Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ajdinq

#101 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by ajdinq »

"Sada Hayat kopira (a možda su stvarno kupili licencu) Izgubljene od HRT-a, samo što će ovdje učešće uzeti neke naše kao poznate ličnosti."
HAHAHAHA Pa ne mozoes kupiti licencu i onda raditi po svome, zato se formati i zastite kako ne bi neko klepao pare na vasoj ideji... MOzes ti izmijeniti pricu ali uvijek dobijas polovan proizvo....:) A ovaj drugi dio ("kao poznat elicnosti") zivo me zanima sta konta raja po BIhacu, Zenici, Livnu, MOstaru, Travniku i drugim bh gradovima gdje Memo nije "poznata gradska faca", gdje Mirza Vranj niej "selebriti" (strasnoooo), gdje nemaju pojma ko je Suvad (nemoju pojma ni u Sarajevu), DAJTE BA JESTE LI NORMALNI, NIDJE VEZE, SVE MEDIOKRITETI I WANNABE LIKOVI....
presmijesno...
jazzer

#102 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by jazzer »

Ne znam za vas ali Izoni je moj favorit :lol: :lol: .
papacja

#103 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by papacja »

ajdinq wrote:"Sada Hayat kopira (a možda su stvarno kupili licencu) Izgubljene od HRT-a, samo što će ovdje učešće uzeti neke naše kao poznate ličnosti."
HAHAHAHA Pa ne mozoes kupiti licencu i onda raditi po svome, zato se formati i zastite kako ne bi neko klepao pare na vasoj ideji... MOzes ti izmijeniti pricu ali uvijek dobijas polovan proizvo....:) A ovaj drugi dio ("kao poznat elicnosti") zivo me zanima sta konta raja po BIhacu, Zenici, Livnu, MOstaru, Travniku i drugim bh gradovima gdje Memo nije "poznata gradska faca", gdje Mirza Vranj niej "selebriti" (strasnoooo), gdje nemaju pojma ko je Suvad (nemoju pojma ni u Sarajevu), DAJTE BA JESTE LI NORMALNI, NIDJE VEZE, SVE MEDIOKRITETI I WANNABE LIKOVI....
presmijesno...
A fakat, ko je Mirza Vran? A ko je taj Memo? Ja nisam gledao ni ko učestvuje ni na šta to lići? Samo sam rekao da je i Farma kopija nećega već viđenog, te da nisu ništa bolji od Hayata i oni ukrali ideju. Nemogu upoređivati s Farmom jer istu nisam gledao (ne volim emisije ovog tipa, nikada nisam gledao velikog brata, kao što neču gledati ni veliku mamu koja treba da počne na OBN-u). Mislim zna se unaprijed da su te emisije bzzz, da ih gledaju dokoni ljudi koji nemaju svoj privatni život, pa ih eto zanima šta rade propali likovi. :run:
Altsa

#104 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by Altsa »

odron teski. od ucesnika do pozicija na koje su postavljene kamere. FUJ !!!!!
leigh

#105 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by leigh »

