JohnnyS wrote:SaraFina wrote:JohnnyS wrote:Fascinantna je opsjednutost forumskih multietničara i antifašista nesuđenom nacionalnom manjinom - Hrvatima pa da tema i o mrskom (ali očito od Bošnjaka sve prihvaćenijem) entitetu na kraju završi na najvećim remetilačkim faktorima u državi.
I_opet, ovo je leglo multietničnosti potvrdi drugu Dzoniju u odnosu na Forume sa HR predznakom

Gdje za stozernika ne smiješ reći lošu riječ .. Ili napuštaš Forum
Ovdje slobodno Bakira mozeš blatiti koliko te volja
Čak i mi ucestvujemo rado u tim akcijama.
Samokritika na nivou!
@ Dzoni, Mister yes aka Nebula ako još PET ili Šest nickova je trol ..
Baniran pa vaskrsnut i sa hrvatskih foruma uprkos srbofilnoj priči

koja je mokri san vaših trećeentitaša!
O ovome ja pričam. Dakle, tema je o izmjenama između dva entiteta. I kakve veze ovaj tvoj kompleksaški, nebulozni upis ima s temom? Tko je prije spomenuo Čovića, Bakira, neke HR forume?
Curo, preporučam ti da nađeš malo života u tom bogatom svijetu, a ne da krstariš po forumima i uspoređuješ članove.
S obzirom da ja u svih nekoliko tisuća upisa nisam navijao niti se zalagao za treći entitet jer su mi i dva previše, a pogotovo zato što ti nemaš pojma što su mi mokri snovi, upis ti je prijavljen zbog etiketiranja. Za nadati se da će te moderacija odgojiti i naučiti pristojnoj konverzaciji kad su doma propustili. Doduše, možda su doma i htjeli, ali si ti bila zauzeta - forumima.
Ja tebe lično nigdje ne etiketiram no komuniciraš sa čovjekom koji ima nick i -opet na forumu Herceg Bosne i raspravljaš o forumašu Mister Yes čiji je nick Nebula, takodje tamo.
Dakle savjetovala sam ti pristojno obzirom na konstantne neposredne uvrede što cjelokupnom forumu što meni lično i zamjerke na multikulturi da se osvrnes na kulturu tih koji su Dodikovi bojovnici i treçeentitaši.
Kako ti nazivaš ovaj svoj komentar? Etiketiranjem kompletnog foruma sa par izuzetaka, i odakle ti pravo?
"Fascinantna je opsjednutost forumskih multietničara i antifašista nesuđenom nacionalnom manjinom - Hrvatima pa da tema i o mrskom (ali očito od Bošnjaka sve prihvaćenijem) entitetu na kraju završi na najvećim remetilačkim faktorima u državi"
Imaš i temu o tom forumu upravo otvorenu.. Pa se informiraj..
A ja nigdje ne tvrdim da ti zagovaraš treći.
Uostalom i da tvrdim kakva je to uvreda i etiketiranje? Na kraju ti mene nazivaš kompleksasicom!
Ali eto pozivam te da izneses kopi mog teksta i uvede upućene tebi
http://forum.klix.ba/virtualni-rat-prot ... 34610.html
Dakle ja se dobronamjerno pitam obzirom na tvoje komentare jesu se svi sa HB forumaši ovdje preselili i da li da ih lociram nickovima tamo?
A po sadrzaju foruma mozeš vidjeti što zagovaraju i kako...
Ako si iznimka.. Tvoje pravo ali ja te i nisam ubacila u isti koš sa Dodikovim patriJotama i trećeentitaśima.
A ove što komuniciraš s njima izvoli pitati jesu stalno članovi tog foruma koji se pominje
A ovo je moj post s prve stranice ove teme :
Re: Izmjena međuentitetske linije razgraničenja
Post04/03/2015 11:35
Ovo je tema prebačena s drugog foruma da dokaze koperativnost i multikulturu jednih i drugih ( ovih koji zamjene provode ) a da Bošnjaci / Bosanci zapnu ko sivonje i ospore sve medjuentitetske razmjene.
Ako su tri konstitutivna naroda ravnopravna na cjelokupnoj teritoriji BiH a BiH je jedinstvena zemlja za mene bilo kakva razmjena teritorija izmedju entiteta je predigra u neki novi teritorijalni preustroj BiH ...
Nadam se da ti jasna veza.