Ja...izgubljena u kuhinji!
Moderator: anex
- Lace
dobro je ba...sta se branis...ubrzo sam se orjentisala na drugog muskarca iz kuhinjealien_78 wrote:Lace wrote:a ti si frajer![]()
samo nastavi tako...mislim s kuhanjem...dobro ti ide...eto mozemo se i druziti
ovo se odnosilo na aliena
hehheh...vidim ja di ti vidis sebe tu,ali ja nevidim tebe..ni na mapi te..![]()
![]()
![]()
- Lace
u sali pa privali...joj koja si dzaraniceTandzika wrote:Fakat muskarac....Dzaranice, ruke dalje..na moju se temu javio!alien_78 wrote:Lace wrote:a ti si frajer![]()
![]()
![]()
![]()
Kada smislis interesantnu temu kao ja, i kada ti alien replicira onda mozes da ga imas
![]()
![]()
Nego, Alien ja dolazim na ex-Yu prostore u Julu..Mozda neka vecerica na verandi?![]()
![]()
Segam se....
-
Tandzika
Znaci ostavljas ga meni....(iako ni mene nece htjetiLace wrote:dobro je ba...sta se branis...ubrzo sam se orjentisala na drugog muskarca iz kuhinjealien_78 wrote:Lace wrote:a ti si frajer![]()
![]()
![]()
![]()
- Lace
ma ne ostavljam ga...vidis da me otkacio ekspresno...al srecom sam prije toga pronasla pravi talenat...i to jos u komsilukuTandzika wrote:Znaci ostavljas ga meni....(iako ni mene nece htjetiLace wrote:dobro je ba...sta se branis...ubrzo sam se orjentisala na drugog muskarca iz kuhinjealien_78 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
)
eto ti aliena...vodi ga kuci
- Lace
evo i ovaj me otkaciokilam wrote:prvo probaj pa prisvajaj, komsiniceLace wrote:
ma ne ostavljam ga...vidis da me otkacio ekspresno...al srecom sam prije toga pronasla pravi talenat...i to jos u komsiluku![]()
eto ti aliena...vodi ga kuci
- cHupjahalic@
Svi se hvalite kako ne znate kuhati a zivite kod drage mame do 30.-te godine.
Da sam i ja bila na vasem mjestu ne bih nista naucila, ali muka natjerala pa poslije 4 godine u svom stanu i ja skontala da bi bilo dobro nauciti dobro kuhati i koristiti kreativnost. Inace ode stomak zik - zik.
P.S. Ovo je samo moj savjet.
Sretno u trazenju!
P.S. Ja imam srece, moj dragi zna da kuha poprilicno isto kao i ja.

Da sam i ja bila na vasem mjestu ne bih nista naucila, ali muka natjerala pa poslije 4 godine u svom stanu i ja skontala da bi bilo dobro nauciti dobro kuhati i koristiti kreativnost. Inace ode stomak zik - zik.
Sretno u trazenju!
P.S. Ja imam srece, moj dragi zna da kuha poprilicno isto kao i ja.
- Lace
polako chupka...valja doci do kredita za stan a bilo bi prilicno glupo sa sadasnje lokacije seliti se na dobrinju, davati nekom 200-300KM i cekati neciju ponudu za brak...da dodjem do "svoje kuhinje"cHupjahalic@ wrote:Svi se hvalite kako ne znate kuhati a zivite kod drage mame do 30.-te godine.![]()
Da sam i ja bila na vasem mjestu ne bih nista naucila, ali muka natjerala pa poslije 4 godine u svom stanu i ja skontala da bi bilo dobro nauciti dobro kuhati i koristiti kreativnost. Inace ode stomak zik - zik.![]()
Sretno u trazenju!
P.S. Ja imam srece, moj dragi zna da kuha poprilicno isto kao i ja.![]()
- cHupjahalic@
Ma ova se poruka nije odnosila na tebeLace wrote:polako chupka...valja doci do kredita za stan a bilo bi prilicno glupo sa sadasnje lokacije seliti se na dobrinju, davati nekom 200-300KM i cekati neciju ponudu za brak...da dodjem do "svoje kuhinje"
- Lace
uf...sarkazam...visoka dozacHupjahalic@ wrote:Ma ova se poruka nije odnosila na tebeLace wrote:polako chupka...valja doci do kredita za stan a bilo bi prilicno glupo sa sadasnje lokacije seliti se na dobrinju, davati nekom 200-300KM i cekati neciju ponudu za brak...da dodjem do "svoje kuhinje", ja znam da si ti mlada cura i da jos imas fore.
![]()
tandza je mladja od mene...ihihi
- Lace
ma ko spominje biznis lanch u ustikolini...nema mi jesti do tuzle...al izdrzat cuTandzika wrote:Fakat seksi zvuci..biznis trip u Tuzlu, sa biznis lanchom u Ustikolini...Lace wrote:ma jok...to je biznis trip...ol inkluzivkilam wrote:da ti prebacim kroz prozor stagod za puta da imas![]()
svakako mi je "okrenut" ka mjedenici
a ustikolina cini mi se vuce na drugu stranu
da si rekla kladanj pa hajd
-
Tandzika
ma dobro necemo sada o BIH geografiji..ovoje ipak kulinarska tema..Lace wrote:ma ko spominje biznis lanch u ustikolini...nema mi jesti do tuzle...al izdrzat cuTandzika wrote:Fakat seksi zvuci..biznis trip u Tuzlu, sa biznis lanchom u Ustikolini...Lace wrote: ma jok...to je biznis trip...ol inkluziv
a ustikolina cini mi se vuce na drugu stranu
da si rekla kladanj pa hajd
znaci ceka te pecenje u Kladnju
Nego, nema mi druge nego kuhar i varjacu i opleti...