Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post Reply
NekiUser

#251 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by NekiUser »

Ja stvarno ne mogu vjerovati da ce neko dati glas dosljednom utemeljitelju

Ili mozda ovome reketasu?

:bih:
Tiger 033

#252 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

NekiUser wrote:Ja stvarno ne mogu vjerovati da ce neko dati glas dosljednom utemeljitelju

Ili mozda ovome reketasu?

:bih:
Ili meJbi TiHicu kad svi znamo da su oni SVI big shit :oops: jel' tako :?: ha ja :D
diskretan

#253 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by diskretan »

Tiger 033 wrote:Pogledajte kuce vasih i "nasih" dusebriznika na Poljinama :x
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
ajde stavi cija je cija kuca.
bogumila

#254 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

imam i ja sliku pricam na telefon ispred Bijele kuce :lol: :lol:
Tiger 033

#255 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

bogumila wrote:imam i ja sliku pricam na telefon ispred Bijele kuce :lol: :lol:
JaH boze svega PAMETI najvise :-)
Sad se :lol: GROHOTOM SAMO DA SI KLIKNUO/LA NE BI SE :lol: :lol: :lol:
GlamBlam

#256 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by GlamBlam »

Tiger 033 wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:Nisam znao da je profesor,dr. (SDA labaratorija) Branković najskromniji.
Nije haveru ciniti se ;-) ima taj i ubuđanih :x

http://video.google.com/videoplay?docid ... 2547448686
čovjek je rekao da je sve po zakonu. da nije već bio ako ništa u pritvoru.
O'zone
Globalni moderator

#257 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by O'zone »

GlamBlam wrote:
čovjek je rekao da je sve po zakonu. da nije već bio ako ništa u pritvoru.
:lol: :lol: :lol: :lol:
H4v4t4R

#258 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by H4v4t4R »

Tiger 033 wrote:
H4v4t4R wrote:Žalosno će biti ako Stari grad bude pod indirektnom kontrolom jednog sandžaklije
Jos gore ako bude pod kontrolom porodice Izetbegovic!!!Pa jbte k'o da smo mi svi pali s' marsa pa ne znamo ko je vlad'o 20 god. i zemlju,zaduzio,prod'o, opljacko uzduz i poprijeko "NAROD ZNA- da je SDA"...na kraju krajeva ko vlada i sisa pare iz drzavnih kompanija i BHtelekoma nego porodica Izetbegovic i SDA ,ko je "stvorio" Šaje :?: ko je od piljara napravio milijunaša, ko je također "stvorio" Radoncica :?: Izetbegovici i SDA koja je upumpala ogroman novac za pokretanje "D.Avaz-a" ,pa "begove" Cengice koje su Ameri otjerali sa potitcke scene sta je sa Aksamijama,gdje su milioni od "BosnjackeTV" sta je sa kupljenom a nikad NEdovrsenom zgradom "BTV" na Grbavici itd...jbga svi se vi prepirete svađate sto ANAMO NJIMA ide u korist :-) jer mogu manipulisat' sirokim narodnim masama kako ce najebat' ako onaj drugi pobjedi a NE ONI...i sta se desava nakon izbora :?: ANAMO ONI ce fino sjest' u kaHvanu rasporedit se u jurišnike i zasjest' u FOTELJE. A vi :?: :!: a vi cete i dalje zivjet' na rubu egzistencije penzioneri prezivljavati od 300KM a ANAMO ONI ce jedva prezivljavati sa 7000KM :x i vi sad raspredajte do mile volje i mlatite praznu slamu, ko je protiv SDA onda je Fahrin a ko je protiv SBB-a on je Tihicev vama ce biti isto da vam'-nam' za nacelnika dođe i Cedo sa Pala mi nikakve koristi necemo imati :x samo ce je imati ANAMO ONI :x

p.s. kad pisem "ANAMO ONI" mislim na sve SDP,SDA,SBiH,SBB,BNS jbte neznam im vise ni skracenice koliko ih ima :D
jednostavno mislim na sve poticke partije ma koliko da ih ima, a ima ih slovom i brojem 190

