Ja studenata i govana...

Hafis

#76 Re: Ja studenata i govana...

Post by Hafis »

Ja znam da je nešto u bolnici bilo...a sad se sjetih...ono lafo k'o neki horor širi se zaraza u bolnici
Hafis

#77 Re: Ja studenata i govana...

Post by Hafis »

gagy06 wrote:[
Ma ovaj Amarov komentar je "niđe veze"- to je ono kad ustanes uhutru, upališ klix i vidiš ovakvu vijest i pomisliš-pa dokle više, majku mu. A on je napisao tako kako je napisao.
Da budem iskren, nisam na ovaj slučaj puno obražćao pažnju kad je javljeno da ga je Dino Merlin nogirao. To je takvaosoba od koje očekuješ nešto tako (ala Emir HAdžihafizbegović. Al me iznerviraše ovi "partizani" Štuke, ostaviše druga na bojištu bez da se sačekalo da i Amar da neku izjavu, da se vidi u "koja je doba". Al jok, neće niko da jede "grah bez mesa".
Pa jeste, vjerojatno postoji logično objašnjenje zašto mu je pala ideja da treba oplesti tenkom po onoj djeci
Kolinda

#78 Re: Ja studenata i govana...

Post by Kolinda »

Znači i dalje me dobro služi pamćenje, Bogu hvala na daru ..
splinter

#79 Re: Ja studenata i govana...

Post by splinter »

Strašni su ti bili oni doktori u specijalnim odijelima i maskama,
A sad opet malo o temi. Iz prve ruke, Dino pizdi zbog ovih objava, lik je poludio kad je čuo, al ovaj debeljko je trenutno najbolji bubnjar u BiH to zna svako ko imalo poznaje muzičku scenu, na stranu što mu inteligencija u nekim drugim stvarima očito nije neka prevelika prednost, tako da ne znam šta će biti dalje. Vjerovatno neko javno izvinjenje.
¤ jelena ¤

#80 Re: Ja studenata i govana...

Post by ¤ jelena ¤ »

gagy06 wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Auuuu kako se lako u usta stavi riječ fašista i to na krivu stranu, mislim da mi sad ono 'govana' zvuči puno bolje.
Kažeš čovjeku da je govno on tebi da si pizda i ajde svojoj kući.
Brate, sud je presudio: imenom i prezimenom, organizacijom; Tompson zabranjen skoro u cijeloj Europi (znamo zbog čega). Riječ sasvim legitimna i u kontekstu dogadjaja upotrebljena korektno. Na kraju vidimo da danak plaćaju ljudi ni krivi ni dužni. I sad kad se obruše na čovjeka (a znamo nas, jebo ti nas) jel misliš da će moći rahat da ode na Jadran a da neko ne upre prstom u njega? Degenek zagarantovan.
Valja njima čuvat pozicije na Jadranu...hebo Amara.

Ja umjetnika i govana kad ne poštuju čovjekovo pravo da javno iskaže svoj stav.

I...naravno....ja ljevičara i govana ako pljuju po onima koji su, za razliku od njih, izašli na ulice, pobunili se zbog ovih turobnih rezultata izbora
i iskazali javno svoje nezadovoljstvo.
Hafis

#81 Re: Ja studenata i govana...

Post by Hafis »

Pozitivan na pare wrote:
splinter wrote:Strašni su ti bili oni doktori u specijalnim odijelima i maskama,
A sad opet malo o temi. Iz prve ruke, Dino pizdi zbog ovih objava, lik je poludio kad je čuo, al ovaj debeljko je trenutno najbolji bubnjar u BiH to zna svako ko imalo poznaje muzičku scenu, na stranu što mu inteligencija u nekim drugim stvarima očito nije neka prevelika prednost, tako da ne znam šta će biti dalje. Vjerovatno neko javno izvinjenje.
ma kaki izvinjenje, nema dok ga ne pošalju na reintegraciju na plato podveležja, kažu nov čovjek se vrati, čista hava, fin narod, puko pogled ljepota.
A ima i mudrih ljudi tamo...ne zovu ih džaba bošnjački škutori.
Lincoln-Burrows

#82 Re: Ja studenata i govana...

