Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
krusty

#2576 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by krusty »

kakvi debili gdje se oni sudare...
Nazif_Gljiva

#2577 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Nazif_Gljiva »

Izmedju 18 i 20 h zapalio se audi 80, vozac je valjda trazio od vozaca komercijale aparat da ugasi pozar, boca mu je nakon vadjenja osiguraca pukla u ruci... Go GRAS!!! :oops: :x

Image
Image

PS: Nemojte zamjeriti na kvalitetu fotografija, slikano je sa veeelike udaljenosti...
karbofix

#2578 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by karbofix »

vozdra
evo jedna i od mene sa zakasnjenjem, udes na staroj biloj kod viteza

Image

jest da nije sarajevo, al et' 8-)
saso mange

#2579 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by saso mange »

LOL, vidio sam ovog frajera

znaci, vozim se glavnom i dok sam prolazio pored ekonomske upali se zeleno, ispred mene bilo jedno auto, neka cura vozila, i sve normala kad iz pravca pofalica ovaj golf izleti (proletio kroz crveno 100%) i zakoci jedno 20 cm od tih kola, cura ukopala auto u sekundi (isli smo jedno 45km/h) ja se ziv sjebo, da ju je udario (u vrata) ubio bi je!

par minuta kasnije prolazim marijin dvorom tamo gdje je bio tale kad opet taj golf nagario jedno 120, fura izmedju auta i proleti kroz crveno

govorim svojoj curi "gledaj papana, da Bog da se slupo samo da nikog ne ubije" i evo
MAN-lion's coach

#2580 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by MAN-lion's coach »

Siledžije za volanom napravile udes na Dolac Malti prije 4 minute sve pokosili....strašno

EDT:

Ne vidi se nabolje ali meni se čini da su komplet tramvajsku stanicu spičili i malo se provozali po šinama.
Last edited by MAN-lion's coach on 24/05/2010 01:44, edited 1 time in total.
MAN-lion's coach

#2581 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Nazif_Gljiva wrote:Izmedju 18 i 20 h zapalio se audi 80, vozac je valjda trazio od vozaca komercijale aparat da ugasi pozar, boca mu je nakon vadjenja osiguraca pukla u ruci... Go GRAS!!! :oops: :x

Image
Image

PS: Nemojte zamjeriti na kvalitetu fotografija, slikano je sa veeelike udaljenosti...

E jesi Gljiva.
Pa GRAS ne atestuje aparate,koji si ti .......
perfect_guy

#2582 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by perfect_guy »

MAN-lion's coach wrote:Siledžije za volanom napravile udes na Dolac Malti prije 4 minute sve pokosili....strašno

EDT:

Ne vidi se nabolje ali meni se čini da su komplet tramvajsku stanicu spičili i malo se provozali po šinama.
ni na čengić vili blizu tramvajske nije sve baš bezbjedno prošlo (bar su zvučni efekti tako govorili)
MAN-lion's coach

#2583 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

perfect_guy wrote:
MAN-lion's coach wrote:Siledžije za volanom napravile udes na Dolac Malti prije 4 minute sve pokosili....strašno

EDT:

ni na čengić vili blizu tramvajske nije sve baš bezbjedno prošlo (bar su zvučni efekti tako govorili)
Ma dobro ja sam u komšiluku,ali je žestoko skrhano.Sve je polomio.Zvučni efekti-teroristički...grozno.

Inače baš tu je i onaj momak poginuo prije par mjeseci.

Uglavnom kada bude padala kiša nećemo imati gdje stati jer mudrolozi čine kolateralnu štetu u društvu zbog svojih siledžijskih ispada za volanom.
Nazif_Gljiva

#2584 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Nazif_Gljiva »

MAN-lion's coach wrote: E jesi Gljiva.
Ma ja ovo je garant po zakonu, nisi duzan imati ispravan aparat za gasenje pozara u vozilu...
Mudar si nema sta
MAN-lion's coach

#2585 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Nazif_Gljiva wrote:
MAN-lion's coach wrote: E jesi Gljiva.
Ma ja ovo je garant po zakonu, nisi duzan imati ispravan aparat za gasenje pozara u vozilu...
Mudar si nema sta

Hej jarane,neću se sa tobom polemisati,ima tema na razno pa tamo dođi.
Šofer nije dužan provjeravati ispravnost aparata.Učiti me nemoj a okani se seravanja po GRAS-u.Nije se tačno ni utvrdilo da je uzrok PPA.Pa prema tome ostavi se mahale.
Ne znaš ni čime se GRAS bavi ni ko servisira i održava aparate,pa prema tome pokosi to žbunje u glavi i prestani se provaljivati.
Nazif_Gljiva

#2586 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Nazif_Gljiva »

