kako komekrater wrote:sad si taman ili mora jos odnijeti?eluna wrote:mene teše salsa![]()
i pravilna prehrana, ali temperatura mi je odnjela 3 kg
neki me mole da ne tešem više, neki čekaju da se stešem još malo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kako komekrater wrote:sad si taman ili mora jos odnijeti?eluna wrote:mene teše salsa![]()
i pravilna prehrana, ali temperatura mi je odnjela 3 kg
dobro, zima je pa se nabaci koja kila, tamo tokom ljeta skini joseluna wrote:kako komekrater wrote:sad si taman ili mora jos odnijeti?eluna wrote:mene teše salsa![]()
i pravilna prehrana, ali temperatura mi je odnjela 3 kg![]()
neki me mole da ne tešem više, neki čekaju da se stešem još malo![]()
![]()
ne znam, ali "pretpostavljam" da is obucenaeluna wrote:kako ti znaš koliko treba da skinem??
krater wrote:ne znam, ali "pretpostavljam" da is obucenaeluna wrote:kako ti znaš koliko treba da skinem??
Što se tiče muškaraca, nekako čim se ožene udomaćine se. Čak i oni najzgodniji, ma i oni sa baby faceom prebace se u tu "domaćin" varijantu. To valjda da na njemu se vidi da se kod njih kući dobro jede, ima za popit', a bogami i prilegne počesto (čak i kad nije stanje takvo)madtv wrote:micamaca321 wrote:Super je ta prica o modernim zapadnim zenama koje stizu sve ali realnost je da je to vrlo tesko izvodivo.
Stanje je kakvo je takvo je i tesko da se moze promjeniti, jer se ovdje vecinom zivot svodi na zivotarenje i zivljenje od danas do sutra. Tesko ce zena koja radi 5-6 dana u sedmici aktivno po 9 sati dnevno za neku mizernu platu, ima djecu i ostale obaveze stici i uskladiti vrijeme koje je stvarno njoj potrebno. Slicna stvar i za muskarce.
Do 30te sve nekako ide, a poslije dosta toga staje. Mnogi faktori na koje mi ne mozemo uticati imaju veliki znacaj i to je nazalost tako.![]()
stizu al' u filmovima
pa i izgledas mladje, hahahahaMedenoSrce wrote:Ma evo meni jos nije preko 30 ali uzivam da mi govore da izgledam mladje pa zato uvijek kazem da imam koju godinu vise, pa me ono zacudjeno pogledaju pa kazu
"Jao pa nikad ti ne bih dao..."
"Ne brini ne bih ni ja tebi" ja odgovorim i tako
zar i tisherbett wrote:MedenoSrce wrote:Ma evo meni jos nije preko 30 ali uzivam da mi govore da izgledam mladje pa zato uvijek kazem da imam koju godinu vise, pa me ono zacudjeno pogledaju pa kazu
"Jao pa nikad ti ne bih dao..."
"Ne brini ne bih ni ja tebi" ja odgovorim i tako
![]()
![]()
ja poludim kad mi daju jedno 2-3 manje, ono kao..tako puno mi daješ!!
sherbett wrote:šta zar i ja?![]()
nemam 30, al izgledam mlađe
150 po satusherbett wrote:ovisi koliko dajeMedenoSrce wrote:sherbett wrote:šta zar i ja?![]()
nemam 30, al izgledam mlađe
a ja mislila i ti mu ne bi dala
Ko prizna pola mu se prasta znaci izgledace k'o da ima 15,ptičica wrote:Tema otvorena prije dva dana, a jedva dvije stranice![]()
Dovoljan dokaz o stanju kod nas![]()
Ili je malo onih koji ce priznati da su preko 30
MedenoSrce wrote:lako je tebi fatko pricati ti 4 banke pregur'o pa dosao ovdje omladini pametovati
I ti si galantanfatamorgana wrote:Ko prizna pola mu se prasta znaci izgledace k'o da ima 15,ptičica wrote:Tema otvorena prije dva dana, a jedva dvije stranice![]()
Dovoljan dokaz o stanju kod nas![]()
Ili je malo onih koji ce priznati da su preko 30
zato sto ti fali 30 kgsherbett wrote:uffff![]()
ja to nikad neću shvatiti!
