Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
- azurna_obala
#26 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
Banovaše je
tamo na onom forumu

- elma89_
#27 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
Kako godParanoid wrote:..nadigli...elma89_ wrote:E sto su se podigli
- Cherry-Cherry
#28 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
jedna osobaJThomas wrote:ovo je ili on ili ljubav njegovog života, srodna duša...Cherry-Cherry wrote:Da.Black swan wrote:ova me podsjeća na jednog forumaša
taman se pojavila kad je ovaj nestoTrue path
- elma89_
#29 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
DA azurna,i ako ja nisam zapocela of topic,mogu me banovati trajno jer tamo vise ne idem poruci im
- Paranoid
#30 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
...i da se admin makne iz kuhinje..elma89_ wrote:DA azurna,i ako ja nisam zapocela of topic,mogu me banovati trajno jer tamo vise ne idem poruci im
- mrtva kokoš
#31 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
jesu se to i oni nadigli kao i ovi ovdjeelma89_ wrote:DA azurna,i ako ja nisam zapocela of topic,mogu me banovati trajno jer tamo vise ne idem poruci im
- azurna_obala
#32 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
ma nikako, ti si zlatno i nevino stvorenje...elma89_ wrote:DA azurna,i ako ja nisam zapocela of topic,mogu me banovati trajno jer tamo vise ne idem poruci im
jako ćeš im naštetiti
- Jack Be Nimble
#33 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
Ne smatram sebe Bosnjakom tako da oni mogu biti sta god hoce
Al ja bi rekao da je Hajrovic Makedonsko-Kosovski Svicarac ili Sandzaklija Svicarac. Uglavnom Svicarac a vuce korjene iz Makedonije-Kosova.
Al ja bi rekao da je Hajrovic Makedonsko-Kosovski Svicarac ili Sandzaklija Svicarac. Uglavnom Svicarac a vuce korjene iz Makedonije-Kosova.
- NIN
#34 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
Ma nemoj!elma89_ wrote:Oops htjela sam pitanje na temu o Bosnjacima,mogu li moderatori izbrisati?
Htjela si postaviti pitanje na vec postojecoj temi otvaranjem nove? Koga ti foliras ba?
- Cherry-Cherry
#35 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
Jack Be Nimble wrote:Ne smatram sebe Bosnjakom tako da oni mogu biti sta god hoce![]()
-
jefferson
#36 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
Ja fakat ne kontam sta ova recenica znaci?elma89_ wrote:DA azurna,i ako ja nisam zapocela of topic,mogu me banovati trajno jer tamo vise ne idem poruci im
"Tamo vise ne idem poruci im?" WTF?
- elma89_
#37 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
Nije bitno jefersonejefferson wrote:Ja fakat ne kontam sta ova recenica znaci?elma89_ wrote:DA azurna,i ako ja nisam zapocela of topic,mogu me banovati trajno jer tamo vise ne idem poruci im
-
jefferson
#38 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
Meni nije, ali na tvom mjestu ja bi se vec zapitao....elma89_ wrote:Nije bitno jefersonejefferson wrote:Ja fakat ne kontam sta ova recenica znaci?elma89_ wrote:DA azurna,i ako ja nisam zapocela of topic,mogu me banovati trajno jer tamo vise ne idem poruci im
Last edited by jefferson on 12/09/2013 19:36, edited 2 times in total.
- Jack Be Nimble
#39 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
Neko je spomenuo u prijasnjem postu Sandzaklija pa sam zato i to dodao. Ja stvarno ne znam gdje ti termini (Bosnjak/Sandzaklija) nastaju ili prestaju na mapi Balkana. Ti se termini frcaju preko svakih granica u regionu.cetmi wrote:Ako već znaš da vuče korijene iz Makedonije-Kosova, kako onda može biti Sandžaklija?Jack Be Nimble wrote:Ne smatram sebe Bosnjakom tako da oni mogu biti sta god hoce![]()
Uglavnom u kojoj si drzavi rodjen to si. Ako su ti roditelji dosli u tu drzavu iz neke druge onda si prva generacija te imigrantske grupe i Svicarac/Njemac/Svedjanin/Amerikanac itd. Njegovi sinovi ce biti druga generacija itd.
-
jefferson
#40 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
Da, samo kako od svicarca postade bosnjak da mi je znati.Jack Be Nimble wrote:Neko je spomenuo u prijasnjem postu Sandzaklija pa sam zato i to dodao. Ja stvarno ne znam gdje ti termini (Bosnjak/Sandzaklija) nastaju ili prestaju na mapi Balkana. Ti se termini frcaju preko svakih granica u regionu.cetmi wrote:Ako već znaš da vuče korijene iz Makedonije-Kosova, kako onda može biti Sandžaklija?Jack Be Nimble wrote:Ne smatram sebe Bosnjakom tako da oni mogu biti sta god hoce![]()
Uglavnom u kojoj si drzavi rodjen to si. Ako su ti roditelji dosli u tu drzavu iz neke druge onda si prva generacija te imigrantske grupe i Svicarac/Njemac/Svedjanin/Amerikanac itd. Njegovi sinovi ce biti druga generacija itd.
- muha_sa
#41 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
razumijem elmu--djevojci dosadno a i neke je teške muke muce pa otvori ovakvu temu al ne kontam vas koji ste se napalili i objašnjavate se šta je i ko je doticni
nek je marsovac jebe mi se--decko izabro da igra za Bosnu i Hercegovinu i ende--po meni je dobar fudbaler i ništa drugo---a ovo što elma pita njegova i samo njegova stvar.
nek je marsovac jebe mi se--decko izabro da igra za Bosnu i Hercegovinu i ende--po meni je dobar fudbaler i ništa drugo---a ovo što elma pita njegova i samo njegova stvar.
- BiHusrcu88
#42 Re: Izet Hajrovic i Kolasinac bosnjaci?
ja svakakvih tema dragi Bože zar je moguće ikako ovo postaviti na forum a kamoli komntarisati o tome. Volio bih da moderator ukine ovu temu da neode daleko jer znamo kakvih sve ima mrzovoljaca BiH.
Izet je već pokazao da je Bosanac(bošnjak)kao god hoćete, a to će i mali iz Schalkea uskoro pokazati.
Volim te BiH

Izet je već pokazao da je Bosanac(bošnjak)kao god hoćete, a to će i mali iz Schalkea uskoro pokazati.
Volim te BiH