Ko se prepozna nek' nam pise :D
ja to gledam veoma jednostavno, ako već treba da me neko pljačka nek bude bosanac, a ne pridošlica iz neke zabiti u drugoj državi.
O'zone
Globalni moderator

#260 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by O'zone »

H4v4t4R wrote:
ja to gledam veoma jednostavno, ako već treba da me neko pljačka nek bude bosanac, a ne pridošlica iz neke zabiti u drugoj državi.
Jeba nas to "Haj neka je naš pa nek i krade" više nego i rat i suša i poplava i snijeg... Kakvo Vam je to rezonovanje? Koji K. ima da krade! Jel prima platu?! Prima! Jel' dobra plata?! Jeste! Jel' mu zahmetile posao?! Vala i nije! Jel' mu to sve malo?! Jeste! E pa ako jeste neka fino pokupi prinje i ide tražiti gdje ima bolje!

Mada mi smo ih takve zaslužili.
H4v4t4R

#261 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by H4v4t4R »

O'zone wrote:
H4v4t4R wrote:
Jeba nas to "Haj neka je naš pa nek i krade" više nego i rat i suša i poplava i snijeg... Kakvo Vam je to rezonovanje? Koji K. ima da krade! Jel prima platu?! Prima! Jel' dobra plata?! Jeste! Jel' mu zahmetile posao?! Vala i nije! Jel' mu to sve malo?! Jeste! E pa ako jeste neka fino pokupi prinje i ide tražiti gdje ima bolje!

Mada mi smo ih takve zaslužili.
Govorim konkretno o SBB-u, jer smatram da to je stranka opasnih namjera. Dovoljno je pogledati kadrove tamo, većina ih je prešla iz SDA i SBIH kad su skontali da će ostati bez fotelja.
Tiger 033

#262 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Sjede u kafani Milorad Dodik, Dragan Čović,
Sulejman Tihić, Zlatko Lagumdžija, Fahrudin
Radončić, Božo Ljubić.... Priđe im za stol jedan
gost i kaže:
- Izvinite gospodo što smetam, ali stvarno me
zanima. Otkud vi svi ovdje za istim stolom?
Nekako prvi do riječi dođe Dodik, kaže:
- Evo smišljamo kako da dokrajčimo ovih četiri
miliona građana BiH i jednu plavušu.
Gost se malo zamisli, pa će na to:
...- A zašto baš jednu plavušu?
U to se svi od srca nasmijaše i jedan od ovih
za stolom reče:
- Jesam li vam rekao da niko neće pitati za
onih 4 miliona :skoljka:

Mi od stabla ne vidimo shume :dance: kradu i krasce nas i "nasi" i njihovi i Srbi i Hrvati i Bosnjaci :x samo cemo mi biti na rubu egzistencije :oops:
H4v4t4R wrote:ja to gledam veoma jednostavno, ako već treba da me neko pljačka nek bude bosanac, a ne pridošlica iz neke zabiti u drugoj državi.
Jarane izvini ali ja mislim da si ti LUD :thumbup: jos jednom Sorry ali biJo sam ISKREN za razliku od mongih ovdje :thumbup:
Tiger 033

#263 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Kontam nešto kako li će se ovi lovci na glasove i njihovi sponzori i sponzoruše probuditi , ako su uopće i spavali, 08.10.? Glavobolje?Mučnine?...