MAN-lion's coach wrote: Hej jarane,neću se sa tobom polemisati,ima tema na razno pa tamo dođi.
Šofer nije dužan provjeravati ispravnost aparata.Učiti me nemoj a okani se seravanja po GRAS-u.Nije se tačno ni utvrdilo da je uzrok PPA.Pa prema tome ostavi se mahale.
Ne znaš ni čime se GRAS bavi ni ko servisira i održava aparate,pa prema tome pokosi to žbunje u glavi i prestani se provaljivati.
Ovdje je najzaljivije sto ce neduzni stradaju zato sto neko ne radi svoj posao kako treba (bilo to tehnicki pregled auta ili atestiranje protupozarnih aparata), stoga nemojmo se polemisati :oops:
Ako malo bolje procitas, ja nigdje u svom postu nisam naveo da je uzrok smrti bio PPA, samo sam naveo da je eksplodirao. I jos ako mi mozes odgovoriti koliko vi iz GRAS-a cesto sredjujete da vam neka od certificiranih firmi dodje provjeriti PPA-ove, ili se to sredi onako "na kafu". Mozda vam to rade revizori, mozda ste ih obucili i za provjeru PPA-ova, kao i za security...
Ah da, poserem se na GRAS, ono kvalitetno :dance:
Troll_Happens

#2587 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Troll_Happens »

B. A. putnica u vozilu “Audi A-8” lakše je povrijeđena u prometnoj nesreći do koje je došlo kada je to vozilo na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića skrenulo van kolovoza i udarilo u tramvajsko stajalište i reklamne panoe.

Nesreća se dogodila oko 01.30 sati.

Vozilom "Audi A-8" upravljao je vozač N. S. (28).

garant je svrs...la kada se to desilo :lol: :lol:
BSn

#2588 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by BSn »

Sta je ono na C. Vili? Fali cijela ona konstrukcija stanice, tj. ne fali nego je skrsena i staklo okolo... Je li to ova iz Audija?
Amazonka27

#2589 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Amazonka27 »

Jedan001 wrote:B. A. putnica u vozilu “Audi A-8” lakše je povrijeđena u prometnoj nesreći do koje je došlo kada je to vozilo na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića skrenulo van kolovoza i udarilo u tramvajsko stajalište i reklamne panoe.

kakav je ovo komentar ba?
sta je vama ljudi ???
kEN0

#2590 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by kEN0 »

Jedan001 wrote:B. A. putnica u vozilu “Audi A-8” lakše je povrijeđena u prometnoj nesreći do koje je došlo kada je to vozilo na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića skrenulo van kolovoza i udarilo u tramvajsko stajalište i reklamne panoe.

kakav si ti idiot...

24. May. 2010. 18:19 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Jedan001, kEN0

14 dana

anjusha
Troll_Happens

#2591 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Troll_Happens »

Amazonka27 wrote:

kakav je ovo komentar ba?
sta je vama ljudi ???
sto normalan skroz... :dance:
ako si gledala film basic instinct 2 znas o cemu pricam
volite brzinu pa to je poslije se jos cudi kad kaze sta me zadesi zar meni ma nemoguce :razz: :run:

stvarno moras klotz biti da ovako nesto napravis

Image

Image
mahalas505

#2592 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by mahalas505 »

BSn wrote:Sta je ono na C. Vili? Fali cijela ona konstrukcija stanice, tj. ne fali nego je skrsena i staklo okolo... Je li to ova iz Audija?
Zato sto ona konstrukcija, a i ograda pored nije bas dizajnirana da izdrzi kad spucas u velikoj brzini. Prije su bile bolje one ograde, makar je ta ograda mogla zastiti ljude na stanici. Ali neka, bolje su ove, izgledaju ljepse :-D .
Takodjer, mislim da bi ovi iz audija trebali platiti za reklamu, prodjes kroz tramvajsku stanicu, a covjeku nista unutra.
MAN-lion's coach

#2593 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Nazif_Gljiva wrote:
MAN-lion's coach wrote: Hej jarane,neću se sa tobom polemisati,ima tema na razno pa tamo dođi.
Ovdje je najzaljivije sto ce neduzni stradaju zato sto neko ne radi svoj posao kako treba (bilo to tehnicki pregled auta ili atestiranje protupozarnih aparata), stoga nemojmo se polemisati :oops:
Ako malo bolje procitas, ja nigdje u svom postu nisam naveo da je uzrok smrti bio PPA, samo sam naveo da je eksplodirao. I jos ako mi mozes odgovoriti koliko vi iz GRAS-a cesto sredjujete da vam neka od certificiranih firmi dodje provjeriti PPA-ove, ili se to sredi onako "na kafu". Mozda vam to rade revizori, mozda ste ih obucili i za provjeru PPA-ova, kao i za security...
Ah da, poserem se na GRAS, ono kvalitetno :dance:
Ma i ja se poserem na debile koje seru na GRAS.
Ja sam GRAS-ova koka.
I ne nisu dužni revizori sređivati,ljudi odnesu aparate na servis.Šta se ja tebi imam pravdati,nemaš pojma ali kakyiš.Pa prema tome,nemoje editovati posotve naknadno,bezveze pišeš GO GRAS samo zato što je čovjek pomogao,a niko nije kriv vozaču što mu je vozilo gorilo sat vremena i što nije znaop upotrijebiti sa svojih 50 banki aparat.
Max Bunker

