Ako je stolica stolica ti i ja nemamo sta misliti o tome.Ako ti mislis da nije bilo agresije na BiH ti si cetnik. Ja oko toga ne dvojim jer ti nemas sta da mislis oko toga.Ako si ti srbin iz Canade i stavljas se na stranu Izrela ( argument koji si ti naglasila velikim slovom ili ne postoji ili je na staklenim nogama { dodaj ovdje digger-ov argument ako si vec njegov advokat) ja takodje znam da je taj covjek cetnik ,Znam i bog.Zna i on.Da si ti stanovnica Londona( 1943 ) i da si Engleskinja ( a pogotovo da si Njemicavesela wrote:digger wrote:Ma pokusavam na sve strane da zakuham... Nekada ne ide kako treba ali se stvarno trudim...zoom66 wrote:o vidju ti ljubitelja teriguza......diggertjitju, dugo te od teriguz teme nije bilo...
...tek povremeno te ima, i to kad ti stigne kakva naredba odozgo..
...drazi si mi kao dijasporac...
:D:D
![]()
Ma kakve bolan "naredbe" diggeru dijasporcu? Nema brale: taj ti je slobodarski duh...( izuzev kada mi zena nesto trazi povisenim glasom)...
ovdje je postalo pravo interesantno:
ako ne mislis ISTO i, ne d'o Bog, dodas ARGUMENT odmah si cetnik, ustasa, nevjernik, "sta ti znas dijasporac", tj. placeni dijasporac, tj. dijasporac koji se stidi Bosne itd...itd...lista je predugacka...
a tema : Izraelski fasisti
a mi bi da rusimo srbijanske gradove!![]()
u sukobu imaju dvije strane...jedna je jaca sa oruzjem...ispade Hezbola neduzna i nenaoruzana "ABiH" i ne ubija, nedaj Boze da napada...samo se brani!...koliko Caca i inih ima kod njih!...i to kakvih!
Izraelci su za svaku osudu...ne mogu sagledati kraj i ishod ovog sukoba, puno stvari, razlicitih interesa i drzava je upetljano, ali sam uplasena da moze doci do vecih razmjera...
) i da si se zabrinuto upitala " pa necete valjda bombardovati njemacke gradove pa zaboga oni imaju decu ) ti bi iste sekunde bila streljana.Mada Bosancima nikad nije palo na pamet da bombarduju Beograd ,( cestitam onima kojima jeste ) zasto se ti toliko tome cudis.Sta je to toliko sablasno , sta je to toliko tebe sokiralo , ako bi trebalo na beogradskih dva miliona
granata na Sarajevo spucati jednu na terazije pa da i oni vide kako je., Pa jos napises i posaljes u svijet da je granata doletila iz Zajecara.Cak je Avaz pisao o tome .a tek ovo sa Cacom ( ljubi te majka tako iskrenu i postenu ) pa Armija BiH pod navodinke.Pa neduzna .Ko je ikad rekao da je neduzna." nenaourzana sa velikom dozom ironije .Kamo srece da je biila naoruzana.A sto se tice Cace sta ces draga Vesela , nismo ti mi nebeski narod pa nam se Caco omakao.Da smo nebeski narod kao Englezi , Amerikanci , Srbi , Jevreji mi bi samo za Logor Manjacu i onu granatu na Tuzlansku kapiju napravili ono sto su Englezi napravili Njemcima.Svi gradovi su bili sruseni.Deset miliona mrtvih , Rusi su sredili Barlin .....i ispali dobri momci jer su se branili od agresora.