Izglasali regres od 1600KM parlamentarc?!?!?!

BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

cyprus wrote:Ja se nikad nisam ljutio na političare, jer su oni ustvari izraz volje naroda. Zaiskali ste ih, evo vam ih. :oops:
Ma ko je sta trazio najgore je sto nijednom dosada nisam glasaopa pusim foru od kako sam cuo za SDA HDZ i SDS a onda sad jos neki novi pa i oni se navalili na kosti i tako redom :x
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Koji sam ja konj... Opet juce okacio stari hljeb svezan u kesi na kontejner :( A znam da nema promjena dok stoka ne pocne od gladi umirati... Onda mozda skonta da glasa za nekoga ko nece uzeti 1600KM regresa, dizati sebi plate, a pustati istu tu stoku da crkava od gladi i rovari, ali ovaj put po praznim, kontejnerima :(

Narod ima tacno ono sto zasluzuje. Ni manje ni vise.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

BigBalabuto wrote:
cyprus wrote:Ja se nikad nisam ljutio na političare, jer su oni ustvari izraz volje naroda. Zaiskali ste ih, evo vam ih. :oops:
Ma ko je sta trazio najgore je sto nijednom dosada nisam glasaopa pusim foru od kako sam cuo za SDA HDZ i SDS a onda sad jos neki novi pa i oni se navalili na kosti i tako redom :x
To ti samo mislis da nisi glasao. Glasao si tim postupkom upravo za ove koji su na vlasti. I sve dok tako razmisljas i treba da pusis fore.
danas

Post by danas »

kako se ide u politicare? evo ja bih rado :D svidja mi se ovo :D
'zrtvovacu' se za sopstvenu dobrobit u vidu regresa :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

danas wrote:kako se ide u politicare? evo ja bih rado :D svidja mi se ovo :D
Bas me interesuje sta bi s onim Mostarcem sto je prije jedno dvije godine u novinama pricao kako ce se kandidovati na sljedecim (proslim) izborima :lol: :lol: Fino covjek kompletan postupak opisao - s kim treba biti dobar, kako iskoristiti komsiluk, koliko potpisa komsija, a kolika je minimalna dobit :D

Treba to k'o prirucnik objaviti :D
danas

Post by danas »

_BosanaC wrote:
danas wrote:kako se ide u politicare? evo ja bih rado :D svidja mi se ovo :D
Bas me interesuje sta bi s onim Mostarcem sto je prije jedno dvije godine u novinama pricao kako ce se kandidovati na sljedecim (proslim) izborima :lol: :lol: Fino covjek kompletan postupak opisao - s kim treba biti dobar, kako iskoristiti komsiluk, koliko potpisa komsija, a kolika je minimalna dobit :D

Treba to k'o prirucnik objaviti :D
ja mislim da sam ja idealan kandidat :D glasajte za mene :oops:
pojma nemam o politici :D boli me neka stvar za 'narod', kojeg volim handrit u mozak :D
a volim regres i A6 :lol: :lol: :lol:
BigGringo

Post by BigGringo »

Ma koliko god mi glasali za prave koji nece regresa od 1600KM i koji se solidarisu sa narodom nema ("ne postoje kod nas takvi" ) promjena jer je kod nas vecina glasaca ne obrazovana pa nam se dogadja ovo.

Dok se oni solidarisu sa narodom vozaju Audi A6, pa svake godine novi jer je ovaj predhodni puno presao, uzimaju po 25KM dnevno za topli obrok a imaju besplatnu hranu i pice tj. sve vrste stoolova i to ni manje ni vise nego li H.IN mi se ovdje strunili na forumu mozda je neko i gladan i zedan al ima za interneta da se ispuse :?

Znaci plata + topli (koji se netrosi) + Audi + gorivo + vozac + dnevnice (sto na putu sto u parlamentu kad ih rukazaboli) + imunitet + ljubavnica + stoka (mi radna snaga jeftina) ITD ITD ILI JE TDI
cyprus

Post by cyprus »

danas wrote:ja mislim da sam ja idealan kandidat :D glasajte za mene :oops:
pojma nemam o politici :D boli me neka stvar za 'narod', kojeg volim handrit u mozak :D
Kako nemaš?! Pa glavni si kandidat za predsjednika ove nove stranke. :oops: :lol: :lol:
Vingo

Post by Vingo »

Pise li gdje koji su zastupnici bili protiv? 8)
danas

Post by danas »

cyprus wrote:
Kako nemaš?! Pa glavni si kandidat za predsjednika ove nove stranke. :oops: :lol: :lol:
pa BAS ZATO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS imam tvoj glas, jel' tako :D :D
cyprus

Post by cyprus »

danas wrote:
cyprus wrote:
pa BAS ZATO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS imam tvoj glas, jel' tako :D :D
Ako se rješiš ovih extrema iz stranke, ma krivotvorit ću glasove za tebe. :D :lol: :lol:
atko

Post by atko »

Ne postoji vise adekvatan komentar, kritika, opaska za nase vladare... sve je = bla bla bla

Ostaje samo da podjem od samog sebe, kao najnizeg i najelementarnijeg nivoa pa da se dobro isamaram, izlupam glavom u zid izgalamim za svaku marku koju mi ukradu... pa kad mi dosadi onda cu traziti istomisljenike da se ovoj marvi stane u kraj.
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

atko wrote:Ne postoji vise adekvatan komentar, kritika, opaska za nase vladare... sve je = bla bla bla

