Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
rikardoreis
hebes to...bitno je ne biti iznenadjen zbog seksa, a ne prilikom njega

-
FFK as Lucy01
I ja sad citam i ne mogu sebi da dodjemdanas wrote:a to se vi djeco seksate prije meridza![]()
c c c![]()
![]()
U u cemu cete kupus kiselit' jadne
-
hejter
#29 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
mIRCerka wrote:nek si se ti nama pohvalio da si konacno povalio ove godine..In_side wrote:Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jes jes....
-
dino_va..djevojcica
pika li se i u praznom kaficu, na galeriji..kad konobar BOO, jesam vas! 
-
Sarafcina
#32 Re: Iznenadjeni prilikom seksa !!!!
In_side wrote:Meni jos niko nije banuo , samo pitammima wrote:Pretvorila sam se u uho.........In_side wrote:Da li vam se desilo da vam neko iznenada bane na vrata sobe u kojoj upravo se seksate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzaba pitas
kazu
-
rikardoreis
hemac wrote:Ili 9 mjeseci poslije...rikardoreis wrote:hebes to...bitno je ne biti iznenadjen zbog seksa, a ne prilikom njega![]()
-
pjega
Ima tome evo skoro pa decenija, ali slican slucaj.Kurt_Kombajn wrote:auto, mvkli mvak. shumica.
nailazi policija. staje. sumnjivo. (u autu vec uzbunapa se trese jos vise
)
ode policija. odahnes.
nakon pet sekundi se lagano vracaju na rikverc i pale reflektor. obasja nas sunce
poenta: ima i medju policijom jebenih igraca...
-
Mujko
Zdravo forumasi
Evo da vam ispricam jednu zivotnu pricu koja mi se desila sa mojom suprugom.
Ja dolazim ranije s posla kad ono zaticem je na djelu.Pitam ja njih sta rade?Oni kazu: nije to sto ti mislis.Ja pitah zenu sta je ovo zeno, ona sva uplakana rece eto desilo se, pogresila sam vise necu.Otjerao sam momka a sa zenom sam izgladio odnose i sad zivimo u harmoniji.
Ja dolazim ranije s posla kad ono zaticem je na djelu.Pitam ja njih sta rade?Oni kazu: nije to sto ti mislis.Ja pitah zenu sta je ovo zeno, ona sva uplakana rece eto desilo se, pogresila sam vise necu.Otjerao sam momka a sa zenom sam izgladio odnose i sad zivimo u harmoniji.
- karanana
Meni kad prigusti strpim se jos koji kilometar prema jugu i onda u Bijelom Polju skrenem pred neku od devastiranih kuca i zabijem ga.mima wrote:Poznato ti?karanana wrote:Jeli ovo ono poslije Jablanice prije ulaza u mostarsku dolinu kod onih ribnjaka?
- karanana
Ma konto sam poslije Jablanice, kad predjes most Begica i Begovica, prodjes one hidrocentrale i onda imas ravnicu sa Neretvom odmah sa desne strane i nekim ribnjacima, tik prije zadnjeg tunela prije Mostara, pred ulazom u Bijelo polje. ko da u rijeci i vidim one mreze koje sluze za ribnjake.invizigot323 wrote:nije...
meni se cini da je ovo negdje na putu za zenicu....
gdje kod jablanice ima ovako rijeka blizu ceste???
Last edited by karanana on 08/06/2007 12:07, edited 1 time in total.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
MujkoMujko wrote:Zdravo forumasi
Mjesto: Pristina
jes jes
u siptara poznata stvar
zguzi ti zenu i ti kao svedjanin razgovorom predjes preko toga
prije bi rekao bagerom predjes
- zena21
Trebala te pitati - Duso, pa jel ti vjerujes meni il svojim ocimaMujko wrote:Zdravo forumasi