Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sulesavic

Post by sulesavic »

Skyfox wrote:Koliko sam cuo ovo je je djelo vozacice...
...kako i pi¹e.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

anamo 'vamo wrote:sto ga zensko zna zabit :D srecom, izvukla se sa laksim povredama. sreca, pa nije bilo suvozaca. stanga bi mu u glavi zavrsila. :(
nedjelja, 21.10., izmedu 08.00 i 08.30, tramvajsko stajaliste otoka iz pravca grada.

Image

meni nije jasno samo kako ovim fordom Ka moze da pokupi ovu ogradu...kojom je to ona brzinom isla? Kako je uposte mogla ici nekom velikom brzinom u to doba kada je bukvalno auto na autu....da je pjana..pa prichepila na gas...opet se zapitas...kako u 8 ujutro....

sadake je negdje dobro dala...
karanana

Post by karanana »

Ma srce, ova ograda je veoma mekana, mislim da je aluminijska i mislim da je namjerno postavljena od lakog materijala jer se ovakve slicne stvari cesto dese, na ovoj stanici a najcesce na stanici na malti prema gradu.

Srce, u nedjelju ujutro u 8 ne bih bas rekao da je auto na autu. Spavaju Bosnjaci.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

karanana wrote:Ma srce, ova ograda je veoma mekana, mislim da je aluminijska i mislim da je namjerno postavljena od lakog materijala jer se ovakve slicne stvari cesto dese, na ovoj stanici a najcesce na stanici na malti prema gradu.

Srce, u nedjelju ujutro u 8 ne bih bas rekao da je auto na autu. Spavaju Bosnjaci.
machak :D ja ako neidem sa trolejbusom na posao...onda idem sa autom i znam kakav je krkljanac...barem do malte...

ali vidis ti kako je ona to pokupila..nije po sirini...nego po duzini... kao da se pokusala ubiti ...nedo Bog...
karanana

Post by karanana »

Ali ovo je bila nedjelja ujutro, nema saobracaja, pa cak i da je radni dan vecina krkljanca je prema gradu a ne prema Ilidzi.

Ali nema veze, sretna je cura sto je ostala u komadu.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

karanana wrote:Ali ovo je bila nedjelja ujutro, nema saobracaja, pa cak i da je radni dan vecina krkljanca je prema gradu a ne prema Ilidzi.

Ali nema veze, sretna je cura sto je ostala u komadu.
a nedjelja... 8-)
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

karanana wrote:Ma srce, ova ograda je veoma mekana, mislim da je aluminijska i mislim da je namjerno postavljena od lakog materijala jer se ovakve slicne stvari cesto dese, na ovoj stanici a najcesce na stanici na malti prema gradu.

ja sam imao peh da sam prije 5 godina proletio kroz tramvajsku stanicu..
krenuo ujutro, nesta sa ocem, poslom, i zanese me led, jer sam bio neiskusan, pa naglo zakocio pri brzini od 40 km/h..i proletio napravio haman pa totalku na autu...frapirao sam se kad je tramvaj 2 min poslije mog proleta, sa unutrasnje strane stanice prema vanjskoj, stao i kad je izaslo brdo ucenika...kontam uh sreca Bozija...nikom nishta nijebilo..auto skrshio i ostalo na tome...
i da jako aluminijska je ograda, jako je lagan materijal.... samo je ostro kad se probije, i meni je ta ostrrica krov, 2 cm od glave proletilo, prerezala na pola.....
Troll_Happens

Post by Troll_Happens »

Skyfox wrote:Kol'ka su joj usta :shock: :D
mogla bi ga danima mmmm :-)
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

Chopper_Horrace wrote:

ja sam imao peh da sam prije 5 godina proletio kroz tramvajsku stanicu..
krenuo ujutro, nesta sa ocem, poslom, i zanese me led, jer sam bio neiskusan, pa naglo zakocio pri brzini od 40 km/h..i proletio napravio haman pa totalku na autu...frapirao sam se kad je tramvaj 2 min poslije mog proleta, sa unutrasnje strane stanice prema vanjskoj, stao i kad je izaslo brdo ucenika...kontam uh sreca Bozija...nikom nishta nijebilo..auto skrshio i ostalo na tome...
i da jako aluminijska je ograda, jako je lagan materijal.... samo je ostro kad se probije, i meni je ta ostrrica krov, 2 cm od glave proletilo, prerezala na pola.....
jebo te.... :sad: ...

a, da vas pitam..ne znam fakat...dali bi bilo drugacije da je od cvrsceg materijala? Znam da bi bilo drugacije...ali da li bi to bilo bolje ili losije po vozaca i automobil....meni ovo dizanje ograde tako sablasno izgleda.....i kad god vidim vako poderanu ogradu...zapitam se jel taj covijek ziv....Znala sam jednog momka koji je, vracajuci se sa Igmana...udario u bankinu...koja je prosla kroz vrata i presjekla ga...jezivo... :sad:
Koshpa

Post by Koshpa »

Amazonko gdje ce bolan cvrsca pa izgino bi svako tko bi se zabio u nju pu pu pu nedo BOG a mislim da je ovo dovoljna cvrstina da zastiti pjesake na stanicama
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

TGSTK wrote:Amazonko gdje ce bolan cvrsca pa izgino bi svako tko bi se zabio u nju pu pu pu nedo BOG a mislim da je ovo dovoljna cvrstina da zastiti pjesake na stanicama
pa zato i pitam...idem logikom a ne fizikom...ta cvrsca ne prolijece kroz auto ko ova meksha...stavrno me jeza fata od ovog...
karanana

Post by karanana »

Joj tita mi, plavka je beton, zasluzuje da se otvori tema o njoj na bez cenzure pa da nastavimo komentarisati o ustima.

