Ja...izgubljena u kuhinji!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

vala zensko ako ne zna kuhat za me nije zensko :D , vala 21 godina mi je, al evo vec 7 godina se hranim kojekakvim konzervama i splacinama po internatima i domovima! a valja haman jos 7 izdurat! :(
ako ne zna kuhat nek se ne javlja na oglas za udaju! :D
Lace

Post by Lace »

joj dzaranice...sto te naruzi ovaj :D
Bosanac sa dna kace

ma nista, o ukusima se ne raspravlja, nikog ja nisam naruzio, ja sam samo iznio svoj stav! :D
debela

Post by debela »

pogresno postavljen problem. kuhati zbog nekoga, kuhati za nekoga, kuhati zbog ocekivanja..nije ni cudo da imas averziju. tek kad odlucis da ces kuhati zbog sebe i ljubavi prema svom organizmu onda ces se i pokrenuti. znas kako ja gledam na kuhinju? kao na igraonicu :)
Meshtar

Post by Meshtar »

debela wrote:pogresno postavljen problem. kuhati zbog nekoga, kuhati za nekoga, kuhati zbog ocekivanja..nije ni cudo da imas averziju. tek kad odlucis da ces kuhati zbog sebe i ljubavi prema svom organizmu onda ces se i pokrenuti. znas kako ja gledam na kuhinju? kao na igraonicu :)
Ja nevezano za temu samo da pozdravim debelu :-D :-D
debela

Post by debela »

zdr i tebi mestre :)
kilam

Post by kilam »

debela wrote:pogresno postavljen problem. kuhati zbog nekoga, kuhati za nekoga, kuhati zbog ocekivanja..nije ni cudo da imas averziju. tek kad odlucis da ces kuhati zbog sebe i ljubavi prema svom organizmu onda ces se i pokrenuti. znas kako ja gledam na kuhinju? kao na igraonicu :)
bas ga pametno sroci, svaka cast!
Meshtar

Post by Meshtar »

I ja kuhinju gledam kao igraonicu...samo ne znam mislimo li na isti način, florijana mi :D :D :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

debela wrote:tek kad odlucis da ces kuhati zbog sebe i ljubavi prema svom organizmu onda ces se i pokrenuti. znas kako ja gledam na kuhinju? kao na igraonicu :)
Trebalo mi je par godina da to skontam, ali kad sam skontala postala sam milioner (ne zezam se, fakat tako mislim).
I mislim da nema nista bolje kao kad pripremis svakakve hrane za sebe i svoje goste (koliko me interesuje hrana, toliko i izgled hrane). :)

Prije se moj jelovnik sastojao od lagane hrane za pripremanje i nezdrave hrane, sad vise od voca, povrca, mesa... njam njam (nisam buca :D ).
Bosanac sa dna kace

#135 Re: Ja...izgubljena u kuhinji!

Monter wrote:a to da li je vazno da ona zna kuhati, hehehe
pa isto ko sto i vama curama je vazno to tako je i nama. kratko receno tebi sexi, pa vala i meni isto!
a neces otici u propast ako se nepotrudis da naucis ili ...
da se udas za kuhara. :-D
Fakat je kuhanje seksi :D
ne bi joj bilo zgoreg da se uda za kuhara....sa stomakom do koljenja! :-D
Tandzika

Post by Tandzika »

Bo'me ne gine mi kuva..da l' u ruci, da l' u krevetu (kuhinji)....:D:D
....da ne propadnem kojim slucajem...:D
shin

Post by shin »

Jedini uslov za zensko je da li zna napraviti pitu, ali bez kupovne jufke. Sve ostalo moze u kompromis.
Tandzika

Post by Tandzika »

Monter wrote:Tandzika !!!!
kako ide kuhanje?
jesi ista naucila? 8-)
Izgleda da nemam dobar kuvar...:D
Post Reply