papacja wrote:Nije tačno da su Izgubljeni kopija farme! Na HRT-u je prije 3-4 godine organizovan show istog imena IZGUBLJENI, znači Farma na Novoj je kopija onoga što je već viđeno u Hrvatskoj. Razlika je u tome što je u Izgubljenim na HRT-u učešće uzelo "obićno" građanstvo, a ne neki kvazi poznate ličnosti. Sada Hayat kopira (a možda su stvarno kupili licencu) Izgubljene od HRT-a, samo što će ovdje učešće uzeti neke naše kao poznate ličnosti.
Na hrtu je bio Survivor (Opstanak), svjetski poznata licencirana emisija, koja ima najmanje desetak sezona u Americi. Rijec je o dvije ekipe po desetak ljudi na nepristupačnom mjestu, bez ičega, a kamoli kafe, cigara i karti za remi koje naši "izgubljeni" igraju. Te ekipe se bore za osnovne namirnice jer u većini slučajeva imaju samo rižu, ali nemaju ni vatru na kojoj ce skuhati. Igre i testovi kojima su podvrgnuti nastoje odrediti njihovu fizičku i psihičku izdržljivost u gotovo neljudskim uvjetima, spavanju pod vedrim nebom i sl., a ne mahalanje ko je koga vidjeo i gdje. S druge strane, imamo farmu, koja ima 15 ljudi na relativno zatvorenom i otuđenom prostoru, u prvi plan su stavljeni način života prije stotinjak godina i međuljudski odnosi, također licencirana emisija. I onda imamo ovu izmišljotinu na hayatu, sa govornicom u po kuće, kamerama ko u bankama krajem osamdesetih, nezanimljivim konceptom i definitivno nije licencirano. Mene samo zanima čega su se to oni odrekli? Onakav način života (peć, dnevna soba, spavaća soba) prolaze ljudi koji žive 15 metara udaljeni od njihove reality kuće.

Na drugu stranu izbor učesnika, evo ja sam iz Tuzle i mogu reć da su raji ovdje poznati samo:
Azemina Grbić, sa Bajramskog programa, Kalimero sa priloga u Red Carpetu na Novoj, Dado Čaušević po dvije pjesme na radiju, a i to rijetko znaju svo troje. Tako de je ovo isto kao da su napravili verziju sa anonimusima. Reality show zahtijeva milione i vrhunsku produkciju, a ovakvo nešto se može napraviti sa par web camera u svakom stanu.
M-16

#106 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by M-16 »

leigh wrote:
papacja wrote:Nije tačno da su Izgubljeni kopija farme! Na HRT-u je prije 3-4 godine organizovan show istog imena IZGUBLJENI, znači Farma na Novoj je kopija onoga što je već viđeno u Hrvatskoj. Razlika je u tome što je u Izgubljenim na HRT-u učešće uzelo "obićno" građanstvo, a ne neki kvazi poznate ličnosti. Sada Hayat kopira (a možda su stvarno kupili licencu) Izgubljene od HRT-a, samo što će ovdje učešće uzeti neke naše kao poznate ličnosti.

Na drugu stranu izbor učesnika, evo ja sam iz Tuzle i mogu reć da su raji ovdje poznati samo:
Azemina Grbić, sa Bajramskog programa, Kalimero sa priloga u Red Carpetu na Novoj, Dado Čaušević po dvije pjesme na radiju, a i to rijetko znaju svo troje.
kako ba ne znas Izonija? SRAMOTA zaista

okreni na komsijsku BN

http://www.youtube.com/watch?v=OEjAFn9_dBM

koji hadzo..rambo sakrij se
Marklar

#107 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by Marklar »

a je li neko gledao danas? neka dosadna srijeda... da provrtim lepezu kanala, kad ono! hajd' da i ja vidim to cudo!

BTW, srela sam komsinicu Mrsu Sejfic (major ho sa dobrinje, svi znaju, a sada je kao neka manekenka) sa kofercinom, "gdje ces Mersa?" pitam ja. "odoh da se izgubim malo na Bjelasnici" reko "sta, ba?" kaze ona da je to neki reality. "nek' je sa srecom!", a pomislih ko je tebe zvao medju poznate.

necete vjerovati kako sam se ja iznenadila da je ona jedina meni poznata!

elem, ja glupost, boze moj! pola sata gledam kako se neka dva idiota vozaju po planini i prose hranu od jadnih deda i nana. kaze jedan ucesnik "prodajte vi nama to sto imate, a vi kupite" zeni od sezdesetak godina :-)

ali doslo je mojih 5 minuta kada ih je direktor hotela Marsal oderavao za hranu, sve puta dva :dance:

anyway, sta oni uopste rade na planini, kada mogu kupovati hranu i vozikati se u dzipu?? sta im nisu dali da si uzgoje, ono, da se potrude k'o na Farmi, da rintaju k'o pravi brdjani?? :?
Marklar

#108 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by Marklar »

Neelix wrote:
StupskaBitanga wrote:valjda je to taj na koga mislim
hej ba sarajlija

:D
hvala sto ste me upoznali sa ovim preslavnim covjekom!

boze, gdje ja zivim, a ne znam da postoji ovakav umjetnik!