Evo odma' se osjecam 5 godina mladje,moda56 wrote:ma fati se moze sve oprostiti..![]()
A onda u pricu ulazis ti i...odosmo off topicJessie B wrote:Meni su ove godine dosad najmanje traumatičan period života. Nakon svih eksperimenata, trke u svim pravcima, previše želja, nikad dovoljno vremena i novca - sad je vrijeme kad vjerujem da svaka prosječna žena ima najviše potencijala da uživa u životu. Meni puno znači što sam uspjela odbaciti bezbroj loših navika i što sam u stanju uživati u kretanju i brizi za sebe. Svakodnevno najmanje sat vremena pješačenja i sat tjelovježbe. Od svih mojih sklonosti/ovisnosti kretanje je nešto najljepše. Troškovi? To ne mora koštati ništa ako čovjek izabere da hoda umjesto gradskog prevoza ili auta. Vježbati/plesati se može i u svom domu.
Ljudi navode mnogo izgovora zašto ne mogu da se posvete sebi. Žao mi je ali život nema reprizu i neće biti prilike za popravni (primjećujem da mnogo ljudi živi u uvjerenju da će biti neko poslije kada će sve nadoknaditi).
Upoznala sam jednog muškarca koji mi je pričao kako se nakon nekih promašaja u životu i lutanja po svijetu vratio u Sarajevo. Ubrzo nakon što se zaposlio u firmi je upoznao djevojku koju će ubrzo i oženiti. Instant porodica, beba i sve ostalo. Nakon par godina braka, žena se pretvorila u ženturaču s 30 kg više koju više nije zanimalo ništa osim kako se što prije negdje zavaliti i žderati. Uz nju i taj njihov novi način života i on se udebljao do trenutka kad se počeo gaditi sebi. Odlučio je da se vrati planinarenju i još nekim aktivnostima kojima se bavio ranije. Nju je preklinjao da ide s njim, kaže da joj je jedanput poklonio polugodišnju članarinu u nekom fitnes centru…ali da je ništa nije moglo pokrenuti. Postala mu je odbojna i nije imao nikakvu želju za seksom. Dao joj je ultimatum da se potrudi ili će tražiti razvod. Nije se potrudila. Rekla mu je da je ona riješila sva svoja životna pitanja i da se sad može opustiti. (???) Čovjek se više nije vidio u toj ulozi i razveo se.
ovo pratimfatamorgana wrote:Evo odma' se osjecam 5 godina mladje,moda56 wrote:ma fati se moze sve oprostiti..![]()
Mora da se i on probudio jednog jutra i skontao da je ne voliJessie B wrote:Meni su ove godine dosad najmanje traumatičan period života. Nakon svih eksperimenata, trke u svim pravcima, previše želja, nikad dovoljno vremena i novca - sad je vrijeme kad vjerujem da svaka prosječna žena ima najviše potencijala da uživa u životu. Meni puno znači što sam uspjela odbaciti bezbroj loših navika i što sam u stanju uživati u kretanju i brizi za sebe. Svakodnevno najmanje sat vremena pješačenja i sat tjelovježbe. Od svih mojih sklonosti/ovisnosti kretanje je nešto najljepše. Troškovi? To ne mora koštati ništa ako čovjek izabere da hoda umjesto gradskog prevoza ili auta. Vježbati/plesati se može i u svom domu.
Ljudi navode mnogo izgovora zašto ne mogu da se posvete sebi. Žao mi je ali život nema reprizu i neće biti prilike za popravni (primjećujem da mnogo ljudi živi u uvjerenju da će biti neko poslije kada će sve nadoknaditi).
Upoznala sam jednog muškarca koji mi je pričao kako se nakon nekih promašaja u životu i lutanja po svijetu vratio u Sarajevo. Ubrzo nakon što se zaposlio u firmi je upoznao djevojku koju će ubrzo i oženiti. Instant porodica, beba i sve ostalo. Nakon par godina braka, žena se pretvorila u ženturaču s 30 kg više koju više nije zanimalo ništa osim kako se što prije negdje zavaliti i žderati. Uz nju i taj njihov novi način života i on se udebljao do trenutka kad se počeo gaditi sebi. Odlučio je da se vrati planinarenju i još nekim aktivnostima kojima se bavio ranije. Nju je preklinjao da ide s njim, kaže da joj je jedanput poklonio polugodišnju članarinu u nekom fitnes centru…ali da je ništa nije moglo pokrenuti. Postala mu je odbojna i nije imao nikakvu želju za seksom. Dao joj je ultimatum da se potrudi ili će tražiti razvod. Nije se potrudila. Rekla mu je da je ona riješila sva svoja životna pitanja i da se sad može opustiti. (???) Čovjek se više nije vidio u toj ulozi i razveo se.