Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
-
krusty
#2576 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
kakvi debili gdje se oni sudare...
-
Nazif_Gljiva
- karbofix
#2578 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
vozdra
evo jedna i od mene sa zakasnjenjem, udes na staroj biloj kod viteza

jest da nije sarajevo, al et'
evo jedna i od mene sa zakasnjenjem, udes na staroj biloj kod viteza

jest da nije sarajevo, al et'
- saso mange
#2579 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
LOL, vidio sam ovog frajera
znaci, vozim se glavnom i dok sam prolazio pored ekonomske upali se zeleno, ispred mene bilo jedno auto, neka cura vozila, i sve normala kad iz pravca pofalica ovaj golf izleti (proletio kroz crveno 100%) i zakoci jedno 20 cm od tih kola, cura ukopala auto u sekundi (isli smo jedno 45km/h) ja se ziv sjebo, da ju je udario (u vrata) ubio bi je!
par minuta kasnije prolazim marijin dvorom tamo gdje je bio tale kad opet taj golf nagario jedno 120, fura izmedju auta i proleti kroz crveno
govorim svojoj curi "gledaj papana, da Bog da se slupo samo da nikog ne ubije" i evo
-
MAN-lion's coach
#2580 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Siledžije za volanom napravile udes na Dolac Malti prije 4 minute sve pokosili....strašno
EDT:
Ne vidi se nabolje ali meni se čini da su komplet tramvajsku stanicu spičili i malo se provozali po šinama.
EDT:
Ne vidi se nabolje ali meni se čini da su komplet tramvajsku stanicu spičili i malo se provozali po šinama.
Last edited by MAN-lion's coach on 24/05/2010 01:44, edited 1 time in total.
-
MAN-lion's coach
#2581 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
E jesi Gljiva.
Pa GRAS ne atestuje aparate,koji si ti .......
- perfect_guy
#2582 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
ni na čengić vili blizu tramvajske nije sve baš bezbjedno prošlo (bar su zvučni efekti tako govorili)MAN-lion's coach wrote:Siledžije za volanom napravile udes na Dolac Malti prije 4 minute sve pokosili....strašno
EDT:
-
MAN-lion's coach
#2583 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ma dobro ja sam u komšiluku,ali je žestoko skrhano.Sve je polomio.Zvučni efekti-teroristički...grozno.perfect_guy wrote:ni na čengić vili blizu tramvajske nije sve baš bezbjedno prošlo (bar su zvučni efekti tako govorili)MAN-lion's coach wrote:Siledžije za volanom napravile udes na Dolac Malti prije 4 minute sve pokosili....strašno
EDT:
Inače baš tu je i onaj momak poginuo prije par mjeseci.
Uglavnom kada bude padala kiša nećemo imati gdje stati jer mudrolozi čine kolateralnu štetu u društvu zbog svojih siledžijskih ispada za volanom.
-
Nazif_Gljiva
#2584 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ma ja ovo je garant po zakonu, nisi duzan imati ispravan aparat za gasenje pozara u vozilu...MAN-lion's coach wrote: E jesi Gljiva.
Mudar si nema sta
-
MAN-lion's coach
#2585 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Nazif_Gljiva wrote:Ma ja ovo je garant po zakonu, nisi duzan imati ispravan aparat za gasenje pozara u vozilu...MAN-lion's coach wrote: E jesi Gljiva.
Mudar si nema sta
Hej jarane,neću se sa tobom polemisati,ima tema na razno pa tamo dođi.
Šofer nije dužan provjeravati ispravnost aparata.Učiti me nemoj a okani se seravanja po GRAS-u.Nije se tačno ni utvrdilo da je uzrok PPA.Pa prema tome ostavi se mahale.
Ne znaš ni čime se GRAS bavi ni ko servisira i održava aparate,pa prema tome pokosi to žbunje u glavi i prestani se provaljivati.
-
Nazif_Gljiva
#2586 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ovdje je najzaljivije sto ce neduzni stradaju zato sto neko ne radi svoj posao kako treba (bilo to tehnicki pregled auta ili atestiranje protupozarnih aparata), stoga nemojmo se polemisatiMAN-lion's coach wrote: Hej jarane,neću se sa tobom polemisati,ima tema na razno pa tamo dođi.
Šofer nije dužan provjeravati ispravnost aparata.Učiti me nemoj a okani se seravanja po GRAS-u.Nije se tačno ni utvrdilo da je uzrok PPA.Pa prema tome ostavi se mahale.
Ne znaš ni čime se GRAS bavi ni ko servisira i održava aparate,pa prema tome pokosi to žbunje u glavi i prestani se provaljivati.
Ako malo bolje procitas, ja nigdje u svom postu nisam naveo da je uzrok smrti bio PPA, samo sam naveo da je eksplodirao. I jos ako mi mozes odgovoriti koliko vi iz GRAS-a cesto sredjujete da vam neka od certificiranih firmi dodje provjeriti PPA-ove, ili se to sredi onako "na kafu". Mozda vam to rade revizori, mozda ste ih obucili i za provjeru PPA-ova, kao i za security...