:roll:
illuminated

#109 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by illuminated »

RIZVA wrote:mozda bude i onaj vjeko "virtouz" u kuhanju sa obn-a,sa svojim vjernim "adzutantom",sto mu reze luk i priprema salate za goste,onaj visoki ispijeni sa "umjetnickom" bradicom.
Vjeko "ne stavljat kutljacu gdje ne treba" kuhar :D
Docca

#110 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by Docca »

illuminated wrote:
RIZVA wrote:mozda bude i onaj vjeko "virtouz" u kuhanju sa obn-a,sa svojim vjernim "adzutantom",sto mu reze luk i priprema salate za goste,onaj visoki ispijeni sa "umjetnickom" bradicom.
Vjeko "ne stavljat kutljacu gdje ne treba" kuhar :D
hahahahahahahah....ludilo :D :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#111 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by -LIBERO- »

Joj ovoga hairlija sarajlija... :lol: :shock: :shock:

Da nisam vidio sopstvenim ocima ovaj spot,zaista nebih vjerovao da postoji ovako nesto... :shock: :shock:

I ovo nam je kao selebrti :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa u kojim terminima su ti likovi...sada me je i zainteresovalo,zamisli lika koji napravi ovakvu pjesmu i spot..pa taj je garantovano spreman uraditi bilo sta,cak i masakr motornom pilom.. :run:
shiz

#112 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by shiz »

Marklar wrote:
Neelix wrote:
hej ba sarajlija

hvala sto ste me upoznali sa ovim preslavnim covjekom!

boze, gdje ja zivim, a ne znam da postoji ovakav umjetnik!

:roll:
mnogo, mnogo smiješno :lol: :lol: :lol:

:?
StupskaBitanga

#113 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by StupskaBitanga »

a jel ko čitao u Avazu TV kritiku
najbolji dio
šejla sjedi u studiju na stolici koja liči na klozetsku šolju

Kritika za izgubljene :thumbup:
boracha

#114 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by boracha »

da, a samo ponavljaju kako je to jedinstveni show, toliko jednistven da su i tu klozetsku solju kopirali s farme, mislim ja stvarno svasta mogu gledat na tv-u, al ovo :run:
jedna

#115 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by jedna »

leigh wrote:
Na hrtu je bio Survivor (Opstanak), svjetski poznata licencirana emisija, koja ima najmanje desetak sezona u Americi. Rijec je o dvije ekipe po desetak ljudi na nepristupačnom mjestu, bez ičega, a kamoli kafe, cigara i karti za remi koje naši "izgubljeni" igraju. Te ekipe se bore za osnovne namirnice jer u većini slučajeva imaju samo rižu, ali nemaju ni vatru na kojoj ce skuhati. Igre i testovi kojima su podvrgnuti nastoje odrediti njihovu fizičku i psihičku izdržljivost u gotovo neljudskim uvjetima, spavanju pod vedrim nebom i sl., a ne mahalanje ko je koga vidjeo i gdje. S druge strane, imamo farmu, koja ima 15 ljudi na relativno zatvorenom i otuđenom prostoru, u prvi plan su stavljeni način života prije stotinjak godina i međuljudski odnosi, također licencirana emisija. I onda imamo ovu izmišljotinu na hayatu, sa govornicom u po kuće, kamerama ko u bankama krajem osamdesetih, nezanimljivim konceptom i definitivno nije licencirano. Mene samo zanima čega su se to oni odrekli? Onakav način života (peć, dnevna soba, spavaća soba) prolaze ljudi koji žive 15 metara udaljeni od njihove reality kuće.

