daxon wrote:Taj sport pravi degenerika od dječaka.leet wrote:
Ovaj sport pravi muškarca od dječaka.
Muškarac je Bill Gates, Mark Zuckerberg, onih 9 astronauta koji se trenutno nalaze iznad naših glava u ISS-u i stotine hiljada drugih uspješnih i obrazovanih ljudi. A zamorci koji pristaju da ih neko lupa nogom u glavu i da oni nekog usput lupe, dok gomila urla udri ga, e ti su daleko od muškaraca, najčešće su luzeri za jednokratnu upotrebu.
Izivljavanja ucenica u Tuzli
- uglavnomja
#751 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#752 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Šta 'š, ne možemo svi biti Šećerbezi, Billovi, astronauti ili Daxoni, neko mora da bude i luzer.daxon wrote:Taj sport pravi degenerika od dječaka.leet wrote:
Muškarac je Bill Gates, Mark Zuckerberg, onih 9 astronauta koji se trenutno nalaze iznad naših glava u ISS-u i stotine hiljada drugih uspješnih i obrazovanih ljudi. A zamorci koji pristaju da ih neko lupa nogom u glavu i da oni nekog usput lupe, dok gomila urla udri ga, e ti su daleko od muškaraca, najčešće su luzeri za jednokratnu upotrebu.
- It_is_a_Leclerc
#753 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Ispravka. Od dječaka pravi redovnog pacijenta klinike sa maksilofacijalnu hirurgijuleet wrote:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#754 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Nema udaraca iznad ključne kosti u onom uzrastu ako se ne varam.It_is_a_Leclerc wrote:Ispravka. Od dječaka pravi redovnog pacijenta klinike sa maksilofacijalnu hirurgijuleet wrote:
- uglavnomja
#755 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
mora da su tebe lemali 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#756 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Nisu, ja sam bio juniorski prvak Jugoslavije.uglavnomja wrote:mora da su tebe lemali
- uglavnomja
#757 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
u cemu?leet wrote:Nisu, ja sam bio juniorski prvak Jugoslavije.uglavnomja wrote:mora da su tebe lemali
brejkdensu
-
Keiko
#758 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Ne mogu da vjerujem sta sve ljudi pisu na ovako osjetljivoj temi.
Grozota i uzas sta se desilo. Rjesenja i kazne (legalnih i drustveno prihvatljivih) za ove tri debiluse nema mada podrzavam prijedlog najprljavijeg i najodvratnijeg drustveno- korisnog rada, pa da vas onda vidimo frajerice.
Grozota i uzas sta se desilo. Rjesenja i kazne (legalnih i drustveno prihvatljivih) za ove tri debiluse nema mada podrzavam prijedlog najprljavijeg i najodvratnijeg drustveno- korisnog rada, pa da vas onda vidimo frajerice.
- insomnia78
#759 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
A vladari su im iz svemira a ne iz naroda?Kal El wrote:Narod im jeleet wrote:Jah, Ameri su maloumni a vladaju haman čitavim svijetom.
Sent from my LT26i using Tapatalk
Isto ko i kod nas
Mi svi fini, pošteni, na ranu nas priviti a ovdje nam mraka
Envoyé avec mon nouveau téléphone
-
Keiko
#760 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
A ti se samo dos'o hvalit'?insomnia78 wrote:
- Kal El
#761 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Mozes ti iz Francuskeinsomnia78 wrote:A vladari su im iz svemira a ne iz naroda?Kal El wrote:Narod im jeleet wrote:Jah, Ameri su maloumni a vladaju haman čitavim svijetom.
