ma ja sam ti onaj iz sjene, ne javljam se plaho na forumima, samo ponekad kad me intrigira temaLace wrote:
a PP...jel komisja...koji ono ti bjese? nesto mi ko kroz maglu![]()
pp je strani objekat za mene
Moderator: anex
ja misla ti zenskokilam wrote:ma ja sam ti onaj iz sjene, ne javljam se plaho na forumima, samo ponekad kad me intrigira temaLace wrote:
![]()
ma mi smo pricali nekad davno...na chatu?...pomozi mi da se sjetimkilam wrote:ma ja sam ti onaj iz sjene, ne javljam se plaho na forumima, samo ponekad kad me intrigira temaLace wrote:
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaa...tako si skontao da smo komsijekilam wrote:ne znam, nekako sumnjam u to...Lace wrote:
ma mi smo pricali nekad davno...na chatu?...pomozi mi da se sjetim
da vidim posljednja tema na koju sam se javio a ti si ucestvovala je zuta mackaona misterija oko andree marlauxa
pa polako...mora se od neceg krenuti...za sada znam da ti je kuhinja blizu ...pa sam si to rekaokilam wrote:ejs, kuhinja ... cccLace wrote:evo meni kilam blizu...njegova kuhinja od moje...nekih 100-ak metara daljeTandzika wrote:Dzaranice da ponudimo brak?I druge usluge
gluho bilo kaka su vremena dosla - kuhinja ti sluzi ko magnet
![]()
itekako profesorekilam wrote:ev pokusaj
kuhinja je svakako bitna, a kad skontas sve je bitno posebno u vezi dvoje ljudi (jebate)
napravit nekome jelo i od toga napraviti mini festu je samo jedan od nacina iskazivanja naklonosti prema toj osobi, i cini mi se kao jako fin gest.. opet,
imao sam djevojku koja nije volila kak kuham, pa kad bi dogovarali zajednicki rucak ona bi kuhala za sebe a ja za sebe - malo smijesno al bilo je i tu finih situacija - malo "guzvanja" u kuhinji i tako to![]()
da skratim: ako je kuhanje nesto sto ce dodatno zblizit dvoje ljudi ne vidim zasto se ne bi prakticiralo
eto valjda lici ovaj post na nesto
kilam wrote:ev pokusaj
kuhinja je svakako bitna, a kad skontas sve je bitno posebno u vezi dvoje ljudi (jebate)
napravit nekome jelo i od toga napraviti mini festu je samo jedan od nacina iskazivanja naklonosti prema toj osobi, i cini mi se kao jako fin gest.. opet,
imao sam djevojku koja nije volila kak kuham, pa kad bi dogovarali zajednicki rucak ona bi kuhala za sebe a ja za sebe - malo smijesno al bilo je i tu finih situacija - malo "guzvanja" u kuhinji i tako to![]()
da skratim: ako je kuhanje nesto sto ce dodatno zblizit dvoje ljudi ne vidim zasto se ne bi prakticiralo
ne znam kako to hoda u braku, ali par puta sedmicno priredit nesto tako uopce nije napor.. i tome uvidjek mozes pribjeci kad ti ponestane ideja - stevo karapandza uvijek ima ideju vise.. i ne mora biti sa svijecama il sta ja znam...Tandzika wrote:
E pa sada kada pricate te vecere uz vino i svijece, mini feste..ma dajte...to se desi u braku jednom u par mjeseci...udjes u kucu mrtav-gladan, tada te briga za svijece i romantiku...(ipak je sve to samo holivud..svakodnevnica!) iskreno...
Fakat muskarac....Dzaranice, ruke dalje..na moju se temu javio!alien_78 wrote:Lace wrote:a ti si frajer![]()
samo nastavi tako...mislim s kuhanjem...dobro ti ide...eto mozemo se i druziti
ovo se odnosilo na aliena
hehheh...vidim ja di ti vidis sebe tu,ali ja nevidim tebe..ni na mapi te..![]()
![]()
![]()
Ma nekad nezahvalnici ne vide svijeceTandzika wrote:kilam wrote:ev pokusaj
E pa sada kada pricate te vecere uz vino i svijece, mini feste..ma dajte...to se desi u braku jednom u par mjeseci...udjes u kucu mrtav-gladan, tada te briga za svijece i romantiku...(ipak je sve to samo holivud..svakodnevnica!) iskreno...
micika wrote:Hajd sad malo zbilje![]()
Mogu shvatiti kad neko jednostavno nije zainteresovan za kuhinju i to je ok.Ali moze li se tako izvlaciti cijeli zivot?Hajde ako si nemaran prema sebi,pa i prema partneru,ko ga sisa uostalom,ako voli pojesti-neka kuha.Ali kad dodju djeca???? Ja neznam.....nebih mogla dopustiti da mi djeca jedu suhu hranu,pizze,hamburgere.Tako i da necete morat cete se malo potruditi.
ja sam velika poguzija![]()
volim hranu,to je cudo jedno.I zdravo se hranim.
Ali meni ako ista moze raspaliti zivce....nego kad mi neko soli pamet i govori kako,koliko,sta....![]()
![]()
Ovaj moj azrail,zna nekad doci,pa me pita kako si to radila.....i onda u po frke kaze:"koliko se ja sjecam,moja mama to pravi drugacije"grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,onda mu ja naravski odbrusim,dam mu telefon u ruke i kazem da zove mamu,pita je kako se pravi,pa nek nam onda on napravi veceru.Objesim ti vise i mamu![]()
![]()
Micika,predame sta god stavis,ja cu da pojedem,samo da nije ljuto.micika wrote:Hajd sad malo zbilje![]()
Mogu shvatiti kad neko jednostavno nije zainteresovan za kuhinju i to je ok.Ali moze li se tako izvlaciti cijeli zivot?Hajde ako si nemaran prema sebi,pa i prema partneru,ko ga sisa uostalom,ako voli pojesti-neka kuha.Ali kad dodju djeca???? Ja neznam.....nebih mogla dopustiti da mi djeca jedu suhu hranu,pizze,hamburgere.Tako i da necete morat cete se malo potruditi.
ja sam velika poguzija![]()
volim hranu,to je cudo jedno.I zdravo se hranim.
Ali meni ako ista moze raspaliti zivce....nego kad mi neko soli pamet i govori kako,koliko,sta....![]()
![]()
Ovaj moj azrail,zna nekad doci,pa me pita kako si to radila.....i onda u po frke kaze:"koliko se ja sjecam,moja mama to pravi drugacije"grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,onda mu ja naravski odbrusim,dam mu telefon u ruke i kazem da zove mamu,pita je kako se pravi,pa nek nam onda on napravi veceru.Objesim ti vise i mamu![]()
![]()