IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
- karanana
#826 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
cini mi se da iz ove opstine dolazi i najvise onih smijesnih slika listica sa nacrtanim likovima, naljepnicama i porukama.
-
smijesni_ste
#827 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Misle zajebali su nekog...karanana wrote:cini mi se da iz ove opstine dolazi i najvise onih smijesnih slika listica sa nacrtanim likovima, naljepnicama i porukama.
- cappy_tempo1
#828 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
a za koga glasati? koldzu koji je uradio pa nista vala posebno, za propalog fudbalera muharemovica? penzionere i ko je jos bio na listi? bolje da su isarali onako nego da njihove glasove koriste kako im je kurcu cejf. i ja sam 10min citao i kontao sta da radim, na kraju udarim onu sabinu iz nase stranke jer nekako mi je najskolovanija bila,a i njih malo na djelu da vidimo. ali jebiga koldzo je mangupski za 50KM odradio izbore to mu se mora cestitatismijesni_ste wrote:Misle zajebali su nekog...karanana wrote:cini mi se da iz ove opstine dolazi i najvise onih smijesnih slika listica sa nacrtanim likovima, naljepnicama i porukama.![]()
-
zoka08
#829 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Nazivaš čovjeka seljakom. Ako si pismen onda pronađi slijedeće knjige: Evilja Čelebi - Putopis, Bašeskija - Ljetopis, Vladislav Skarić - Sarajvo od najstarijih vremena do Austrougrske uprave. U svim navedenim knjigama mozes pronaci podatke o Koldžinim precima, koji su i tada živjeli u Sarajevu. Te vaše izmišljotine su vas i koštale ove katastrofe.evo mene wrote:Eto vam trgovac alkoholom (uz podršku Islamske zajednice - haram im bilo, kao i onima koji su ga poslali na hadž), švaler (sekretarica Vildana), varalica (penzioneri za 50 KM)!!! Slika i prilika seljačkog Sarajeva - Nedžad i Vildana Koldžo!!!AmirZ wrote:TKO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI, ALI FAKAT LUPAŠ KO' MAKSIM PO DIVIZIJI. Kodlžo je od prvog član SDA od njenog osnivanja.evo mene wrote:Kao što sam vam govorila varalica, ljubavnik, trgovac alkoholom Vildana Koldžo - pobjedni(c)ka. A sada da vidimo gdje prelazi SDP ili SBB!!! Iastina, do sada je radio za crvene, pa je red da napokon objelodani!!!
- Hemera
#830 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Koldžo jeste gradski čoek,ali to neće izbrisati njegov krimi put koji je odabrao. 
-
Mr.Penguin
#831 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
KOLDŽO NEDŽAD - SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE
Glasova: 10028 49.25%
MUHAREMOVIĆ DŽELALUDIN - SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH
Glasova: 3115 15.30%
ĆUDIĆ SABINA - NAŠA STRANKA
Glasova: 2585 12.70%
HULUSIĆ MIRZA - SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BOSNE I HERCEGOVINE - SBB BIH
Glasova: 2546 12.50%
Glasova: 10028 49.25%
MUHAREMOVIĆ DŽELALUDIN - SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH
Glasova: 3115 15.30%
ĆUDIĆ SABINA - NAŠA STRANKA
Glasova: 2585 12.70%
HULUSIĆ MIRZA - SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BOSNE I HERCEGOVINE - SBB BIH
Glasova: 2546 12.50%
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#832 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Bogami, Naša Stranka ostvarila dobar rezultat.
-
BHF80
#833 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
a dajte ljudi koldzo imao glasova kao svi protivnici zajedno covjek dominira isto kao sto je novim gradom vladao sdp 10 godina ispravite me ako grijesim
- luckylaka
#834 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Jel pobijedi onaj sto je obecao praviti Grbavicu.Ako je pobjednik odmah sledece sedmice bagere na Grbavicu.