Isto ko i kod nas
Mi svi fini, pošteni, na ranu nas priviti a ovdje nam mraka
- insomnia78
#762 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Oui 
-
Mutivoda
#763 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
"Dobijam prijetnje od strane Dženite, od njezinih prijatelja, njezina mati je rekla da će me crna zemlja pojesti"
http://www.vijesti-x.com/mladic-koji-je ... a-pojesti/
- Muhamed Đakmić
#764 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Haman da se ovi likovi sad vade na račun ove tri, jer su i oni bili dijelom ovoga. Ovaj možda nije, ako je on samo objavio snimak, ali onaj što je snimao je učestvovao u tom, čuje se na snimku kako se smije.Mutivoda wrote:"Dobijam prijetnje od strane Dženite, od njezinih prijatelja, njezina mati je rekla da će me crna zemlja pojesti"![]()
-
Mutivoda
#765 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Oni će proći bez ikakve kazne izgleda, mada su tu negdje sa ove tri.Muhamed Đakmić wrote:
Haman da se ovi likovi sad vade na račun ove tri, jer su i oni bili dijelom ovoga. Ovaj možda nije, ako je on samo objavio snimak, ali onaj što je snimao je učestvovao u tom, čuje se na snimku kako se smije.
Izjava ovog što je snimao je, ako se dobro sjećam, da nije pokušao spriječiti tuču jer je htio dokumentovati šta se dešava oko škole.
A ostali su izjavili kako se nisu uključivali u obračun, jer je neka od djevojaka držala makaze u rukama.
Bit' će da ih je neko dobro nasavjetovao
- korisnik.1
#766 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Muhamede, ovaj što je snimao navodno nije smio da postavi snimak, pa je ovaj momak Kenan uzeo od njega i on postavio na yt.
- Muhamed Đakmić
#767 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Ja, ja, upratio sam to. Međutim, ako se dobro sjećam klipa, pošto mi se sad ne da ponovo ga gledati, mučno je ono, on se smijao i dobacivao, on je jaran sa ove tri.korisnik.1 wrote:Muhamede, ovaj što je snimao navodno nije smio da postavi snimak, pa je ovaj momak Kenan uzeo od njega i on postavio na yt.
A i međusobno su ako se ne varam komunicirali po wallu na facebooku njih tri i ovaj što je snimao.
- korisnik.1
#768 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Upravu si za to, cuje se sve na snimku, al' džaba, Ne može mu škola ništa a ne može ni policija. Može trpit samo moralnu kaznu i osudu od društva, al' izgleda da će i to izostati.Muhamed Đakmić wrote:Ja, ja, upratio sam to. Međutim, ako se dobro sjećam klipa, pošto mi se sad ne da ponovo ga gledati, mučno je ono, on se smijao i dobacivao, on je jaran sa ove tri.korisnik.1 wrote:Muhamede, ovaj što je snimao navodno nije smio da postavi snimak, pa je ovaj momak Kenan uzeo od njega i on postavio na yt.
A i međusobno su ako se ne varam komunicirali po wallu na facebooku njih tri i ovaj što je snimao.
-
dezurni_ucenik
#769 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Kad sam dosao u Sarajevo,kad sam krenuo na fax odmah sam cuo "ne d'o ti Bog da naletis na cure iz Tekstilne skole". 
-
sgunited
#770 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
meni su gore ove iz Branko Lazic, ako si u tramvaju nakon njihove nasteve vidjeces razliku ponasanja do Drvenije i nakon Drvenije, otprilike kao ove 3 nesto. Vristanje, psovanje, prijetnje, mazenje sa njihovim biber jaranima (od kojih su jace, bez zajebancije) i slicno.CVIKERASH wrote:Kad sam dosao u Sarajevo,kad sam krenuo na fax odmah sam cuo "ne d'o ti Bog da naletis na cure iz Tekstilne skole".
- friskyoreo
#771 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Bump.
I zna li neko sta se desilo s ovim slucajem? 
- w0rld
#772 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
jedna dobila 12 godina robije, druga 5friskyoreo wrote:Bump.I zna li neko sta se desilo s ovim slucajem?
- cenecimoveocino
#773 Re: Odg: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Koliko vidim sve su ponovo aktivne na FB.friskyoreo wrote:Bump.I zna li neko sta se desilo s ovim slucajem?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- friskyoreo
#774 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Pa ne mozemo reci da smo iznenadjeni ishodom, nazalost...

-
x_lecter
#775 Re: Izivljavanja ucenica u Tuzli
Realno, djecija igra ... ne vidim razlog za bilo kakvu sankciju.