Post by Lincoln-Burrows »

splinter wrote:Strašni su ti bili oni doktori u specijalnim odijelima i maskama,
Ako je najbolji bubnjar šteta bi bilo da ne bubnja više, ja predlažem da
promjeni izjavu u: 'jebo ti njih govana na prosvjedu' i vidit ćeš kako će ga Dino pozvat natrag.

Ovo s govnima je skoro pa prijateljski kakvih sve izjava bude.
splinter

#83 Re: Ja studenata i govana...

Post by splinter »

Lincoln-Burrows wrote:
promjeni izjavu u: 'jebo ti njih govana na prosvjedu' i vidit ćeš kako će ga Dino pozvat natrag.

He he čuj bošnjački škutori. E joj Hafisa. Jel to fakat il je zajbenacija nekakva?

JA predlažem da radi ono što stvarno najbolje zna : bubnja.
A što se tiče politike i komentara iskreno se nadam da mu se ovakve gluposti više neće ponavljati, totalno nepotrebni ispadi.
He1972

#84 Re: Ja studenata i govana...

Post by He1972 »

Kolinda wrote:
Hafis wrote:
Kolinda wrote:Nego, gdje će tenkista nakon otkaza. Red bi bio da ga Komšoglu za veleposlanika negdje postavi, naravno iz reda hrvatskog naroda.
Po lobanji i kilaži se vidi da mu nije šerpa mrska. Ja mu mogu naći posao u kuhinji Crvenog križa... Tri obroka dnevno i 700 KM u padže svaki mjesec, a može i tamburati po šerpama kada je kuhinja zatvorena.
I onda kažu da mi Hrvati, pardon UZP-ovci nismo dobri ljudi. Ali kraju šala, jebo to što je usro ali kako se vadio plačem i sada :lol: :lol:

Obrišite pjenu oko usta....
Hafis

#85 Re: Ja studenata i govana...

Post by Hafis »

Sad bez zezancije.
Da se ne bih samoreklamirao i sam sebe hvalio nekom posebnom pameću, rječitošću i iskustvom, ja stvarno ne znam što bih, u nekom zamišljenom scenariju u kojem bih se našao na njegovom mjestu, mogao reći kao neko objašnjenje, koje ne bi bilo prejeftino i neuvjerljivo.
ne znam kako bih se izvinuo...valjda - jesam, rekao sam to, jer sam u tim danima na to pomislio, i sad čvrsto obećajem da neću nikada više, tako mi bubnjeva Darkvuda...i sad sam shvatio da su studenti imali pravo mirno iskazati svoje neslaganje s nečim....jer tko sam ja da im sudim...iz zlatnih snoooova te buuudim
Ma kakvi, preteške riječi....nije to ono Tifino o Sarajevu...ili što je rekao Nazif Gljiva za Šerifa Konjevića.....kraj karijere.
He1972

#86 Re: Ja studenata i govana...

Post by He1972 »

TheMule wrote:
dustaban wrote:Kad ce ovi "napredni" zapadno mostarski studenti koji se bore za demokraciju i svoga predsjednika... primjetiti da je "njihov dio grada" najokicenije mjesto na svijetu - nacistickim simbolima!?

Image
Ne vidim zastavu Bosne i Hercegovine ovdje, pa me nije ni briga.
Nema zastave ali ima materijala za Blajburga!
Lincoln-Burrows

#87 Re: Ja studenata i govana...

splinter wrote: He he čuj bošnjački škutori. E joj Hafisa. Jel to fakat il je zajbenacija nekakva?