- bogumila
#835 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
pretpostavljam da tom logikom ni prosle nije dobio sdp nego izgubila sdacoek wrote:"Dragi" SDA-ovci, nemojte se previse kurciti, jer vi niste dobili izbore vec je SDP izgubio. Bili su cak i gori od vas, a to, priznacete, nije bilo lako. Problem ipak nisu stranke vec narod koji nema muda da NE glasa ni za jednu od vaše dvije, dokazano nesposobne i korumpirane, stranke.
i nije dobio komsic nego izgubio covic
- coek
#836 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:12, edited 1 time in total.
- zli_hordas
#837 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Pa tako nam je kad vecinom glasaju nepismeni ljudi,dede,nane i slicni a omladina pusi travu i ispija kafe.coek wrote:"Stranka demokratske akcije i Srpska demokratska stranka, kao i Hrvatska demokratska zajednica, bilježe najbolje rezultate, ne samo po broju glasova i načelnički mjesta, nego i po trendu rasta"
(radiosarajevo. ba, "Pobjede 'desničara, pad 'socijaldemokrata'")
Dakle, ovima što "slave", želim Sretnu Novu 1990-tu.
A ostalima želim iseljeničke vize za Novi Zeland.
Neka se stvori treći entitet, i neka se RS otcijepi, nek' nam bude k'o i do sada (nadam se i gore), boli me ...
I oprostite mi na rječniku, ali sad se stvarno jebite, ovoj glupi zemlji definitivno nema nikakve nade.
- cappy_tempo1
#838 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
nasikamo se i pravimo haos 
- O'zone
- Globalni moderator
#839 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Trava je zelena i sva omladina kad se naduva trave vidi samo zeleno i zato je SDA na valsti toliko dugo.
Trebalo bi spaliti svu travu šta više trebalo bi je svu ispušiti sjeme joj se zatrlo
Čak su i ovi prokleti smajliji zeleni
Trebalo bi spaliti svu travu šta više trebalo bi je svu ispušiti sjeme joj se zatrlo
- zubi
#840 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
coek wrote:"Stranka demokratske akcije i Srpska demokratska stranka, kao i Hrvatska demokratska zajednica, bilježe najbolje rezultate, ne samo po broju glasova i načelnički mjesta, nego i po trendu rasta"
Neka se stvori treći entitet, i neka se RS otcijepi, nek' nam bude k'o i do sada (nadam se i gore), boli me ...
I oprostite mi na rječniku, ali sad se stvarno jebite, ovoj glupi zemlji definitivno nema nikakve nade.
na zalost da, slazem se
-
quarterback
#841 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
rico wrote:nasikamo se i pravimo haos
-
ActionWoman
#842 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Rezultati izbora su me skaharili. Odmah mi je palo na pamet da odem odavde. Ne mogu shvatiti mentalni sklop ljudi. Pogotovo nezaposlenih i penzionera koji su ovim haharima obezbijedili posao u naredne 4 godine. Sta vam je narode?!!!!!!!
-
ins
#843 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
A kakve veze imaju lokalni izbori sa penzionerima, a u Kantonu Sarajevo i sa nezaposlenima?

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#844 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
ima...
npr transparentan načelnik i vijeće stvore superpovoljne uvjete za investitore koji izabiru baš tu općinu za gradnju nečeg novog ili ulaganje
ispred neke druge općine gdje su korumpirani političari
npr transparentan načelnik i vijeće stvore superpovoljne uvjete za investitore koji izabiru baš tu općinu za gradnju nečeg novog ili ulaganje
ispred neke druge općine gdje su korumpirani političari
- bogumila
#845 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
coek wrote:"Stranka demokratske akcije i Srpska demokratska stranka, kao i Hrvatska demokratska zajednica, bilježe najbolje rezultate, ne samo po broju glasova i načelnički mjesta, nego i po trendu rasta"
i ja vam zelim da se odselite. vi ili ne volite ili ne razumijete vlastitu drzavu, ili oboje. prema tome najbolje je da idete u neku koju razumijete. gdje nema seljaka, lopova i razlicitih etnickih grupa. bas me zanima koja zemlja ispunjava te uslove BTW
-
Bosnjak333
#846 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Da su ljudi nezadovoljni izasli bi na biralista,ali posto nisu onda ne izlaze!zli_hordas wrote:Pa tako nam je kad vecinom glasaju nepismeni ljudi,dede,nane i slicni a omladina pusi travu i ispija kafe.coek wrote:"Stranka demokratske akcije i Srpska demokratska stranka, kao i Hrvatska demokratska zajednica, bilježe najbolje rezultate, ne samo po broju glasova i načelnički mjesta, nego i po trendu rasta"
Samo se vi iz opozicije tjesite,a ako vam se u BiH ne svidja imate inostranstvo.Nama sigurno necete nedostajati!
