Mujko wrote:Zdravo forumasi
Evo da vam ispricam jednu zivotnu pricu koja mi se desila sa mojom suprugom.
Ja dolazim ranije s posla kad ono zaticem je na djelu.Pitam ja njih sta rade?Oni kazu: nije to sto ti mislis.Ja pitah zenu sta je ovo zeno, ona sva uplakana rece eto desilo se, pogresila sam vise necu.Otjerao sam momka a sa zenom sam izgladio odnose i sad zivimo u harmoniji.
Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Eshek
-
Mujko
Da, svakome se desi da pogrijesi ali sada zivimo u harmoniji i postivanju.invizigot323 wrote:Zdravo forumasi
Ja dolazim ranije s posla kad ono zaticem je na djelu.Pitam ja njih sta rade?Oni kazu: nije to sto ti mislis.Ja pitah zenu sta je ovo zeno, ona sva uplakana rece eto desilo se, pogresila sam vise necu.Otjerao sam momka a sa zenom sam izgladio odnose i sad zivimo u harmoniji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam moderan muskarac.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
e moderniMujko wrote:Da, svakome se desi da pogrijesi ali sada zivimo u harmoniji i postivanju.invizigot323 wrote:Zdravo forumasi
Ja dolazim ranije s posla kad ono zaticem je na djelu.Pitam ja njih sta rade?Oni kazu: nije to sto ti mislis.Ja pitah zenu sta je ovo zeno, ona sva uplakana rece eto desilo se, pogresila sam vise necu.Otjerao sam momka a sa zenom sam izgladio odnose i sad zivimo u harmoniji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam moderan muskarac.
de mi posudi para
shvatices vremenom da si pogrijesio ali ces nastaviti ziviti u harmoniji
-
Eshek
de me upoznaj sa ženomMujko wrote:Da, svakome se desi da pogrijesi ali sada zivimo u harmoniji i postivanju.invizigot323 wrote:Zdravo forumasi
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam moderan muskarac.
-
Eshek
Čuo sam da se neki lik u krajini (ljutoj) našao u istoj situVaciji, pa opalio ženinog frajera...i sve to snimio, naravnoMujko wrote:Zdravo forumasi
Ja dolazim ranije s posla kad ono zaticem je na djelu.Pitam ja njih sta rade?Oni kazu: nije to sto ti mislis.Ja pitah zenu sta je ovo zeno, ona sva uplakana rece eto desilo se, pogresila sam vise necu.Otjerao sam momka a sa zenom sam izgladio odnose i sad zivimo u harmoniji.
-
Queen Of The Damn
Faruk wrote:e moderniMujko wrote:Da, svakome se desi da pogrijesi ali sada zivimo u harmoniji i postivanju.invizigot323 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam moderan muskarac.
de mi posudi para
shvatices vremenom da si pogrijesio ali ces nastaviti ziviti u harmoniji![]()
![]()
-
MadamPiaNo
- superxenon
O TOM TRENUTKU MOŽEŠ SAMO DA SANJAŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O.o wrote:Ja sam uletila bratu i njegovoj curi. Skontali su me. Uglavnom izasla sam iz stana kao raketa. Embarassing. Ne znam kako je njima poslije bilo.
-
mehaa
to se meni desilo jednom ja sa bibsom se mazio u sobi njenoj i rekoh da mi to obavimo posto su vrata zatvorena i samo sto sam ga stavio ulazi njena matera vidi sta se desava i zatvori sobu da mozemo to mirno zavrsiti ali joj je onda bilo ribanje a meni je bilo svejedno je sam ja svoje zavrsio...

-
Eshek
mehaa wrote:to se meni desilo jednom ja sa bibsom se mazio u sobi njenoj i rekoh da mi to obavimo posto su vrata zatvorena i samo sto sam ga stavio ulazi njena matera vidi sta se desava i zatvori sobu da mozemo to mirno zavrsiti ali joj je onda bilo ribanje a meni je bilo svejedno je sam ja svoje zavrsio...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koja si ti budala, trebao si biti fin i reći ženi "bujrum!"
-
Zhaba
#70 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
ne na vrata ali etIn_side wrote:Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Eshek
#71 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
na pakshu?Zhaba wrote:ne na vrata ali etIn_side wrote:Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()