Poslije ovolikog nazovi političkog, a u stvari najobičnijeg međunarodno priznatog prostituiranja u kom se više ne zna ko je s kim i ko koga ,da prostite, ljubi, a ko koga „bubi“ , ko je sa jednim ,a ko sa drugim, ko je singl, a ko u koaliciji tj. grupnjaku i sve to zarad ove visokoprofitabilne i niskomoralne predstave čija je premijera zakazana za 07.10., ovi glavni Akteri će se morati probuditi.Većina vjerojatno s pitanjem:šta ovo bi?
U ovoj, kako rekoh, visokoprofitabilnoj i niskomoralnoj aktivnosti svi bez izuzetka su varali svoga sa njegovim ili svakog sa svakim.I sve to pred očima svekolikog stanovništva,naroda,pučanstva...
A ovi /čitaj:narod/ što se pred njihovim očima sve i dešava, umišljeno vjeruju da su NEKI Faktor, da na NEŠTO utiču, da se NEŠTO pitaju!
Da,i jesu oni NEKAKAV Faktor ,ali Faktor ograničenog roka upotrebe.I taj rok ističe 07.10. u 19,00. A onda ... ko vas zašto!
Ali od mučnine 08.10. neće biti spašeni ni Faktori. Zašto oni?
Zato što su,zaneseni mišlju da se nešto pitaju, da nešto ko biva odlučuju, dozvolili da ih Akteri s..bu i z..ebu.
Tako će svima biti potrebna tableta za jutro poslije, a kod koga će uspješno spiječiti neželjene posljedice višemjesečnog tulumarenja ...vidjeće se za par mjeseci.Samo treba biti strpljiv.Buka
vemus

#264 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by vemus »

SDP i Lulic imaju svoje glasove ali nedovoljno za nacelnika.
Zlatar odvukao Hazibajricu glasove i to jedan poprilicno znacajan broj, na kraju mozda i presudan.
SZBIH odvuklu Hadzibajricu glasova ali ne toliko znacajno.
SDA ima jaku bazu tradicionalno. Kandidat mozda ne u rangu iznad navedenih ali stranka stoji jako dobro.

I jedna bitna stvar, u SBB-u sukob na relaciji Hadzibajric - Skaljic, Jos se ne zna gdje je puklo i zasto.
Spominju se pare koje je dobio Hadzibajric za transfer iz SDA u SBB koje moraju da se opravdaju nakon izbora i to raznim poslovima itd..
Takodjer, cesto spominjani hadzija Fudo iz Bakija poprilicno ucjenjen da da podrsku Hazibajricu jer mu je ovaj namjestao poslove sa kamenom.
Poslovi za poplocavanje citave bascarsije i onaj mali dio kod Ekonomije.
Gdje firma Fude i njegovog preminulog sina nije bila izvodjac bila je posrednik u kupovini i preprodaji.

Sve u svemu oko Hadzibajrica se javilo puno talove i repova; Skaljic, hadzija Fudo, pa porodica Miladin (bašte kod Ekonomije itd...)koja se priklonila Zlataru jer pukla ljubav sa Hadzibajricem nakon odlaska iz SDA.

Bitna je i revizija odluke da Denis Stojnic dobije citav trotoar za svoju bastu ispred kafica City Lounge-a.
Sad ce se tu raditi revizija jer je protuzakonito i ocito je bio tal u pitanju.
Tiger 033

#265 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Bolje biti 'slijep i gluh', podoban i na državnim jaslama, nego slobodan i sposoban...

Image
bogumila

#266 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

pa za Crvene Kravate jest adekvatna sliKica :D
Bullet Tooth Tony

#267 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Bullet Tooth Tony »

J***** m***** nenormalnu LDS-u zbog kacenja postera na visegradsku kapiju , stoko neobrazovana , to je historijski spomenik , sutra cu slikati i poslati svim portalima a ako CIK nista ne uradi , sam cu da skinem ono govono od plakata :x :x :x :x

Samo da se zna da nisam clan niti jedne stranke
I

#268 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by I »

Znala sam da će isplivati i prijava.

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sara ... dzibajricu
Cafe Camargue

#269 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Cafe Camargue »

I wrote:Znala sam da će isplivati i prijava.

Očekivano! Čim je imao obraza da pređe u kriminalni SBB, jasno je da mu je jedini cilj - želja za vlašću.
A vidi se i zašto.
LAXX

#270 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by LAXX »

Cafe Camargue wrote:

Očekivano! Čim je imao obraza da pređe u kriminalni SBB, jasno je da mu je jedini cilj - želja za vlašću.
A vidi se i zašto.
Predsjedništvo BiH nedavno je nabavilo automobil "Audi A8", čija se vrijednost s bogatom opremom, koja uključuje i masažere u sjedištima, procjenjuje na blizu 300.000 KM, saznaje "Dnevni avaz". No, zvanična informacija se već danima krije od javnosti.

