Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
-
muzicar_iz_parka
#26 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
Konačno šansa za one koji rata nisu okusili a pozivaju stalno na isti da izvedu pokoju diverzantsku akciju tamo gdje mrskog neprijatelja najviše boli. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#27 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Kako sam Andju preoteo od Breda...
-
burger_pasa
#28 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
Haha.... Tebe ko da su Zidovi pravili pa si vjest u mijenjaju teza.... Fahro ti je dosao sa plasticnom kesom u Sarajevo 91-e....reis1 wrote:Stranka koja u svom platu i programu bude decidno imala protjerivanje ovih Izetbegovica nazad u majcicu Srbiju, na Adu Ciganliju s koje su sljegli 'vamo nama u Bosnu, ce imat moj dozivotni glas!!!
A Ameri su nasi frendovi protiv Srbije, ne sekiraj se... I Bakir-agu niko u Bosnjaka ne pobijedi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#29 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

al ovo je zaista strasno...cetri godine provest u ovakvom okruzenju
- sema911s
#30 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
joj ova vrata u centralnoj kako su me prepala,.
- jazzer
#31 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
Zlobnici tvrde da je ovdje bio do '98 jer mu nisu mogli javiti da je rat zavrsenpici wrote:
al ovo je zaista strasno...cetri godine provest u ovakvom okruzenjuzaista...de imal kaki moler da mu omalterisHe zid oko ville na poljinama...hudnik i tamo se je zabarkadiro...vid sta uradi PTSP i rat...
-
kentachdis
#32 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
Ja mislim da je ovo zavjera kompanija koje proizvode toalet papir. Platili Baki da im zaprijeti da bi se ovi u SAD-u i Njemačkoj usrali od straha i to sve da bi prodaja toalet papira porasla 
- Arsenal Royal
#33 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
E jesmo fukara od naroda o Karadžiću,Mladiću,Tuđmanu,Miloševiću ni spomena al kad treba o svom pljuvat Bošnjo je tu number one.Izgleda nas je Bakir i SDA gađala sa brda a ne moje komšije srbi... Zato smo bijeli cigani nit smo imali državu nit ćemo je ikad imati
- Ringhio
#34 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
Ja eto ne treba pljuvat po njemu zato sto je " nas ".
Ako smatras sebe ciganom nemoj te epitete kacat i na ostale.
Ako smatras sebe ciganom nemoj te epitete kacat i na ostale.
- Cherry-Cherry
#35 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
Govori u svoje ime.Arsenal Royal wrote:E jesmo fukara od naroda o Karadžiću,Mladiću,Tuđmanu,Miloševiću ni spomena al kad treba o svom pljuvat Bošnjo je tu number one.Izgleda nas je Bakir i SDA gađala sa brda a ne moje komšije srbi... Zato smo bijeli cigani nit smo imali državu nit ćemo je ikad imati
- Better Man
#36 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
Pa Bakir i SDA su najodgovorniji što su nas gađali s brda i što je rat trajao skoro 4 godine. Ne vuci me za jezik da Ti ja kažem šta mislim o najvećoj kriminalnoj bagri koja je zadesila BiH i koja se na račun obespravljenih građana obogatila.Arsenal Royal wrote:E jesmo fukara od naroda o Karadžiću,Mladiću,Tuđmanu,Miloševiću ni spomena al kad treba o svom pljuvat Bošnjo je tu number one.Izgleda nas je Bakir i SDA gađala sa brda a ne moje komšije srbi... Zato smo bijeli cigani nit smo imali državu nit ćemo je ikad imati
-
weredsf
#37 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
SDA ima smisla sve dok smeta takvim kao ti, vase kmecanje je za analeBetter Man wrote:Pa Bakir i SDA su najodgovorniji što su nas gađali s brda i što je rat trajao skoro 4 godine. Ne vuci me za jezik da Ti ja kažem šta mislim o najvećoj kriminalnoj bagri koja je zadesila BiH i koja se na račun obespravljenih građana obogatila.Arsenal Royal wrote:E jesmo fukara od naroda o Karadžiću,Mladiću,Tuđmanu,Miloševiću ni spomena al kad treba o svom pljuvat Bošnjo je tu number one.Izgleda nas je Bakir i SDA gađala sa brda a ne moje komšije srbi... Zato smo bijeli cigani nit smo imali državu nit ćemo je ikad imati
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#38 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
Betteru kakvo je bilo stanje u Londonu dok je Kirbas u trezoru lezao?
- It_is_a_Leclerc
#39 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
Statistike kažu da je zbog politike SDA iz BiH otišlo skoro isto toliko mladih ljudi koliko je otišlo za vrijeme politike Radovana Karadžića.
Eto tako.
Eto tako.
- Better Man
#40 Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu
Samo oni koji su se direktno okoristili zahvaljujući SDA i koji su se obogatili na muci poniženih gradjana mogu glasati za mafiju iz SDA. Vrijeme je da Bakir kaže gdje je 9 milijardi USD od 10 milijardi USD koje nisu potrošene za odbranu BiH. Njegov otac je rekao davno u interviju koji je vodila Envera Selimović da je za odbranu prikupljeno 10 milijardi, a da je potrosena jedna. Da ne govorimo o političkim ubistvima, saradnji sa agresorom i drugim kriminalnim radnjama, kao što ke prodaja oružja gradjanima u ratu da bi mogli braniti svoju zemlju i domove, umjesto da se isto besplatno podjelilo. Zna se da je Bakir zaštitnik i sponzor najokorjelijih kriminalaca s kojima je bio veliki prijatelj kao npr. Ismet Bajramović Ćelo.weredsf wrote:SDA ima smisla sve dok smeta takvim kao ti, vase kmecanje je za analeBetter Man wrote:Pa Bakir i SDA su najodgovorniji što su nas gađali s brda i što je rat trajao skoro 4 godine. Ne vuci me za jezik da Ti ja kažem šta mislim o najvećoj kriminalnoj bagri koja je zadesila BiH i koja se na račun obespravljenih građana obogatila.Arsenal Royal wrote:E jesmo fukara od naroda o Karadžiću,Mladiću,Tuđmanu,Miloševiću ni spomena al kad treba o svom pljuvat Bošnjo je tu number one.Izgleda nas je Bakir i SDA gađala sa brda a ne moje komšije srbi... Zato smo bijeli cigani nit smo imali državu nit ćemo je ikad imati