Ostaje samo da podjem od samog sebe, kao najnizeg i najelementarnijeg nivoa pa da se dobro isamaram, izlupam glavom u zid izgalamim za svaku marku koju mi ukradu... pa kad mi dosadi onda cu traziti istomisljenike da se ovoj marvi stane u kraj.
Ja sam za da im se stane u kraj al kako jedino revolucijom :-D ako neko ima prijedlog dajte da ga cujemo?
nineac

Post by nineac »

Sta se bunite, narod ih je birao! Pogledajte sastav isti vec 17 godina!
Jebiga, norodu je dole ocito odbro cim ih bira stalno!
cyprus

Post by cyprus »

BigBalabuto wrote:
atko wrote:Ne postoji vise adekvatan komentar, kritika, opaska za nase vladare... sve je = bla bla bla

Ja sam za da im se stane u kraj al kako jedino revolucijom :-D ako neko ima prijedlog dajte da ga cujemo?
Imamo priliku za revoluciju na svakim izborima, pa ništa.
BigGringo

Post by BigGringo »

cyprus wrote:
BigBalabuto wrote:

Imamo priliku za revoluciju na svakim izborima, pa ništa.
Ma kakva revolucija na izborima to treba sad rastjerat dok je ove vrucine istjerat ih iz soba sa klimama malo na sunce da mole za vodu i hlad.
Prije 4 dana sam bio u zgradi vijeca ministara i imam sta vidjeti hajde sto ljudi imaju tri ulaza prvi za zapolene drugi za VIP a treci za nas obicne smrtnike pa kad udjes u lif sve ti je jasno pa tako nekoliko spratova i gledas office i vidis kakve im sekretaric (bombe na izgled) rade a svaka ima racunar LCD display i tako to a mozda ga nezna ni upaliti. Ja se jednoj obratio za info ona prica nesto kao smijesno na telefon i plazi jezik ko zadnja klosarka eto nam drzave

p.s naravno sve klimatizovano
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Vingo wrote:Pise li gdje koji su zastupnici bili protiv? 8)
kucuk

Post by kucuk »

Kako li je ovdje, na ovom glasanju, islo sa zastitom nacionalnih interesa?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

najviše sam se iznervirao kad sam čuo da droljice po ministarstvima ne otvaraju mejl po 30 dana

a neki stranac bi možda uložio koju marku :( odapne dok dobije odgovor na majl
pitt

Post by pitt »

to ti je balkanski profesionalizam :D:D al neka ljudi zaradjuju.....fakt im se ne moze platiti koliko su stete u stanju napraviti.....za ginisa su :D
Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

Moze li za parlamentarca Ajanovica jos jedna posebna nagrada.... uz
prigodne metode.... :D :D

samo ozbiljni prijedlozi dolaze u obzir :oops: :D :D

Zastupnici u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine, oni isti koji su odavno na meti medija i javnosti zbog bezočno povećanih osobnih novčanih primanja, ovih su dana donijeli propise o tomu kako zastupnici i zastupnice (ne) smiju biti odjeveni kada dolaze na sjednice. Zabranjuje se dekolte, traperice i majice, naređuje se klasično odijelo, uz kravatu koja nije bezuvjetna, ali jest poželjna. A izjava zastupnika Irfana Ajanovića otkriva gdje je, zapravo, najveći problem.
Kada neka kolegica dođe tako odjevena da me izaziva, svejedno da li namjerno ili nenamjerno, naravno da se ne mogu koncentrirati na problematiku koja je na dnevnom redu."

FERAL, 18.07.2007
danas

Post by danas »

zoom66 wrote:
Princess Fiona wrote:Moze li za parlamentarca Ajanovica jos jedna posebna nagrada.... uz

Zastupnici u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine, oni isti koji su odavno na meti medija i javnosti zbog bezočno povećanih osobnih novčanih primanja, ovih su dana donijeli propise o tomu kako zastupnici i zastupnice (ne) smiju biti odjeveni kada dolaze na sjednice. Zabranjuje se dekolte, traperice i majice, naređuje se klasično odijelo, uz kravatu koja nije bezuvjetna, ali jest poželjna. A izjava zastupnika Irfana Ajanovića otkriva gdje je, zapravo, najveći problem.
Kada neka kolegica dođe tako odjevena da me izaziva, svejedno da li namjerno ili nenamjerno, naravno da se ne mogu koncentrirati na problematiku koja je na dnevnom redu."

FERAL, 18.07.2007
:lol: :lol: :lol:
jao nisam znala da je mirnes bio na saxu pod kojim ono bijase nickom :D :D onaj sto se nije mogo koncentrisat od golog zenskinja :lol:
kustah

Post by kustah »

Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

zoom66 wrote:
Princess Fiona wrote:Moze li za parlamentarca Ajanovica jos jedna posebna nagrada.... uz

FERAL, 18.07.2007
:lol: :lol: :lol:
molim specijalnu dostavu podvezica u parlament :D :D
sibelius

Post by sibelius »

SVAKA VAM CAST

dragi glasaci... :D
Post Reply