Azemina Grbić, sa Bajramskog programa, Kalimero sa priloga u Red Carpetu na Novoj, Dado Čaušević po dvije pjesme na radiju, a i to rijetko znaju svo troje. Tako de je ovo isto kao da su napravili verziju sa anonimusima. Reality show zahtijeva milione i vrhunsku produkciju, a ovakvo nešto se može napraviti sa par web camera u svakom stanu.

Biće i Survivor na nekoj od TV stanica, vodice onaj crnogorski glumac Andrija Milosevic.
Eto, ja sam iz Tuzle, a znam za Izonija :lol: , znam i za tog Kalimera, vidjala ga na raznoraznim tresh emisijama, znam od Dade jednu pjesmu ("Majda",ali ni to nisam znala ko je lik koji pjeva, ni kako se zove dok ne "posta slavan" i okusa srecu u Izgubljenim :D ). I to ime Mersa Sejfic nesto mi je ko poznato, vjerovatno sam je nekad vidjela na naslovnici Expressa. Jednom sam gledala neku emisiju i gostovala je ta Mirza Vranj (popularna novinarka Sveta - j*bo ti novinarku u Svetu, ja bi zakonom zabranila da se takvi tipovi nazivaju "novinarima"), zapamtila sam je zbog imena. Eto, to je otprilike to
M-16

#116 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by M-16 »

koji seljakulk & papanluk, hljeba mi :lol:

ovo je mozda zamisljeno kao parodija na sve realiti souove :-)

ko je 'va gospoja :mrgreen:
StupskaBitanga

#117 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by StupskaBitanga »

Survivor će prikazivati Fox TV Srbija a na područiju BiH re-emitirati će ga ATV BL.
Show se snimao ljetos na Panamskim otocima
dezurni_ucenik

#118 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 03:50, edited 1 time in total.
Docca

#119 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by Docca »

Prati li netko sta se tamo desava, koji Civilizacijski odpad na jednom mjestu da ne povjerujes. Ali ona plava ubleha neka Mirela) i njen vokabular su zaista na takvom nivo da covjek ostane bez rijeci.
Hoce li mi netko objasniti sta je ONOOOOOOOOOOOOO!!!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#120 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by pici »

IZZONI JE CAR !!!! :thumbup: Ja kako ćoek glumi ja kako koketira sa mikrofonom i kamerom ja.....ja...ja......ovo se maksuzije treba preplatit na TV Hayat :thumbup:

Izet Gegaj IZONI(predstavljanje IZGUBLJENI)

:dance: :thumbup:
FAP mashina

#121 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by FAP mashina »

Neelix wrote:
hej ba sarajlija

zbog ovog i njemu sličnih Švicarska dijeli azil šakom i kapom
dezurni_ucenik

#122 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 03:46, edited 1 time in total.
jedna

#123 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by jedna »

A pocela je i Big Mama... Kako je tek na simpaticna :-)
Zamislite show "United: Izgubljeni kod Big Mame Operacijom Trijumf traže Velikog Brata - Survivor" :D
Risto Kuglarić

#124 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by Risto Kuglarić »

Mislim da je ovo prvi reality show koji je u potpunosti pogodio poentu. Ne dotaći, nego probiti dno izvukavši najgore iz ovog freak-show karavana. Uglavnom, mega-zabavno. Redovno pratim! :thumbup:
lahor

#125 Re: Izgubljeni Hayat-copy paste farme na Novoj

Post by lahor »

jedna wrote:A pocela je i Big Mama... Kako je tek na simpaticna :-)
Zamislite show "United: Izgubljeni kod Big Mame Operacijom Trijumf traže Velikog Brata - Survivor" :D
Kojim danima big mama ide na obn-u?
Post Reply