IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

evo mene

#801 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by evo mene »

AmirZ wrote:
evo mene wrote:Kao što sam vam govorila varalica, ljubavnik, trgovac alkoholom Vildana Koldžo - pobjedni(c)ka. A sada da vidimo gdje prelazi SDP ili SBB!!! Iastina, do sada je radio za crvene, pa je red da napokon objelodani!!!
TKO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI, ALI FAKAT LUPAŠ KO' MAKSIM PO DIVIZIJI. Kodlžo je od prvog član SDA od njenog osnivanja.
Eto vam trgovac alkoholom (uz podršku Islamske zajednice - haram im bilo, kao i onima koji su ga poslali na hadž), švaler (sekretarica Vildana), varalica (penzioneri za 50 KM)!!! Slika i prilika seljačkog Sarajeva - Nedžad i Vildana Koldžo!!!
gidora

#802 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by gidora »

Lud i ponosan wrote:
coek wrote:
AmirZ wrote:Trenutno Koldžo 9380, drugi Muharemović 2656 glasova
Dakle, dobitna kombinacija je autobusi za Igman i Ajvatovicu, te po 50 KM pred izbore. Dakle tacna je ona Rambova: " "Demokratija u nepismenoj sredini je katastrofa. Pristati na demokratiju u nepismenoj sredini znači pristati na diktat nepismenih, jer nepismenih je najviše, kako ti ga oni skroje tako ti je"

Nacelnika su mi opet izabrali ljudi sa "2 osnovne" ... pa majku mu, zar ih je toliko ...

BTW, na dzumi jedan dedo rece: "Strah me je da ne odem u dzehenem, ako ne glasam za SDA ". Jebe nas SDA preko naivnih "deda" po ko zna koji put.
Sarajevo je grad samo na papiru... I ovi izbori to samo potvrduju. Zalosno.
"Dobro jutro Kolumbo" :lol:
mistek

#803 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by mistek »

Koji je Mirza @evo mene? Je li uzeo preko 2000 glasova? :D
coek

#804 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by coek »

...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:13, edited 1 time in total.
O'zone
Globalni moderator

#805 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by O'zone »

sad će svi što su protiv Koldže odseliti iz općine :mrgreen: Čestitke velikom zelenom na reizboru :mrgreen:
MUNAFIK

#806 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by MUNAFIK »

Sta se uzbudjujete znalo se da Koldžo ovo uzima bez ikakvih problema...
zubi

#807 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by zubi »

katastrofa
poznanik

#808 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by poznanik »

coek wrote:
Dakle, dobitna kombinacija je autobusi za Igman i Ajvatovicu, te po 50 KM pred izbore. Dakle tacna je ona Rambova: " "Demokratija u nepismenoj sredini je katastrofa. Pristati na demokratiju u nepismenoj sredini znači pristati na diktat nepismenih, jer nepismenih je najviše, kako ti ga oni skroje tako ti je"

Nacelnika su mi opet izabrali ljudi sa "2 osnovne" ... pa majku mu, zar ih je toliko ...

BTW, na dzumi jedan dedo rece: "Strah me je da ne odem u dzehenem, ako ne glasam za SDA ". Jebe nas SDA preko naivnih "deda" po ko zna koji put.

Dobitna Koldžina kombinacija je toleriranje bespravne izgradnje kuća i svega po perifernim dijelovima Općine Novo Sarajevo, dobitna kombinacija je još uvijek snažna sprega interesa SDA i IZ kroz muslimanske džemate, dobitna je kombinacija i perfektno odmjereno Koldžino plaćeno gostovanje i promocija kod Hadžifejzovića, u najudarniji mogući termin, dobitna je kombinacija i perfidna priča o stadionu Grbavica, ali, najbitnija i "najdobitnija kombinacija", zapravo stvarni razlog Koldžine pobjede je loš odabir protukandidata, neovisno o njihovim školama i titulama. Zapravo, kompletna izborna kampanja političkih protukandidata bazirana je na pogrešnoj taktici - na promociji kandidata za pozicije načelnika, a malo ili nikako za mjesta u Općinskom vijeću. Onaj ko dominira Vijećem, ima i priliku i prostor da upravlja lokalnom zajednicom; onaj ko je ove godine dobio Općinsko vijeće, sigurno može sljedeće godine kandidirati načelnika, ukoliko Vijeće ne bude podijeljeno na dvije ili tri političke opcije.