Prema saznanjima do kojih je došao ovaj list, automobil je, najvjerovatnije, nabavljen za potrebe Bakira Izetbegovića, bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Navodno je Izetbegović prije narudžbe u sarajevskim autosalonima sam izabrao model i opremu "Audija"!

Zvanične potvrde ove informacije nema iz Službi za odnose s javnošću Predsjedništva BiH, ali kako su kako je rekao službenik Zlatko Gerin, u toj službi su „prezauzeti obavezama i odgovor možemo očekivati naredne sedmice", što znači nakon lokalnih izbora.

Činjenica je da u sveopćoj krizi koja godinama trese državu ovaj luksuz, koji će ponajprije koštati bh. građane, nije trebao nijednom od trojice članova Predsjedništva BiH.
Pogotovo ako se zna da je Ured za reviziju BiH u izvještaju za prošlu godinu otkrio da Predsjedništvo BiH raspolaže sa 31 vozilom, od čega se čak 22 koriste za potrebe kabineta članova Predsjedništva! To znači da svaki kabinet ima na raspolaganju u prosjeku sedam automobila.

U istom izvještaju otkriveno je da su upravo automobili u ovoj državnoj instituciji "slaba tačka" i sredstvo za nenamjensko trošenje para. Od netransparentne upotrebe vozila i potrošnje goriva, do malverzacija s putnim nalozima.

I ONDA PRIČATE SBB KRIMINALAN ... cccc
Tiger 033

#271 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

LAXX wrote:I ONDA PRIČATE SBB KRIMINALAN ... cccc
Ako je kriv nek' mu sude ba, pa tamam da je moj rahmetili babo upitanju!!!Ali ovo ti je to haveru kad se ljudi hvataju za slamku :-) SDA 20godina pustosi ovu drzavu OD-DO i to je OK pojedincima, treba opet zažmiriti i dat im jos 4god. vlasti :x ovo je vladavina 20god. SDA :x je li ovo ta "SNAGA BiH" o kojoj prica SDA :x :x

Statistika nezaposlenosti na Balkanu
"BiH i Kosovo rekorderi po broju nezaposlenih"

Izvor:Anadolija

Većina zemalja zapadnog Balkana svakodnevno se suočava s porastom nezaposlenosti, što je direktna posljedica globalne ekonomske krize. Novinari agencije Anadolija (AA) istražili su stopu nezaposlenosti u regiji i saznali da Kosovo i BiH imaju najviše nezaposlenih, a Crna Gora i Albanija najmanje.

Prema posljednjim statističkim podacima, najveću stopu nezaposlenosti na Balkanu ima Kosovo gdje je nezaposleno 508.100 radno sposobnih građana, što je stopa nezaposlenosti od 44,9 posto.

Poslije Kosova dolazi Bosna i Hercegovina. U ovoj zemlji, prema posljednjim podacima državne Agencije za statistiku BiH iz jula 2012. godine, stopa nezaposlenosti iznosi 43,9 posto, što je skoro dvostruko više nego u pojedinim zemljama Evropske unije.

Slijedi Makedonija, gdje stopa nezaposlenosti iznosi 31 posto, što i ovu zemlju svrstava u grupu evropskih država koje imaju najveći broj nezaposlenih građana. Agencija za statistiku Makedonije nedavno je objavila da je ta zemlja zvanično u recesiji, pošto je drugi kvartal uzastopno zabilježila negativan privredni rast.

U Srbiji je, prema posljednjim statističkim podacima, stopa nezaposlenosti dostigla nivo od 25,5 posto. Prema ekonomskim istraživanjima, do kraja ove godine svaki treći građanin Srbije mogao bi završiti na birou za zapošljavanje. Podsjećamo da je stopa nezaposlenosti u Srbiji, na samom početku ekonomske krize 2008. godine, iznosila 14,5 posto.

Nadalje, stopa registrovane nezaposlenosti u Hrvatskoj je u avgustu ove godine iznosila 17,7 posto, dok je samo dva mjeseca prije toga u Hrvatskoj zabilježena stopa nezaposlenosti od 14,5 posto. U Hrvatskoj je od septembra 2008. godine do danas bez posla ostalo 90.000 ljudi.