Ah da, poserem se na GRAS, ono kvalitetno
- Troll_Happens
#2587 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
B. A. putnica u vozilu “Audi A-8” lakše je povrijeđena u prometnoj nesreći do koje je došlo kada je to vozilo na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića skrenulo van kolovoza i udarilo u tramvajsko stajalište i reklamne panoe.
Nesreća se dogodila oko 01.30 sati.
Vozilom "Audi A-8" upravljao je vozač N. S. (28).
garant je svrs...la kada se to desilo

garant je svrs...la kada se to desilo
- BSn
#2588 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Sta je ono na C. Vili? Fali cijela ona konstrukcija stanice, tj. ne fali nego je skrsena i staklo okolo... Je li to ova iz Audija?
- Amazonka27
#2589 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
kakav je ovo komentar ba?Jedan001 wrote:B. A. putnica u vozilu “Audi A-8” lakše je povrijeđena u prometnoj nesreći do koje je došlo kada je to vozilo na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića skrenulo van kolovoza i udarilo u tramvajsko stajalište i reklamne panoe.
garant je svrs...la kada se to desilo![]()
sta je vama ljudi ???
-
kEN0
#2590 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
kakav si ti idiot...Jedan001 wrote:B. A. putnica u vozilu “Audi A-8” lakše je povrijeđena u prometnoj nesreći do koje je došlo kada je to vozilo na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića skrenulo van kolovoza i udarilo u tramvajsko stajalište i reklamne panoe.
24. May. 2010. 18:19 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Jedan001, kEN0
14 dana
anjusha
- Troll_Happens
#2591 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
sto normalan skroz...Amazonka27 wrote:kakav je ovo komentar ba?Jedan001 wrote:B. A. putnica u vozilu “Audi A-8” lakše je povrijeđena u prometnoj nesreći do koje je došlo kada je to vozilo na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića skrenulo van kolovoza i udarilo u tramvajsko stajalište i reklamne panoe.
sta je vama ljudi ???
ako si gledala film basic instinct 2 znas o cemu pricam
volite brzinu pa to je poslije se jos cudi kad kaze sta me zadesi zar meni ma nemoguce
stvarno moras klotz biti da ovako nesto napravis

-
mahalas505
#2592 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Zato sto ona konstrukcija, a i ograda pored nije bas dizajnirana da izdrzi kad spucas u velikoj brzini. Prije su bile bolje one ograde, makar je ta ograda mogla zastiti ljude na stanici. Ali neka, bolje su ove, izgledaju ljepseBSn wrote:Sta je ono na C. Vili? Fali cijela ona konstrukcija stanice, tj. ne fali nego je skrsena i staklo okolo... Je li to ova iz Audija?
Takodjer, mislim da bi ovi iz audija trebali platiti za reklamu, prodjes kroz tramvajsku stanicu, a covjeku nista unutra.
-
MAN-lion's coach
#2593 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ma i ja se poserem na debile koje seru na GRAS.Nazif_Gljiva wrote:Ovdje je najzaljivije sto ce neduzni stradaju zato sto neko ne radi svoj posao kako treba (bilo to tehnicki pregled auta ili atestiranje protupozarnih aparata), stoga nemojmo se polemisatiMAN-lion's coach wrote: Hej jarane,neću se sa tobom polemisati,ima tema na razno pa tamo dođi.
Ne znaš ni čime se GRAS bavi ni ko servisira i održava aparate,pa prema tome pokosi to žbunje u glavi i prestani se provaljivati.![]()
Ako malo bolje procitas, ja nigdje u svom postu nisam naveo da je uzrok smrti bio PPA, samo sam naveo da je eksplodirao. I jos ako mi mozes odgovoriti koliko vi iz GRAS-a cesto sredjujete da vam neka od certificiranih firmi dodje provjeriti PPA-ove, ili se to sredi onako "na kafu". Mozda vam to rade revizori, mozda ste ih obucili i za provjeru PPA-ova, kao i za security...
Ah da, poserem se na GRAS, ono kvalitetno
Ja sam GRAS-ova koka.
I ne nisu dužni revizori sređivati,ljudi odnesu aparate na servis.Šta se ja tebi imam pravdati,nemaš pojma ali kakyiš.Pa prema tome,nemoje editovati posotve naknadno,bezveze pišeš GO GRAS samo zato što je čovjek pomogao,a niko nije kriv vozaču što mu je vozilo gorilo sat vremena i što nije znaop upotrijebiti sa svojih 50 banki aparat.
-
Max Bunker
#2594 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Hej jarane,neću se sa tobom polemisati,ima tema na razno pa tamo dođi.
Ne znaš ni čime se GRAS bavi ni ko servisira i održava aparate,pa prema tome pokosi to žbunje u glavi i prestani se provaljivati.[/quote]
Tacno tako. Ostavimo se mahalske price.
