Izlazak osoba u braku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kakavdanakneiskustvu
#276 Re: Izlazak osoba u braku
imam poznanicu.udata,dijete 4-5 godina,to se napuca kad izlazi napolje kao da je cura, gologuza se slika po fb,tacnije nigdje skoro ni ne izlazi sa muzem i djetetom,vrlo neobično ponašanje
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#277 Re: Izlazak osoba u braku
de link i kontaktkakavdanakneiskustvu wrote:imam poznanicu.udata,dijete 4-5 godina,to se napuca kad izlazi napolje kao da je cura, gologuza se slika po fb,tacnije nigdje skoro ni ne izlazi sa muzem i djetetom,vrlo neobično ponašanje
-
kakavdanakneiskustvu
#278 Re: Izlazak osoba u braku
_BataZiv_0809 wrote:de link i kontaktkakavdanakneiskustvu wrote:imam poznanicu.udata,dijete 4-5 godina,to se napuca kad izlazi napolje kao da je cura, gologuza se slika po fb,tacnije nigdje skoro ni ne izlazi sa muzem i djetetom,vrlo neobično ponašanje
jbg @bato ti napadas sve zivo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#279 Re: Izlazak osoba u braku
salji burazengija na ppkakavdanakneiskustvu wrote:_BataZiv_0809 wrote:de link i kontaktkakavdanakneiskustvu wrote:imam poznanicu.udata,dijete 4-5 godina,to se napuca kad izlazi napolje kao da je cura, gologuza se slika po fb,tacnije nigdje skoro ni ne izlazi sa muzem i djetetom,vrlo neobično ponašanje
jbg @bato ti napadas sve zivo
-
moonca
#280 Re: Izlazak osoba u braku
Sta zanci ako se 'napucala' ?kakavdanakneiskustvu wrote:imam poznanicu.udata,dijete 4-5 godina,to se napuca kad izlazi napolje kao da je cura, gologuza se slika po fb,tacnije nigdje skoro ni ne izlazi sa muzem i djetetom,vrlo neobično ponašanje
-
kakavdanakneiskustvu
#281 Re: Izlazak osoba u braku
guzovi i sise u prvom planu,obavezno izbaceni guzovi na svim slikama na fbmoonca wrote:Sta zanci ako se 'napucala' ?kakavdanakneiskustvu wrote:imam poznanicu.udata,dijete 4-5 godina,to se napuca kad izlazi napolje kao da je cura, gologuza se slika po fb,tacnije nigdje skoro ni ne izlazi sa muzem i djetetom,vrlo neobično ponašanje
-
moonca
#282 Re: Izlazak osoba u braku
kakavdanakneiskustvu wrote:guzovi i sise u prvom planu,obavezno izbaceni guzovi na svim slikama na fbmoonca wrote:Sta zanci ako se 'napucala' ?kakavdanakneiskustvu wrote:imam poznanicu.udata,dijete 4-5 godina,to se napuca kad izlazi napolje kao da je cura, gologuza se slika po fb,tacnije nigdje skoro ni ne izlazi sa muzem i djetetom,vrlo neobično ponašanje
Zbog toga ju je i ozenio.
-
kakavdanakneiskustvu
#283 Re: Izlazak osoba u braku
moonca wrote:guzovi i sise u prvom planu,obavezno izbaceni guzovi na svim slikama na fbkakavdanakneiskustvu wrote:Sta zanci ako se 'napucala' ?moonca wrote:mam poznanicu.udata,dijete 4-5 godina,to se napuca kad izlazi napolje kao da je cura, gologuza se slika po fb,tacnije nigdje skoro ni ne izlazi sa muzem i djetetom,vrlo neobično ponašanje
Zbog toga ju je i ozenio.
to samo on zna
-
ovo_mi_je_nick
#284 Re: Izlazak osoba u braku
...a sve radi relativno uvijek dostupne i halal rupe.
Hoće da se mazi i pazi. Tako radiš godinu. Kad prođe godina onda ona priča oko kako živi s 'gejom' i mlakonjom. Onda te nogira jer hoće muškarca. Nađe muškarca koji joj izbije 2 zuba i felgu na oko montira i ode materi plačući i priča kako su muškarci nasilni a onih pažljivih nigdje nema.
Hoće da se mazi i pazi. Tako radiš godinu. Kad prođe godina onda ona priča oko kako živi s 'gejom' i mlakonjom. Onda te nogira jer hoće muškarca. Nađe muškarca koji joj izbije 2 zuba i felgu na oko montira i ode materi plačući i priča kako su muškarci nasilni a onih pažljivih nigdje nema.
-
John Cleese
#285 Re: Izlazak osoba u braku
Mis mekinjas wrote:Zna. Ali pošalji mu, razveselit će se još jednom.John Cleese wrote:A zna li on to ili da mu saljem screenshot i uhvatim mustuluk?Mis mekinjas wrote:Moj muž kad hoće slobodan je da ide gdje mu volja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ovo_mi_je_nick
#286 Re: Izlazak osoba u braku
Ko misli da se u braku kita ne vadi, dobro je u zabludiScuffy Dogs wrote:Dok ti jaro guzi i ne vadi ga ti po kafama i još se čudiarslanbey wrote:Jel po vasem misljenju ok izlaziti na kafu navecer sam s drugom nekada? moj jaran se ozenio i otkad se ozenio nema ga na kafu da izadje![]()
![]()
-
ovo_mi_je_nick
#287 Re: Izlazak osoba u braku
To samo vjernici što se ožene pa navale dok ne smršaju prvih 30 dana 
- mad_max_ba
#288 Re: Izlazak osoba u braku
a šta učiniti kad punac tebe napije i nabaci ti trebu?????Ramzess Veliki wrote:Zapi punca i nabaci mu trebu ...apsidejzi wrote:Sta cemo mi koji smijemo izaci samo sa puncem?Ramzess Veliki wrote:Pa ... izadjes sa zenom, djecom ili svalerkom. Tu je jos izlazak sa rajom ispod sanka, poslovni izlasci, rekreativni, sa familijom, rodjakom iz Foce (ovo pokriva izlazak sa ljubavnicom jer ni jedna zena ne zeli da upozna tog rodjaka), izlazak radi kupovine, izlazak kod mehanicara ... nemas kad biti kuci sa porodicom od obaveza ...
- bleee_sa
#289 Re: Izlazak osoba u braku
Raspitat se kako se dijeli imovina stečena u braku i kol'ko mu ga dođe alimentacija 
- mad_max_ba
#290 Re: Izlazak osoba u braku
ošo si šampitu probo nisibleee_sa wrote:Raspitat se kako se dijeli imovina stečena u braku i kol'ko mu ga dođe alimentacija
- bleee_sa
#291 Re: Izlazak osoba u braku
mad_max_ba wrote:ošo si šampitu probo nisibleee_sa wrote:Raspitat se kako se dijeli imovina stečena u braku i kol'ko mu ga dođe alimentacija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()