Najmanje stope nezaposlenosti u regiji zabilježene su u Crnoj Gori i Albaniji.

Prema podacima Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, stopa nezaposlenosti u toj zemlji iznosi 12,36 posto. Podsjetimo da je Crna Gora u julu 2000.godine imala najveću stopu nezaposlenosti u regiji i iznosila je 32,7 posto, dok je najniža stopa od 10,1 posto u toj zemlji registrovana u avgustu 2009. godine.

Stopa nezaposlenosti u Albaniji iznosi 13,3 posto.

Većina zemalja u regionu Balkana posljednjih godina suočava sa naglim porastom stope nezaposlenosti, ali slična sudbina zadesila je i većinu ostalih evropskih zemalja.

Tako je prema podacima iz avgusta ove godine, najviša stopa nezaposlenosti u zemljama Evropske unije zabilježena u Španiji i to 25,1 posto. Nakon Španije, najveć nezaposlenost je registrovana u Grčkoj gdje se stopa popela na 24,4 posto, dok u Portugalu stopa nezaposlenosti iznosi 15,7 posto, a u Irskoj 14,9 posto.

Od ostalih zemalja EU, najveću stopu nezaposlenosti ima Slovačka i to 14,2 posto, a potom Bugarska 12,5 posto, Italija 10,7 posto, Francuska 10,6, Poljska 10,1, Slovenija 8,4, Velika Britanija 8,0, Finska 7,9, Švedska 7,8, Rumunija 7,1 i Češka 6,7 posto.

Zemlje EU-a u kojima je u avgustu ove godine zabilježena najniža nezaposlenost su Malta sa 6,5, Njemačka sa 5,5, Holandija sa 5,3, Luksemburg sa 5,2 i Austrija sa 4,5 posto.

Među 27 članica Evropske unije bez posla je u avgustu ove godine bilo 25,4 miliona ljudi. Na godišnjoj osnovi, broj nezaposlenih u EU je povećan za 2,2 miliona. Prosjek nezaposlenosti u EU je 10,5 posto. Stopa nezaposlenosti u eurozoni je u avgustu ove godine dosegnula 11,4 posto, što je najviša stopa u posljednjih 17 godina.

Posmatrano na svjetskom nivou, Evropa u prosjeku ima znatno višu stopu nezaposlenosti, pošto je stopa nezaposlenosti u Japanu u avgustu ove godine iznosila 4,1, SAD-u 8,1 i Kanadi 7,3 posto.

Od ostalih zemalja u svijetu izdvaja se Turska koja je posljednjih nekoliko godina ostvarila značajan ekonomski napredak i smanjila stopu nezaposlenosti na 8 posto. Nizak nivo nezaposlenih zabilježen je i u Kini gdje je stopa nezaposlenosti 4,1 i Indiji gdje ta stopa iznosi 3,8 posto.

Najveća stopa nezaposlenosti, na svjetskom nivou, zabilježena je u Namibiji i iznosi 51,20 posto. Među svjetskim rekorderima po nezaposlenosti najviše je afričkih zemalja.

Značajno je napomenuti da odmah iza zemalja Afrike dolaze Kosovo i BiH.

S druge strane, prema dostupnim podacima za maj 2012. godine, jedina zemlja u svijetu koja nema nezaposlenih je Sjeverna Koreja u kojoj je stopa nezaposlenosti 0,0 %. Zemlje koje takođe bilježe vrlo nisku stopu nezaposlenosti su Katar sa 0,5 posto, Bjelorusija sa 0,7, Tajland sa 0,92, Kuba sa 1.6 i Singapur sa 2,0 posto nezaposlenih.
cunga lunga

#272 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by cunga lunga »

vemus wrote:SDP i Lulic imaju svoje glasove ali nedovoljno za nacelnika.
Zlatar odvukao Hazibajricu glasove i to jedan poprilicno znacajan broj, na kraju mozda i presudan.
SZBIH odvuklu Hadzibajricu glasova ali ne toliko znacajno.
SDA ima jaku bazu tradicionalno. Kandidat mozda ne u rangu iznad navedenih ali stranka stoji jako dobro.