Dakle, Koldžo je samo mudro iskoristio penal, kojeg su skrivili protivnički politički diletanti :oops:
SA 071

#809 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by SA 071 »

Lud i ponosan wrote:
coek wrote:

Sarajevo je grad samo na papiru... I ovi izbori to samo potvrduju. Zalosno.
Pa ti isti sa 2 osnovne prije dvije godine izabrase SDP. A i SBB je dobro tada prosao. Sta ima veze, 2 osnovne - 2 osnovne. Ako je tada to bilo validno i demokraticno, sto sada ne bi bilo. Ne vidim u cemu je problem?

By the way, ja sam glasao za njega, a imam puno vise od ta "2 osnovne"...
O'zone
Globalni moderator

#810 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by O'zone »

poznanik wrote:

Dobitna Koldžina kombinacija je toleriranje bespravne izgradnje kuća i svega po perifernim dijelovima Općine Novo Sarajevo, dobitna kombinacija je još uvijek snažna sprega interesa SDA i IZ kroz muslimanske džemate, dobitna je kombinacija i perfektno odmjereno Koldžino plaćeno gostovanje i promocija kod Hadžifejzovića, u najudarniji mogući termin, dobitna je kombinacija i perfidna priča o stadionu Grbavica, ali, najbitnija i "najdobitnija kombinacija", zapravo stvarni razlog Koldžine pobjede je loš odabir protukandidata, neovisno o njihovim školama i titulama. Zapravo, kompletna izborna kampanja političkih protukandidata bazirana je na pogrešnoj taktici - na promociji kandidata za pozicije načelnika, a malo ili nikako za mjesta u Općinskom vijeću. Onaj ko dominira Vijećem, ima i priliku i prostor da upravlja lokalnom zajednicom; onaj ko je ove godine dobio Općinsko vijeće, sigurno može sljedeće godine kandidirati načelnika, ukoliko Vijeće ne bude podijeljeno na dvije ili tri političke opcije.

Dakle, Koldžo je samo mudro iskoristio penal, kojeg su skrivili protivnički politički diletanti :oops:
jedini i pravi razlog njegove pobjede je ovo boldirano.
SA 071

#811 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by SA 071 »

Ma ne bih bas rekao da je to. Puno je Koldzo posla uradio htjeli to neki priznati ili ne...
drag_gost

#812 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by drag_gost »

coek wrote:Image
:lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#813 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Faruk »

primitivci su opet izabrali

sda pljačkaši nastavljaju tamo gdje su stali :lol:
coek

#814 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by coek »

...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:13, edited 1 time in total.
zubi

#815 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by zubi »

SA 071 wrote:Ma ne bih bas rekao da je to. Puno je Koldzo posla uradio htjeli to neki priznati ili ne...
jasta je... a najvise za sebe, odradio je i kapom i sakom...
Bosnjak333

#816 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

Rekao sam ja vama da cete se svi sedmog oktobra na zemlju spustiti!Pogotovo se to na SBB-ovce odnosilo,evo ako su im dvije opcine uspijeh nek se odmah ubiju. :lol: :lol: :lol:

Sad posto se osjecate isfuranim ne mozete da sakrijete ljubomoru i nastavljate po starom. :)

Narod je izabrao najbolje!
Bosnjak333

#817 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

Lud i ponosan wrote:
Bosnjak333 wrote:Rekao sam ja vama da cete se svi sedmog oktobra na zemlju spustiti!Pogotovo se to na SBB-ovce odnosilo,evo ako su im dvije opcine uspijeh nek se odmah ubiju. :lol: :lol: :lol:

Sad posto se osjecate isfuranim ne mozete da sakrijete ljubomoru i nastavljate po starom. :)

Narod je izabrao najbolje!
:lol: :lol:

Vidis, kod mene je samo prisutan stid i sram, ne znam ko normalan moze osjecati ljubomoru prema prosjecnom SDA simpatizeru, odnosno njihovom kandidatu. ;-)
Za prelivode koji su tu iz interesa imam neko drugo misljenje.
I mi se stidimo tebe i slicnih tebi,a nas je vise nego vas. :)
Dasi

#818 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Dasi »

Bosnjak333 wrote:I mi se stidimo tebe i slicnih tebi,a nas je vise nego vas. :)
ne bi bas rekao
Općina Novo Sarajevo bilježi za sada najslabiju izlaznost do 16 sati, jer je tek oko 20.000 birača ostvarilo svoje pravo glasa, odnosno 29,48 posto.
SA 071

#819 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by SA 071 »

Dasi wrote:
Bosnjak333 wrote:I mi se stidimo tebe i slicnih tebi,a nas je vise nego vas. :)
ne bi bas rekao
Općina Novo Sarajevo bilježi za sada najslabiju izlaznost do 16 sati, jer je tek oko 20.000 birača ostvarilo svoje pravo glasa, odnosno 29,48 posto.
Ne bih bas rekao. I ko ti garantuje da ti koji nisu izasli da su SDP-ovci...
coek

#820 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by coek »

..
Last edited by coek on 24/02/2014 10:12, edited 1 time in total.
namaste

#821 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by namaste »

da Bog da vam koldzo sadaku dijelio!
UltrasNaBaterije
Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu

#822 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by UltrasNaBaterije »

Ko god nije glaso za promjenu vlasti, ma koja stranka bila, želim sve najgore u naredne 4 godine. Ovaj narod uhljupski je paglu baš, j.e.b.o vam sadaka sve i ovaj Koldžo će opet da žari i pali. Pa glasajte bar za bilo koga drugog da isti levat ne prima platu.

Jadna nam majka. :(
klixo

#823 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by klixo »

coek wrote:"Dragi" SDA-ovci, nemojte se previse kurciti, jer vi niste dobili izbore vec je SDP izgubio. Bili su cak i gori od vas, a to, priznacete, nije bilo lako. Problem ipak nisu stranke vec narod koji nema muda da NE glasa ni za jednu od vaše dvije, dokazano nesposobne i korumpirane, stranke.
Koje to na forumu vazan clan stranke SDA ? Meni je ovo ko Real , Barca ... Sarajevo , Zeljo ... Naslađivanje...A inace uzdaj se u'se i svoje kljuse ! A dok je takvih ko ti bice i politike , na vama se uzimaju pare...
Dasi

#824 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Dasi »

SA 071 wrote:Ne bih bas rekao.
Ok, drugi put cu paziti na pravopis.
SA 071 wrote:I ko ti garantuje da ti koji nisu izasli da su SDP-ovci...
Ko je spomenuo SDP? Ako je @Lud i ponosan protiv SDA, da li to odmah znaci da je SDP-ovac?
I da, hebo SDP a i SDA.
Hemera

#825 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Hemera »

UltrasNaBaterije wrote:Ko god nije glaso za promjenu vlasti, ma koja stranka bila, želim sve najgore u naredne 4 godine. Ovaj narod uhljupski je paglu baš, j.e.b.o vam sadaka sve i ovaj Koldžo će opet da žari i pali. Pa glasajte bar za bilo koga drugog da isti levat ne prima platu.

Jadna nam majka. :(
koldžo najviše masti svoje vijećnike po 600KM mjesečno imaju da proturaju njegove ideologije po NS-u
Post Reply