Izglasali regres od 1600KM parlamentarc?!?!?!

sulesavic

Post by sulesavic »

Zastupnici u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine, oni isti koji su odavno na meti medija i javnosti zbog bezoèno poveæanih osobnih novèanih primanja, ovih su dana donijeli propise o tomu kako zastupnici i zastupnice (ne) smiju biti odjeveni kada dolaze na sjednice. Zabranjuje se dekolte, traperice i majice, nareðuje se klasièno odijelo, uz kravatu koja nije bezuvjetna, ali jest po¾eljna. A izjava zastupnika Irfana Ajanoviæa otkriva gdje je, zapravo, najveæi problem.
Kada neka kolegica doðe tako odjevena da me izaziva, svejedno da li namjerno ili nenamjerno, naravno da se ne mogu koncentrirati na problematiku koja je na dnevnom redu."

FERAL, 18.07.2007
A ja i zagond¾ije...

Kako neko reèe - glasali ste, sad jedite govna.
spongebob

Post by spongebob »

stvarno...mene vise ne moze nista iznenaditi...koliko postenom insanu u bosni treba da zaradi 1.600 KM...

ne znam kako se postavlja isjecak iz pdf dokumenta, to InfraR zna bolje...onaj komentar o vjesanju 15 kila givikta za muda narodnih poslanika od Andreja Nikolaidisa iz posljednjeg izdanja SB-a

a prije toga slican komentar o istoj temi o kojoj vazi dobri crnogorac vizavi teksta o vjesanju kineskog ministra radi korupcije, pisan dosta ranije od moje malenkosti,:
spongebob wrote:
danas wrote:jel ovo uveden serijat u kini... :oops: i jos nam se svidja... :oops: :oops: :D
menscini da nasoj zemlji nece ni svanuti...dok se ne ugledamo na kineze. Ove nase sto im je dupe sa ministarskom stolicom sraslo mozes jedino polit kantom benzina i zapalit......it would be funny to see, ono, ko u happy tree friends.. drukcije ih se haman neces ni rijesit (garantujem da ni tad dupe iz fotelje ne bi digli, ovo ja mrtav ozbiljan...). u nasoj zemlji je moguce da se ni godinu nakon robijanja moze postati ministar...PRAVDE :-) whahahahaha...i mi ocekujemo da nas neko uzme zaozbiljno :D...znam, znam..ima i gore, ne treba sve gledati tako crno...eritreja..zimbabve...angola...afganistan...irak...dzehenem...
Post Reply