Ma ko je sta trazio najgore je sto nijednom dosada nisam glasaopa pusim foru od kako sam cuo za SDA HDZ i SDS a onda sad jos neki novi pa i oni se navalili na kosti i tako redomcyprus wrote:Ja se nikad nisam ljutio na političare, jer su oni ustvari izraz volje naroda. Zaiskali ste ih, evo vam ih.
Izglasali regres od 1600KM parlamentarc?!?!?!
- BigBalabuto
-
_BosanaC
Koji sam ja konj... Opet juce okacio stari hljeb svezan u kesi na kontejner
A znam da nema promjena dok stoka ne pocne od gladi umirati... Onda mozda skonta da glasa za nekoga ko nece uzeti 1600KM regresa, dizati sebi plate, a pustati istu tu stoku da crkava od gladi i rovari, ali ovaj put po praznim, kontejnerima
Narod ima tacno ono sto zasluzuje. Ni manje ni vise.
Narod ima tacno ono sto zasluzuje. Ni manje ni vise.
-
_BosanaC
To ti samo mislis da nisi glasao. Glasao si tim postupkom upravo za ove koji su na vlasti. I sve dok tako razmisljas i treba da pusis fore.BigBalabuto wrote:Ma ko je sta trazio najgore je sto nijednom dosada nisam glasaopa pusim foru od kako sam cuo za SDA HDZ i SDS a onda sad jos neki novi pa i oni se navalili na kosti i tako redomcyprus wrote:Ja se nikad nisam ljutio na političare, jer su oni ustvari izraz volje naroda. Zaiskali ste ih, evo vam ih.
-
_BosanaC
Bas me interesuje sta bi s onim Mostarcem sto je prije jedno dvije godine u novinama pricao kako ce se kandidovati na sljedecim (proslim) izborimadanas wrote:kako se ide u politicare? evo ja bih radosvidja mi se ovo
![]()
'zrtvovacu' se za sopstvenu dobrobit u vidu regresa
Treba to k'o prirucnik objaviti
- danas
ja mislim da sam ja idealan kandidat_BosanaC wrote:Bas me interesuje sta bi s onim Mostarcem sto je prije jedno dvije godine u novinama pricao kako ce se kandidovati na sljedecim (proslim) izborimadanas wrote:kako se ide u politicare? evo ja bih radosvidja mi se ovo
![]()
'zrtvovacu' se za sopstvenu dobrobit u vidu regresa![]()
Fino covjek kompletan postupak opisao - s kim treba biti dobar, kako iskoristiti komsiluk, koliko potpisa komsija, a kolika je minimalna dobit
Treba to k'o prirucnik objaviti
pojma nemam o politici
a volim regres i A6
-
BigGringo
Ma koliko god mi glasali za prave koji nece regresa od 1600KM i koji se solidarisu sa narodom nema ("ne postoje kod nas takvi" ) promjena jer je kod nas vecina glasaca ne obrazovana pa nam se dogadja ovo.
Dok se oni solidarisu sa narodom vozaju Audi A6, pa svake godine novi jer je ovaj predhodni puno presao, uzimaju po 25KM dnevno za topli obrok a imaju besplatnu hranu i pice tj. sve vrste stoolova i to ni manje ni vise nego li H.IN mi se ovdje strunili na forumu mozda je neko i gladan i zedan al ima za interneta da se ispuse
Znaci plata + topli (koji se netrosi) + Audi + gorivo + vozac + dnevnice (sto na putu sto u parlamentu kad ih rukazaboli) + imunitet + ljubavnica + stoka (mi radna snaga jeftina) ITD ITD ILI JE TDI
Dok se oni solidarisu sa narodom vozaju Audi A6, pa svake godine novi jer je ovaj predhodni puno presao, uzimaju po 25KM dnevno za topli obrok a imaju besplatnu hranu i pice tj. sve vrste stoolova i to ni manje ni vise nego li H.IN mi se ovdje strunili na forumu mozda je neko i gladan i zedan al ima za interneta da se ispuse
Znaci plata + topli (koji se netrosi) + Audi + gorivo + vozac + dnevnice (sto na putu sto u parlamentu kad ih rukazaboli) + imunitet + ljubavnica + stoka (mi radna snaga jeftina) ITD ITD ILI JE TDI
- cyprus
Kako nemaš?! Pa glavni si kandidat za predsjednika ove nove stranke.danas wrote:ja mislim da sam ja idealan kandidatglasajte za mene
pojma nemam o politiciboli me neka stvar za 'narod', kojeg volim handrit u mozak
![]()
a volim regres i A6![]()
![]()
- danas
pa BAS ZATOcyprus wrote:Kako nemaš?! Pa glavni si kandidat za predsjednika ove nove stranke.danas wrote:ja mislim da sam ja idealan kandidatglasajte za mene
pojma nemam o politiciboli me neka stvar za 'narod', kojeg volim handrit u mozak
![]()
a volim regres i A6![]()
![]()
![]()
![]()
PS imam tvoj glas, jel' tako
- cyprus
Ako se rješiš ovih extrema iz stranke, ma krivotvorit ću glasove za tebe.danas wrote:pa BAS ZATOcyprus wrote:Kako nemaš?! Pa glavni si kandidat za predsjednika ove nove stranke.danas wrote:ja mislim da sam ja idealan kandidatglasajte za mene
![]()
a volim regres i A6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS imam tvoj glas, jel' tako![]()
- atko
Ne postoji vise adekvatan komentar, kritika, opaska za nase vladare... sve je = bla bla bla
Ostaje samo da podjem od samog sebe, kao najnizeg i najelementarnijeg nivoa pa da se dobro isamaram, izlupam glavom u zid izgalamim za svaku marku koju mi ukradu... pa kad mi dosadi onda cu traziti istomisljenike da se ovoj marvi stane u kraj.
