ako ne zna kuhat nek se ne javlja na oglas za udaju!
Ja...izgubljena u kuhinji!
Moderator: anex
- Bosanac sa dna kace
vala zensko ako ne zna kuhat za me nije zensko
, vala 21 godina mi je, al evo vec 7 godina se hranim kojekakvim konzervama i splacinama po internatima i domovima! a valja haman jos 7 izdurat!
- Bosanac sa dna kace
ma nista, o ukusima se ne raspravlja, nikog ja nisam naruzio, ja sam samo iznio svoj stav! 
-
debela
pogresno postavljen problem. kuhati zbog nekoga, kuhati za nekoga, kuhati zbog ocekivanja..nije ni cudo da imas averziju. tek kad odlucis da ces kuhati zbog sebe i ljubavi prema svom organizmu onda ces se i pokrenuti. znas kako ja gledam na kuhinju? kao na igraonicu 
- Meshtar
Ja nevezano za temu samo da pozdravim debeludebela wrote:pogresno postavljen problem. kuhati zbog nekoga, kuhati za nekoga, kuhati zbog ocekivanja..nije ni cudo da imas averziju. tek kad odlucis da ces kuhati zbog sebe i ljubavi prema svom organizmu onda ces se i pokrenuti. znas kako ja gledam na kuhinju? kao na igraonicu
-
kilam
bas ga pametno sroci, svaka cast!debela wrote:pogresno postavljen problem. kuhati zbog nekoga, kuhati za nekoga, kuhati zbog ocekivanja..nije ni cudo da imas averziju. tek kad odlucis da ces kuhati zbog sebe i ljubavi prema svom organizmu onda ces se i pokrenuti. znas kako ja gledam na kuhinju? kao na igraonicu
- Meshtar
I ja kuhinju gledam kao igraonicu...samo ne znam mislimo li na isti način, florijana midebela wrote:pogresno postavljen problem. kuhati zbog nekoga, kuhati za nekoga, kuhati zbog ocekivanja..nije ni cudo da imas averziju. tek kad odlucis da ces kuhati zbog sebe i ljubavi prema svom organizmu onda ces se i pokrenuti. znas kako ja gledam na kuhinju? kao na igraonicu
- cHupjahalic@
Trebalo mi je par godina da to skontam, ali kad sam skontala postala sam milioner (ne zezam se, fakat tako mislim).debela wrote:tek kad odlucis da ces kuhati zbog sebe i ljubavi prema svom organizmu onda ces se i pokrenuti. znas kako ja gledam na kuhinju? kao na igraonicu
I mislim da nema nista bolje kao kad pripremis svakakve hrane za sebe i svoje goste (koliko me interesuje hrana, toliko i izgled hrane).
Prije se moj jelovnik sastojao od lagane hrane za pripremanje i nezdrave hrane, sad vise od voca, povrca, mesa... njam njam (nisam buca
- Bosanac sa dna kace
#135 Re: Ja...izgubljena u kuhinji!
Fakat je kuhanje seksiMonter wrote:a to da li je vazno da ona zna kuhati, hehehe
pa isto ko sto i vama curama je vazno to tako je i nama. kratko receno tebi sexi, pa vala i meni isto!
a neces otici u propast ako se nepotrudis da naucis ili ...
da se udas za kuhara.
ne bi joj bilo zgoreg da se uda za kuhara....sa stomakom do koljenja!