Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
tranquil

#201 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by tranquil »

in33sa wrote:
Risto Kuglarić wrote:
in33sa wrote:
Cisto sumnjam da se po Rogatici ili Visegradu prepricavao ovaj domisljati slogan Nadrealista, volimo Jureka vise od bureka.
taaako je, pa valjda znamo da su se nadrealisti emitovali samo u Sarajevu, a ne u Rogatici ili Višegradu :lol:
Kakve veze ima gdje su Nadrealisti emitovani, ovo nema nikakve veze sa serijalom Top lista nadrealista, vec su Nele, Zenit i ostali donijeli transparent pred Skenderiju, prilikom dodjele medalja, na kojem je pisalo "volimo Jureka vise od bureka".

Nekad je zaista pametnije pitati :wink:
Zamisli, i ta dodjela medalje je bila emitovana svugdje u BiH, čak štaviše, u Jugoslaviji pa i šire, pa vjerujem da je i većina Sarajlija to gledala preko TV-a a ne pred Skenderijom.

Šta Risto i "jedna" pokušavaju da ti objasne je da je bilo naroda i izvan Sarajeva koje konta te stvari, ja takođe nisam rođen i odrastao u Sarajevu pa sam znao taj fol (ne sjećam da sam ga vidio na ekranu negdje, ali svakako se o tome dosta pričalo i pisalo).

Prema tome popusti malo, u pitanju su djeca koja se ne sjećaju olimpijade, bez obzira gdje su rođeni veći dio života su vjerovatno proveli u Sarajevu ali jednostavno se ne sjećaju nekih stvari. Jebiga, to ti je ko ono kad ja na poslu pričam sa mlađim kolegama o La Linei a oni me blijedo gledaju...

Kao što bi jedna rekla:
jedna wrote:Ako je neko kreten, ili debil, ili neuk... to nema veze sa mjestom rođenja niti sa prebivalistem.
Risto Kuglarić

#202 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by Risto Kuglarić »

in33sa wrote:
Risto Kuglarić wrote:
in33sa wrote:
Cisto sumnjam da se po Rogatici ili Visegradu prepricavao ovaj domisljati slogan Nadrealista, volimo Jureka vise od bureka.
taaako je, pa valjda znamo da su se nadrealisti emitovali samo u Sarajevu, a ne u Rogatici ili Višegradu :lol:
Kakve veze ima gdje su Nadrealisti emitovani, ovo nema nikakve veze sa serijalom Top lista nadrealista, vec su Nele, Zenit i ostali donijeli transparent pred Skenderiju, prilikom dodjele medalja, na kojem je pisalo "volimo Jureka vise od bureka".

Nekad je zaista pametnije pitati :wink:
hajde bona, zezam se šta se odma ljutiš, eto pobijedila si :)

usput, famozni slogan je daleko prebacio i Rogaticu i Višegrad http://www.leksikon-yu-mitologije.net/read.php?id=3243
Topla voda

#203 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by Topla voda »

jelo ovo memo pobijedio ,zlate mi :D
in33sa

#204 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by in33sa »

Nisam znao da je zavrsilo.

Evo otvorim jahatov forum, cestitaju Memi iz Svedcke, kazu da je zasluzijo, najbolji je bijo, svijestki... aman zaman.
zonbirile

#205 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by zonbirile »

in33sa wrote:Nisam znao da je zavrsilo.

Evo otvorim jahatov forum, cestitaju Memi iz Svedcke, kazu da je zasluzijo, najbolji je bijo, svijestki... aman zaman.
ja manje zemlje,a većeg idiotluka.
Post Reply