I jedna bitna stvar, u SBB-u sukob na relaciji Hadzibajric - Skaljic, Jos se ne zna gdje je puklo i zasto.
Spominju se pare koje je dobio Hadzibajric za transfer iz SDA u SBB koje moraju da se opravdaju nakon izbora i to raznim poslovima itd..
Takodjer, cesto spominjani hadzija Fudo iz Bakija poprilicno ucjenjen da da podrsku Hazibajricu jer mu je ovaj namjestao poslove sa kamenom.
Poslovi za poplocavanje citave bascarsije i onaj mali dio kod Ekonomije.
Gdje firma Fude i njegovog preminulog sina nije bila izvodjac bila je posrednik u kupovini i preprodaji.

Sve u svemu oko Hadzibajrica se javilo puno talove i repova; Skaljic, hadzija Fudo, pa porodica Miladin (bašte kod Ekonomije itd...)koja se priklonila Zlataru jer pukla ljubav sa Hadzibajricem nakon odlaska iz SDA.

Bitna je i revizija odluke da Denis Stojnic dobije citav trotoar za svoju bastu ispred kafica City Lounge-a.
Sad ce se tu raditi revizija jer je protuzakonito i ocito je bio tal u pitanju.
Nacuo sam i ja ovo sve a vidim i tuzilastvo je pokrenulo istrage tako da ispade da ovaj Hadzibajric i nije nesto.
Mada sam ga smatrao dobrim kandidatom.
madner

#273 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by madner »

Moze li neko reci tim iz Anadolije da koriste sluzbene statistike a ne da prave neke svoje definicije? Ne mogu usporedjivat kruske i jabuke. Stopa nezaposlenosti po metodologiji Kosova u BiH je 27%.
Cafe Camargue

#274 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Cafe Camargue »

LAXX wrote:
Cafe Camargue wrote:

A vidi se i zašto.
Predsjedništvo BiH nedavno je nabavilo automobil "Audi A8", čija se vrijednost s bogatom opremom, koja uključuje i masažere u sjedištima, procjenjuje na blizu 300.000 KM, saznaje "Dnevni avaz". No, zvanična informacija se već danima krije od javnosti.

Prema saznanjima do kojih je došao ovaj list, automobil je, najvjerovatnije, nabavljen za potrebe Bakira Izetbegovića, bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Navodno je Izetbegović prije narudžbe u sarajevskim autosalonima sam izabrao model i opremu "Audija"!

Zvanične potvrde ove informacije nema iz Službi za odnose s javnošću Predsjedništva BiH, ali kako su kako je rekao službenik Zlatko Gerin, u toj službi su „prezauzeti obavezama i odgovor možemo očekivati naredne sedmice", što znači nakon lokalnih izbora.

Činjenica je da u sveopćoj krizi koja godinama trese državu ovaj luksuz, koji će ponajprije koštati bh. građane, nije trebao nijednom od trojice članova Predsjedništva BiH.
Pogotovo ako se zna da je Ured za reviziju BiH u izvještaju za prošlu godinu otkrio da Predsjedništvo BiH raspolaže sa 31 vozilom, od čega se čak 22 koriste za potrebe kabineta članova Predsjedništva! To znači da svaki kabinet ima na raspolaganju u prosjeku sedam automobila.

U istom izvještaju otkriveno je da su upravo automobili u ovoj državnoj instituciji "slaba tačka" i sredstvo za nenamjensko trošenje para. Od netransparentne upotrebe vozila i potrošnje goriva, do malverzacija s putnim nalozima.

I ONDA PRIČATE SBB KRIMINALAN ... cccc
Jel ovo Avaz objavio ?

:lol:
HanySa

#275 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by HanySa »

Skaka od mene dobija glas!

http://www.snagabih.ba/?nacelnici=ime-i ... -nacelnika

Mrzim izdaje i izdajnike! Ovaj put je SBB, sljedeci put ce biti Dodik, hoce li i tad biti diskusija da li Hadzibajricu dati glas????
Post Reply