Amazonko drugo je ta ograda-bankina uz regionalne puteve. I sam sam vidio mnogo nesreca raje koji su nabasali na tu ogradu na autoputu S. Brod-Zagreb. Ta je napravljenja od zeljeza i puno je zajebanija od ove, sto ne znaci da je ova spuzvena, ma da je od papira presjekla bi te pri brzini od 50-60 kilometara. A inace mislim da su neki dijelovi ove nase glavne ceste napravljeni pravo lose i da su neke krivine i zakrivljenja poslije semafora cudnovata, i sam sam par puta naletio na trotoar, posebno na malti u oba pravca.
karanana

Post by karanana »

Amazonka27 wrote:
TGSTK wrote:Amazonko gdje ce bolan cvrsca pa izgino bi svako tko bi se zabio u nju pu pu pu nedo BOG a mislim da je ovo dovoljna cvrstina da zastiti pjesake na stanicama
pa zato i pitam...idem logikom a ne fizikom...ta cvrsca ne prolijece kroz auto ko ova meksha...stavrno me jeza fata od ovog...
Pa kako ti je logika da cvrsca ne prolijece kroz auto ko meksha? Iduci logikom, meni bi bas bilo logicnije da cvrsca prolazi lakse.
Chopper_Horrace

ja sam proletio kroz stanicu znaci skroz je probio da je neko bio na stanivci pokupio bi ga...znaci nije dovoljna zastita
Koshpa

Post by Koshpa »

onda je najbolje postaviti betonsku ogradu i svi sretni osim onih sto se zabiju, a po meni bolje je da se zastite neduzni gradjani na stanici nego vozac
Chopper_Horrace

TGSTK wrote:onda je najbolje postaviti betonsku ogradu i svi sretni osim onih sto se zabiju, a po meni bolje je da se zastite neduzni gradjani na stanici nego vozac
zavisi sa koje strane gledash...
ja bi zbog svih onih koji su pjani i sto su na necemu drogm i kojui prolete isto to uradio...samo ima nas koji smo zbog bas nesrece niceg drugo proletitli...
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

karanana wrote:
Amazonka27 wrote:
Pa kako ti je logika da cvrsca ne prolijece kroz auto ko meksha? Iduci logikom, meni bi bas bilo logicnije da cvrsca prolazi lakse.
logikom...da ju je teze razvalit....valjda :?
Koshpa

Post by Koshpa »

Chopper_Horrace wrote:
TGSTK wrote:onda je najbolje postaviti betonsku ogradu i svi sretni osim onih sto se zabiju, a po meni bolje je da se zastite neduzni gradjani na stanici nego vozac
ja bi zbog svih onih koji su pjani i sto su na necemu drogm i kojui prolete isto to uradio...samo ima nas koji smo zbog bas nesrece niceg drugo proletitli...
vidi ti si vozio 40kmh na sat i da si uradio u betonski zid mislim da bi ti samo manja materijalna steta bila na autu mislim manja od smrskanog ili probijenih soversajbi a oni kreteni voze po 150 i on kad spuca u beton odbit ce se od njeg i zavrsiti 200 m nize
Chopper_Horrace

TGSTK wrote:
Chopper_Horrace wrote:
vidi ti si vozio 40kmh na sat i da si uradio u betonski zid mislim da bi ti samo manja materijalna steta bila na autu mislim manja od smrskanog ili probijenih soversajbi a oni kreteni voze po 150 i on kad spuca u beton odbit ce se od njeg i zavrsiti 200 m nize
ž
ok stoji..samokad me led zanio poceo sam ici ikakve kontorle nad autom jer sam dobio takozvane skije i ubrzaio sam duplo sigurno...presao sam trotoar onaj visoki sto ima prije sina tramvajskih......obje sine presao tako tom brzinom i proletio kroz stanicu i zaustavio se 100m od mjesta proklizavanja... zeznut je led ne daj Boze nikome da ga ponese kao sto je tada nas (mene i starog)
Pearl

Post by Pearl »

Crvena Tifoza wrote:
Pearl wrote:vidjela sam plavku danas.. crvena joj je omiljena boja :D:D i jako je fotoslikicna.. uzivo usne ne izgledaju ovako velike :D:D
GDJE!? :D
alipasino... oko rtv doma... zamalo izazvala par saobracajnih nesreca zbog oskudne odjevenosti :lol: :lol:
ifbbpro

Post by ifbbpro »

a ja cesto imam obicaj da sjedim na ovoj ogradi :oops:
milano

Post by milano »

ja glupace jebla mater svoju.
Skyfox

Post by Skyfox »

sulesavic wrote:
...kako i piše.
ne vidjoh od umora :D
JokTiSi

Post by JokTiSi »

Plavka gleda plavku :lol: :lol: :lol:
bpsang

Post by bpsang »

zastitna ograda na stajalistima nije od aluminijuma nego od nehrdjajuceg celika koji nosi naziv Prokron, jako je cvrst i zilav te se upotrebljava za izradu medicinskih pomagala kao sto su skalpeli.

ovi nasi na stanicama su precnika 70 mm i debljina zida im je 2 mm sto je nedovoljno da zaustavi grdosiju koja se krece brzinom od 60 km / sat,
da sad ne tupim kolika je to masa i tezina pri toj brzini jednog prosjecnog automobila.

a, o plavci mozemo i na bez cenzure ( trebate li sliku ) :D :D :D
Locked