Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

muzicar_iz_parka

#26 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by muzicar_iz_parka »

Konačno šansa za one koji rata nisu okusili a pozivaju stalno na isti da izvedu pokoju diverzantsku akciju tamo gdje mrskog neprijatelja najviše boli. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#27 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by pici »

Image

Kako sam Andju preoteo od Breda...
burger_pasa

#28 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by burger_pasa »

reis1 wrote:Stranka koja u svom platu i programu bude decidno imala protjerivanje ovih Izetbegovica nazad u majcicu Srbiju, na Adu Ciganliju s koje su sljegli 'vamo nama u Bosnu, ce imat moj dozivotni glas!!!
Haha.... Tebe ko da su Zidovi pravili pa si vjest u mijenjaju teza.... Fahro ti je dosao sa plasticnom kesom u Sarajevo 91-e....
A Ameri su nasi frendovi protiv Srbije, ne sekiraj se... I Bakir-agu niko u Bosnjaka ne pobijedi.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#29 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by pici »

Image
Image

al ovo je zaista strasno...cetri godine provest u ovakvom okruzenju :shock: zaista...de imal kaki moler da mu omalterisHe zid oko ville na poljinama...hudnik i tamo se je zabarkadiro...vid sta uradi PTSP i rat...
sema911s

#30 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by sema911s »

joj ova vrata u centralnoj kako su me prepala,.
jazzer

#31 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by jazzer »

pici wrote:Image
Image

al ovo je zaista strasno...cetri godine provest u ovakvom okruzenju :shock: zaista...de imal kaki moler da mu omalterisHe zid oko ville na poljinama...hudnik i tamo se je zabarkadiro...vid sta uradi PTSP i rat...
Zlobnici tvrde da je ovdje bio do '98 jer mu nisu mogli javiti da je rat zavrsen :)
kentachdis

#32 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by kentachdis »

Ja mislim da je ovo zavjera kompanija koje proizvode toalet papir. Platili Baki da im zaprijeti da bi se ovi u SAD-u i Njemačkoj usrali od straha i to sve da bi prodaja toalet papira porasla :D
Arsenal Royal

#33 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by Arsenal Royal »

E jesmo fukara od naroda o Karadžiću,Mladiću,Tuđmanu,Miloševiću ni spomena al kad treba o svom pljuvat Bošnjo je tu number one.Izgleda nas je Bakir i SDA gađala sa brda a ne moje komšije srbi... Zato smo bijeli cigani nit smo imali državu nit ćemo je ikad imati
Ringhio

#34 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by Ringhio »

Ja eto ne treba pljuvat po njemu zato sto je " nas ".

Ako smatras sebe ciganom nemoj te epitete kacat i na ostale.
Cherry-Cherry

#35 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by Cherry-Cherry »

Arsenal Royal wrote:E jesmo fukara od naroda o Karadžiću,Mladiću,Tuđmanu,Miloševiću ni spomena al kad treba o svom pljuvat Bošnjo je tu number one.Izgleda nas je Bakir i SDA gađala sa brda a ne moje komšije srbi... Zato smo bijeli cigani nit smo imali državu nit ćemo je ikad imati
Govori u svoje ime.
Better Man

#36 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by Better Man »

Arsenal Royal wrote:E jesmo fukara od naroda o Karadžiću,Mladiću,Tuđmanu,Miloševiću ni spomena al kad treba o svom pljuvat Bošnjo je tu number one.Izgleda nas je Bakir i SDA gađala sa brda a ne moje komšije srbi... Zato smo bijeli cigani nit smo imali državu nit ćemo je ikad imati
Pa Bakir i SDA su najodgovorniji što su nas gađali s brda i što je rat trajao skoro 4 godine. Ne vuci me za jezik da Ti ja kažem šta mislim o najvećoj kriminalnoj bagri koja je zadesila BiH i koja se na račun obespravljenih građana obogatila.
weredsf

#37 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by weredsf »

Better Man wrote:
Pa Bakir i SDA su najodgovorniji što su nas gađali s brda i što je rat trajao skoro 4 godine. Ne vuci me za jezik da Ti ja kažem šta mislim o najvećoj kriminalnoj bagri koja je zadesila BiH i koja se na račun obespravljenih građana obogatila.
SDA ima smisla sve dok smeta takvim kao ti, vase kmecanje je za anale :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#38 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by Matijevic_Vlado »

Betteru kakvo je bilo stanje u Londonu dok je Kirbas u trezoru lezao?
It_is_a_Leclerc

#39 Re: Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by It_is_a_Leclerc »

Statistike kažu da je zbog politike SDA iz BiH otišlo skoro isto toliko mladih ljudi koliko je otišlo za vrijeme politike Radovana Karadžića.

Eto tako.
Better Man

#40 Izetbegović prijeti Berlinu i Vašingtonu

Post by Better Man »

weredsf wrote:
Better Man wrote:
SDA ima smisla sve dok smeta takvim kao ti, vase kmecanje je za anale :D
Samo oni koji su se direktno okoristili zahvaljujući SDA i koji su se obogatili na muci poniženih gradjana mogu glasati za mafiju iz SDA. Vrijeme je da Bakir kaže gdje je 9 milijardi USD od 10 milijardi USD koje nisu potrošene za odbranu BiH. Njegov otac je rekao davno u interviju koji je vodila Envera Selimović da je za odbranu prikupljeno 10 milijardi, a da je potrosena jedna. Da ne govorimo o političkim ubistvima, saradnji sa agresorom i drugim kriminalnim radnjama, kao što ke prodaja oružja gradjanima u ratu da bi mogli braniti svoju zemlju i domove, umjesto da se isto besplatno podjelilo. Zna se da je Bakir zaštitnik i sponzor najokorjelijih kriminalaca s kojima je bio veliki prijatelj kao npr. Ismet Bajramović Ćelo.
Post Reply