Izlozbe pasa 2011

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Karen

#51 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Karen »

I bilo bi odlično da provjerite mailove, na dva upita o provjeri prijave nisam dobila odgovor :-D
pakica_

#52 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by pakica_ »

na fejsu dobih invajt za neku izlozbu sto se odrzava u zetri 15. oktobra.. ne znam da li ste je negdje provukli kroz komentare, jer pored ovih svadja silnih nisam upratila, al' evo link ako vam sta moze pomoc
http://www.facebook.com/event.php?eid=166998863383502
ja sa svojim pesom mislim otic cisto da se on druzi s drugima, jer gospon nema rodovnik, a ni usi ni rep (kol'ko sam upucena, to je sad zabranjeno.. u pitanju je doberman) pa cemo otic cisto da vidimo na sta to sve lici i da hengamo sa drugima :D
a eto, kako rekoh, ne upratih da li ste spominjali ovaj event, a ako niste, i ako sam kome pomogla da sazna da ce u Sa biti izlozba, aj em veri hepi :D
Cholina_Lokica

#53 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Cholina_Lokica »

pakica_ wrote:na fejsu dobih invajt za neku izlozbu sto se odrzava u zetri 15. oktobra.. ne znam da li ste je negdje provukli kroz komentare, jer pored ovih svadja silnih nisam upratila, al' evo link ako vam sta moze pomoc
ja sa svojim pesom mislim otic cisto da se on druzi s drugima, jer gospon nema rodovnik, a ni usi ni rep (kol'ko sam upucena, to je sad zabranjeno.. u pitanju je doberman) pa cemo otic cisto da vidimo na sta to sve lici i da hengamo sa drugima :D
a eto, kako rekoh, ne upratih da li ste spominjali ovaj event, a ako niste, i ako sam kome pomogla da sazna da ce u Sa biti izlozba, aj em veri hepi :D
Spominjala se, to je izlozba koja se odrzava svake godine na zetri :D

Da se pohvalim, mi juce pobjedismo u kategoriji mjesanaca :mrgreen: :lol:
wewa

#54 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by wewa »

Cholina_Lokica wrote:
pakica_ wrote:na fejsu dobih invajt za neku izlozbu sto se odrzava u zetri 15. oktobra.. ne znam da li ste je negdje provukli kroz komentare, jer pored ovih svadja silnih nisam upratila, al' evo link ako vam sta moze pomoc

vidjeli smo vas juce ;-)
bravo za Happy! :bih:
Cholina_Lokica

#55 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Cholina_Lokica »

Pa sto ne pridjoste, nisam vas uopste skontala :-)
wewa

#56 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by wewa »

Cholina_Lokica wrote:Pa sto ne pridjoste, nisam vas uopste skontala :-)
mahalali s jednom mojom prijateljicom, nismo se dugo vidjele - i dok ona ode, otisli i vi.
Cholina_Lokica

#57 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Cholina_Lokica »

Mahaluso :D
wewa

#58 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by wewa »

Cholina_Lokica wrote:Mahaluso :D
na privremenom radu u haustoru :lol:
pakica_

#59 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by pakica_ »

Cholina_Lokica wrote:

ja sam nova u imanju pesa, pa to nenam :D
halalite onda na repostu, a vama cestitke!! :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#60 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by KatarinaKosaca »

Cholina_Lokica wrote:Da se pohvalim, mi juce pobjedismo u kategoriji mjesanaca :mrgreen: :lol:
:thumbup: :thumbup: Sve čestitke... Mislim da je to najteža kategorija, jer je svaki mješanac originalan. Super. :bih:
Cholina_Lokica

#61 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Cholina_Lokica »

Zahvaljujemo i ovdje :D

@Katarina
I ja sam tog misljenja, udje u ring 20 pasa, svi prelijepi i svi potpuno razliciti... Pa gledaj koji ti je simpatican, koji je najbolje socijaliziran, koji ima najbolje ponasanje i sl.
KatarinaKosaca

#62 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by KatarinaKosaca »

Inače to je za svaku pohvalu što su uveli kategoriju mješanaca. Imala sam mješanca 15 godina i uvijek smo patili što ne možemo na izložbe. Znam da je 1994 u opkoljenom Sarajevu organizirana izložba kod 1. gimnazije i nas dvoje smo šetali i posmatrali.. Kako mi je žao što sad nije živ da odemo na izložbu.. Ma, mješanci su čudo... :)
KatarinaKosaca

#63 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by KatarinaKosaca »

Ko je sudio mješance?
Cholina_Lokica

#64 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Cholina_Lokica »

Bila je jos jedna izlozba mjesanaca 2001. godine u pionirskoj dolini koliko se sjecam :) Mada tad nisam bila, posto sam tad izvodila cistokrvnog psa. Samo se nadam da ce i dalje ih ukljucivati u izlozbe, bilo bi fino, jer u sustini jako puno ljudi ih ima, pa cisto zbog druzenja :)

Sad da me ubijes ne mogu da se sjetim kako se gospodja zove, sjeticu se pa reci :skoljka:
Pasiflora