Medjutim, ako se zaista dokaze da je pp aparat eksplodirao, usljed neispravnosti, onda ce odgovornost da snosi nadlezna GRAS-ova sluzba ( sada, kako kod njih ide ta hijerarhija i ko je za sta nadlezan, ne znam ). Vozac ne bi trebao, osim ako on nije uzeo cekic ili sta pa unistio aparat ( al cisto sumnjam ) ili je znao da je aparat pokvaren a nije prijavio ( isto tako cisto sumnjam ).
Ne znaš ni čime se GRAS bavi ni ko servisira i održava aparate,pa prema tome pokosi to žbunje u glavi i prestani se provaljivati.[/quote]
Tacno tako. Ostavimo se mahalske price.
Medjutim, ako se zaista dokaze da je pp aparat eksplodirao, usljed neispravnosti, onda ce odgovornost da snosi nadlezna GRAS-ova sluzba ( sada, kako kod njih ide ta hijerarhija i ko je za sta nadlezan, ne znam ). Vozac ne bi trebao, osim ako on nije uzeo cekic ili sta pa unistio aparat ( al cisto sumnjam ) ili je znao da je aparat pokvaren a nije prijavio ( isto tako cisto sumnjam ).
-
Nazif_Gljiva
#2595 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Ti si mozda GRAS-ovo vanago...MAN-lion's coach wrote: Ma i ja se poserem na debile koje seru na GRAS.
Ja sam GRAS-ova koka.
I ne nisu dužni revizori sređivati,ljudi odnesu aparate na servis.Šta se ja tebi imam pravdati,nemaš pojma ali kakyiš.Pa prema tome,nemoje editovati posotve naknadno,bezveze pišeš GO GRAS samo zato što je čovjek pomogao,a niko nije kriv vozaču što mu je vozilo gorilo sat vremena i što nije znaop upotrijebiti sa svojih 50 banki aparat.
Ti si fakat ogranicen kamiondžijo ali ko balkon, znaci vas dvojica tvrdite da u onakvim uslovima u kojima se gradjani voze svakodnevno, u tramvajima u kojima se metuzalem vozao, postoji PPA koji radi!?
Pa zamislite da se ona komercijala zapalila puna putnika, onom jadnom vozacu koji zna sve tehnike paljenja PPA, ne bi pukao aparat u ruci!?
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100524058
-
MAN-lion's coach
#2596 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Nazif_Gljiva wrote:Ti si mozda GRAS-ovo vanago...MAN-lion's coach wrote: Ma i ja se poserem na debile koje seru na GRAS.
Ja sam GRAS-ova koka.
Ti si fakat ogranicen kamiondžijo ali ko balkon, znaci vas dvojica tvrdite da u onakvim uslovima u kojima se gradjani voze svakodnevno, u tramvajima u kojima se metuzalem vozao, postoji PPA koji radi!?
Pa zamislite da se ona komercijala zapalila puna putnika, onom jadnom vozacu koji zna sve tehnike paljenja PPA, ne bi pukao aparat u ruci!?
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100524058
Mane,ja sam žensko.I nisam kamiondžija.Govno jedno zaraslo.
Aparat je ispravan,a GRAS-a se ostavi.
P.S.
Da ti dam instrukcije za C kategoriju?Bićeš prava faca samnom,a lijepa sam fakat.
-
Nazif_Gljiva
#2597 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Znaci kamiondzijka...MAN-lion's coach wrote: Mane,ja sam žensko.I nisam kamiondžija.Govno jedno zaraslo.
Aparat je ispravan,a GRAS-a se ostavi.
P.S.
Da ti dam instrukcije za C kategoriju?Bićeš prava faca samnom,a lijepa sam fakat.
Mislio sam da GRAS ne voli pedere, ali ima transvestita u svojim redovima. Da ti nisi onaj sto voza tramvaj, a lici na zensko? Kakav je kod tebe aparat? Da nisi dvocjevka?
Balkoncicu...
- atko
#2598 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
... kako prenose mediji ... aparat je eksplodirao odmah po aktiviranju ... dakle nije bio ispravan ... neko je potpisao da jeste ... e taj ce biti kriv ... ili onaj koji ga nije odnio "na potpisivanje" ... bojim se da je ovo drugo ... no istraga ce pokazati sve detalje u svakom slucau
-
skuhlo
#2599 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
-
Nazif_Gljiva
#2600 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....
Jarane ja sam to tvrdio od pocetka, jer sam cuo eksploziju i izvirio kroz prozor, sletio dole, kazu raja odma mu pukao u ruci.atko wrote:![]()
ja nivo i kulture ...
... kako prenose mediji ... aparat je eksplodirao odmah po aktiviranju ... dakle nije bio ispravan ... neko je potpisao da jeste ... e taj ce biti kriv ... ili onaj koji ga nije odnio "na potpisivanje" ... bojim se da je ovo drugo ... no istraga ce pokazati sve detalje u svakom slucau