#2594 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Max Bunker »

Hej jarane,neću se sa tobom polemisati,ima tema na razno pa tamo dođi.
Ne znaš ni čime se GRAS bavi ni ko servisira i održava aparate,pa prema tome pokosi to žbunje u glavi i prestani se provaljivati.[/quote]

Tacno tako. Ostavimo se mahalske price.
Medjutim, ako se zaista dokaze da je pp aparat eksplodirao, usljed neispravnosti, onda ce odgovornost da snosi nadlezna GRAS-ova sluzba ( sada, kako kod njih ide ta hijerarhija i ko je za sta nadlezan, ne znam ). Vozac ne bi trebao, osim ako on nije uzeo cekic ili sta pa unistio aparat ( al cisto sumnjam ) ili je znao da je aparat pokvaren a nije prijavio ( isto tako cisto sumnjam ).
Nazif_Gljiva

#2595 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Nazif_Gljiva »

MAN-lion's coach wrote: Ma i ja se poserem na debile koje seru na GRAS.
Ja sam GRAS-ova koka.
I ne nisu dužni revizori sređivati,ljudi odnesu aparate na servis.Šta se ja tebi imam pravdati,nemaš pojma ali kakyiš.Pa prema tome,nemoje editovati posotve naknadno,bezveze pišeš GO GRAS samo zato što je čovjek pomogao,a niko nije kriv vozaču što mu je vozilo gorilo sat vremena i što nije znaop upotrijebiti sa svojih 50 banki aparat.
Ti si mozda GRAS-ovo vanago...
Ti si fakat ogranicen kamiondžijo ali ko balkon, znaci vas dvojica tvrdite da u onakvim uslovima u kojima se gradjani voze svakodnevno, u tramvajima u kojima se metuzalem vozao, postoji PPA koji radi!?
Pa zamislite da se ona komercijala zapalila puna putnika, onom jadnom vozacu koji zna sve tehnike paljenja PPA, ne bi pukao aparat u ruci!?
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100524058
MAN-lion's coach

#2596 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Nazif_Gljiva wrote:
MAN-lion's coach wrote: Ma i ja se poserem na debile koje seru na GRAS.
Ja sam GRAS-ova koka.
Ti si mozda GRAS-ovo vanago...
Ti si fakat ogranicen kamiondžijo ali ko balkon, znaci vas dvojica tvrdite da u onakvim uslovima u kojima se gradjani voze svakodnevno, u tramvajima u kojima se metuzalem vozao, postoji PPA koji radi!?
Pa zamislite da se ona komercijala zapalila puna putnika, onom jadnom vozacu koji zna sve tehnike paljenja PPA, ne bi pukao aparat u ruci!?
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100524058

Mane,ja sam žensko.I nisam kamiondžija.Govno jedno zaraslo.
Aparat je ispravan,a GRAS-a se ostavi.

P.S.
Da ti dam instrukcije za C kategoriju?Bićeš prava faca samnom,a lijepa sam fakat.
Nazif_Gljiva

#2597 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Nazif_Gljiva »

MAN-lion's coach wrote: Mane,ja sam žensko.I nisam kamiondžija.Govno jedno zaraslo.
Aparat je ispravan,a GRAS-a se ostavi.

P.S.
Da ti dam instrukcije za C kategoriju?Bićeš prava faca samnom,a lijepa sam fakat.
Znaci kamiondzijka...
Mislio sam da GRAS ne voli pedere, ali ima transvestita u svojim redovima. Da ti nisi onaj sto voza tramvaj, a lici na zensko? Kakav je kod tebe aparat? Da nisi dvocjevka?
Balkoncicu... :mrgreen:
atko

#2598 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by atko »

:-) :roll: ja nivo i kulture ...

... kako prenose mediji ... aparat je eksplodirao odmah po aktiviranju ... dakle nije bio ispravan ... neko je potpisao da jeste ... e taj ce biti kriv ... ili onaj koji ga nije odnio "na potpisivanje" ... bojim se da je ovo drugo ... no istraga ce pokazati sve detalje u svakom slucau :wink:
skuhlo

#2599 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by skuhlo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Odavno slađe prepucavanje nisam pročito. Nemojte ovo brisat. :lol: :lol: :lol:
Nazif_Gljiva

#2600 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Nazif_Gljiva »

atko wrote::-) :roll: ja nivo i kulture ...

... kako prenose mediji ... aparat je eksplodirao odmah po aktiviranju ... dakle nije bio ispravan ... neko je potpisao da jeste ... e taj ce biti kriv ... ili onaj koji ga nije odnio "na potpisivanje" ... bojim se da je ovo drugo ... no istraga ce pokazati sve detalje u svakom slucau :wink:
Jarane ja sam to tvrdio od pocetka, jer sam cuo eksploziju i izvirio kroz prozor, sletio dole, kazu raja odma mu pukao u ruci.
Locked