Ostaje samo da podjem od samog sebe, kao najnizeg i najelementarnijeg nivoa pa da se dobro isamaram, izlupam glavom u zid izgalamim za svaku marku koju mi ukradu... pa kad mi dosadi onda cu traziti istomisljenike da se ovoj marvi stane u kraj.
- BigBalabuto
Ja sam za da im se stane u kraj al kako jedino revolucijomatko wrote:Ne postoji vise adekvatan komentar, kritika, opaska za nase vladare... sve je = bla bla bla
- cyprus
Imamo priliku za revoluciju na svakim izborima, pa ništa.BigBalabuto wrote:Ja sam za da im se stane u kraj al kako jedino revolucijomatko wrote:Ne postoji vise adekvatan komentar, kritika, opaska za nase vladare... sve je = bla bla bla
Ostaje samo da podjem od samog sebe, kao najnizeg i najelementarnijeg nivoa pa da se dobro isamaram, izlupam glavom u zid izgalamim za svaku marku koju mi ukradu... pa kad mi dosadi onda cu traziti istomisljenike da se ovoj marvi stane u kraj.ako neko ima prijedlog dajte da ga cujemo?
-
BigGringo
Ma kakva revolucija na izborima to treba sad rastjerat dok je ove vrucine istjerat ih iz soba sa klimama malo na sunce da mole za vodu i hlad.cyprus wrote:Imamo priliku za revoluciju na svakim izborima, pa ništa.BigBalabuto wrote:Ja sam za da im se stane u kraj al kako jedino revolucijomatko wrote:Ne postoji vise adekvatan komentar, kritika, opaska za nase vladare... sve je = bla bla bla
Ostaje samo da podjem od samog sebe, kao najnizeg i najelementarnijeg nivoa pa da se dobro isamaram, izlupam glavom u zid izgalamim za svaku marku koju mi ukradu... pa kad mi dosadi onda cu traziti istomisljenike da se ovoj marvi stane u kraj.ako neko ima prijedlog dajte da ga cujemo?
Prije 4 dana sam bio u zgradi vijeca ministara i imam sta vidjeti hajde sto ljudi imaju tri ulaza prvi za zapolene drugi za VIP a treci za nas obicne smrtnike pa kad udjes u lif sve ti je jasno pa tako nekoliko spratova i gledas office i vidis kakve im sekretaric (bombe na izgled) rade a svaka ima racunar LCD display i tako to a mozda ga nezna ni upaliti. Ja se jednoj obratio za info ona prica nesto kao smijesno na telefon i plazi jezik ko zadnja klosarka eto nam drzave
p.s naravno sve klimatizovano
-
Princess Fiona
Moze li za parlamentarca Ajanovica jos jedna posebna nagrada.... uz
prigodne metode....
samo ozbiljni prijedlozi dolaze u obzir
prigodne metode....
samo ozbiljni prijedlozi dolaze u obzir
Zastupnici u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine, oni isti koji su odavno na meti medija i javnosti zbog bezočno povećanih osobnih novčanih primanja, ovih su dana donijeli propise o tomu kako zastupnici i zastupnice (ne) smiju biti odjeveni kada dolaze na sjednice. Zabranjuje se dekolte, traperice i majice, naređuje se klasično odijelo, uz kravatu koja nije bezuvjetna, ali jest poželjna. A izjava zastupnika Irfana Ajanovića otkriva gdje je, zapravo, najveći problem.
Kada neka kolegica dođe tako odjevena da me izaziva, svejedno da li namjerno ili nenamjerno, naravno da se ne mogu koncentrirati na problematiku koja je na dnevnom redu."
FERAL, 18.07.2007
- danas
jao nisam znala da je mirnes bio na saxu pod kojim ono bijase nickomzoom66 wrote:Princess Fiona wrote:Moze li za parlamentarca Ajanovica jos jedna posebna nagrada.... uz
prigodne metode....![]()
![]()
samo ozbiljni prijedlozi dolaze u obzir![]()
![]()
![]()
Zastupnici u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine, oni isti koji su odavno na meti medija i javnosti zbog bezočno povećanih osobnih novčanih primanja, ovih su dana donijeli propise o tomu kako zastupnici i zastupnice (ne) smiju biti odjeveni kada dolaze na sjednice. Zabranjuje se dekolte, traperice i majice, naređuje se klasično odijelo, uz kravatu koja nije bezuvjetna, ali jest poželjna. A izjava zastupnika Irfana Ajanovića otkriva gdje je, zapravo, najveći problem.
Kada neka kolegica dođe tako odjevena da me izaziva, svejedno da li namjerno ili nenamjerno, naravno da se ne mogu koncentrirati na problematiku koja je na dnevnom redu."
FERAL, 18.07.2007![]()
![]()
-
Princess Fiona
molim specijalnu dostavu podvezica u parlamentzoom66 wrote:Princess Fiona wrote:Moze li za parlamentarca Ajanovica jos jedna posebna nagrada.... uz
prigodne metode....![]()
![]()
samo ozbiljni prijedlozi dolaze u obzir![]()
![]()
![]()
FERAL, 18.07.2007![]()
![]()