#65 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Pasiflora »

Cholina_Lokica wrote:Da se pohvalim, mi juce pobjedismo u kategoriji mjesanaca :mrgreen: :lol:
Cestitamo :!: :thumbup:
jaca-maca

#66 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by jaca-maca »

@Cholina_Lokica

Kad je to bilo, ja sam cekala i cekala :shock:
Cholina_Lokica

#67 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Cholina_Lokica »

jaca-maca wrote:@Cholina_Lokica

Kad je to bilo, ja sam cekala i cekala :shock:
Oko 13-13.15. A ja bas gledala vidim nigdje vas... Bili u ringu broj 6, ono gdje sam ja stajala po dana
KatarinaKosaca

#68 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by KatarinaKosaca »

Kako su tornjaci prošli? Je li ih bilo? Mi smo taj dan bili u Srebreniku na izložbi, specijalki.
@Cholina:lokica... veliki uspjeh, ponavljam sigurno najteža kategorija, nego ti to tako skromno, ja bih internet digla na noge :D . Jel dobila pehar? Iako, nisam druge vidjela, ali po njenoj slici, više nego zasluženo. :thumbup:
Cholina_Lokica

#69 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Cholina_Lokica »

Nisam stvarno gledala, posto sam bila po ringovima gdje su mi poznati psi, pa sam neke pasmine fulila :(

Ma dobro, pohvalila sam se svuda, dosta, postacu dosadna :lol: Dobila je pehar zlatno srce sarajeva :) Sveukupno bilo je jako finih pasa i mjesanaca, a i cistokrvnih. Mada je bilo nekih zalbi sto se mjesanaca tice, jer su uveli cistokrvne pse u ring, i pse koji jesu mjesanci ali su povukli na jednu rasu, pa sudinica nije htjela da gleda takve pse, mada je na pocetku receno da se takvi pse ne uvode. PA su se ljudi zalili eto kako ih nije ni pogledala. A sto se nas tice, nije sto je moja, ali je najbolje u ringu se ponasala i slusala :D Posto se to gledalo
Mada je meni to sve smjesno bilo, sta se imas zaliti, da nije uopce usla ni u prva tri, ne bi mi nista bilo krivo, jer u sustini ovo je samo promocija mjesanaca bila, ti od toga nemas nista konkretno osim nekog svog psiholoskog zadovoljstva. Ali dobro 100 ljudi 100 cudi
KatarinaKosaca

#70 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by KatarinaKosaca »

Pa svi imamo smo psihološko zadovoljstvo, jedino ko ima uzgajivačnicu od toga može nešto hajrovati. Meni je jednostavno drago vidjeti moju sa njenim vršnjakinjama da usporedim, jer se sa njom puno radi i trenira, daje joj se puno ljubavi... radi toga. Iako, mi smo u nedelju loše prošli :(

MOžeš li je slikati sa peharom pa da postaviš..
Cholina_Lokica

#71 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Cholina_Lokica »

Ma znam, ali hajde ako zelis da paris psa, pa ti to nesto i znaci... Ali mi je bas sto se tice mjesanaca to malo smjesno bilo. Lik izvodio pekinezera, i kad se zavrsilo, haman pa i mene napade sto njegov pas nije prosao. U sustini sudinica je sviju i pitala pricu o psu, kako je dosao kod vlasnika i sve to. A moja je invalid, i pored sto je lijepa :D i poslusna :D i to je imalo uloge u tome. Sto je skroz meni ok, i zbog promocije invalidnih pasa, jer ljudi vecinom pojma nemaju o tome. Pa smo izalsi u nekim medijima i da se sazna o tim stvarima malo...

Zao mi je sto ste lose prosli, mada je na specijalkama tesko zbog velike konkurencije :(

Edit: Slikacu samo da je uhvatim da bude mirna :D Imamo slike sa pehaom sa izlozbe, i iz ringa, ali se i ja vidim :D
KatarinaKosaca

#72 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by KatarinaKosaca »

Napuniše mi se oči suzama kad si rekla da je invalid. Duša draga... SVaka tebi čast, jako mi je drago vidjeti da ima plemenitih ljudi. Valjda samo skotove srećem u životu :x
Slikaj je, molim te, sa peharom kad budeš mogla pa postavi..
Cholina_Lokica

#73 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Cholina_Lokica »

Ma nema potrebe za suzama, ona je skroz ok, i nema problema zbog toga :)

Hocu
KatarinaKosaca

#74 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by KatarinaKosaca »

Cholina_Lokica wrote:Zao mi je sto ste lose prosli, mada je na specijalkama tesko zbog velike konkurencije :(
Što je najgore nismo imali konkurenciju. Konkurenciju su nam "smjestili" u međurazred. Tako da je bila sama i to mi je žao. ali, ne bih sad detalje o tome, jer ću ispasti kao taj što ima pekinezera :D
Cholina_Lokica

#75 Re: Izlozbe pasa 2011

Post by Cholina_Lokica »

Hajde bar mene ne mozes napadati sto lose bi, nisam bila tu :D
Post Reply