JA predlažem da radi ono što stvarno najbolje zna : bubnja.
A što se tiče politike i komentara iskreno se nadam da mu se ovakve gluposti više neće ponavljati, totalno nepotrebni ispadi.
Eto podržavam, vidiš kako se samnom lako dogovoriti i sve izgladiti.

Bošnjački škutori ne bih znao, to će Hafis i Mostarci znati, ako je napisao Hafis ne vjerujem da je zajebancija.
Hafis

#88 Re: Ja studenata i govana...

Post by Hafis »

splinter wrote:
Lincoln-Burrows wrote:

He he čuj bošnjački škutori. E joj Hafisa. Jel to fakat il je zajbenacija nekakva?
Najozbiljnije.
Dobro, nemaju baš istančan poslovni duh kao Sandžaklije, ali kako god padne i odakle god padne - dočeka se na noge. urođena genetska natrposječna emocionalna intelegencija.
Kolinda

#89 Re: Ja studenata i govana...

Post by Kolinda »

He1972 wrote:
TheMule wrote:
dustaban wrote:Kad ce ovi "napredni" zapadno mostarski studenti koji se bore za demokraciju i svoga predsjednika... primjetiti da je "njihov dio grada" najokicenije mjesto na svijetu - nacistickim simbolima!?

Image
Ne vidim zastavu Bosne i Hercegovine ovdje, pa me nije ni briga.
Nema zastave ali ima materijala za Blajburga!
Bravo sine, bravo bravo, pljesak na otvorenoj sceni si zaslužio. Majko božja sačuvaj nas ovakvog zla...
GandalfSivi

#90 Re: Ja studenata i govana...

Post by GandalfSivi »

Pozitivan na pare wrote:moram u kolekciji domaćih filmova pronaći variola vera i ponovo pogledat ubio se za ove teme
Jebo te film, nocima nisam spavao jos kao klinac. I dan danas traume imam. Ali da je kvalitetan, jeste, stavise...
Qoom

#91 Re: Ja studenata i govana...

Post by Qoom »

Ovo malo da se primiri situacija, osvanuće Češljar za mjesec-dva s Dinom na koncertu u Brisbejnu.

Štuke imaju promociju albuma 17. novembra u ZG, tako da... uzmi purgere na jeftine fazone :D
dale cooper

#92 Re: Ja studenata i govana...

Post by dale cooper »

Hafis wrote:
dale cooper wrote:
Glasa vala i za druge. Na ovom dijelu barem ne fali opcija i stranaka. Možda ih dosta ima da nisu čemu, ali postoje. A kod vas...muk. Ko' za
vrijeme Jugoslavije, samo što je umjesto KP-a HDZ. :mrgreen: Drug odnosno gospodin Čović je igrao za oba tima. :D
Eh. pa najmanji maksum zna da je Komšić izabran i hrvatskim glasovima a da Ćović nije imao većinsku podršku Hrvata na ovim izborima.
I ti sad kažeš jednoumlje....
Znam to ja, ali ova mostarska HDZ mladež haman ne može to da svari. I onda izbacuje ove glupe parole tipa "rip democracy" i "not my
president". :D
He1972

#93 Re: Ja studenata i govana...

Post by He1972 »

Kolinda wrote:Kad ce ovi "napredni" zapadno mostarski studenti koji se bore za demokraciju i svoga predsjednika... primjetiti da je "njihov dio grada" najokicenije mjesto na svijetu - nacistickim simbolima!?

Image

Bravo sine, bravo bravo, pljesak na otvorenoj sceni si zaslužio. Majko božja sačuvaj nas ovakvog zla...
[/quote][/quote]

Ono kad ustaško zlo poziva na spas od zla!!!!
Hafis

#94 Re: Ja studenata i govana...