- saravara
#847 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
U mojoj utakmnici penal su skrivili onda kad su NAŠOJ DJECI PODVALILI KRMETINU U OBDANIŠTU ,sad smo im ga zabili u 90 minuti da se nikad neoporave...poznanik wrote:coek wrote:Dakle, dobitna kombinacija je autobusi za Igman i Ajvatovicu, te po 50 KM pred izbore. Dakle tacna je ona Rambova: " "Demokratija u nepismenoj sredini je katastrofa. Pristati na demokratiju u nepismenoj sredini znači pristati na diktat nepismenih, jer nepismenih je najviše, kako ti ga oni skroje tako ti je"AmirZ wrote:Trenutno Koldžo 9380, drugi Muharemović 2656 glasova
Nacelnika su mi opet izabrali ljudi sa "2 osnovne" ... pa majku mu, zar ih je toliko ...
BTW, na dzumi jedan dedo rece: "Strah me je da ne odem u dzehenem, ako ne glasam za SDA ". Jebe nas SDA preko naivnih "deda" po ko zna koji put.
Dobitna Koldžina kombinacija je toleriranje bespravne izgradnje kuća i svega po perifernim dijelovima Općine Novo Sarajevo, dobitna kombinacija je još uvijek snažna sprega interesa SDA i IZ kroz muslimanske džemate, dobitna je kombinacija i perfektno odmjereno Koldžino plaćeno gostovanje i promocija kod Hadžifejzovića, u najudarniji mogući termin, dobitna je kombinacija i perfidna priča o stadionu Grbavica, ali, najbitnija i "najdobitnija kombinacija", zapravo stvarni razlog Koldžine pobjede je loš odabir protukandidata, neovisno o njihovim školama i titulama. Zapravo, kompletna izborna kampanja političkih protukandidata bazirana je na pogrešnoj taktici - na promociji kandidata za pozicije načelnika, a malo ili nikako za mjesta u Općinskom vijeću. Onaj ko dominira Vijećem, ima i priliku i prostor da upravlja lokalnom zajednicom; onaj ko je ove godine dobio Općinsko vijeće, sigurno može sljedeće godine kandidirati načelnika, ukoliko Vijeće ne bude podijeljeno na dvije ili tri političke opcije.
Dakle, Koldžo je samo mudro iskoristio penal, kojeg su skrivili protivnički politički diletanti
-
ActionWoman
#848 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Vecina glasackog tijela su nezaposleni i penzioneri. Jos neko objasnjenje zelis?ins wrote:A kakve veze imaju lokalni izbori sa penzionerima, a u Kantonu Sarajevo i sa nezaposlenima?![]()
![]()
- johntra
#849 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
e jadan ti, kad ti je to jedini razlog za penal...saravara wrote:
U mojoj utakmnici penal su skrivili onda kad su NAŠOJ DJECI PODVALILI KRMETINU U OBDANIŠTU ,sad smo im ga zabili u 90 minuti da se nikad neoporave...![]()
![]()
- kadinica
#850 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
O'zone wrote:Trava je zelena i sva omladina kad se naduva trave vidi samo zeleno i zato je SDA na valsti toliko dugo.
Trebalo bi spaliti svu travu šta više trebalo bi je svu ispušiti sjeme joj se zatrlo![]()