boletus67 wrote:
interesuje me samo kako jedan veliki bosnjak zna "sve" o cionistickoj demagogiji
to su samo legende o vojsci izraela nema nigdje vise dezertera kao u izraelu
a sto se tice druge strane , ti znas poznate rijeci: dok je zadnjeg muslimana nece biti velikog izraela
#1 Ja nisam "veliki" Bosnjak uopste. Ponosan sam na svoju vjeru, ali nisam ni ludjak ni ekstremista. Znaci ja kao Bosnjak po tvome moram da budem pobornik terorirzma da budem Bosnjak?
#2 Da si pratio sta sam pisao, ja sam vec objasnio da sam radio istrazivanje jedno na ovu temu i dobro se upoznao sa svim cinjenicama. A takodje i razgovarao direktno sa mnogim normalnim ljudima koji znaju vise o ovome nego i ti i ja. Sa ekstremima se ne druzim.
#3 Nije nikakav "cionizam" zvati Hamas/Hezbollah teroristima, vec puka istina i duznost svih nas.
#4 Gdje sam ja ikad negirao ista Palestincima? Ja podrzavam Palestinsku drzavu, njihovu normalnu vlast i konacnu uspostavu mira. Eto cak ja i podrzavam da se Palestincima da postena odsteta za sve zrtve. Ako znas ista, znao bi da "cionisti" to nikad preko usta ne bi prevalili ni u snu.
#5 Nikakve legende o Izraelskoj vojsci. Postoje vojni podaci. Cak sam ih imao negdje kad sam istrazivao ovo. To ti potvrdjuje i preko 50-60 godina vojnih pobjeda Izraela. Pitaj strucnjake o tome pa ce ti biti jasno.
Da ta uzreka koju si rekao je poznata Hamas/Hezbollah teza i zato Palestinci danas imaju problema. Dok ne priznaju Izrael i ne uhvate se mira, nista od njih.