Post by Hafis »

dale cooper wrote:
Hafis wrote:
dale cooper wrote:
Glasa vala i za druge. Na ovom dijelu barem ne fali opcija i stranaka. Možda ih dosta ima da nisu čemu, ali postoje. A kod vas...muk. Ko' za
vrijeme Jugoslavije, samo što je umjesto KP-a HDZ. :mrgreen: Drug odnosno gospodin Čović je igrao za oba tima. :D
Eh. pa najmanji maksum zna da je Komšić izabran i hrvatskim glasovima a da Ćović nije imao većinsku podršku Hrvata na ovim izborima.
I ti sad kažeš jednoumlje....
Znam to ja, ali ova mostarska HDZ mladež haman ne može to da svari. I onda izbacuje ove glupe parole tipa "rip democracy" i "not my
president". :D
Da ali imaj na umu činjenicu da je svega 25% njih glasalo za Ćovića, a da je ogromna većina glasala za Komšu ili je protivna Ćovićevoj politici.
Uostalom, neki dan gled'o Komšu i Senada Hadžiju na Face TV... ako oni lažu onda sam i ja....a ti znaš da patrijoti nikada ne lažu :)
hAZNADAR

#95 Re: Ja studenata i govana...

Post by hAZNADAR »

Qoom wrote:Ovo malo da se primiri situacija, osvanuće Češljar za mjesec-dva s Dinom na koncertu u Brisbejnu.

Štuke imaju promociju albuma 17. novembra u ZG, tako da... uzmi purgere na jeftine fazone :D
Bubnjara ima dosta slobodnih, freelancera, najamnih,... moze se itekako bez Amara.

Zao mi opet lika,... to o tenku naravno nije bukvalno i vrlo je ishitreno,... sto cujes na svakom koraku. I sad ga kasiraju oni koji isto misle kao on ali valja im i po Hrvatskoj svirati. Koje licemjerje. Trebao se samao Amar izviniti(ili ga prisiliti da tako javno napise) i gotova stvar.
UZP-ovci svakako imaju isto misljenje i sa Amarom i bez njega.
Hafis

#96 Re: Ja studenata i govana...

Post by Hafis »

Qoom wrote:Ovo malo da se primiri situacija, osvanuće Češljar za mjesec-dva s Dinom na koncertu u Brisbejnu.

Bumo vidjeli. Samo čini mi se da ga taj neće vidjeti zadugo Brisbejna. Ima Dino u planu uvijek 1-2 veća koncerta u Hvatskoj, tako da mali nije vrijedan nikakvih poslovnih riskiranja.
dale cooper

#97 Re: Ja studenata i govana...

Post by dale cooper »

Hafis wrote: Da ali imaj na umu činjenicu da je svega 25% njih glasalo za Ćovića, a da je ogromna većina glasala za Komšu ili je protivna Ćovićevoj politici.
Uostalom, neki dan gled'o Komšu i Senada Hadžiju na Face TV... ako oni lažu onda sam i ja....a ti znaš da patrijoti nikada ne lažu :)
Znači ovo u Mostaru je samo šačica Čovićevih fanboysa? :D Ko ih jebe. :mrgreen:
Atego

#98 Re: Ja studenata i govana...

Post by Atego »

He1972 wrote: Ono kad ustaško zlo poziva na spas od zla!!!!
ništa ti bolji nisi ;-)
Hafis

#99 Re: Ja studenata i govana...

Post by Hafis »

Eo raja izvinjavam se. Jesam to napisao ali nisam tako mislio. Jednom riječju - zajeb'o se.

Pozdrav svim mostarskim studentima (isključivo sa Sveučilišta) ma gdje god bili. Bog i Hrvati.

Vaš Amar.

Valja li ova :)
Lincoln-Burrows

#100 Re: Ja studenata i govana...

Hafis wrote:Eo raja izvinjavam se. Jesam to napisao ali nisam tako mislio. Jednom riječju - zajeb'o se.

Pozdrav svim mostarskim studentima (isključivo sa Sveučilišta) ma gdje god bili. Bog i Hrvati.

Vaš Amar.

Valja li ova :)
Dobra ova, već iduću subotu bi mogao održat koncert u Mostaru a vidio bi i BrisbEJn
Post Reply