Nista to. Ja imam tezu dilemu, vrijednu skeca u Seinfeldu ili nesto tako.Zejnep wrote:HAVANA wrote:radostan dan wrote:znači ko god zakuka da je loše u bejha treba streljati....
jarane, -izuvanje po kućama-, tries strana...pa danci ne bi stigli do sedme, osme, u vrh glave.Bila je i o pretis loncu,prava rasprava se razvila.Gluho bilo da jos ko o promaji otvori...Ta ce danci...
Lijepa bosna,ja pobudalim od posla,sto briga...kontam sipu racq
i otvorim forum.Kae obrezan il neobrezan,izuo se il jok,boji se pretis lonca...i rahat od pameti...
![]()
![]()
Naime, moje je pitanje - kad idete kod nekog kuci, i koristite WC. Recimo da u toj kuci ne zive samo muskarci. Moje pitanje, odnosno dilema je sljedeca - ako spustite sjedalo nakon uriniranja, neko ko udje sljedeci ce mozda misliti da ga nikad niste ni digli. Ako ga pak NE spustite, onda ce se ljudi je li naci uvrijedjeni sto ste bezobirni. Koji je najbolji odgovor?
Postoji i zasebna dilema oko spustanja i poklopca, a nakon velike nuzde - (zasto je poklopac spusten?), ali to vec zahtjeva zasebnu temu zbog delikatnosti problema.