosti sto ste ponovo zajedno, i sto se nikada vise necete rastati. Kisa radosnih poljubaca na tvome licu, tvoje ruke ponovo miluju poznatu glavu, jos jednom gledas u odane oci prijatelja toliko vremena odsutnog iz tvog zivota, ali nikada iz tvoga srca....i prelazite Dugin Most zajedno... ''
-
nevenka
#28 Re: jadno mače
Žao mi je iskreno
Ne daj se
Učinila si sve šta si mogla.
Ne daj se
-
neraida
#29 Re: jadno mače
To je zalosna vijest,ali eto ipak ostaje da si mu zadnje dane zivota pomogala i da je bilo malo svijtla u njegovom zivotu.
Nek lijepo spava sunce malo.
N
Nek lijepo spava sunce malo.
N
- blackberry
#30 Re: jadno mače
tako mi je žao
znam koliko si se borila za nju ...sada je na nekom ljepšem mjestu...
- Toffee karamela
#31 Re: jadno mače
Odavno ništa tužnije nisam pročitala. Želim svim srcem da taj Dugin most zaista postoji i da su svi naš ljubimci koje smo izgubili tamo....a i oni koji nikada nisu ni bili ničiji ljubimci a bili su maleni, slatki i voljeli čitav svijet.amelino wrote: '' Ovaj deo Raja, zove se Dugin Most.
-
Mee
#32 Re: jadno mače
joooooj... uzasno mi je zao....
-
xXxgtnxXx
#33 Re: jadno mače
RIP maca mawa 
Uzasno mi je zao, nadam se da je maca otisla na neko bolje mjesto od ovoga..
Amelinho svaka ti cast vidi se koliko si volila macu...
Uzasno mi je zao, nadam se da je maca otisla na neko bolje mjesto od ovoga..
Amelinho svaka ti cast vidi se koliko si volila macu...